Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
Δοκιμαστικε επισης κ η πιτσιρικά η Ελενη που καθεταιβπριν το ξενοδοχειο Ροτοντα. Ωραιο κορμι, κωλος για ξεσκισμα, εχει κ μια μικρη καρδουλα στο ενα κωλομαγουλο, 20 χρονων φρεσκια επιδερμιδα. Τα θετικα αυτα. Τα αρνητικα τωρα. Κουβαλαει τον φιλο πιτσιρικα μαζι της στην καβαντζα κοντα στην κτηνιατρικη, πιπα πολυ κατω του μετριου, δεν ξερει να στηνεται, γενικα δεν το κατεχει καθολου. Μεγαλο αρνητικό η βρωμα απο το μουνι κ απο την κωλοτρυπιδα οι μυρωδιες κατευθειαν χτυπαν ρουθουνι. Τον εβγαλα βα μου τον παιξει γτ δεν θα εχυνα ετσι με τπτα. Μαντηλακι για μετα την πραξη ουτε καν, εστω τα χερια απο τα χυσια που την πειραν λιγο, προσφερα τα δικα μου, κ ειπε.. Ε θα κανω μπανιο μετα. Δεν την παιρνω ξανα. Κριμα ειναι κ ωραιο μουνακι για πιατσα. Σε ξενοδοχειο περνει 100 για μια φορα..ουτε καν συζήτηση. Επίσης 2 τυποι που βολταρουν μαζι ενας με ibiza κ ενας με ciecento τι παίζει; Δεν υπαρχει φορα να μην τους πετυχαινω να βολταρουν η να την αραζουν καπου στο δρομο. Ο ενας ηρθε κ στην καβατζα παραδίπλα μου χωρις κοπελα μαζι του κ επερνε μάτι.

gold(3)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
2
Πόντοι
0
Πετυχα μια ξανθια χθες το βραδυ κατα της 830 εξω απο το ερειπιο ειπε 10 ευρω πιπα με και 15 ακαποτη, δεν την πηρα γιατι ηταν αργα και ειχε αστυνομια. Εχει κανεις ιδεα ποια ειναι?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
H Mαριανα που ειχε αναφερθει πριν λιγο καιρο τη εγινε ξερει κανεις?

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια, ερώτηση μια ξανθιά Βουλγαρα με ωραίο σωματακι που εβγενε μοναστηριού κοντά στο Ροτόντα το ξενοδοχείο αν δεν κάνω λάθος Νικόλ την λεγαν έχω να τι δω από πριν την καραντίνα ξέρουμε τπτ?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Καλησπερα παιδια, ερώτηση μια ξανθιά Βουλγαρα με ωραίο σωματακι που εβγενε μοναστηριού κοντά στο Ροτόντα το ξενοδοχείο αν δεν κάνω λάθος Νικόλ την λεγαν έχω να τι δω από πριν την καραντίνα ξέρουμε τπτ?
νομίζω λες για την βάσια γύρω στο 1.60 λεπτή έχει καιρό πού έφυγε Βουλγαρία κ είπε ότι θα γύριζε γρήγορα γιατί έχει μάνα κ παιδί εδώ αλλά έχει καιρό να φανεί κ το τηλ το έχει κλειστό

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
Μαλλον την Νικολετα λέει που ηταν μελαχρινή κ τα εβαψε ξανθα. Ψιλη κ λεπτο σώμα

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
βγαινει που κ που. Κ αργα καμία φορα. Ετυχε να την δω κ 9 ωρα να περπατάει μετα το βενζιναδικο στα κτελ κ να πηγαίνει προς την διχαλα.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
βγαινει που κ που. Κ αργα καμία φορα. Ετυχε να την δω κ 9 ωρα να περπατάει μετα το βενζιναδικο στα κτελ κ να πηγαίνει προς την διχαλα.
Τη ωρες βγαινει αυτη δε την εχω πετυχει ουτε μια φορα

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
Τη ωρες βγαινει αυτη δε την εχω πετυχει ουτε μια φορα
γυρω στις 7.30 με 8 ως συνήθως εξει στην διχαλα κάθεται. Πριν 3 μερες εκει ηταν

Mixalis(3)

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2020
Like
40
Πόντοι
0
Διορθωμένο κείμενο
Ειμαι και εγώ πολλά χρόνια στην Γιαννιτσών αλλά ήθελα να κάτι ειδικά στους μικρότερους όμως πάντα με φιλική διάθεση. Βλέπω κάποιους να δίνουν 20 ευρώ μόνο για πίπα και με καπότα. Προσωπικά εγώ δεν έχω πάρει ποτέ κοπέλα για πίπα πάνω από δέκα ευρώ και μάλιστα μου κάνουν το τσιμπούκι χωρίς καπότα. (Αυτό είναι στην προσωπική εκτίμηση του καθενός απλά το αναφέρω για την τιμή) και εξηγώ: Όταν μου λένε πίπα με καπότα στα 15 ή 20 ευρώ εξαφανίζονται. Πάντα όμως κάνω παζάρι, με 15 ευρώ τις παίρνω πίπα και σεξ σχεδόν όλες τις κοπέλες στην Γιαννιτσών εκτός από κάτι τελειωμένες γυφτισσες και κάτι πρεζόνια που τις αδιαφορώ τελείως. Τα λέω αυτά για να ρίξουμε τις τιμές για όλους! και εξηγώ:
Πήγα προχθές σε μια όμορφη Βουλγάρα που βγαίνει κάθε μεσημέρι στην Γιαννιτσών έξω από το ερείπιο και ενώ την έπαιρνα καιρό τώρα με 15 ευρώ πίπα σεξ και γλείψιμο μέσα στο αμάξι, τώρα μου είπε: δεν μπορώ άλλο με 15 ευρώ γιατί εδώ έρχονται με 20 και με 30 ευρώ και μάλιστα όχι στο αμάξι αλλά μέσα στο κτίριο- ερείπιο στα γρήγορα και στα όρθια. Πήγαν κάποιοι και της έσκασαν 30 ευρώ για μια γρήγορη πίπα στα όρθια και τώρα η Βουλγάρα έχει απαιτήσεις. Μου λέει χαμός γίνεται δεν τους προλαβαίνω! Δεν μπορώ ξανά με 15 ευρώ για όλα αυτά: πίπα,σεξ,γλείψιμο κλπ. αν θέλεις όλα αυτά δώσε μου 50 ευρώ! Σας τα λέω με φιλική διάθεση ένας παλιός γνώστης της Γιαννιτσών.Την κοπέλα αυτήν την γαμουσα ένα χρόνο τώρα με 15 ευρώ δύο και τρείς φορές την εβδομάδα. Παιδιά για το καλό μας το λέω, παζαρέψτε τις τιμές να γαμάμε φθηνά γιατί έχουμε κρίση και δεν υπάρχουν λεφτά πουθενά. Εμάς μας γαμάνε 8 ώρες δουλειάς για να βγάλουμε αυτό το εικοσάευρο και το δηλώνουμε και στην εφορία! Δεν είναι κρίμα να μας το παίρνουν οι πουτάνες σε 5 λεπτά για μια πίπα στα όρθια; Επίσης να βοηθάμε ο ένας το άλλο με χρήσιμες πληροφορίες για να μην χάνουμε λεφτά. Όποια είναι ξεπέτα να μην την παίρνει κανείς και να φύγει.Να μείνουν οι καλές στην πιάτσα και οι ξεπέτες να σταματήσουν να είναι ξεπέτες αν θέλουν να βγάζουν λεφτά. Ελπίζω να δημοσιευθεί και να εγκριθεί το σχόλιό μου από τον διαχειριστή καθώς ο σκοπός του είναι η κοινή συμπαράσταση όλων μας.
Ευχαριστώ το site που μας δίνει το βήμα να μιλήσουμε και να ενημερωθούμε.

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Ξέρει κανένας παίκτης αν κυκλοφορεί κάτι αξιόλογο εκεί κάτω αυτές τις μέρες? Καθαρό ωραίο και να δίνει κωλο

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Καλησπέρα σε όλους. Τις τελευταίες μέρες επί της Σταθμού μπροστά στην μπουγάτσα πριν το one salonica γύρω στις 7 το πρωί Είναι μια τύπισσα με μίνι φούστα γνωρίζει κάποιος αν κάνει πιάτσα η αν κάνει υπάρχει κάποια γνώμη? Ευχαριστω

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Καλησπέρα σε όλους. Τις τελευταίες μέρες επί της Σταθμού μπροστά στην μπουγάτσα πριν το one salonica γύρω στις 7 το πρωί Είναι μια τύπισσα με μίνι φούστα γνωρίζει κάποιος αν κάνει πιάτσα η αν κάνει υπάρχει κάποια γνώμη? Ευχαριστω
Το ότι είναι τραβελι το κατάλαβες??:grin:

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Φίλε μου να σου πω την αλήθεια όχι δεν το κατάλαβα. Δεν σταμάτησα, εν κινήσει την/τον είδα. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία.

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Καλημέρα σε όλους, χθες νωρίς το απόγευμα γύρω στις 5 μια ψηλή Βουλγάρα με κοντό αγορε μαλι έκανε πιάτσα. Σε ηλικία πρέπει να 35 με 40,κορμι λεπτό λαμπάδα. Δοκιμαστικε στα όρθια μέσα το ερείπιο.20 ζήτησε, 15 έλαβε. Καθαρή κ περιποιημένη για τα δεδομένα της πιάτσας. Καλή δοκιμή.

tasoa

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
74
Πόντοι
1
Το ότι είναι τραβελι το κατάλαβες??:grin:

Η τύπισσα βγήκε τύπος; :confused:

tasoa

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
74
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους, χθες νωρίς το απόγευμα γύρω στις 5 μια ψηλή Βουλγάρα με κοντό αγορε μαλι έκανε πιάτσα. Σε ηλικία πρέπει να 35 με 40,κορμι λεπτό λαμπάδα. Δοκιμαστικε στα όρθια μέσα το ερείπιο.20 ζήτησε, 15 έλαβε. Καθαρή κ περιποιημένη για τα δεδομένα της πιάτσας. Καλή δοκιμή.

Πίπα καλή ή με χέρι στα γρήγορα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom