Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
όχι αδερφέ κατάλαβα ποια λες...αυτή με το καρέ φαίνεται από χιλιόμετρα ότι έχει ανακόντα...αυτή που λέω εγώ δεν την έχω ξαναδεί για αυτό και ρωτάω κ μιλάμε για εμφανίσιμη γκόμενα όχι καμιά πατσαβούρα
χαψαχα οκ τότε.αυτη που λες εσύ την έχουν ξανααναφερει κάποιοι οπότε μη φοβάσαι δεν έχει ανακοντα

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Αυτές τις δύο που κάθονται στην Βουτυρά στην στροφή της Γιαννιτσών τις έχει δοκιμάσει κάποιος;

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Αυτές τις δύο που κάθονται στην Βουτυρά στην στροφή της Γιαννιτσών τις έχει δοκιμάσει κάποιος;
Την ξανθιά με τα κοντά μαλλιά (Αννα-Μαρία)? Είναι ΟΚ καλές υπηρεσίες.
Η άλλη με τα μαύρα μαλλιά κάνει καλές υπηρεσίες (έχει και 2 παιδιά) αλλά το μουνί της
δεν είναι βάρκα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
Αλλά θυμήσου να κλειδώνεις το αμάξι όταν γαμάς στο sex parking.
Επίσης μη γαμήσεις καμία στο δρόμο. Για 2 λόγους
1)Θα στη πέσει πακις
2)Θα σε γαμήσει η ΔΙΑΣ με πρόστημο
Ενώ όταν γαμάς μέσα στο δικό σου αμάξι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το παράθυρο του νόμου
που λέει ότι "ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ" Αρθρο 17 του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

super_85

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2017
Like
12
Πόντοι
0
Εχθές πέρασμα από Γιανιτσών προς κέντρο. Μετά το SHELL πρίν τη στροφή που είναι μονόδρομος φορτώθηκε μελαχροινή τρανς που συστήθηκε ως Βιβιαν. ΠΟλύ καλή στον παθητικό ρόλο και πολύ δυνατό κορμί.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Σαν κάτι να γίνεται σήμερα η μου φαίνεται;

alexbrac

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
16
Πόντοι
0
περασμα απο τις αμαρτωλες γειτονιες. Ιδιαίτερα αυξημένη κινητικότητα σε όλη την γιαννιτσών. Στο σελ είχαν αράξει καμια 6 7 τραβεστι κρος μπορει να είχε κ γυναίκες. Παω να βγω μοναστηρίου και ακούω φωνές και τρεξίματα...γυρνάω και βλέπω τον όχλο των τραβεστί να κυνυγάνε μια ξέμπαρκη...της ρίξαν και κάτι ψιλές.

sir georgev

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
θυμαμαι το ομορφο κολαρακι σου να λικνιζετε στο κιτρινο οχημα

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
374
Πόντοι
21
Περασα αποψε πισω απ το οne salonika στη γωνια ρουλα κωτα και οικονομου πετυχα μια κοπελιτσα ονοματι ντεσυ ή νταιζυ με κολαν μαυρο μαυρα μαλλια και ενα αρωμα ωραιο απο 2 μετρα μακρυα μολις ανοιξα το παραθυρο. 15 πιπα 20 πιπα σεξ. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτην. Δεν την πηρα δεν ειχα αυτο το σκοπο εξ αρχης την ειδα μου γυαλισε και εκανα το κυκλο του τετραγωνου για να της μιλησω. Την δοκιμασε κανεις; Τι παιζει;

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Ψιλο έχει κίνηση απόψε, ήταν αρκετές στα πόστα τους,βέβαια έχουμε δρόμο ακόμα καθότι κάνει ολίγον κρύο τέτοιες ώρες .
εντυπωσιακή πάλι η Μαρία αλβανίδα και η άλλη η μελαχρινή πίσω από το σελ με τον τραβελο παρέα επίσης καλό κομμάτι.

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Περασα αποψε πισω απ το οne salonika στη γωνια ρουλα κωτα και οικονομου πετυχα μια κοπελιτσα ονοματι ντεσυ ή νταιζυ με κολαν μαυρο μαυρα μαλλια και ενα αρωμα ωραιο απο 2 μετρα μακρυα μολις ανοιξα το παραθυρο. 15 πιπα 20 πιπα σεξ. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτην. Δεν την πηρα δεν ειχα αυτο το σκοπο εξ αρχης την ειδα μου γυαλισε και εκανα το κυκλο του τετραγωνου για να της μιλησω. Την δοκιμασε κανεις; Τι παιζει;

report.png

Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Like
24
Πόντοι
0
Πέρασμα πριν από κανένα μισάωρο. Νέκρα. Κάτι καινούρια φρούτα ξεπεταχτηκαν αλλά όλες ήταν χάλι  μαύρο. Το μοναδικό αξιόλογο το οποίο και τιμήθηκε είναι ένα μελαχρινό ψηλό γωνία Γιαννιτσών με δάφνης. Φορούσε ένα ροζ κολάν. Ήταν η 2η φορά της. Ελληνίδα από Κατερίνη ονόματι Βίβη όπως είπε. Στα του αγώνα η μοναδική που έχω πετύχει στην πιάτσα η οποία τα έβγαλε όλα..  Και σουτιέν.  Βέβαια το βυζι μικρό. Πιπα μέτρια όχι κάτι αμάν αμάν και στο πήδημα γύρισε πλάτη και χοροπηδούσε πάνω μου. Από 25 το άφησε στα 20. Καλουτσικη εμπειρία αν και ψιλοφαινεται   jazz η κοπέλα. Ίσως ξαναπροτιμηθει με τις αηδίες που κυκλοφορούν αυτή την εποχή...

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Φιλε η συγκεκριμενη ειναι τζανκι. Την πετυχα κ γω. Τα μισα και παραπανο δοντια σαπια κ πεσμενα.

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Το μόνο ψιλοαξιολογο που υπήρχε είναι Οικονόμου με Γιαννιτσών μια μελαχρινή Βουλγάρα,μάλλον αυτή που λένε και πιο πάνω οι τύποι . Πριν καμιά ώρα ήταν .καλό κομμάτι,καλή πίπα.
Επίσης πολύ κοντά στην διχάλα προς ΚΤΕΛ άλλη μια μελαχρινή Βουλγάρα ψιλοκαλη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εννοείς κρυφά μπουρδέλα,έτσι δεν είναι;;
εννοω κανονικα με φωτακι στο δρομο, στις καθεοτυς και σε δρομοςυ μεχρι 100 μετρα μακρια,'

πχ στην πρωτη παραλληλη κατεβαινοντας απο εγνατια εκει που τωρα εχει σαν περιπτερο για ατμο αντι τσιγαρου και παλια ειχε περιπτερο στο βαθος ειχε 2 , στο ενα δουλευε μια κατερινα ελληνιδα ξανθια πρασινοματα με ωραιο στηθος που δεν επαιρνε πιπα με σκυλακι πεκινουα ασπρο και απεναντια ειχε κατα καιρους διαφορες, ειχα παρει μια εκει με φουλ τατουαζα και πισρνγκ παντου που δηλωνε μιση τουρκαλα, αλλες εποχε δουλευε μια εξ αλλαγης φυλου εκει,

παρακατω στο στενο που εχει ενα παιχνιδια μοντελισμου απεναντι στενο-πεζοδρομο εχει επισης 1,

1 επισης διπλα κατω απο κατι ιατρειο ικα στην σβωλου

και 1 κατω απο τσιμισκι επι οδου νικηφορου φωκα αν θυμαμαι σωστα το ονομα,

1 επισης ειχε σε δρομο πανω απο την εγνατια υπογειο κι αυτο αλλα με λαμπακι εξω.

συνολικα 6 μαγαζια σε αποσταση 5 λεπτα απο την ναυαρινου πριν 20 χρονια, κλεισανε σταδιακα πριν 15 χρονια περιπου

• Like
Αντιδράσεις: paki29
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
θελει  ο τραβελιαρης να χαρει και η ψωλη δεν τον αφηνει ....
αχαχαχχχαχαχαχ
κωλογαμημενε πονας

για να με πεις τραβελιαρη θα πρεπει πρωτα να εχω παει εστω και 1 φορα με τραβελο,

καταλαβες κωλογαμημενε πότε λεγεται κανεις τραβελιαρης???

αντιθετα ολοι εσεις που γαμησατε τον κωλο σας λεγεστε ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
κωλογαμημενε πονας

για να με πεις τραβελιαρη θα πρεπει πρωτα να εχω παει εστω και 1 φορα με τραβελο,

καταλαβες κωλογαμημενε πότε λεγεται κανεις τραβελιαρης???

αντιθετα ολοι εσεις που γαμησατε τον κωλο σας λεγεστε ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ

η φιονα  σου εχει κανει  τον κωλο φινιστρινι παλιο λελε ..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η φιονα  σου εχει κανει  τον κωλο φινιστρινι παλιο λελε ..
οχι,

αντιθετα εσεις ειστε καθομολογιαν κωλογαμημενοι,

αντε ψαξε να πεταξεις κατι πιο εξυπνο και να στηριζεται και σε καμμια αληθεια πουστρακο κωλογαμημενε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom