Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.864
- Πόντοι
- 4.766
Ποια Αθήνα ρε φίλε. .. αυτή βαριέται να πάει μέχρι το πάρκινγκ με τον πελάτηπαιδια μια ερωτηση.
η Μαρια στο shell γνωριζει καπιος εαν κατεβαινει και Αθηνα;
Ποια Αθήνα ρε φίλε. .. αυτή βαριέται να πάει μέχρι το πάρκινγκ με τον πελάτηπαιδια μια ερωτηση.
η Μαρια στο shell γνωριζει καπιος εαν κατεβαινει και Αθηνα;
πέστα όλα όχι μόνο να μας τσιγκλιζειςΕχθές έμαθα βγήκαν μαχαίρια στην πιάτσα!
Μάθανε οι γκόμενες ότι θα πιατσάρει ο mpouxos, και πλακωθήκανε στις μαχαιριές ποια θα τον πρωτοπάρει. Είναι τραβηχτικός και ζημιάρης ο μικρούλης !!!πέστα όλα όχι μόνο να μας τσιγκλιζειςΕχθές έμαθα βγήκαν μαχαίρια στην πιάτσα!
Συνήθως κάνει φασαρία η Μαρία η Αλβανίδα με την κωλαρα
Από την πιάτσα η μόνη που άξιζε ήταν η Ρίτα, τα κατάπινε κιόλας, ψηλή ξανθιά! ήξερε να φέρεται καλά στον άντρα. Εξαφανίστηκε, μάλλον έκανε παιδί.....
πίσω από την ροτόντα είναι η Μαρία ΑλβανίδαΓεια σας παιδες νεος παικτης εδω.
Εκανα μια βολτα σηνερα απο γιαννιτσων κοντα στις 7.
Ξερει καποιος για μια γυφτισσα με ραστα που την στηνει κοντα στην εξοδο για κτελ?την εψαξα 3η φορα σημερα αν ξερει καποιος ας καταθεσει.
Επισης μια μοντελε γιαννιτσων πισω απο το ροτοντα?ωραιο μουνι αλλα για πιατσα τοσο καλη μου φαινεται λιγο απατη.
Παρακαλω παικτες πειτε
Τον φίλο της τον άφησες να στον σφηνώσει ρε πουστρακι;Ελενα τη λένε αυτή με το τραβελι στο ροτοντα. Την είχα πάρει τον Οκτώβριο. Ωραίο γκομενακι καυλιαρικο αλλά όλα με καποτα. Κανει και βίζιτες σε ξενοδοχείο με 100. Εγώ θα την ξαναεπαιρνα μόνο για ρομαντικό.
Τον λιγουρευσε μωρή λουγκρα ;Εθεαθη 3η φορα μεσα στην εβδομαδα η πιτσιρικά που κανει πιατσα στην μοναστηριου πριν το ροτονταα μαζι με τον φιλο της τον γκεϊ παντα να καθεται μαζι της. Την φορτοσε κανεις να νας πει τι παιζει; οσες φορες πηγα να σταματησω την επερνε άλλος. Βγαινει κατα τις 7 με 7.30, ισως να μας δωσει ενημερωσει καποιος
ΕΕ ποσό υγιής να είναι φίλε κάποια που τον τρώει ακαποτα για έξτρα φραγκοδίφραγκα;; Η ευθύνη όλη δίκη σουΕίδα αγγελία από Μαρία-κατσαρίδα (αυτο το παρατσούκλι είχε αν θυμάμαι καλά) που έκανε πιάτσα στην γιαννιτσων παλιά.
Αξίζει;
Από θέμα υγείας, είναι επικίνδυνη; (Εννοώ για καμία μεταδοτική ασθένεια, καθώς για covid προφανώς είναι)
κλασσικος ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ είσαι μωρή λουγκριτσα γελάνε όλοι μαζί σουΤης μάνα σου ο κωλος ρε παλιό μαλακα. Εγώ όλες χωρίς καποτα τις γαμαω εκει