Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Γνωρίζει κάποιος τίποτα;
πρέπει να είναι καμιά 30αρια ετών εγώ την πρωτη φορά την είδα απόγευμα νωρίς αλλά την άλλη μέρα που την φορτωσα ήταν κατά τις 8, είναι στο τέλος της Γιαννιτσών στη στροφή που κάνει για κτεληλικία περίπου πού την είδες κ τι ώρεςΠαιδιά κυκλοφορεί μία νομίζω καινούργια ψηλή ξανθιά μακρυά μαλλιά με 10-20 ευρώ κάνει τα πάντα και κόλο και πίπα μέσα, ξέρουμε τίποτα αν αξίζει?
Παιδιά έρχομαι Θεσσαλονίκη για τις γιορτές. Υπάρχει κάποια ελληνίδα μιλφ; Ειδάλλως υπάρχει καμία που να γαμαει με στραπ ον; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Καλές γιορτές σε όλους
καμία Κινέζουλα μπορεί να βρεις τέτοιες ώρες μόνοΚαλησπέρα Παιδιά
Ξέρει κανείς να μας πει ποιες δουλεύουν Πρωί-Μεσημέρι και που θα τις βρούμε;
Λόγο του ότι το βράδυ είναι λίγο δύσκολη η μετακίνηση.
Εκτός του ότι στέλνεις σε λάθος νήμα, ρωτάς και για το τραβέλι...
Τυπε δε μας λες σε ποιο σημειο την ειδες και τη ωρεςΕπανερχομαι με εμπειρια πια για αυτό που έγραψα πιο πάνω, την πήρα χτες το βραδάκι, με 20 ευρώ σε καλή καβάντζα είναι καλή πρέπει να είναι λίγο απελπισμένη και κάνει τα πάντα, το περίεργο είναι ότι έχει πολυ σφικτό μουνί και ανοιχτό κόλο, χύσιμο στο στόμα. Καλή περίπτωση
το έχω γραψει ήδη παραπάνω, απόγευμα νωρίς την πρώτη φορά και κατα τις 8 τη δεύτερη, στο τέλος της Γιαννιτσων που στρίβει ο δρόμος για κτελΤυπε δε μας λες σε ποιο σημειο την ειδες και τη ωρεςΕπανερχομαι με εμπειρια πια για αυτό που έγραψα πιο πάνω, την πήρα χτες το βραδάκι, με 20 ευρώ σε καλή καβάντζα είναι καλή πρέπει να είναι λίγο απελπισμένη και κάνει τα πάντα, το περίεργο είναι ότι έχει πολυ σφικτό μουνί και ανοιχτό κόλο, χύσιμο στο στόμα. Καλή περίπτωση
το έχει αναφέρει πιο πάνω...Τυπε δε μας λες σε ποιο σημειο την ειδες και τη ωρεςΕπανερχομαι με εμπειρια πια για αυτό που έγραψα πιο πάνω, την πήρα χτες το βραδάκι, με 20 ευρώ σε καλή καβάντζα είναι καλή πρέπει να είναι λίγο απελπισμένη και κάνει τα πάντα, το περίεργο είναι ότι έχει πολυ σφικτό μουνί και ανοιχτό κόλο, χύσιμο στο στόμα. Καλή περίπτωση
Μήπως εννοεί εκείνη που είναι με τον τύπο με το μαύρο sienento?το έχει αναφέρει πιο πάνω...Τυπε δε μας λες σε ποιο σημειο την ειδες και τη ωρεςΕπανερχομαι με εμπειρια πια για αυτό που έγραψα πιο πάνω, την πήρα χτες το βραδάκι, με 20 ευρώ σε καλή καβάντζα είναι καλή πρέπει να είναι λίγο απελπισμένη και κάνει τα πάντα, το περίεργο είναι ότι έχει πολυ σφικτό μουνί και ανοιχτό κόλο, χύσιμο στο στόμα. Καλή περίπτωση
Το πρεζόνι ΠΑΟΚτσης, αρειανός, ολυμπιακός,... να είναι το τελευταίο που σε ανησυχεί ...Όταν την είδα πριν κανένα χρόνο να κάνει πιάτσα έτοιμος ήμουν να πάω αλλά επειδή είχα δει στο Facebook της ότι τα είχε με ένα πρεζονι παοκτση (όλο με κάτι λεσια την βλέπεις - παλιά αν ήσουν παοκτσης την πηδαγες τζάμπα σίγουρα....) και τον είχα δει μαζί της στην πιάτσα είπα ΟΧΙ δεν κινδυνεύουμε να κολλήσουμε για ένα ωραίο κωλαρακι (γενικά κινδυνεύουμε αλλά με αυτήν ένας λόγος παραπάνω)
Έχει μία που φοράει σκουφάκι και εντελώς αδύνατη.. την έχω δεί και μέρα και βράδυ..γενικα στις πιατσες της θεσσαλονικης υπαρχουν πρεζακια που γαμιουνται και αν ναι σε ποιες?