Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σε ποιο σημειο ηταν αυτεσ οι 2.ποια ειναι οι αγγελα και ποια οι αλλοι.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ναι,που είναι αυτές οι δύο?ούτε την αγγέλα ξέρω..

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ναι,που είναι αυτές οι δύο?ούτε την αγγέλα ξέρω..και τί ώρα βγαίνουν??

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
λοιπον την ξανθια την πετυχα μια φορά μόνο....ήταν πολύ φοβισμένη και πολυ δυσκολα με πλησιασε αφου της φωναξα να ερθει 2 φορές.....την είχα πετύχει στη γιαννιτσων πάνω λιγο πριν το φανάρι της κωλλετη με πορε΄΄ια προς κωλλέτη.ώρα 18.30
Την ίδια ωρα περιπου βγαίνει και η αγγέλα.βγαίνει στη γιαννιτσων πιο κατω μετα την αντιπροσωπεια της Yokohama στη γωνία.μικροσωμη με καλουτσικο προσωπο μαυρομάλλα.ωραια πιπα και ανεβαινει και απο πανω...

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποσο παιρνουν.λενε τιποτα πηρεσ καποια.γυναικεσ ειναι η τρβ.γιατι ηλικιεσ μηλαμε.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
και οι δυο παιρνου 30. η πρωτη η ξανθια κανει και γυμνηΠ!Π@ δεν την εχω παρφει ποτε και ηλικια γυρω στα 25. Η αγγελα ειναι πολύ καλή. ειναι 22-23 παιρνει 30 και κανει πολυ καλη πιπα και καλό σεξακι

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χτες κατα τις 2μιση παντως κυκλοφορουσαν 3 τραβ κ ενα πρεζονι....τπτ αξιολογο

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
περασα φιλοςαλλα τπτ, καμια δεν ειδα....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
τα μοντελα στην 26ησ ηταν εκει.
Για πες μου εσυ που ξερεις.Προχθες τη νυχτα,διπλα στη Φιονα,ηταν μια ξανθια ομορφη που φορουσε πολυ μακρυ μπουφαν χρωματος μπεζ.τη ρωτησα και μου ειπε οτι παιρνει 100 στο σπιτι που ειναι παραλιακα.Μιλουσε ομως με λιηηηηηη και νιηηηηηηηη!!!σοβαρα μιλαω.Μη μου πεις οτι αυτη ειναι η Κελλυ

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια ο συναγωνιστης deker που χαθηκε?ειναι ο μονος που τις ξερει ολες αυτες και μπορει να μας πει με σαφηνεια τι ακριβως παιζει.

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
ρε παιδια ο συναγωνιστης deker που χαθηκε?ειναι ο μονος που τις ξερει ολες αυτες και μπορει να μας πει με σαφηνεια τι ακριβως παιζει.

Όχι ρε φίλος.Ο Ντέκερ είναι κατά των τρανς.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
το ξερω οτι ειναι κατα τον τρανς.αλλα θα ξερει τι παιζει ομως σιγουρα.

tongue_009

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδερφοι. Μία (πρέπει να είναι trans ή εγχειρισμένη) που τριγυρνάει στην Τσιμισκή, την ημέρα, με σημάδια στο πρόσωπο και πολύ προκλητικό ντύσιμο, την γνωρίζει κανείς; Ελπίζω να βοήθησα λίγο με την περιγραφή.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οντως οπως τα λεει ο david ειμαι κατα των τρανς αλλα τις εχω δει κ τις ξερω.επειδη εκανα αρκετες εξοδους μαζεμενες το π-σ-κ δεν ειδα καμια τις ωρες που περασα απο το γνωστο σημειο τους.οσον αφορα το τρανς με το λιηηηηηη κ νιηηηηηηηηη δεν εχω ιδεα για ποια λετε.α,ξεχασα να σας πω,τεταρτη περασα για μια δουλεια κ ειδα στη θεση που βγαινει η ξανθια η πεζη μια μελαχρινη αλλα πολυ νταλικα ρε παιδια,πεζη κ αυτη.κ να ξερετε δεν χαθηκα απλα ετρεχα κ δεν εφτανα με τις δουλειες κ δεν ειχα χρονο αλλα παντα εριχνα μια ματια στα ποσταρισματα σας

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Εννοείς με ξανθό μαλλί μακρύ κοτσίδα?

tongue_009

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν ρωτάς εμένα φίλε Tery είναι μία με καρέ μαλλί.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
μάλλον άλλη έλεγα...όταν λες τριγυρνάει στην Τσιμισκή το πρωί, κάνει  απλά βόλτες?
Εγώ θα πήγαινα να της μιλήσω στα ίσια...

Πέρσυ και ενώ είχα μια δουλειά στα Λαδάδικα κατά τις 1 το μεσημέρι, βλέπβ να βγάινει από ένα ξενοδοχείο μια γκόμενα και είχα σκάσει να θυμηθώ από πού την ξέρω...Τελικά θυμάμαι ότι την έιχα δει πιο παλιά Γιαννιτσών να κάνει πιάτσα...Οπότε την πλησιάζω ενώ περπατάει και χωρίς να της έχω ξαναμιλήσει, της λέω σε ξέρω από κάπου...Κόλλησε αυτή και της λέω για ξεκάρφωμα " Δεν με θυμάσαι, προχτές στην Γιαννιτσών μιλούσαμε..." και τελικά μιλήσαμε και μου είπε πως από το βράδυ ήταν στο ξενοδοχείο με πελάτη και τώρα ξύπνησε και πάει σπίτι...Να μην στα πολυλογώ μου έσωσε κινητό και το βράδυ την πήδηξα σπίτι της...
Θέλωα να καταλήξω μην μασάς, πάνε και μίλα της...

tongue_009

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για μεσημέρια εννοώ φίλε Teri. Αν είσαι στο κέντρο σίγουρα την έχεις δει!!! Σημάδια στο πρόσωπο και πολύ έντονο ντύσιμο με κολλητά τζιν κτλ. ΄΄Ισως να δουλεύει σε κανένα γραφείο στο κέντρο.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οταν λετε οτι μιλουσε με ληηηηηηηη και νιιιιιιιι τι ενοειται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom