Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.966
- Πόντοι
- 456
Δοκιμαστικε επισης κ η πιτσιρικά η Ελενη που καθεταιβπριν το ξενοδοχειο Ροτοντα. Ωραιο κορμι, κωλος για ξεσκισμα, εχει κ μια μικρη καρδουλα στο ενα κωλομαγουλο, 20 χρονων φρεσκια επιδερμιδα. Τα θετικα αυτα. Τα αρνητικα τωρα. Κουβαλαει τον φιλο πιτσιρικα μαζι της στην καβαντζα κοντα στην κτηνιατρικη, πιπα πολυ κατω του μετριου, δεν ξερει να στηνεται, γενικα δεν το κατεχει καθολου. Μεγαλο αρνητικό η βρωμα απο το μουνι κ απο την κωλοτρυπιδα οι μυρωδιες κατευθειαν χτυπαν ρουθουνι. Τον εβγαλα βα μου τον παιξει γτ δεν θα εχυνα ετσι με τπτα. Μαντηλακι για μετα την πραξη ουτε καν, εστω τα χερια απο τα χυσια που την πειραν λιγο, προσφερα τα δικα μου, κ ειπε.. Ε θα κανω μπανιο μετα. Δεν την παιρνω ξανα. Κριμα ειναι κ ωραιο μουνακι για πιατσα. Σε ξενοδοχειο περνει 100 για μια φορα..ουτε καν συζήτηση. Επίσης 2 τυποι που βολταρουν μαζι ενας με ibiza κ ενας με ciecento τι παίζει; Δεν υπαρχει φορα να μην τους πετυχαινω να βολταρουν η να την αραζουν καπου στο δρομο. Ο ενας ηρθε κ στην καβατζα παραδίπλα μου χωρις κοπελα μαζι του κ επερνε μάτι.