Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Tυπε μαλακιες λες εμφανησιακα ειναι απο τις καλητερες τις πιατσας
Συμφωνώ, δε νομίζω να είπα το αντίθετο... όχι όμως ότι η επόμενη επιλογή είναι γύφτισσες ή χοντρές... νομίζω ο συνάδελφος (;) παραπάνω υπερβάλει... Επίσης για να μη παρεξηγηθώ, όταν γράφω "από τις χειρότερες που έχω πάρει" εννοώ από άποψη υπηρεσίας και ηλιθιότητας. Φυσικά ο καθένας μπορεί να διαλέξει ότι θέλει, απόψεις και εμπειρίες πιστεύω ανταλλάσσουμε για να βοηθήσουμε. Το τι θα κάνει ο καθένας φυσικά και δικαίωμα του.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Συμφωνώ, δε νομίζω να είπα το αντίθετο... όχι όμως ότι η επόμενη επιλογή είναι γύφτισσες ή χοντρές... νομίζω ο συνάδελφος (;) παραπάνω υπερβάλει... Επίσης για να μη παρεξηγηθώ, όταν γράφω "από τις χειρότερες που έχω πάρει" εννοώ από άποψη υπηρεσίας και ηλιθιότητας. Φυσικά ο καθένας μπορεί να διαλέξει ότι θέλει, απόψεις και εμπειρίες πιστεύω ανταλλάσσουμε για να βοηθήσουμε. Το τι θα κάνει ο καθένας φυσικά και δικαίωμα του.
Έβαλες το συνάδελφος με ερωτηματικό με 50+ κριτικές καταγεγραμμένες .. αντιθέτως με εσένα που είσαι στο μηδέν μόνο με μία καταγραφή από φόλα με μια πιατσοβια.. δύο φορές ρόμπα έγινες σε δύο ποστ σου...

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Έβαλες το συνάδελφος με ερωτηματικό με 50+ κριτικές καταγεγραμμένες .. αντιθέτως με εσένα που είσαι στο μηδέν μόνο με μία καταγραφή από φόλα με μια πιατσοβια.. δύο φορές ρόμπα έγινες σε δύο ποστ σου...
Τύπε σαν μέλος εδώ μέσα σου ρίχνω κάμποσα χρόνια+ πιάτσες τις οποίες ούτε στα όνειρα σου δε πρόκειται να δεις. Άραξε στα κυβικά σου και χάζευε από το μπαλκόνι σου. Το συνάδελφος το έβαλα με ερωτηματικό γιατί άλλα αξιόλογα μέλη πάνε μαζί της και γράφουν κριτικές και άλλοι τύποι του καναπέ κάθονται σπίτι τους και ξέρουν καλύτερα τι γίνετε επειδή "είδανε". Όταν πας μαζί της μιλάμε εκ νέου. Και ελπίζω να περάσεις καλά. Μέχρι τότε χάζευε τα αυτοκίνητα που περνάνε. Αλήθεια εσύ γιατί καίγεσαι τόσο στην προσβάλαμε; Ή σε χαρτζιλικώνει; Ρε μήπως είσαι τελικά ο τύπος με το παπί πάνω κάτω;

• Like
Αντιδράσεις: L3fos

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα σε όλους. Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και πάντα υγιείς! Πολλά :zfuck: για το νέο έτος εύχομαι!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Τύπε σαν μέλος σου ρίχνω κάμποσα χρόνια+ πιάτσες τις οποίες ούτε στα όνειρα σου δε πρόκειται να δεις. Άραξε στα κυβικά σου και χάζευε από το μπαλκόνι σου. Το συνάδελφος το έβαλα με ερωτηματικό γιατί άλλα αξιόλογα μέλη πάνε μαζί της και γράφουν κριτικές και άλλοι τύποι του καναπέ κάθονται σπίτι τους και ξέρουν καλύτερα τι γίνετε επειδή "είδανε". Όταν πας μαζί της μιλάμε εκ νέου. Και ελπίζω να περάσεις καλά. Μέχρι τότε χάζευε τα αυτοκίνητα που περνάνε. Αλήθεια εσύ γιατί καίγεσαι τόσο στην προσβάλαμε ; Ή σε χαρτζιλικώνει; Ρε μήπως είσαι τελικά ο τύπος με το παπί πάνω κάτω;
Κατάλαβαμε ότι είσαι γέρος ρε μπάρμπα για αυτό όλοι σε πήρανε στο ψιλό.. τέτοιοι 50ρηδες ξενερωτοι χαλάνε την ροή... Γάμα την γυναίκα σου και άσε τους πραγματικούς μύστες να ψάχνουν αυτές που πρέπει... άντε πέσε για ύπνο τώρα...

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Κατάλαβαμε ότι είσαι γέρος ρε μπάρμπα για αυτό όλοι σε πήρανε στο ψιλό.. τέτοιοι 50ρηδες ξενερωτοι χαλάνε την ροή... Γάμα την γυναίκα σου και άσε τους πραγματικούς μύστες να ψάχνουν αυτές που πρέπει... άντε πέσε για ύπνο τώρα...
Δε θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω ή να ασχοληθώ περαιτέρω. Το συγκεκριμένο topic είναι για να ανταλλάσσουμε απόψεις και συζητήσεις. Δε νομίζω να είναι κανένας υποχρεωμένος να δέχεται αλλά ούτε και να διαβάζει τις προσβολές και τα υβριστικά σου σχόλια. Παρακαλώ τους διαχειριστές του Site να παρέμβουνε.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Δε θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω ή να ασχοληθώ περαιτέρω. Το συγκεκριμένο topic είναι για να ανταλλάσσουμε απόψεις και συζητήσεις. Δε νομίζω να είναι κανένας υποχρεωμένος να δέχεται αλλά ούτε και να διαβάζει τις προσβολές και τα υβριστικά σου σχόλια. Παρακαλώ τους διαχειριστές του Site να παρέμβουνε.
Τρια ποστ έκανε σε όλα μαλακίες λέει ρε τυπε..τι να του απαντήσουμε..Του ρίχνουμε.καμια προσβολή μπας και ξεκολλήσει το μυαλό του να γράψει τίποτα σωστό..

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Τρια ποστ έκανε σε όλα μαλακίες λέει ρε τυπε..τι να του απαντήσουμε..Του ρίχνουμε.καμια προσβολή μπας και ξεκολλήσει το μυαλό του να γράψει τίποτα σωστό..
Δε διάβασα καμία μαλακία εγώ, αναγράφεται ακριβός ότι επιβεβαιώνουν όλοι: το κορίτσι δεν κάνει περί του αγώνα, απλά τα αρπάζει και φεύγει. Εσύ που δεν έχεις πάει μαζί της λες ότι κάνει για αμάξι και ότι παίρνει το χρόνο της, ισχυρίζεσαι δλδ. το ακριβός αντίθετο με όσους την πήραν. Κάτι δε μου κολλάει. Τέλος παν. Όσο για το άλλο: και 150αρης να είναι ο άλλος δικαίωμα του και χαρά του! Τις προσβολές για τους εαυτούς μας.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Δε διάβασα καμία μαλακία εγώ, αναγράφεται ακριβός ότι επιβεβαιώνουν όλοι: το κορίτσι δεν κάνει περί του αγώνα, απλά τα αρπάζει και φεύγει. Εσύ που δεν έχεις πάει μαζί της λες ότι κάνει για αμάξι και ότι παίρνει το χρόνο της, ισχυρίζεσαι δλδ. το ακριβός αντίθετο με όσους την πήραν. Κάτι δε μου κολλάει. Τέλος παν. Όσο για το άλλο: και 150αρης να είναι ο άλλος δικαίωμα του και χαρά του! Τις προσβολές για τους εαυτούς μας.
Δικηγόρο του σε βάλανε? Τεσπά δεν θα μαλώνουμε σαν 10χρονα....Στο επόμενο ποστ θα γράψει ότι είμαι ο ίδιος η Γιώτα μπέμπα χαχαχα..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Ενα πράγμα έχει σημασία Γιώτα μπέμπα η Τζένη κ Μαρία Αλβανίδα πεταμένα λεφτά
Πάρτε τα παστέλια πού έλεγε κάποιος παλιά να σας μείνει η γλύκα
Κ οι δυο είναι καλές μόνο από εμφάνιση από χαρακτήρα κ γαμήσι σκατά

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.626
Πόντοι
7.095
Μην τρελαθουμε κιολας οτι η Γιωτα Μπεμπα ειναι μουναρα.
Δεν ειναι καν μουναρα ουτε καν στο ινσταγκραμ, που ολα τα κοριτσακια της ηλικιας της ξερουν να το χειριζονται.
Φουλ στο σπυρι, ασχημη μαπα, αλλα ΚΩΛΑΡΑ.
Περα απο αυτο, εμενα προσωπικα μου βγαζει μια μπιχλα.
Οσο για το ξεπετα, της ειχα δωσει μια πιπα στο παλιο της περασμα απο την πιατσα (σαν ελενη με νταβα τον αντωνακη) και ηταν μετριοτατη.
Σε συγκριση με τη Μαρια την Αλβανιδα, ακόμα πιο ξεπέτα και πιο άσχημη,
Η Αλβανίδα είναι μεν η χαμένη εγγονή του Γιατσεκ Γκμοχ, αλλα δε σου βγαζει τόση μπίχλα.

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα σε όλους. Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και πάντα υγιείς! Πολλά :zfuck: για το νέο έτος εύχομαι!

Χρόνια πολλά φιλαράκι με υγεία!

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Ενα πράγμα έχει σημασία Γιώτα μπέμπα η Τζένη κ Μαρία Αλβανίδα πεταμένα λεφτά
Πάρτε τα παστέλια πού έλεγε κάποιος παλιά να σας μείνει η γλύκα
Κ οι δυο είναι καλές μόνο από εμφάνιση από χαρακτήρα κ γαμήσι σκατά

Καλή η εμφάνιση αλλά δεν αρκεί.

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Παιδιά κυκλοφορεί μία νομίζω καινούργια ψηλή ξανθιά μακρυά μαλλιά με 10-20 ευρώ κάνει τα πάντα και κόλο και πίπα μέσα, ξέρουμε τίποτα αν αξίζει?

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
και αν θυμάμαι καλα μου συστήθηκε ως Μαριάννα

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Επανερχομαι με εμπειρια πια για αυτό που έγραψα πιο πάνω, την πήρα χτες το βραδάκι, με 20 ευρώ σε καλή καβάντζα είναι καλή πρέπει να είναι λίγο απελπισμένη και κάνει τα πάντα, το περίεργο είναι ότι έχει πολυ σφικτό μουνί και ανοιχτό κόλο, χύσιμο στο στόμα. Καλή περίπτωση

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
μόνο αρνητικό δεν έχει βυζί, πολύ μικρό

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
αν την "εκπαιδευσουμε" σωστά μπορεί να πάρει τη θέση της Ρίτας!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Παιδιά κυκλοφορεί μία νομίζω καινούργια ψηλή ξανθιά μακρυά μαλλιά με 10-20 ευρώ κάνει τα πάντα και κόλο και πίπα μέσα, ξέρουμε τίποτα αν αξίζει?
ηλικία περίπου πού την είδες κ τι ώρες

Εγγρ.
22 Ιαν 2020
Like
40
Πόντοι
1
Παιδιά έρχομαι Θεσσαλονίκη για τις γιορτές. Υπάρχει κάποια ελληνίδα μιλφ; Ειδάλλως υπάρχει καμία που να γαμαει με στραπ ον; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Καλές γιορτές σε όλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom