Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Για μεσημέρια εννοώ φίλε Teri. Αν είσαι στο κέντρο σίγουρα την έχεις δει!!! Σημάδια στο πρόσωπο και πολύ έντονο ντύσιμο με κολλητά τζιν κτλ. ΄΄Ισως να δουλεύει σε κανένα γραφείο στο κέντρο.

Ναι λογίστρια είναι ή brand manager σε μια πολυεθνική.
Σε ποιο γραφείο ρε αδερφέ να δουλεύει...Τι είπες τώρα!
Καλοπροαίρετο το σχόλιο μου, μια παρέα είμαστε, απλά αυτό
που λες δεν παίζει με τίποτα, ειδικά Ελλάδα και Θεσσαλονίκη.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
οταν λετε οτι μιλουσε με ληηηηηηηη και νιιιιιιιι τι ενοειται.
Καπως χωριατικα ρε μαστορα τι να εννοουμε??εσυ που ξερεις την Κελλυ,ειναι αυτη ή οχι??Λυσε μας το μυστηριο επιτελους

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
667
Πόντοι
366
η αγγέλα ειναι η αγγελική,μακρια μαλιά γύρω στα 25; βγαινει στα φαναρια και λιγο πιο μπροστά;εχω το νουμερό της...

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν γινεται να μου το στειλεισ.ευχαριστο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον παιδες χθες μετα απο μια βολτα σε μπαρακια περασα απο γιαννιτσων στις 3.45 το πρωι για να παω προς σπιτι χωρις να περιμενω κατι το ιδιαιτερο,ομως πετυχα τρελο μωρο για το οποιο δεν μπορεσα να μαθω τιποτα.εχουμε κ λεμε,στο φαναρι στη γιαννιτσων πανω ακριβως μπροστα στο city gate ηταν παρκαρισμενο ενα  νισαν μικρα κοκκινο.ξανθο πολυ ομορφο,εως πανεμορφο κ ισως οτι καλυτερο εχω δει τα τελευταια χρονια.σταματουσαν ολοι διπλα της αλλα δεν εφευγαν μαζι της.εκανα κ εγω μια σταση διπλα της ακριβως αλλα δεν ανοιγε το παραθυρο κ εκανε πως διαβαζε  μια εφημεριδα.ξαναπερασα γιατι υπεθεσα οτι θα φοβοταν επειδη δεν με ξαναειδε κ δεν την πετυχα.....κριμα,πολυ κριμα.επισης ηταν κ το τρανς με το κιτρινο fox κοντα στην ταβερνα στον παλιο σταθμο.αυτα.πικρα παιδες

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
plutarxos : εχω κι εγω το κινητό της.

deker : παρε κανα τηλ να σκασουμε παρεα μαζι μια μερα κατω

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Παιδειά έχω ακούσει ότι το 70% αν όχι παραπάνω από τις ΄΄γκόμενες΄΄ της πιάτσας είναι τρανς,αληθεύει(δεν έχω εμπειρία διαφωτίστε οι ειδικοί);;; :think:

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
λοιπον παιδες χθες μετα απο μια βολτα σε μπαρακια περασα απο γιαννιτσων στις 3.45 το πρωι για να παω προς σπιτι χωρις να περιμενω κατι το ιδιαιτερο,ομως πετυχα τρελο μωρο για το οποιο δεν μπορεσα να μαθω τιποτα.εχουμε κ λεμε,στο φαναρι στη γιαννιτσων πανω ακριβως μπροστα στο city gate ηταν παρκαρισμενο ενα  νισαν μικρα κοκκινο.ξανθο πολυ ομορφο,εως πανεμορφο κ ισως οτι καλυτερο εχω δει τα τελευταια χρονια.σταματουσαν ολοι διπλα της αλλα δεν εφευγαν μαζι της.εκανα κ εγω μια σταση διπλα της ακριβως αλλα δεν ανοιγε το παραθυρο κ εκανε πως διαβαζε  μια εφημεριδα.ξαναπερασα γιατι υπεθεσα οτι θα φοβοταν επειδη δεν με ξαναειδε κ δεν την πετυχα.....κριμα,πολυ κριμα.επισης ηταν κ το τρανς με το κιτρινο fox κοντα στην ταβερνα στον παλιο σταθμο.αυτα.πικρα παιδες

deker,
σίγουρα έκανε πιάτσα?
Ρωτάω γιατί και εμένα μου είχε τύχει και εκεί τώρα με το city gate και τους cinemάδες δεν βγάζεις άκρη, μήπως περίμενε τίποτα φίλους από εκεί κτλ?
Ρωτώα επείδή περίεργο να μην μιλάει και να μην φεύγει με κανέναν...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
deker,
σίγουρα έκανε πιάτσα?
Ρωτάω γιατί και εμένα μου είχε τύχει και εκεί τώρα με το city gate και τους cinemάδες δεν βγάζεις άκρη, μήπως περίμενε τίποτα φίλους από εκεί κτλ?
Ρωτώα επείδή περίεργο να μην μιλάει και να μην φεύγει με κανέναν...
3.45 τα χαρα εχει πολλες ταινιες ρε teri?η κοπελα ηταν με αναμενη μηχανη κ φωτα στη μικρη σκαλα κ περιμενε....περασα δυο φορες κ μιλουσε με πανω απο 4 διαφορετικα αυτοκιν.σταματησα να μιλησω κ επειδη μαλλον δεν με ειχε ξαναδει δεν μιλουσε.ειπα να ξαναπερασω για να καταλαβει τι θαλω αλλα δεν την πετυχα.μπορει να την φορτωσε κανενας.παντως ηταν αστερι.απιστυτη γκομενα,απο αυτες που τις βλεπεις κ εξω κ λες ειναι μουναρος...τελος

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
θα παω κι εγω αποψε μπας και η μικρη καλλονη εμφανιστει... αν ειναι τοσο καλη και ειναι γκομενα και οχι τραν. τοτε θα εχει πολλη ζητηση...

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
να ερθω και εγω να δω αν ειναι αναμενη μηχανη οποτε να σπαστει περισσοτερο και να φυγει ,, να γιατι δεν εχει πιατσα  γιατι εσεισ το εχετε για τσιρκο ,, τσιρκα εεε τσιρκα

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
να ερθω και εγω να δω αν ειναι αναμενη μηχανη οποτε να σπαστει περισσοτερο και να φυγει ,, να γιατι δεν εχει πιατσα  γιατι εσεισ το εχετε για τσιρκο ,, τσιρκα εεε τσιρκα
????
τι εννοεις?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κ γω δεν καταλαβα τι ειπε για την μηχανη κ ελπιζω να μην σχολιαζει αυτο που ειπα εγω γιατι μαλλον δεν ξερει που παν τα 4 κ τι λεει το παλικαρι.....ποιητη,πες μας τι εννοεις

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
αυτο που κανετε ειναι να διωχνετε της κοπελες :idiot: περνατε βλεπεται ξανα περνατε με αποτελεσμανα διωχνεται τησ κοπελες :jerking: φανταστειτε μια κοπελα που εχει παρει αυτοι την αποφαση να στηνετε εκει και να περνατε εσεις η εξυπνοι να κοιτατε να ρωτατε να ξαναρωτατε να ξαναγυρνατε για να ερχεστε να γραφετε εδω μεσα να πληροφορειτε τον καθε ενα και να της μαζευουν της κοπελες :headbang: αυτο κανετε μια τρυπα στο νερο ....τρεμουν η κοπελες να μη δωσουν στοχο και μαζευεστε εσεις η περιεργοι κανετε μποτιλιαρισμα  :jerking:... για μπειτε λιγο στη ψυχη τησ κοπελας ...για λιγο ποιο  σοβαρα ανθρωποι ειναι οχι εμπορευμα  για τη δικη σας περιεργεια...... :rockon:
κ γω δεν καταλαβα τι ειπε για την μηχανη κ ελπιζω να μην σχολιαζει αυτο που ειπα εγω γιατι μαλλον δεν ξερει που παν τα 4 κ τι λεει το παλικαρι.....ποιητη,πες μας τι εννοεις

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
Μια κοπέλα που έχει πάρει αυτήν την απόφαση όπως είπες είναι συμβιβασμένη με την ιδέα της σύλληψης. Ξέρει ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να περάσει το μπατσικό και... αυτόφωρο!

Οπότε αυτό που κάνουν οι συναγωνιστές είναι απλά να ενημερώνουν. Περνάνε, ξαναπερνάνε αν τους αρέσει πάνε και με την κοπέλα (που στην τελική αυτή την απόφαση πήρε!) και αν θέλουν ενημερώνουν για να επιδοκιμάσουμε (και να δοκιμάσουμε!) ή να αποφύγουμε...

Αυτά... και εις άλλα με υγεία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom