Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
συμφωνω ειναι συμβιβασμενη γιατι παει με πελατες  :idiot:,,οχι γιατι μαζευοντε  τα βιολια  :jerking: οποτε να και το περιπολικο . να γιατι ολες δινουν τηλεφωνο , και δεν ξαναπατανε στη πιατσα .επισεις  ενας παντρεμενος δεν παει να κανει ουρα με το αυτοκινητο  και την κανει οποτε χανουν καλους πελατες και μαλιστα ασφαλεις πελατες  αυτο εχει νοημα   
Μια κοπέλα που έχει πάρει αυτήν την απόφαση όπως είπες είναι συμβιβασμένη με την ιδέα της σύλληψης. Ξέρει ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να περάσει το μπατσικό και... αυτόφωρο!

Οπότε αυτό που κάνουν οι συναγωνιστές είναι απλά να ενημερώνουν. Περνάνε, ξαναπερνάνε αν τους αρέσει πάνε και με την κοπέλα (που στην τελική αυτή την απόφαση πήρε!) και αν θέλουν ενημερώνουν για να επιδοκιμάσουμε (και να δοκιμάσουμε!) ή να αποφύγουμε...

Αυτά... και εις άλλα με υγεία!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Αυτό το ότι οι παντρεμένοι είναι αναγκαστικά καλοί πελάτες μην το δένουμε σκοινί κορδόνι... Καλοί πελάτες θεωρούνται αυτοί που δίνουν. Και οι παντρεμένοι δεν δίνουν τόσο συχνά όσο οι ελεύθεροι! Εντάξει για το ασφαλείς αλλά όχι και καλοί...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
καλα ρε τι λετε τωρα ειστε σοβαροι???
οχι ρε φιλε, αμα δεν γουσταρει η γκομενα να εκτιθεται, ας νοικιασει μια γκαρσονιερα και ας βαλει μια αγγελια για να μπορει να επιλεξει ποιος θα ερθει να την δει και ποιος οχι.
με δουλευεις?? παιρνει αποφαση να βγει με το αυτοκινητο της σε δημοσιο δρομο να κανει πιατσα και πρεπει να σκεφτω αν θα θιχτει η θα δωσω στοχο με το να σταματησω και να την δω???
ας φορεσει ενα σεντονι με μια τρυπα στο νιμου και να περναμε να τον χωνουμε χωρις να ξερουμε ποια ειναι και πως ειναι η φατσα της.
και στα αρχιδια μου αν χανει τους καλους και ασφαλεις πελατες της, αν θεωρεις οτι εμεις ειμαστε επικινδυνοι και κακοι πελατες.
αιντε γιατι πολλες ευαισθησιες μας εχουν πιασει. αμα δεν γουσταρετε την ενημερωση και ανταλλαγη πληροφοριων μπειτε στο .

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
καλα κανουν λοιπον και φευγουν :2funny: οποτε εσεις μεινατε με τη χουφτα  :jerking:και πατε και ψαχνετε :think: να γιατι βγαινουν για λιγο καιρο και χανονται  οντοσ :huh: παιρνουν γκαρσονιερες   και εσεις  μενετε στη πιατσα σαν πραγματικες πουτανες :headbang:
οχι ρε φιλε, αμα δεν γουσταρει η γκομενα να εκτιθεται, ας νοικιασει μια γκαρσονιερα και ας βαλει μια αγγελια για να μπορει να επιλεξει ποιος θα ερθει να την δει και ποιος οχι.
με δουλευεις?? παιρνει αποφαση να βγει με το αυτοκινητο της σε δημοσιο δρομο να κανει πιατσα και πρεπει να σκεφτω αν θα θιχτει η θα δωσω στοχο με το να σταματησω και να την δω???
ας φορεσει ενα σεντονι με μια τρυπα στο νιμου και να περναμε να τον χωνουμε χωρις να ξερουμε ποια ειναι και πως ειναι η φατσα της.
και στα αρχιδια μου αν χανει τους καλους και ασφαλεις πελατες της, αν θεωρεις οτι εμεις ειμαστε επικινδυνοι και κακοι πελατες.
αιντε γιατι πολλες ευαισθησιες μας εχουν πιασει. αμα δεν γουσταρετε την ενημερωση και ανταλλαγη πληροφοριων μπειτε στο .

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

+ 53τρις ευρω!!!!!!!

σιγα μην κλαψουμε κιολα για της πουτανες τις πιατσας.............
ρε τις φουκαριαρες.............
το καφε τον θελουν με λουκουμι και απο του γιακουμη?

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
να ερθω και εγω να δω αν ειναι αναμενη μηχανη οποτε να σπαστει περισσοτερο και να φυγει ,, να γιατι δεν εχει πιατσα  γιατι εσεισ το εχετε για τσιρκο ,, τσιρκα εεε τσιρκα

Eχω ακούσει μαλακίες μέσα σε αυτό το forum αλλά ότι θα μας κάνεις και παρατήρηση που σταματάμε και ρωτάμε δεν το περίμενα...
Πας καλά ρε φίλε...Ξέρεις τον ορισμό της πιάτσας? Δηλαδή είμαι υποχρεωμένος να επιλέξω κάτι χωρίς πρώτα να σταματήσω να το δω και να μάθω την τιμή? Σοβαρολογείς τώρα?
Και άκου εκεί να σπαστεί η γκόμενα και να φύγει...Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι οι μπάτσοι που μαζέυουν κάθε μέρα και κυνηγούν και δεν μπορέι να μείνει μια γκόμενα σωστή αλλά εμείς που...σταματάμε και κοιτάμε....!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε παλικαρε thess πας καλα ρε αγορι μου?θα στα πω ηρεμα για να μην με πιασουν τα διαολια μου.ρε ανθρωπε,τι ειπα καταλαβες?περασα κ την ειδα κ σταματησα να μαθω τι παιζει.ε δε γινεται ρε ψηλε να ειναι  τα χαραματα πανω σε μια πιατσα σταματημενη με αναμενα φωτα κ να περιμενει να δει αν θα βρεξει η οχι ρε.πιατσα εκανε.μη με τσιτωνεις.......τι μαλακιες λες?αν δε θελει να εκτεθει να κατσει σπιτι τις.δεν περασα χιλιες φορες μια περασα κ ουτε για χαβαλε σταματησα.αν δεν γουσταρεις κ εσυ κ αυτη σπιτια σας 

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
:jerking: :jerking: :jerking:νομιζω οτι πολυ το κουρασαμε το θεμα. καθε κατεργαρης στον παγκο του  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:if you know what i mean... :jerking: :jerking: :jerking:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:jerking: :jerking: :jerking:νομιζω οτι πολυ το κουρασαμε το θεμα. καθε κατεργαρης στον παγκο του  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:if you know what i mean... :jerking: :jerking: :jerking:
προσεξες οτι απο την στιγμη που εγινε το μπερδεμα κ η φασαρια εχουμε περισσοτερα ατομα να διαβαζουν το θεμα?ποσταρετε ολοι ρε παιδια

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
προσεξες οτι απο την στιγμη που εγινε το μπερδεμα κ η φασαρια εχουμε περισσοτερα ατομα να διαβαζουν το θεμα?ποσταρετε ολοι ρε παιδια
χαχαχαχα δημιουργησαμε σκανδαλο για να τραβηξουμε επανω μας τα φωτα της δημοσιοτητας :2funny:
τεσπα το κοβω γιατι αμα συνεχισω θα πω πολλες κακιες

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Εγώ λέω όλες οι πλευρές να αφήσουμε τα μίση και να πιάσουμε το γ***σι... άντε γιατί πολύ το τραβήξαμε όλο το θέμα!

Παίζει τίποτα; Γιατί λέω να περάσω καμμιά βόλτα σήμερα το βράδυ!

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
πω πω γαμιαδες μα το ματι που εχει εδω μεσααααααα

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
πω πω γαμιας με το ματι πατε στη πιατσα και φατε λουκουμια εσεις
ρε παλικαρε thess πας καλα ρε αγορι μου?θα στα πω ηρεμα για να μην με πιασουν τα διαολια μου.ρε ανθρωπε,τι ειπα καταλαβες?περασα κ την ειδα κ σταματησα να μαθω τι παιζει.ε δε γινεται ρε ψηλε να ειναι  τα χαραματα πανω σε μια πιατσα σταματημενη με αναμενα φωτα κ να περιμενει να δει αν θα βρεξει η οχι ρε.πιατσα εκανε.μη με τσιτωνεις.......τι μαλακιες λες?αν δε θελει να εκτεθει να κατσει σπιτι τις.δεν περασα χιλιες φορες μια περασα κ ουτε για χαβαλε σταματησα.αν δεν γουσταρεις κ εσυ κ αυτη σπιτια σας 

foyfoy

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φίλε  thess έχεις δίκιο εγώ σταμάτησα  νά γράφω εδώ γιά αυτούς εγώ αυτά τα είχα  γράψει αλλά ....τη άσχόλιεσαι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε παλικαρια,αν δεν σας αρεσει μη γραφετε.μη μας ζαλιζετε.εσυ ρε μαμια thess τι δεν καταλαβες?εισαι μαλακας?που ειναι το προβλημα σου?πες μου λιγο για να καταλαβω γιατι ολο μιλας κ ολο τιποτα δεν λες.σε χαλασε που σταματησα να δω τι παιζει η σε χαλασε το οτι ηθελα να περασω κ δευτερη φορα μπας κ καταλαβει τι ψαχνω?μη με γυρνας τα μυαλα.η λες αυτο που θες η σαλτα κ γαμησου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φίλε  thess έχεις δίκιο εγώ σταμάτησα  νά γράφω εδώ γιά αυτούς εγώ αυτά τα είχα  γράψει αλλά ....τη άσχόλιεσαι
εσυ ρε παλιε γιατι σταματησες?σε πειραζαν τα υπολοιπα αγορακια?ρε μπας κ κανετε πιατσα κ σας χαλαει που μιλαμε για αλλες?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ε χαλαρώστε όλοι λίγο... εμείς φταίμε για τις επιχειρήσεις-"σκούπες" που κάνει η Αστυνομία; Στην τελική όπως έχω ξαναπεί είναι συμβιβασμένες με την ιδέα του κρατητηρίου και του δικαστηρίου... οπότε...

Απλά αν δεν σας αρέσει καρντάσια μην βλέπεται το θέμα. Απλά και ξάστερα... και ελπίζω να τελειώσει εδώ!

lougros yasaitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
παντος παιδες η πιατσα στη γιαννιτσων μοναστηριου και περριξ θα πρεπει να γινει μουσειο.Πολυ καταχνια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ε χαλαρώστε όλοι λίγο... εμείς φταίμε για τις επιχειρήσεις-"σκούπες" που κάνει η Αστυνομία; Στην τελική όπως έχω ξαναπεί είναι συμβιβασμένες με την ιδέα του κρατητηρίου και του δικαστηρίου... οπότε...

Απλά αν δεν σας αρέσει καρντάσια μην βλέπεται το θέμα. Απλά και ξάστερα... και ελπίζω να τελειώσει εδώ!
εχεις καταλαβει τι τους πειραζει?μη καρφωσουμε με τις βολτες μας τα κοριτσια?λες κ δεν ξερουν οι μπατσοι τι παιζει αυτον κ εμενα περιμεναν για να καταλαβουν ποια πηδιεται κ ποια οχι

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
ο
παντος παιδες η πιατσα στη γιαννιτσων μοναστηριου και περριξ θα πρεπει να γινει μουσειο.Πολυ καταχνια
οντος φιλε μου καταχνια και ερημια  οταν <<εμεις>>  φερομαστε ετσι γιατι να παν κοπελες εκει. πανε για να παρουν πελατες οχι για να τησ βλεπουν η περιεργη  και την κοπανανε η πελατες  ευτιχως εχουν δωση τηλεφωνα και μπορουμε να βρουμε ετσι γυναικα ... απλα δεν εχουμε την επιλογη δεν μπορουμε να βρουμε αλλες  εδω εφτασαν να αραζουν στο καφε τη αλλο να πω  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom