Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Πάει η πιάτσα, πάει και το forum.Δεν μπαίνει κανείς στον κόπο να γράψει κάτι.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Εγώ τελευταία φορά την πήρα με ένα lime. Πήγαμε σπίτι της δικάβαλο αλλά ξέχασα να το κλείσω όταν φτάσαμε και τελικά πλήρωσα περισσότερο το lime απο αυτήν.
Χαχαχαχαχα.......
:happy: :happy: :happy:

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Εγώ τελευταία φορά την πήρα με ένα lime. Πήγαμε σπίτι της δικάβαλο αλλά ξέχασα να το κλείσω όταν φτάσαμε και τελικά πλήρωσα περισσότερο το lime απο αυτήν.
Χαχαχαχαχα.......
:happy: :happy: :happy:
Χα χα σου βγήκε ο κούκος αηδόνι που λένε.Σε πήγε σπίτι της? Ελεγε ότι δεν πάει κανέναν στο σπίτι και έψαχνε να βρει χώρο για αυτή τη δουλειά και μας τα παίρναν τα ξενοδοχεία.

empeiros.!.

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
τι ώρα έχει περισσότερο κίνηση στη πιάτσα;

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
τι ώρα έχει περισσότερο κίνηση στη πιάτσα;
Ανάλογα τη μέρα.Από δω και πέρα από την ώρα που σκοτεινιάζει και μετά.Από τις 8 μέχρι τις 1-2 αλλά καμιά φορά τυχαίνει και πιο αργά.Είναι βέβαια και μερικές που βγαίνουν από το μεσημέρι.

alexbrac

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
16
Πόντοι
0
Ρε μάγκες χθες μια τύπισσα λίγο μετά το shell με κόκκινο δερμάτινο και άσπρο φορεματάκι ξέρουμε τι ρόλο βαράει; Μελαχρινή μαύρο μαλλί...  :helpplea:

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
χθες δεν πέρασα αλλά εκεί που λες βγαίνει η Μαρία η Αλβανίδα .Κορμί θανατηφόρο αλλά σκατόφατσα.Αν τη δεις και μέρα δεν θα πιστεύεις ότι είναι αυτή που είδες το βράδυ

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
infonews.png

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Παλι καλά που υπαρχει και το aircrack. Σημαντικη ανακαληψη. Το pasword του drone ειναι αριθμιτικό.
89898989 ειναι η εντολη που αναβουν οι μηχανες. Ο πουστρακος που το χειριζεται βρισκεται σε αποσταση 2 χιλιομετρων. Τωρα με το Gps που υπαρχει  στα ασυρματα τον μαγκωνουμε ανα πασα στιγμή.  :2funny:

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
424
Πόντοι
301
Παλι καλά που υπαρχει και το aircrack. Σημαντικη ανακαληψη. Το pasword του drone ειναι αριθμιτικό.
89898989 ειναι η εντολη που αναβουν οι μηχανες. Ο πουστρακος που το χειριζεται βρισκεται σε αποσταση 2 χιλιομετρων. Τωρα με το Gps που υπαρχει  στα ασυρματα τον μαγκωνουμε ανα πασα στιγμή.  :2funny:

Που τα είδες τα ντροουνς ρε συναγωνιστή;

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0

1)Το υποθηκοφυλακιο είναι στη Σαπφούς
2)Ο όσιος Πολύκαρπος είναι κάτω από την αερογέφυρα του Δεντροποταμου
3)Όπως πας απο γιαννιτσων στα κεντρικά ΚΤΕΛ στην πιάτσα των ταξί αριστερά μέσα στον χωματοδρομο

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Αν δεις πες που ακριβώς να πάω να την πέσω με ένα drone του πενηντάρικου που έχω.Θα το σηκώσω μόλις το δω και θα το χτυπήσω για να το ρίξω.Για να είναι αυτός που το χειρίζεται 2 χιλιόμετρα μακρυά θα είναι ακριβό drone.Αν τον πετύχω θα το κλαίει ο μάγκας το χιλιάρικο.

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Συναγωνιστές εσείς που μου στείλατε Pm ρωτώντας για τη Ρίτα Μη νομίζετε ότι ξέρω περισσότερα απ τους υπόλοιπους.Οπως έγραψα σε προηγούμενα ποστ η Ρίτα έχει εξαφανιστεί εδώ και 2 μήνες από την πιάτσα.Μιας και έχει μονίμως το τηλέφωνο κλειστό μάλλον έχει αλλάξει δουλειά.
Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ας μου πει κι εμένα.Αυτά και καλό βόλι.

Billy's4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά καινούργιος στην "γυρα" έχω σταμπάρει ένα "τρανσακι" μέσα σε ένα τζιπακι volkswagen μαύρο εκεί π αράζουν τα τρανσακια ξέρει κανείς να ενημερώσει για το τι παίζει;; (δεν τον τρώμε..μόνο τον δίνουμε..)

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
εθεάθη το ντροουν χθες το βράδυ πίσω από τον Αγ. Πολύκαρπο απέναντιαπό το γηπεδακι.Δεν πρόλλαβα να το ρίξω γιατί μόλις βγήκα από το αμάξι έφυγε σφαίρα και δεν ξαναεμφανίστηκε για μια ωρα που περιμενα εκει.Μετα εφυγα πηρα το αμαξι και ξαναπηγα με τα ποδια αλλα δεν ελεγε να κατσω πολυ γιατι ειχε πολυ λασπουρα απο την βροχη.Ειναι DJI PHANTOM 3 Η PHANTOM3 PRO.Προσοχή συναγωνιστές μη μας δουν οι γυναίκες μας σε κανένα site με πιτσιρικαδες να μας κανουν πλακα

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Σα να είδα χθες κατά τις 11:20 το βράδυ την κατσαρίδα με το νέο look λίγο πριν το γυφτολίσιους

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Perasma απο πιατσα κατα τις 22:00 και φορτωμα για πιπα τη βουλγαρα Πετια στο στενο πριν το ροτοντα μιας και ηταν το μονο καλο, μαλακες δε θα πιστεψετε τη μου πε μετα το τελειωμα τη ρωτησα τη προσφερει κα μου λεει πιπα σεξ με προφυλακτικο 20 χωρις 50 τη λεω εγω ακαπωτη πιπα και σεξ 50 οχι μου λεει σεξ χωρις προφυλακτικο και πιπα χωρις προφυλακτικο 50 μεγαλη προσοχη μαγκες καποιες ειναι δημοσιος κινδυνος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom