You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ναι,που είναι αυτές οι δύο?ούτε την αγγέλα ξέρω..
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ναι,που είναι αυτές οι δύο?ούτε την αγγέλα ξέρω..και τί ώρα βγαίνουν??
λοιπον την ξανθια την πετυχα μια φορά μόνο....ήταν πολύ φοβισμένη και πολυ δυσκολα με πλησιασε αφου της φωναξα να ερθει 2 φορές.....την είχα πετύχει στη γιαννιτσων πάνω λιγο πριν το φανάρι της κωλλετη με πορε΄΄ια προς κωλλέτη.ώρα 18.30
Την ίδια ωρα περιπου βγαίνει και η αγγέλα.βγαίνει στη γιαννιτσων πιο κατω μετα την αντιπροσωπεια της Yokohama στη γωνία.μικροσωμη με καλουτσικο προσωπο μαυρομάλλα.ωραια πιπα και ανεβαινει και απο πανω...
Την ίδια ωρα περιπου βγαίνει και η αγγέλα.βγαίνει στη γιαννιτσων πιο κατω μετα την αντιπροσωπεια της Yokohama στη γωνία.μικροσωμη με καλουτσικο προσωπο μαυρομάλλα.ωραια πιπα και ανεβαινει και απο πανω...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Για πες μου εσυ που ξερεις.Προχθες τη νυχτα,διπλα στη Φιονα,ηταν μια ξανθια ομορφη που φορουσε πολυ μακρυ μπουφαν χρωματος μπεζ.τη ρωτησα και μου ειπε οτι παιρνει 100 στο σπιτι που ειναι παραλιακα.Μιλουσε ομως με λιηηηηηη και νιηηηηηηηη!!!σοβαρα μιλαω.Μη μου πεις οτι αυτη ειναι η Κελλυτα μοντελα στην 26ησ ηταν εκει.
ρε παιδια ο συναγωνιστης deker που χαθηκε?ειναι ο μονος που τις ξερει ολες αυτες και μπορει να μας πει με σαφηνεια τι ακριβως παιζει.
Όχι ρε φίλος.Ο Ντέκερ είναι κατά των τρανς.
tongue_009
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συνάδερφοι. Μία (πρέπει να είναι trans ή εγχειρισμένη) που τριγυρνάει στην Τσιμισκή, την ημέρα, με σημάδια στο πρόσωπο και πολύ προκλητικό ντύσιμο, την γνωρίζει κανείς; Ελπίζω να βοήθησα λίγο με την περιγραφή.
οντως οπως τα λεει ο david ειμαι κατα των τρανς αλλα τις εχω δει κ τις ξερω.επειδη εκανα αρκετες εξοδους μαζεμενες το π-σ-κ δεν ειδα καμια τις ωρες που περασα απο το γνωστο σημειο τους.οσον αφορα το τρανς με το λιηηηηηη κ νιηηηηηηηηη δεν εχω ιδεα για ποια λετε.α,ξεχασα να σας πω,τεταρτη περασα για μια δουλεια κ ειδα στη θεση που βγαινει η ξανθια η πεζη μια μελαχρινη αλλα πολυ νταλικα ρε παιδια,πεζη κ αυτη.κ να ξερετε δεν χαθηκα απλα ετρεχα κ δεν εφτανα με τις δουλειες κ δεν ειχα χρονο αλλα παντα εριχνα μια ματια στα ποσταρισματα σας
tongue_009
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν ρωτάς εμένα φίλε Tery είναι μία με καρέ μαλλί.
μάλλον άλλη έλεγα...όταν λες τριγυρνάει στην Τσιμισκή το πρωί, κάνει απλά βόλτες?
Εγώ θα πήγαινα να της μιλήσω στα ίσια...
Πέρσυ και ενώ είχα μια δουλειά στα Λαδάδικα κατά τις 1 το μεσημέρι, βλέπβ να βγάινει από ένα ξενοδοχείο μια γκόμενα και είχα σκάσει να θυμηθώ από πού την ξέρω...Τελικά θυμάμαι ότι την έιχα δει πιο παλιά Γιαννιτσών να κάνει πιάτσα...Οπότε την πλησιάζω ενώ περπατάει και χωρίς να της έχω ξαναμιλήσει, της λέω σε ξέρω από κάπου...Κόλλησε αυτή και της λέω για ξεκάρφωμα " Δεν με θυμάσαι, προχτές στην Γιαννιτσών μιλούσαμε..." και τελικά μιλήσαμε και μου είπε πως από το βράδυ ήταν στο ξενοδοχείο με πελάτη και τώρα ξύπνησε και πάει σπίτι...Να μην στα πολυλογώ μου έσωσε κινητό και το βράδυ την πήδηξα σπίτι της...
Θέλωα να καταλήξω μην μασάς, πάνε και μίλα της...
Εγώ θα πήγαινα να της μιλήσω στα ίσια...
Πέρσυ και ενώ είχα μια δουλειά στα Λαδάδικα κατά τις 1 το μεσημέρι, βλέπβ να βγάινει από ένα ξενοδοχείο μια γκόμενα και είχα σκάσει να θυμηθώ από πού την ξέρω...Τελικά θυμάμαι ότι την έιχα δει πιο παλιά Γιαννιτσών να κάνει πιάτσα...Οπότε την πλησιάζω ενώ περπατάει και χωρίς να της έχω ξαναμιλήσει, της λέω σε ξέρω από κάπου...Κόλλησε αυτή και της λέω για ξεκάρφωμα " Δεν με θυμάσαι, προχτές στην Γιαννιτσών μιλούσαμε..." και τελικά μιλήσαμε και μου είπε πως από το βράδυ ήταν στο ξενοδοχείο με πελάτη και τώρα ξύπνησε και πάει σπίτι...Να μην στα πολυλογώ μου έσωσε κινητό και το βράδυ την πήδηξα σπίτι της...
Θέλωα να καταλήξω μην μασάς, πάνε και μίλα της...
tongue_009
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για μεσημέρια εννοώ φίλε Teri. Αν είσαι στο κέντρο σίγουρα την έχεις δει!!! Σημάδια στο πρόσωπο και πολύ έντονο ντύσιμο με κολλητά τζιν κτλ. ΄΄Ισως να δουλεύει σε κανένα γραφείο στο κέντρο.