Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Καλή ήταν. Αλλά αδερφέ 15 ευρώ στα όρθια μέρα ακόμα μέσα στα ερείπια, μην περιμένεις παπάδες. Κ η αλήθεια είναι ότι δεν εθχααπλετο χρονο. Ήθελα ένα στα γρήγορα. Δεν διαμαρτυρηθηκε πάντως κ με ρώτησε αν ήθελα κ άλλο σαν πιπα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Καλή ήταν. Αλλά αδερφέ 15 ευρώ στα όρθια μέρα ακόμα μέσα στα ερείπια, μην περιμένεις παπάδες. Κ η αλήθεια είναι ότι δεν εθχααπλετο χρονο. Ήθελα ένα στα γρήγορα. Δεν διαμαρτυρηθηκε πάντως κ με ρώτησε αν ήθελα κ άλλο σαν πιπα.
Όνομα ρώτησες? Αναστασία?

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Άννα νομίζω μου είπε. Ψηλή με αγορε μαλι, αδύνατη, κάποιας ηλικίας 35-40 ίσως.Σχετικά καλά Ελληνικά. Ωραίο κορμί. Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί. Βέβαια έχω καιρό να περάσω από την πιάτσα. Πάντως ήταν καλή. Δεδομένων των συνθηκών. Ίσως το βράδυ σε πιο καλή καβαντζα να είναι καλητερη.

• Like
Αντιδράσεις: tonika

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Μια αδύνατη νεαρή που μιλάει στο κινητό και έβαψε τα μαλλιά κόκκινα ποια ειναι; γνωρίζει καποιος;

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Διορθωμένο κείμενο
Ειμαι και εγώ πολλά χρόνια στην Γιαννιτσών αλλά ήθελα να κάτι ειδικά στους μικρότερους όμως πάντα με φιλική διάθεση. Βλέπω κάποιους να δίνουν 20 ευρώ μόνο για πίπα και με καπότα. Προσωπικά εγώ δεν έχω πάρει ποτέ κοπέλα για πίπα πάνω από δέκα ευρώ και μάλιστα μου κάνουν το τσιμπούκι χωρίς καπότα. (Αυτό είναι στην προσωπική εκτίμηση του καθενός απλά το αναφέρω για την τιμή) και εξηγώ: Όταν μου λένε πίπα με καπότα στα 15 ή 20 ευρώ εξαφανίζονται. Πάντα όμως κάνω παζάρι, με 15 ευρώ τις παίρνω πίπα και σεξ σχεδόν όλες τις κοπέλες στην Γιαννιτσών εκτός από κάτι τελειωμένες γυφτισσες και κάτι πρεζόνια που τις αδιαφορώ τελείως. Τα λέω αυτά για να ρίξουμε τις τιμές για όλους! και εξηγώ:
Πήγα προχθές σε μια όμορφη Βουλγάρα που βγαίνει κάθε μεσημέρι στην Γιαννιτσών έξω από το ερείπιο και ενώ την έπαιρνα καιρό τώρα με 15 ευρώ πίπα σεξ και γλείψιμο μέσα στο αμάξι, τώρα μου είπε: δεν μπορώ άλλο με 15 ευρώ γιατί εδώ έρχονται με 20 και με 30 ευρώ και μάλιστα όχι στο αμάξι αλλά μέσα στο κτίριο- ερείπιο στα γρήγορα και στα όρθια. Πήγαν κάποιοι και της έσκασαν 30 ευρώ για μια γρήγορη πίπα στα όρθια και τώρα η Βουλγάρα έχει απαιτήσεις. Μου λέει χαμός γίνεται δεν τους προλαβαίνω! Δεν μπορώ ξανά με 15 ευρώ για όλα αυτά: πίπα,σεξ,γλείψιμο κλπ. αν θέλεις όλα αυτά δώσε μου 50 ευρώ! Σας τα λέω με φιλική διάθεση ένας παλιός γνώστης της Γιαννιτσών.Την κοπέλα αυτήν την γαμουσα ένα χρόνο τώρα με 15 ευρώ δύο και τρείς φορές την εβδομάδα. Παιδιά για το καλό μας το λέω, παζαρέψτε τις τιμές να γαμάμε φθηνά γιατί έχουμε κρίση και δεν υπάρχουν λεφτά πουθενά. Εμάς μας γαμάνε 8 ώρες δουλειάς για να βγάλουμε αυτό το εικοσάευρο και το δηλώνουμε και στην εφορία! Δεν είναι κρίμα να μας το παίρνουν οι πουτάνες σε 5 λεπτά για μια πίπα στα όρθια; Επίσης να βοηθάμε ο ένας το άλλο με χρήσιμες πληροφορίες για να μην χάνουμε λεφτά. Όποια είναι ξεπέτα να μην την παίρνει κανείς και να φύγει.Να μείνουν οι καλές στην πιάτσα και οι ξεπέτες να σταματήσουν να είναι ξεπέτες αν θέλουν να βγάζουν λεφτά. Ελπίζω να δημοσιευθεί και να εγκριθεί το σχόλιό μου από τον διαχειριστή καθώς ο σκοπός του είναι η κοινή συμπαράσταση όλων μας.
Ευχαριστώ το site που μας δίνει το βήμα να μιλήσουμε και να ενημερωθούμε.
Ακριβός όπως τα λές συμφωνώ και επαυξάνω. Το πρόβλημα πιστεύω είναι το εξής: Κλείσανε τώρα τα @δελα και τρέχουνε όλοι στην πιάτσα. Το κακό είναι ότι πολλοί έρχονται πρώτη φορά ή τουλάχιστον δεν έχουν ιδέα από τιμές Γιαννιτσών. Από εκεί που έδινε ο άλλος 60 και 80 στο studio ακούει εδώ 30 και πέφτει με τα μούτρα. Και 40 μη σου πω καλά θα του φανεί. Οπότε εσύ πάνε ξαναβρες την άλλη με 15... πέταξε το πουλάκι. Απλά μη πληρώνεται τα φύκια για γαρίδες και γ@ατε και τους υπόλοιπους!
Πολύ σωστός με όσα είπε ο φίλος Mixalis, ευχαριστούμε!

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Μια αδύνατη νεαρή που μιλάει στο κινητό και έβαψε τα μαλλιά κόκκινα ποια ειναι; γνωρίζει καποιος;
Πάνω στην μοναστηριού λες? Την Desy?
Δεν ξέρω ο όνομα.την θυμάμαι με κάστανα μαλλιά. Την είχα πετύχει Γιαννιτσών περνώντας σχετικά ψηλή για γυναίκα αδύνατη με κολάν. Πρέπει να έχει και κάποιον μαζί της.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Καλημέρα σε όλους, χθες νωρίς το απόγευμα γύρω στις 5 μια ψηλή Βουλγάρα με κοντό αγορε μαλι έκανε πιάτσα. Σε ηλικία πρέπει να 35 με 40,κορμι λεπτό λαμπάδα. Δοκιμαστικε στα όρθια μέσα το ερείπιο.20 ζήτησε, 15 έλαβε. Καθαρή κ περιποιημένη για τα δεδομένα της πιάτσας. Καλή δοκιμή.
που στεκοτανε;
απο που τυην πήρες;

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Στην αρχή την πέτυχα απέναντι από το κόκκινο αλλά επί της Γιαννιτσών, ώσπου να γυρίσω είχε περπατήσει προς τα πίσω (ΚΤΕΛ) και την φόρτωσα δίπλα από το ερείπιο. Κ την πηδηξα μέσα στο ερείπιο.

xarismatikos23

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά βοήθεια είμαι παρθένος περνάω συνήθως από Γιαννιτσών και βλέπω τις κοπέλες αλλά ντρέπομαι...
Ερώτηση που μπορώ να κάνω κάτι έστω και στα γρήγορα γτ βλέπω που λέτε για ερείπιο που εννοείται; (Δεν έχω αμάξι)
Σας ευχαριστώ

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Άννα νομίζω μου είπε. Ψηλή με αγορε μαλι, αδύνατη, κάποιας ηλικίας 35-40 ίσως.Σχετικά καλά Ελληνικά. Ωραίο κορμί. Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί. Βέβαια έχω καιρό να περάσω από την πιάτσα. Πάντως ήταν καλή. Δεδομένων των συνθηκών. Ίσως το βράδυ σε πιο καλή καβαντζα να είναι καλητερη.
ναι η ανννα η βουλγαρα τιμια τα λεφτα με λιγο παζαρι δινει και κωλο

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Καλημέρα σε όλους, χθες νωρίς το απόγευμα γύρω στις 5 μια ψηλή Βουλγάρα με κοντό αγορε μαλι έκανε πιάτσα. Σε ηλικία πρέπει να 35 με 40,κορμι λεπτό λαμπάδα. Δοκιμαστικε στα όρθια μέσα το ερείπιο.20 ζήτησε, 15 έλαβε. Καθαρή κ περιποιημένη για τα δεδομένα της πιάτσας. Καλή δοκιμή.
που στεκοτανε;
απο που τυην πήρες;
γιαννιτσων συχναζει στο στενο πριν το todaylicious φοραει και εμα καπελο καμια φορα

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Διορθωμένο κείμενο
Ειμαι και εγώ πολλά χρόνια στην Γιαννιτσών αλλά ήθελα να κάτι ειδικά στους μικρότερους όμως πάντα με φιλική διάθεση. Βλέπω κάποιους να δίνουν 20 ευρώ μόνο για πίπα και με καπότα. Προσωπικά εγώ δεν έχω πάρει ποτέ κοπέλα για πίπα πάνω από δέκα ευρώ και μάλιστα μου κάνουν το τσιμπούκι χωρίς καπότα. (Αυτό είναι στην προσωπική εκτίμηση του καθενός απλά το αναφέρω για την τιμή) και εξηγώ: Όταν μου λένε πίπα με καπότα στα 15 ή 20 ευρώ εξαφανίζονται. Πάντα όμως κάνω παζάρι, με 15 ευρώ τις παίρνω πίπα και σεξ σχεδόν όλες τις κοπέλες στην Γιαννιτσών εκτός από κάτι τελειωμένες γυφτισσες και κάτι πρεζόνια που τις αδιαφορώ τελείως. Τα λέω αυτά για να ρίξουμε τις τιμές για όλους! και εξηγώ:
Πήγα προχθές σε μια όμορφη Βουλγάρα που βγαίνει κάθε μεσημέρι στην Γιαννιτσών έξω από το ερείπιο και ενώ την έπαιρνα καιρό τώρα με 15 ευρώ πίπα σεξ και γλείψιμο μέσα στο αμάξι, τώρα μου είπε: δεν μπορώ άλλο με 15 ευρώ γιατί εδώ έρχονται με 20 και με 30 ευρώ και μάλιστα όχι στο αμάξι αλλά μέσα στο κτίριο- ερείπιο στα γρήγορα και στα όρθια. Πήγαν κάποιοι και της έσκασαν 30 ευρώ για μια γρήγορη πίπα στα όρθια και τώρα η Βουλγάρα έχει απαιτήσεις. Μου λέει χαμός γίνεται δεν τους προλαβαίνω! Δεν μπορώ ξανά με 15 ευρώ για όλα αυτά: πίπα,σεξ,γλείψιμο κλπ. αν θέλεις όλα αυτά δώσε μου 50 ευρώ! Σας τα λέω με φιλική διάθεση ένας παλιός γνώστης της Γιαννιτσών.Την κοπέλα αυτήν την γαμουσα ένα χρόνο τώρα με 15 ευρώ δύο και τρείς φορές την εβδομάδα. Παιδιά για το καλό μας το λέω, παζαρέψτε τις τιμές να γαμάμε φθηνά γιατί έχουμε κρίση και δεν υπάρχουν λεφτά πουθενά. Εμάς μας γαμάνε 8 ώρες δουλειάς για να βγάλουμε αυτό το εικοσάευρο και το δηλώνουμε και στην εφορία! Δεν είναι κρίμα να μας το παίρνουν οι πουτάνες σε 5 λεπτά για μια πίπα στα όρθια; Επίσης να βοηθάμε ο ένας το άλλο με χρήσιμες πληροφορίες για να μην χάνουμε λεφτά. Όποια είναι ξεπέτα να μην την παίρνει κανείς και να φύγει.Να μείνουν οι καλές στην πιάτσα και οι ξεπέτες να σταματήσουν να είναι ξεπέτες αν θέλουν να βγάζουν λεφτά. Ελπίζω να δημοσιευθεί και να εγκριθεί το σχόλιό μου από τον διαχειριστή καθώς ο σκοπός του είναι η κοινή συμπαράσταση όλων μας.
Ευχαριστώ το site που μας δίνει το βήμα να μιλήσουμε και να ενημερωθούμε.
Ακριβός όπως τα λές συμφωνώ και επαυξάνω. Το πρόβλημα πιστεύω είναι το εξής: Κλείσανε τώρα τα @δελα και τρέχουνε όλοι στην πιάτσα. Το κακό είναι ότι πολλοί έρχονται πρώτη φορά ή τουλάχιστον δεν έχουν ιδέα από τιμές Γιαννιτσών. Από εκεί που έδινε ο άλλος 60 και 80 στο studio ακούει εδώ 30 και πέφτει με τα μούτρα. Και 40 μη σου πω καλά θα του φανεί. Οπότε εσύ πάνε ξαναβρες την άλλη με 15... πέταξε το πουλάκι. Απλά μη πληρώνεται τα φύκια για γαρίδες και γ@ατε και τους υπόλοιπους!
Πολύ σωστός με όσα είπε ο φίλος Mixalis, ευχαριστούμε!
σωστα τα λετε παιδια πανω απο 15 μη δινετε το πολυ 20 μη χαλατε τη πιατσα

