Προσοχή σ αυτές απέναντι από το one, όχι αυτές στην διασταύρωση.
Πήρα μια λίγο πριν τις 9 και πήγε να με κοροϊδέψει. Βασικά επειδή ήθελα να γαμησω κι επειδή όλες πλιν κάποιες χοντρές, όλες αντικειμενικά έχουν κωλαράκι άνω του καλού, επέλεξα συγκεκριμένα μια που πρέπει να αποφύγετε. Έχει σπαστό μαλι σχεδόν καρέ βαμμένο το μισό ξανθοκιτρινο μια μαλακια.
Πήγαμε στον χώρο κάπου εκεί κοντά, βγάζω έξω τον πουτσο, πάει να περάσει καποτα και ακούω από πίσω φωνές!!! Την φωναζε η άλλη να φύγουν γιατί κόντευε 9 η ώρα. Ρουφάει μετρημένες 5 φορές και μου γυρνάει τον κωλο της, μου λέει αντε.
Τι αντε δεν κατάλαβα λέω?
Αντε λέει μπαμ μπαμ, τι μπαμ μπαμ ρε τι είμαι της λέω?! Άμα δε μπορείς φέρε τα λεφτά μου πίσω.οχι λέει καλά αυτό μεγάλο νοτ φινισ μπαμ μπαμ..
Συνεχίζει την πιπα της και μου γυρνάει στα 4...αυτο ηταν
Τον παίρνει και τον βάζει στο μουνι... Αλλά μουνι δεν ήταν. Παίδες πήγε να με κοροιδεχεις, πήγε να τον σ κλείσει ανάμεσα στα μπούτια της... Δεν εδοσα σημασία αλλά της πάτησα μια σφαλιάρα υνατη στον κωλο που κόντεψε να μας ακούσει όλη η θεσνικη, έκαναν πως έρχονται οι άλλες για να δουν τι παίζει. Ήδη είχα γυρησε κατά μέτωπο και της τον είχα μπιξει καλά. Την σήκωσα, έβγαλα την καποτα, τράβηξα μια μαλακια κι όταν εχυσα τον γυρησα πάνω της κι έφυγε και την πείραξε που θα φύγει χυμενη...
Έχε χάρη που είναι μαφιες αλλιώς θα απαιτούσαν τα λεφτά πίσω πιο επιμονα