Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Perasma απο πιατσα κατα τις 22:00 και φορτωμα για πιπα τη βουλγαρα Πετια στο στενο πριν το ροτοντα μιας και ηταν το μονο καλο, μαλακες δε θα πιστεψετε τη μου πε μετα το τελειωμα τη ρωτησα τη προσφερει κα μου λεει πιπα σεξ με προφυλακτικο 20 χωρις 50 τη λεω εγω ακαπωτη πιπα και σεξ 50 οχι μου λεει σεξ χωρις προφυλακτικο και πιπα χωρις προφυλακτικο 50 μεγαλη προσοχη μαγκες καποιες ειναι δημοσιος κινδυνος
Συναγωνιστή αν το πρόσφερε σε σένα θα το έχει προσφέρει και σε όλους τους πάκι που παίρνει κάθε βράδυ.Αυτή είναι δημόσιος κίνδυνος.Προσοχή!!!!

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Η Πέτια είναι ξεπέτια ή δεν βιαζεται?

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
105
Πόντοι
0
Μετα τα ακαποτα που αναφερθηκαν αναρωτιεσαι αν βιαζεται??αυτη οχι εσυ θα τρεχεις σαν το βεγγο

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Η κατσαρίδα κανονικά για δουλειά σήμερα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Κοντεψα να σας πιστέψω  ρε τυποι που λετε τοσο καιρο πως ειναι αδεια η πιατσα παρακμη κτλ.
Εκανα σημερα την καθιερωμενη εξαμηνη γυρα. Κανω δυο τρεις φορες τον χρονο  γιατι μενω εξωτερικο.

Περιπου 25 κορμια.
Μεσος ορος 6,5
Ειχε 4-5 7,5αρια
Τιμες φτηνες
6-7 τραβιολια

Μια βολτα 3λεπτη δεν φτανει να τα δεις ολα. Αν δεν κοπροσκυλιασεις κανα διωρο δεν βλεπεις τις ευκαιρειες.

Πηρα μια βουλγαρα αδιαφορη, πεταμενο εικοσαρικο. Εγω φταιω. Πατησα τον κανονα μου οτι δεν παιρνω βουλγαρες.....
Πηρα κ μια ελληνιδα, την Λινα... την ξερετε? Πουτανα με ολη την σημασια της λεξης. Ψηλη, μακρυ μαλλι περιποιημενο, μαυρο μινι φορεμα πολυ κοντο κ σεξυ. Δικτυωτο καλσον κ ανοιγμα στο μουνι της, μαυρο ψιλοτακουνο, τσιμπουκι αεροδιαστημικο. Κοστος 15€ μονο τσιμπουκι.....νοιωθω οτι εκλεψα απο το παγκαρι χαχαχα

Το προσημο κρινεται θετικο. Τι θελετε τελος παντων? 100 κορμια οκταροεννιαρια  με 10€ δλδ?

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
105
Πόντοι
0
Λινα??που την αραζει?ξανθια μελαχρινη?

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
105
Πόντοι
0
Μηπως εχει καποιος υποψιν του μια ομορφουλα,οχι νεαρη στην μοναστηριου,σταση μηχανουργειο ΟΣΕ πτιν το grand hotel?καπου τριανταπενταρα ομορφη μακρυ μαλλι διακριτικο ντυσιμο

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Μηπως εχει καποιος υποψιν του μια ομορφουλα,οχι νεαρη στην μοναστηριου,σταση μηχανουργειο ΟΣΕ πτιν το grand hotel?καπου τριανταπενταρα ομορφη μακρυ μαλλι διακριτικο ντυσιμο
Την έχω δει νομίζω αλλά δεν κατάλαβα ότι είναι τανα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κοντεψα να σας πιστέψω  ρε τυποι που λετε τοσο καιρο πως ειναι αδεια η πιατσα παρακμη κτλ.
Εκανα σημερα την καθιερωμενη εξαμηνη γυρα. Κανω δυο τρεις φορες τον χρονο  γιατι μενω εξωτερικο.

Περιπου 25 κορμια.
Μεσος ορος 6,5
Ειχε 4-5 7,5αρια
Τιμες φτηνες
6-7 τραβιολια

Μια βολτα 3λεπτη δεν φτανει να τα δεις ολα. Αν δεν κοπροσκυλιασεις κανα διωρο δεν βλεπεις τις ευκαιρειες.

Πηρα μια βουλγαρα αδιαφορη, πεταμενο εικοσαρικο. Εγω φταιω. Πατησα τον κανονα μου οτι δεν παιρνω βουλγαρες.....
Πηρα κ μια ελληνιδα, την Λινα... την ξερετε? Πουτανα με ολη την σημασια της λεξης. Ψηλη, μακρυ μαλλι περιποιημενο, μαυρο μινι φορεμα πολυ κοντο κ σεξυ. Δικτυωτο καλσον κ ανοιγμα στο μουνι της, μαυρο ψιλοτακουνο, τσιμπουκι αεροδιαστημικο. Κοστος 15€ μονο τσιμπουκι.....νοιωθω οτι εκλεψα απο το παγκαρι χαχαχα

Το προσημο κρινεται θετικο. Τι θελετε τελος παντων? 100 κορμια οκταροεννιαρια  με 10€ δλδ?
οχι θελουμε να εχει και με 10 ευρω μαυρες, γυφτισες και χαλια,'
αλλα και 20 ευρω με αξιοπρεπεις σε εμφανιση και τσιμπουκι καλο.
για 30 παμε στα μπουρδελα παραδιπλα και γαμαμε πιο ανθρωπινα και εμφανισιμες.

πχ καποτε ειχα παρει μια μαυρη απο τις λιγες που ηταν εμφανισιμες αλλα βαριοταν.
την κατσριδα την μαρια με τα γυαλακια επιση την εχω παρει για πιπα μονο και δεν απογοητευτηκα.

9 στις 10 φορες που γυρναω ομως βλεπω μονο απογοητευτικες που δεν θα πληρωνα, σε πολη που εχει μπουρδελα παραδιπλα με ωραιοτερες και καλυτερα προγραμματα

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Κοντεψα να σας πιστέψω  ρε τυποι που λετε τοσο καιρο πως ειναι αδεια η πιατσα παρακμη κτλ.
Εκανα σημερα την καθιερωμενη εξαμηνη γυρα. Κανω δυο τρεις φορες τον χρονο  γιατι μενω εξωτερικο.

Περιπου 25 κορμια.
Μεσος ορος 6,5
Ειχε 4-5 7,5αρια
Τιμες φτηνες
6-7 τραβιολια

Το προσημο κρινεται θετικο. Τι θελετε τελος παντων? 100 κορμια οκταροεννιαρια  με 10€ δλδ?

Και γω κάπου τόσες είχα μετρήσει κατά 21:30 που πέρασα, αλλά σταμάτησα το μέτρημα όταν είδα την κατσαρίδα.

Αυτή η Λίνα που λες, θα την βρεις και ως Σονια και ως Χριστίνα σε αγγελίες και ως Georgina στα σοσιαλ σαΐτς

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86

Βουλγάρα, καλή στις υπηρεσίες, με χώρο κοντά στο lidl, χρόνια στη δουλειά, θα την πετύχεις πάντα νωρίς από την ώρα που σκοτεινιάζει μέχρι 22:30-23:00, άλλες φορές μονή άλλες με τον γκόμενο. Και πάντα ντύνεται σεμνά, δεν υπάρχει περίπτωση να την περάσεις για πτνα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Και γω κάπου τόσες είχα μετρήσει κατά 21:30 που πέρασα, αλλά σταμάτησα το μέτρημα όταν είδα την κατσαρίδα.

Αυτή η Λίνα που λες, θα την βρεις και ως Σονια και ως Χριστίνα σε αγγελίες και ως Georgina στα σοσιαλ σαΐτς
Την κατσαριδα, αν λετε την Μαρια με τα γυαλια piercing k τα πολλα τατου, ηθελα να την παρω αλλα μου την σπαει η λογοδιαροια κ εκτος αυτου εχει βαλει κιλα γιατι ειναι στον εκτο μηνα εγκυμοσυνης.

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Την κατσαριδα, αν λετε την Μαρια με τα γυαλια piercing k τα πολλα τατου, ηθελα να την παρω αλλα μου την σπαει η λογοδιαροια κ εκτος αυτου εχει βαλει κιλα γιατι ειναι στον εκτο μηνα εγκυμοσυνης.
Η κατσαρίδα εκτός από κιλά έβαλε και βυζιά

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
πάλι έγκυος ρε σεις η κατσαρίδα? Πάει για το τρίτο.Πως αλλιώς θα πάρει το επίδομα.Εχω καιρό να την πάρω.Από τότε που άλλαξε κινητό κι έχασε τα τηλέφωνα όλων των πελατών της έχασε και το δικό μου γιατί μ έπαιρνε συχνά πυκνά και μ έπρηζε.Τελευταία φορά που την πήρα πάντως μου έκανε παράπονα ότι δεν πάει καλά η δουλειά κι ότι έβαλε βυζί σιλικόνης και πήγαν τζάμπα τα έξοδα.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
πάλι έγκυος ρε σεις η κατσαρίδα? Πάει για το τρίτο.Πως αλλιώς θα πάρει το επίδομα.Εχω καιρό να την πάρω.Από τότε που άλλαξε κινητό κι έχασε τα τηλέφωνα όλων των πελατών της έχασε και το δικό μου γιατί μ έπαιρνε συχνά πυκνά και μ έπρηζε.Τελευταία φορά που την πήρα πάντως μου έκανε παράπονα ότι δεν πάει καλά η δουλειά κι ότι έβαλε βυζί σιλικόνης και πήγαν τζάμπα τα έξοδα.

Έχει πει και χειρότερα, εκτός από πιπατζου είναι και παπατζου

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Χθες βράδυ κατά τις 11 είδα τη Στελλιτσα.Σταμάτησε καπου να φαει πριν βγει στο μεροκαματο.Είχε πολυ φως και οταν καταλαβα πόια είνσι τρομαξα και θα φευγα τρεχοντας.Πως εγινε ετσι? Τερας σκετο.Ολο το πρόσωπό της ήταν πρισμένο και γεματο μελανιές.Ασε που απο την πολυ μαστουρα κοιτουσε στα χαμενα

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
πάντως η κατσαρίδα τύποι δεν πρεπει να είναι κ το πιο καθαρό κ ασφαλές άτομο στην πιάτσα...προσοχη λίγο...

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
πάντως η κατσαρίδα τύποι δεν πρεπει να είναι κ το πιο καθαρό κ ασφαλές άτομο στην πιάτσα...προσοχη λίγο...

Άμα δεν έχεις φάει βρόμικο από την καντίνα του Μαύρου και πουτανα από την πιάτσα δεν έχεις αποκτήσει αντισώματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom