You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Καλησπέρα παίδες, γράφω απλά για να επιβεβαιώσω τον κανόνα της σχεδόν απόλυτης νέκρας που επικρατεί και αυτή την εβδομάδα. Θέλω όμως να επισημάνω κι ένα συμβάν. Την Τετάρτη σχετικά νωρίς, περίπου 12 το βράδυ, μετά το γήπεδο αποφάσισα να πάρω αυτήν με το πράσινο τζιπάκι (btw δεν μου βρήκατε το τηλέφωνο της....). Είπαμε έχω περίεργα γούστα... Την βρήκα λίγα μέτρα παρακάτω από την κλασσική θέση της. ΑΛΛΑ ήταν αλαφιασμένη, έξω από το αμάξι μαζί με 3(!!!) περιπολικά και 2 ζητάδες, μερικοί εκ των οποίων είχαν κολλήσει στο καπώ του αυτοκινήτου του έναν σχετικά νεαρό τύπο. Φυσικά την έκανα αμέσως, χωρίς να μάθω λεπτομέρειες. Αν κάποιος ξέρει κάτι, ας ενημερώσει...
τεταρτη μετα το γηπεδο ειχα περασει κ εγω αλλα οχι για τσαρκα αλλα για να παω σε εναν φιλο.περασα λιγο πιο αργα κατα τις 12.20 κ ηταν το τζιπακι μονο του χωρις αυτην.τωρα τι εγινε δεν ξερω.μπορει να την πηρε κανενας κ να το αφησε εκει,μπορει να την μαζεψανε..ποιος ξερει.οχι οτι λεει κ τιποτα κ θα λειψει απο τις πιατσες αλλα ειναι κριμα το καημενοΚαλησπέρα παίδες, γράφω απλά για να επιβεβαιώσω τον κανόνα της σχεδόν απόλυτης νέκρας που επικρατεί και αυτή την εβδομάδα. Θέλω όμως να επισημάνω κι ένα συμβάν. Την Τετάρτη σχετικά νωρίς, περίπου 12 το βράδυ, μετά το γήπεδο αποφάσισα να πάρω αυτήν με το πράσινο τζιπάκι (btw δεν μου βρήκατε το τηλέφωνο της....). Είπαμε έχω περίεργα γούστα... Την βρήκα λίγα μέτρα παρακάτω από την κλασσική θέση της. ΑΛΛΑ ήταν αλαφιασμένη, έξω από το αμάξι μαζί με 3(!!!) περιπολικά και 2 ζητάδες, μερικοί εκ των οποίων είχαν κολλήσει στο καπώ του αυτοκινήτου του έναν σχετικά νεαρό τύπο. Φυσικά την έκανα αμέσως, χωρίς να μάθω λεπτομέρειες. Αν κάποιος ξέρει κάτι, ας ενημερώσει...
Την συγκεκριμένη πρώτη φορά την βλέπω. Ομολογώ
ότι από βλέμμα, χείλη και κώλο (τον είδα στο hi5)
γαμεί σπίτιααααααα....
άντε έτσι να πληθαίνουνε!
Την έχω πάρει,
βγαίνει ΜΟΝΟ Παρασκευή κ Σάββατο κατά τις 1 στην Δυτική Είσοδο στο ύψος του Παλιού Σταθμού...Γυναικεία φάτσα, υπερβολικά γυμνασμένο σώμα(μιλάμε είχε ποντίκια κανονικά) και καλή στο sex...Το έπαιζε και δύσκολη, ότι δηλαδή κάνει επιλογή και δεν πηδιέται με όλους κτλ...
χριστινα = τρανς η κοπελα?τι χριστινα που πιατσαρει εξο απτουσ χαρλεαδεσ την πηρε κανεισ αλανια.πολλυ καλεσ υπυρεσιεσ 30 κουκουβαγιεσ.
οκ,δεν τα παω καλα με τρανς,οποτε δεν με απασχολει.μπορει να ειναι καλη αλλα ξεφευγει απο τα γουστα μουτρανσ αλλα μιλαμε για δυνατεσ καβαλεσ,χαστουκα κτλ φιλε deker.
GeorgeNorthern
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οκ,δεν τα παω καλα με τρανς,οποτε δεν με απασχολει.μπορει να ειναι καλη αλλα ξεφευγει απο τα γουστα μου
κι εγω τα ιδια.... ποτε δεν ξερεις κιολας... μπορει και να ειναι και παλιοσειρι απο το στρατο
κι εγω τα ιδια.... ποτε δεν ξερεις κιολας... μπορει και να ειναι και παλιοσειρι απο το στρατο
Μπράβο ρε Τέρις..Την έχω πάρει,
βγαίνει ΜΟΝΟ Παρασκευή κ Σάββατο κατά τις 1 στην Δυτική Είσοδο στο ύψος του Παλιού Σταθμού...Γυναικεία φάτσα, υπερβολικά γυμνασμένο σώμα(μιλάμε είχε ποντίκια κανονικά) και καλή στο sex...Το έπαιζε και δύσκολη, ότι δηλαδή κάνει επιλογή και δεν πηδιέται με όλους κτλ...
Και αυτή την πήρες? Είσαι ωραίος ρεεεε...
Για διαφώτισέ μας λίγο για την συγκεκριμένη.
Πόσο κοστίζει στον χώρο της, που βρίσκεται αυτός,
τι υπηρεσίες παρέχει και αν είναι άρπα κόλλα...
Ωχχχχχχ!!!!Καλησπέρα παίδες, γράφω απλά για να επιβεβαιώσω τον κανόνα της σχεδόν απόλυτης νέκρας που επικρατεί και αυτή την εβδομάδα. Θέλω όμως να επισημάνω κι ένα συμβάν. Την Τετάρτη σχετικά νωρίς, περίπου 12 το βράδυ, μετά το γήπεδο αποφάσισα να πάρω αυτήν με το πράσινο τζιπάκι (btw δεν μου βρήκατε το τηλέφωνο της....). Είπαμε έχω περίεργα γούστα... Την βρήκα λίγα μέτρα παρακάτω από την κλασσική θέση της. ΑΛΛΑ ήταν αλαφιασμένη, έξω από το αμάξι μαζί με 3(!!!) περιπολικά και 2 ζητάδες, μερικοί εκ των οποίων είχαν κολλήσει στο καπώ του αυτοκινήτου του έναν σχετικά νεαρό τύπο. Φυσικά την έκανα αμέσως, χωρίς να μάθω λεπτομέρειες. Αν κάποιος ξέρει κάτι, ας ενημερώσει...
Γάμησέ τα. Να φίλε μου αυτά είναι τα χοντρά σκηνικά,
που αν σου συμβούν, πραγματικά την γάμησες... Ελπίζω να
μην τον έπιασαν οι μπάτσοι στα 4 να τον τρώει..., αλλά και
αν δεν έγινε έτσι πάλι είναι χοντρό σκηνικό να σου τύχει και
γίνεσαι από πολύ μεγάλη έως τεράστια ΡΟΜΠΑ...
Σκατά!! Γιαυτό να αποφεύγουμε όλοι το γαμήσι σε αμάξι.
Πολύ άγχος, στενότητα χώρου, γενικώς δεν λέει μία.
Την Τετάρτη σχετικά νωρίς, περίπου 12 το βράδυ, μετά το γήπεδο αποφάσισα να πάρω αυτήν με το πράσινο τζιπάκι (btw δεν μου βρήκατε το τηλέφωνο της....). Είπαμε έχω περίεργα γούστα...
Πάντως την συγκεκριμένη την έχω πάρει μία φορά, πριν
αρκετά χρόνια και έχω ξαναγράψει για αυτήν εδώ.
Εγώ την θεωρώ πολύ καλή τρανς και σχετικά οικονομική, παίρνει
80 ευρά στο χώρο της. Απλά της σηκώνεται πολύ εύκολα...και
παραείναι μεγάλος! Μπορεί να ξενερώσεις αν τον δεις.
Οπότε "μανοςχεχε" προσεκτικά και να ξέρεις τι θέλεις, προτού
την συναντήσεις.
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
χθες μετα τον Παλαιο σταθμο πετυχα αυτη τη ξανθια (αννα??).. γυρω στισ 23:00 ηταν περιπου.. 40-50 ηταν ο τιμοκαταλογος.. Απο σωμα εσκιζε φορουσε κ ενα φορεματακι.. Αλλα μουτρα μετρια.. Παντως σε σχεση με αλλες αυτη ειναι απο τις πιο εμφανισιακες.. Ειπε μεχρι 3 θα ειναι εκει αλλα κατα τισ 2+ που περασα δεν ηταν.. αυτα.. Α κατι ασχετο, στη γιαννιτσων τα ξεμερωματα σκασαν μυτη κατι 2 τυποι με περουκες.. Ο ενας ηταν με αμαξι ενω ο αλλος πεζος με ενα καπελο τετοιο ! Σαν να ειχε ερθει η τσικνοπεμπτη (χωρις παρεξηγηση ε!)
Συνημμένα
αναφορα για ινα.ειναι καινουργια στην πιατσα δεν εχει καν χρονο,μερικουσ μηνες μονο.καλο κομματι φεναιτε αυτη η ινα,απο υπυρισιεσ τι λεει.η τιμη τησ ποσο παει.
πολυ καλο προσωπο αν την δεισ στο αμαξι μπορει να μπερδευτεις και να νομισεις πως ειναι γυναικα.σωμα πολυ γυμνασμενο αλλα πολυ αδυνατο.θεμα γουστων δηλαδη.οταν λεμε πολυ γυμνασμενο εννοουμε πραγματικα πολυ,το ποσοστο λιπους της ειναι αναλογο με αυτο πρωταθλητων του στιβου!!!συμπεριφορα εχει μαλλον ψιλοαγχωτικη ισως επειδη ειναι και καινουργια και αυτο ξενερωνει και χαλαει αρκετα.τιμες γυρω στα 40 αμαξι σπιτι δεν θυμαμαι φανταζομαι αρκετα παραπανω.συμπερασμα σε γενικες γραμμες μια καλη εναλλακτικη αλλα δεν φτανει τα τοπ του χωρου
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
αυτή τη μαρία που λέτε, την είδα κάποια στιγμή, αλλα το μάτι λίγο περίεργο, σαν τζάνκι? την συστήνετε??που τη βρήσκει κανείς αυτή?
που σαι εσυ ρε φιλε?τη μαρια μπορεις να τη βρεις γυρω απο το city gate,δεν μενει σε ενα σημειο για να μη δινει στοχοαυτή τη μαρία που λέτε, την είδα κάποια στιγμή, αλλα το μάτι λίγο περίεργο, σαν τζάνκι? την συστήνετε??που τη βρήσκει κανείς αυτή?
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Συναγωνιστες δεν ξερω αν θυμαστε πριν κανα 2χρονια ενα πολυ δυνατο μωράκι που κανε πιατσα γιαννιτσων πριν την καντινα, σε πηγαινε καβαντζα λιγο πιο περα σε ενα βενζιναδικο avin εκει που σχεδον τελειωνει η γιαννιτσων(λιγο πιο μετα απο ΑΠ-ΚΑΛΠΑΚΗ κ πριν απτο aegean). H γκομενα ηταν θεα με πολυ καλες αναλογιες σφιχτο τελειο βυζακι,προσωπακι πολυ ωραιο!! 50€ επαιρνε ταριφα! μιλαμε δεν παιζοτανε ειχε κατι μπλε ματαρες, αποτι μου ειχε πει ηταν ιταλιδα φοιτητρια ειχε ξεμεινει απο λεφτα κ εκανε πιατσα μεχρι που να βγαλει μερικα για να γυρισει πατριδα της!! δυστυχως πηγα μονο μια φορα μαζι της δεν εμεινε πανω απο μηνα στην πολη μας. Που να χαθηκε ρε deker αυτο το μωρακι? τζουλια την λεγανε αν θυμασαι... ηταν με διαφορα το καλυτερο σε πιατσα ever!! αυτα ειναι τα τυχερα που λενε μια στο τοσο, οπως κ η εθνικη στο euro