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Μια μελαχρινη που καθετε εξω απο την eurobank στην μοναστηριου με μακρια μαλλια αξιζει?
νσι ειναι καλο εργαλειο πιπα καλη και πξδημσ 20 ευρω desy την λενε

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Μια μελαχρινη που καθετε εξω απο την eurobank στην μοναστηριου με μακρια μαλλια αξιζει?
νσι ειναι καλο εργαλειο πιπα καλη και πξδημσ 20 ευρω desy την λενε

Σε χοτελι πηγαίνει ;
Γιατί δε τη ρωτάς να μας πεις και εμάς;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203491

Επισκέπτης
Παιδια εσπασε προφυλακτικο με ντεσυ που ειναι μπροστα απο eurobank. Να ανυσηχω;

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Ξέρει κάποιος αν παίζει τίποτα καλό αυτές τις μέρες? Καμία πουτανα καλή γιαννιστων

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Προσοχή σ αυτές απέναντι από το one, όχι αυτές στην διασταύρωση.
Πήρα μια λίγο πριν τις 9 και πήγε να με κοροϊδέψει. Βασικά επειδή ήθελα να γαμησω κι επειδή όλες πλιν κάποιες χοντρές, όλες αντικειμενικά έχουν κωλαράκι άνω του καλού, επέλεξα συγκεκριμένα μια που πρέπει να αποφύγετε. Έχει σπαστό μαλι σχεδόν καρέ βαμμένο το μισό ξανθοκιτρινο μια μαλακια.

Πήγαμε στον χώρο κάπου εκεί κοντά, βγάζω έξω τον πουτσο, πάει να περάσει καποτα και ακούω από πίσω φωνές!!! Την φωναζε η άλλη να φύγουν γιατί κόντευε 9 η ώρα. Ρουφάει μετρημένες 5 φορές και μου γυρνάει τον κωλο της, μου λέει αντε.

Τι αντε δεν κατάλαβα λέω?

Αντε λέει μπαμ μπαμ, τι μπαμ μπαμ ρε τι είμαι της λέω?! Άμα δε μπορείς φέρε τα λεφτά μου πίσω.οχι λέει καλά αυτό μεγάλο νοτ φινισ μπαμ μπαμ..

Συνεχίζει την πιπα της και μου γυρνάει στα 4...αυτο ηταν
Τον παίρνει και τον βάζει στο μουνι... Αλλά μουνι δεν ήταν. Παίδες πήγε να με κοροιδεχεις, πήγε να τον σ κλείσει ανάμεσα στα μπούτια της... Δεν εδοσα σημασία αλλά της πάτησα μια σφαλιάρα υνατη στον κωλο που κόντεψε να μας ακούσει όλη η θεσνικη, έκαναν πως έρχονται οι άλλες για να δουν τι παίζει. Ήδη είχα γυρησε κατά μέτωπο και της τον είχα μπιξει καλά. Την σήκωσα, έβγαλα την καποτα, τράβηξα μια μαλακια κι όταν εχυσα τον γυρησα πάνω της κι έφυγε και την πείραξε που θα φύγει χυμενη...

Έχε χάρη που είναι μαφιες αλλιώς θα απαιτούσαν τα λεφτά πίσω πιο επιμονα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom