Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Stallion είδα ανέφερες κάτι για κινεζουλες πρωι-μεσιμερι... Που τις πετυχενεις και τι ώρα ; και αν είχες εμπειρία θα ήθελα να μάθω. ευχαριστώ
Κινέζες να κάνουν πιάτσα δεν είχε τον καλό καιρό όχι τώρα με την καραντίνα αν και έχεις ένα δίκιο τώρα με την καραντίνα έχουν έρθει τα πάνω κάτω εδώ ποσταρε ο black adder... Τα σέβη μου.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Παιδιά όσον αφορά την μπέμπα Γιώτα από προσωπική εμπειρία (όχι σεξ αλλά σαν χαρακτήρας), από τότε που δουλευε σερβιτόρα στην Βαλαωρίτου είναι πεταμένα λεφτά.... Από εμφάνιση χάλια πρόσωπο αλλά αν σας αρέσουν τα skinny με πεταχτω κωλο, όπως εμένα πιστεύω είναι από τα καλύτερα!!!! Όταν την είδα πριν κανένα χρόνο να κάνει πιάτσα έτοιμος ήμουν να πάω αλλά επειδή είχα δει στο Facebook της ότι τα είχε με ένα πρεζονι παοκτση (όλο με κάτι λεσια την βλέπεις - παλιά αν ήσουν παοκτσης την πηδαγες τζάμπα σίγουρα....) και τον είχα δει μαζί της στην πιάτσα είπα ΟΧΙ δεν κινδυνεύουμε να κολλήσουμε για ένα ωραίο κωλαρακι (γενικά κινδυνεύουμε αλλά με αυτήν ένας λόγος παραπάνω)

Όσο για την Μαρία την αλβανίδα που λέτε πεταμένα λεφτά εγώ ποτέ δεν είχα θέμα.... Ναι σίγουρα είναι μην πιάνεις τα βυζιά μου αλλά ποτέ δεν μου είπε τελείωνε και γρήγορα....

Σημείωση: προσοχή με μια Αναστασία Ζαχαρουδη στο instagram μεγάλη απάτη
Facebook ;;;;;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Stallion είδα ανέφερες κάτι για κινεζουλες πρωι-μεσιμερι... Που τις πετυχενεις και τι ώρα ; και αν είχες εμπειρία θα ήθελα να μάθω. ευχαριστώ
Κινέζες να κάνουν πιάτσα δεν είχε τον καλό καιρό όχι τώρα με την καραντίνα αν και έχεις ένα δίκιο τώρα με την καραντίνα έχουν έρθει τα πάνω κάτω εδώ ποσταρε ο black adder... Τα σέβη μου.
Εδώ ανέφερε ότι η Βουλγάρα η Μιλένα είναι και όμορφη..με την καραντίνα σκέψου που φτάσαμε :confused:

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Μια που βγαίνει πρωί εκεί στο εγκαταλελειμμενο την έχει πάρει κάνεις αξίζει φαίνεται πάντως γκαυλιαρα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Μια που βγαίνει πρωί εκεί στο εγκαταλελειμμενο την έχει πάρει κάνεις αξίζει φαίνεται πάντως γκαυλιαρα
Αν εξαιρέσεις ότι δίνει συνέχεια ραπορτο στο "αφεντικό" της.. ότι η πίπα της είναι κλασικής Βουλγάρας δηλαδή κοροϊδεύει..και ότι βιάζεται με όσα λεφτά και να της δώσεις...μια χαρά είναι :sunglasses:

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Αν εξαιρέσεις ότι δίνει συνέχεια ραπορτο στο "αφεντικό" της.. ότι η πίπα της είναι κλασικής Βουλγάρας δηλαδή κοροϊδεύει..και ότι βιάζεται με όσα λεφτά και να της δώσεις...μια χαρά είναι :sunglasses:
δηλαδή φόλα

L3fos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
44
Πόντοι
0
Παιδιά όσον αφορά την μπέμπα Γιώτα από προσωπική εμπειρία (όχι σεξ αλλά σαν χαρακτήρας), από τότε που δουλευε σερβιτόρα στην Βαλαωρίτου είναι πεταμένα λεφτά.... Από εμφάνιση χάλια πρόσωπο αλλά αν σας αρέσουν τα skinny με πεταχτω κωλο, όπως εμένα πιστεύω είναι από τα καλύτερα!!!! Όταν την είδα πριν κανένα χρόνο να κάνει πιάτσα έτοιμος ήμουν να πάω αλλά επειδή είχα δει στο Facebook της ότι τα είχε με ένα πρεζονι παοκτση (όλο με κάτι λεσια την βλέπεις - παλιά αν ήσουν παοκτσης την πηδαγες τζάμπα σίγουρα....) και τον είχα δει μαζί της στην πιάτσα είπα ΟΧΙ δεν κινδυνεύουμε να κολλήσουμε για ένα ωραίο κωλαρακι (γενικά κινδυνεύουμε αλλά με αυτήν ένας λόγος παραπάνω)

Όσο για την Μαρία την αλβανίδα που λέτε πεταμένα λεφτά εγώ ποτέ δεν είχα θέμα.... Ναι σίγουρα είναι μην πιάνεις τα βυζιά μου αλλά ποτέ δεν μου είπε τελείωνε και γρήγορα....

Σημείωση: προσοχή με μια Αναστασία Ζαχαρουδη στο instagram μεγάλη απάτη
Facebook ;;;;;

Δεν το έχω αρχηγέ

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Καλησπέρα, γύρω στις 6.30 με 7 το πρωί υπάρχει μια τύπισσα μελαχρινή πριν την δίχαλα για ΚΤΕΛ στην Γιαννιτσών.,στι γωνιακό χαμοσπιτο. Γνωρίζει κάποιος?

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Καλησπέρα, γύρω στις 6.30 με 7 το πρωί υπάρχει μια τύπισσα μελαχρινή πριν την δίχαλα για ΚΤΕΛ στην Γιαννιτσών.,στι γωνιακό χαμοσπιτο. Γνωρίζει κάποιος?
μια κοντουλα μεγάλη σε ηληκια λες;

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Όχι φίλε μου αδύνατη σχετικά ψιλή κ νέα φαίνεται.

L3fos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
44
Πόντοι
0
Παιδιά προχθές την Πέμπτη που πέρασα μια βόλτα Γιαννιτσών καθώς γυρνούσα από κέντρο λίγα πράγματα είχε κατά τις 19:30. Κυρίως οι μαύρες ήταν στην πιάτσα. Εντύπωση μου έκανε μια στην θέση της Μαρίας της Αλβανιδας στεκόταν ωραία κωλαρα και φάνηκε καλό και μια κοντή ξανθιά που κάθεται πάντα απέναντι λίγο πιο κάτω από εκεί, την οποία μόνο μια φορά την είδα μετά εξαφανίστηκε. Αξίζει αυτή η κοντή η ξανθιά;;

gold(3)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά γνώμη για μια Τζένη που κάθετε κοντά στην διχάλα ΚΤΕΛ; πιπα 20 μου είπε και σεξ στα 30. Επίσης ξέρετε κατι για την μαρια την αλβανιδα δεν την εχω πετύχει 2-3 φορες που περασα.

gold(3)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
2
Πόντοι
0
Μια μελαχρινη που καθετε εξω απο την eurobank στην μοναστηριου με μακρια μαλλια αξιζει?

• Like
Αντιδράσεις: tonika

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Παιδιά γνώμη για μια Τζένη που κάθετε κοντά στην διχάλα ΚΤΕΛ; πιπα 20 μου είπε και σεξ στα 30. Επίσης ξέρετε κατι για την μαρια την αλβανιδα δεν την εχω πετύχει 2-3 φορες που περασα.
από ξεπετά σε ξεπετά πας
Εχουμε αναφερθεί κ στις 2 πολλές φορές
Πεταμένα λεφτά κ οι 2

gold(3)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
2
Πόντοι
0
Έχεις να προτείνεις κάποια άλλη στο 20ρικο με τέτοιο σωμα;

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Μια μελαχρινη που καθετε εξω απο την eurobank στην μοναστηριου με μακρια μαλλια αξιζει?

Όντως παιδιά υπάρχει κάποια ενημέρωση για αυτήν;;
Ωραιο σωμα, μέτρια προς καλη πιπα, καθαρη, δεν βιαζεται, την στηνεις οπως θες μιλια δεν βγαζει. 30 ζηταει. Ειναι χρονια σαυτο το ποστο που καθεται

• Like
Αντιδράσεις: L3fos

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Εγω με 20 την επερνα το καλοκαιρι...
Τωρα εαν το ανεβασε το κασιέ δεν ξερω...

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Εγω με 20 την επερνα το καλοκαιρι...
Τωρα εαν το ανεβασε το κασιέ δεν ξερω...
20 πιπα, 25 πιπα χωρις, 30 πιπα κ σεξ, 35 πιπα χωρις καποτα κ σεξ καποτα. Τώρα αμα την παζαρεψεις ναι δεν αντιλεγω

• Like
Αντιδράσεις: L3fos

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom