φιλε μου δεν θυμαμαι αυτο το μωρο,μπορει να μην το εχω πετυχει ποτε για κακη μου τυχη...αλλα αν το πετυχες εισαι απο τους τυχερους.αυτα τα κοριτσακια δεν πρεπει να τα αφηνεις για να το ξανασκεφτεις γιατι δεν τα ξαναπετυχαινεις.παλιοτερα λιγο πριν το σημειο οπου γινεται ενας ο δρομος κ σε βγαζει στην ταβερνα παλιος σταθμος,στο τερμα της γιαννιτσων,εκει που τωρα εχει αρκετες φορες λεωφορεια ειχα πετυχει ενα καστανοξανθο πολυ ωραιο κοριτσακι θα ταν δε θα ταν 20 χρονων.μου αρεσε τοσο πολυ που ακομα το θυμαμαι κ ας εχουν περασει 3 χρονια.λοιπον σταματω κ κανω την κλασικη ερωτηση...ποσο?ντραπηκε τοσο πολυ που δεν μιλουσε στην αρχη,μετα μου ειπε με δυσκολια 30ε,το σκεφτηκα κ ειπα να κανω μια γυρα κ να ξαναπερασω να το παρω,δεν το βρηκα ποτε.μπορει να μην ειχε κανει πιατσα ποτε κ να την εκανε γιατι δεν την παλευε,δεν φαινοταν να εχει κανει πιατσα,μπορει να το μαζεψαν κ να μην ειχε πλεον αναγκη να το κανει,μπορει χιλια δυο.αλλα ακομα δεν μπορω να το χονεψω πως την επαθα.......Συναγωνιστες δεν ξερω αν θυμαστε πριν κανα 2χρονια ενα πολυ δυνατο μωράκι που κανε πιατσα γιαννιτσων πριν την καντινα, σε πηγαινε καβαντζα λιγο πιο περα σε ενα βενζιναδικο avin εκει που σχεδον τελειωνει η γιαννιτσων(λιγο πιο μετα απο ΑΠ-ΚΑΛΠΑΚΗ κ πριν απτο aegean). H γκομενα ηταν θεα με πολυ καλες αναλογιες σφιχτο τελειο βυζακι,προσωπακι πολυ ωραιο!! 50€ επαιρνε ταριφα! μιλαμε δεν παιζοτανε ειχε κατι μπλε ματαρες, αποτι μου ειχε πει ηταν ιταλιδα φοιτητρια ειχε ξεμεινει απο λεφτα κ εκανε πιατσα μεχρι που να βγαλει μερικα για να γυρισει πατριδα της!! δυστυχως πηγα μονο μια φορα μαζι της δεν εμεινε πανω απο μηνα στην πολη μας. Που να χαθηκε ρε deker αυτο το μωρακι? τζουλια την λεγανε αν θυμασαι... ηταν με διαφορα το καλυτερο σε πιατσα ever!! αυτα ειναι τα τυχερα που λενε μια στο τοσο, οπως κ η εθνικη στο euro
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Τετοια ωρα (7-8) παιζει να εχει τπτ κατω η ειναι ακομα νωρις???
ειναι ιστοριες βγαλμενες απο τη ζωη....βαρατε κατι φλασιες μπραβο σας ομως που τα θυμαστε
ποτε λεγαμε για αυτην με το αλφα ρομεο?παιδια μια γυναικα που λεγατε με ενα alfa romeo χαθηκε.επισησ μια ξανθια ελενη 40 αρα βγαινει τωρα η χαφηκε και αυτην.
ελα ρε μη βαρας.....δεν κρατησα μερα,ημερομηνια,ωρα,δευτερολεπτο.συγνωμη.
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Α ρε deker τετοιο κελεπουρι πετυχες πριν τρια χρονια και το αφησες ετσι να φυγει? φανταζομαι μετα ποσο πολυ το σκυλομετανιωσες!!
rohalo δωσε μου τα φωτα σου για την Νοελ, στην τερψιθεα δουλευει ακομα? ειναι οντως η ιδια που δουλευε πριν λιγα χρονια αφροδιτης θεσ/νικη? για πες μας γιατι υπαρχει θεμα εδω...
rohalo δωσε μου τα φωτα σου για την Νοελ, στην τερψιθεα δουλευει ακομα? ειναι οντως η ιδια που δουλευε πριν λιγα χρονια αφροδιτης θεσ/νικη? για πες μας γιατι υπαρχει θεμα εδω...
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Ρε μαγκες (αλα γεωργιου φαση ), βλεπω σας εχει για τα καλα μαυτην την μαρια! Απορω τι της βρισκεται κ σας αρεσει τοσο? ειναι που το επιπεδο της πολης μας ειναι τοσο χαμηλο που μερικες τις δινουμε παραπανω αξια αποσο θα πρεπε! Να μου λεγατε για την αλλη Μαρια 20κατι απο περαια, που κανε πιατσα πριν 2-3χρονια στην γιαννιτσων στο υψος με καλιγουλα, νασας ελεγα μπραβο, η γκομενα εκεινη δεν παιζοτανε, την πετυχαινα πολλες φορες με ασπρο κολαν (τα βλεπες ολα αναποδα ), τι να λεμε τωρα? και πανω απολα το πολυ σφιχτο της γατακι ηταν το κατι αλλο!! εχω πολυ καιρο να την δω κ αυτην...
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Όλοι μας έχουμε κάνει παρόμοιες γκάφες, δεν είσαι ο μόνος φίλτατε. Πριν 7 χρόνια (φαντάσου πόσο μου άρεσαν που τις θυμάμαι ακόμα) κατέβαινα τις σκάλες ενός καλού ξενοδοχείου όπου είχαμε πάει για ποτό στο μπαρ με ένα φιλαράκι μου. Την ίδια στιγμή ανέβαιναν 2 (μα τι 2) 2 από τις πιό καβλιάρες, μουνάρες, σέξυ, GFE και καταπληκτικές βιζιτούδες που έχω δει στη ζωή μου!!! 20χρονών περίπου! Η μια (με τα πιό συγκλονιστικά μπλε μάτια ever) με κοιτούσε τόσο έντονα, μέχρι να κατεβούμε τα σκαλοπάτια, σα να μου έλεγε "πήδα με τώρα!"... Δυστυχώς εκείνο το βράδυ στην τσέπη μου είχανε μείνει μόνο 2 ευρώ... Προφανώς οι τύπισσες πήγαιναν σε πελάτη του ξενοδοχείου για τρίο! Μετά ήθελαν και συνέχεια... Έπρεπε να δανειστώ χρήματα γαμώτο και να κάνω αυτή την πανδαισία φαντασιώσεων πραγματικότητα!!! Ακόμα το θυμάμαι τόσο ζωντανά! Και μετά σου λέει δεν παίζει τίποτα καλό από βίζιτα στη Θεσσαλονίκη... Μάλλον δεν θα γνώρισε ποτέ εκείνες τις δυο...φιλε μου δεν θυμαμαι αυτο το μωρο,μπορει να μην το εχω πετυχει ποτε για κακη μου τυχη...αλλα αν το πετυχες εισαι απο τους τυχερους.αυτα τα κοριτσακια δεν πρεπει να τα αφηνεις για να το ξανασκεφτεις γιατι δεν τα ξαναπετυχαινεις.παλιοτερα λιγο πριν το σημειο οπου γινεται ενας ο δρομος κ σε βγαζει στην ταβερνα παλιος σταθμος,στο τερμα της γιαννιτσων,εκει που τωρα εχει αρκετες φορες λεωφορεια ειχα πετυχει ενα καστανοξανθο πολυ ωραιο κοριτσακι θα ταν δε θα ταν 20 χρονων.μου αρεσε τοσο πολυ που ακομα το θυμαμαι κ ας εχουν περασει 3 χρονια.λοιπον σταματω κ κανω την κλασικη ερωτηση...ποσο?ντραπηκε τοσο πολυ που δεν μιλουσε στην αρχη,μετα μου ειπε με δυσκολια 30ε,το σκεφτηκα κ ειπα να κανω μια γυρα κ να ξαναπερασω να το παρω,δεν το βρηκα ποτε.μπορει να μην ειχε κανει πιατσα ποτε κ να την εκανε γιατι δεν την παλευε,δεν φαινοταν να εχει κανει πιατσα,μπορει να το μαζεψαν κ να μην ειχε πλεον αναγκη να το κανει,μπορει χιλια δυο.αλλα ακομα δεν μπορω να το χονεψω πως την επαθα.......
αφηστε αυτεσ τισ παρηγοριεσ αντε μπραβο.αν αρχησο και εγο να γραφο τη πηδηξα πτιν 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10και τη εχασα δεν τελειονω ουτε αυριο.τωρα τη κανουμε.η αληθεια ειναι οτι πριν 5-6 υπυρχαν ποολλα καλα κονε τορα εχουμε περιορισμουσ.τοτε πηγαινα στα μπαρ λαρισα και μου λεγε το αφεντικο,ποια θελεισ ,διαλεγα και εφευγα κατευθειαν για ξενοδοχειο τορα παν αυτα παιδια.η αστυνομια εκανε μεγαλη ζημια ανθρωποι δηκαστηκαν με βαριεσ καμπανεσ και τα κυκλοματα πλεον περιοριστηκαν σε στενουσ κυκλουσ αυτην ειναι η αληθεια.η πουτανεσ αυξηθηκαν αλλα δουλευουν πλεον σε στενουσ κυκλουσ υπο τον φοβο των διαρρωον.
αφηστε αυτεσ τισ παρηγοριεσ αντε μπραβο.αν αρχησο και εγο να γραφο τη πηδηξα πτιν 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10και τη εχασα δεν τελειονω ουτε αυριο.τωρα τη κανουμε.η αληθεια ειναι οτι πριν 5-6 υπυρχαν ποολλα καλα κονε τορα εχουμε περιορισμουσ.τοτε πηγαινα στα μπαρ λαρισα και μου λεγε το αφεντικο,ποια θελεισ ,διαλεγα και εφευγα κατευθειαν για ξενοδοχειο τορα παν αυτα παιδια.η αστυνομια εκανε μεγαλη ζημια ανθρωποι δηκαστηκαν με βαριεσ καμπανεσ και τα κυκλοματα πλεον περιοριστηκαν σε στενουσ κυκλουσ αυτην ειναι η αληθεια.η πουτανεσ αυξηθηκαν αλλα δουλευουν πλεον σε στενουσ κυκλουσ υπο τον φοβο των διαρρωον.
Μεγάλη αλήθεια... αυτή η γαμημένη ψευτοηθικη μας έφαγε. Τόσα και τόσα γίνονται παντού και εδω παριστάνουμε ακόμα τους καλούς Ελληνορθόδοξους χριστιανούς.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Ελα ντε,Εχει μερικα χρονια ημουνα σε ενα μπαρακι το αφεντικο γνωστο τον σφυριζη καποιος οτι ερχεται η ασφαλεια,φευγω τον λεω και παιρνω την ταδε,παρτηνα και εξαφανισου λεει και κρατα την οσο θες δεν δουλευουμε σημερα,την πηγα σε ξενοδοχειο και την κρατησα ολη την νυχταΜεγάλη αλήθεια... αυτή η γαμημένη ψευτοηθικη μας έφαγε. Τόσα και τόσα γίνονται παντού και εδω παριστάνουμε ακόμα τους καλούς Ελληνορθόδοξους χριστιανούς.
ρε παιδια μιλαμε για την γνωστη νοελ που δουλευε παλια πισω απο το καψις, αφροδιτης 4????η νοελ ειναι μια νταρντανα ψιλυ ξανθια δουλευει τερψιθεα ναι.παντοσ δεν γραφονται και τα καλυτερα για τισ υπυρεσιεσ τησ αλλα εγο δεν την πηρα ποτε.
δεν ξερω για τα σχολια,αλλα εγω εχω τις καλυτερες εμπειριες με την κοπελα αυτη...
τερψιθεας δουλευει?? που ειναι η τερψιθεας?? (σαλονικιος να σου πετυχει...)
Τυχεράκια !Ελα ντε,Εχει μερικα χρονια ημουνα σε ενα μπαρακι το αφεντικο γνωστο τον σφυριζη καποιος οτι ερχεται η ασφαλεια,φευγω τον λεω και παιρνω την ταδε,παρτηνα και εξαφανισου λεει και κρατα την οσο θες δεν δουλευουμε σημερα,την πηγα σε ξενοδοχειο και την κρατησα ολη την νυχτα
ουτε κ εγω ξερω που ειναι.....αλλα τι να την κανεις οταν ακους νταρντανα κ οτι εχουν πεσει οι επιδοσεις τις?μπορει να εχει κουρασστει η κοπελα κ να μην το κανει καλαρε παιδια μιλαμε για την γνωστη νοελ που δουλευε παλια πισω απο το καψις, αφροδιτης 4????
δεν ξερω για τα σχολια,αλλα εγω εχω τις καλυτερες εμπειριες με την κοπελα αυτη...
τερψιθεας δουλευει?? που ειναι η τερψιθεας?? (σαλονικιος να σου πετυχει...)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Να καθηση απο πανω και να μην μπορη να σηκωθη μετα ευκολα,και να στον ριξη κι'ολαςουτε κ εγω ξερω που ειναι.....αλλα τι να την κανεις οταν ακους νταρντανα κ οτι εχουν πεσει οι επιδοσεις τις?μπορει να εχει κουρασστει η κοπελα κ να μην το κανει καλα