Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
είχε το λεμόνι και τις μουστάρδες σε πλαστικά μπουκάλια του αζαξ ρε...
Ηταν όπως έλεγε η μυστική συνταγή του.Δεν έλεγε ποτέ και σε κανέναν τι είχε μέσα.Μάλιστα είχε πει μία φορά μόνο στο γιο του θα το πει αν θα πάρει να δουλέψει την καντίνα αλλα εκείνος δούλεψε τα ναρκωτικά.Αυτός που έχει καντίνα στο μπουρνάζι είναι ο μικρός γιος

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Α ρε ... παει ο μαύρος ... δεν το ήξερα ... νόμιζα απλά οτι τα παράτησε ! Θα τον ψάξω τον γιό του, μιας και κατεβαίνω συχνά, και περνάω και απο μπουρνάζι !

black adder γειτονιά είμασταν !
πηγαν φίλοι μου στην καντίνα του να φάνε μετά το ξενύχτι χωρίς να ξέρουν ποιος είναι.Μόλις παίρνουν τα σάντουιτς και δαγκώνει ο πρώτος λέει : ρε μαλάκες τέτοιο λουκάνικο έχω να φάω από το Μαύρο.Και ακούγεται μια φωνή από πάνω : ο γιος του είμαι.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.141
Πόντοι
6.835
Περασμα την Πεμπτη που μας περασε γυρω στις 23:00. Λιγες κοπελες γενικα πηρα μια Παολα λιγο πριν τη διχαλα της Γιαννιτσων. Ομορφο μουτρακι καλο σωμα καθαρη.20 ευρω πιπα σεξ. Ευγενικη και χωρις μη. Μου φανηκε γνωστη η φατσα της κ μετα ειδα οτι εχει κ αγγελια στο κανεσεξ. Στην πιπα καλη μεν αλλα οταν πιεσα για πιο βαθια δεν μπορουσε ,της ηρθε εμετος.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
Περασμα την Πεμπτη που μας περασε γυρω στις 23:00. Λιγες κοπελες γενικα πηρα μια Παολα λιγο πριν τη διχαλα της Γιαννιτσων. Ομορφο μουτρακι καλο σωμα καθαρη.20 ευρω πιπα σεξ. Ευγενικη και χωρις μη. Μου φανηκε γνωστη η φατσα της κ μετα ειδα οτι εχει κ αγγελια στο κανεσεξ. Στην πιπα καλη μεν αλλα οταν πιεσα για πιο βαθια δεν μπορουσε ,της ηρθε εμετος.
Την πάτησα εγώ με την συγκεκριμένη, αλλά από την αγγελία της! :boobies: Σώμα γεμάτο ραγάδες από τις πρόωρες εγκυμοσύνες, πίπα της πλάκας κ στο σεξ κομοδίνο ολκής! Το προσωπάκι οντως Καλό κ τα βυζάκια της, αν κ λίγο πεσμένα πάρα το νεαρό της ηλικίας της! :embarrased:
Αν δεν την πατήσεις δεν θα μάθεις! :grin:

Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
48
Πόντοι
1
Την πάτησα εγώ με την συγκεκριμένη, αλλά από την αγγελία της! :boobies: Σώμα γεμάτο ραγάδες από τις πρόωρες εγκυμοσύνες, πίπα της πλάκας κ στο σεξ κομοδίνο ολκής! Το προσωπάκι οντως Καλό κ τα βυζάκια της, αν κ λίγο πεσμένα πάρα το νεαρό της ηλικίας της! :embarrased:
Αν δεν την πατήσεις δεν θα μάθεις! :grin:
Ποια αγγελια στο κανεσεξ;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.362
Πόντοι
216
εχει αγγελια με το ονομα paola ! Καλύτερα να την πετύχεις στην πιάτσα με κάνα 20€ ! Θα κλαις στο σπίτι αν την πάρεις! :cheesy:
Προεδρε απο τοτε που πήρες πρωταθλημα τριγυρνας σε ξενα χωραφια;

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.141
Πόντοι
6.835
Χθεσινή βόλτα στην πιάτσα γύρω στις 11. Γιαννιτσων με Κ. Οικονόμου ήταν δυο καλές παρουσίες. Μια ξανθιά Ρωσίδα μάλλον και μια μελαχρινή Βουλγαρα εγώ πήρα την βουλγαρα. Πολύ ωραίο σώμα στήθος κωλος ζουμερά. Και πρόσωπο αρκετά όμορφη. Την πήρα μόνο για πίπα 20 ευρώ κ δεν τα έκλαψα. Πάει κ σε ξενοδοχείο αλλά δεν μου έδωσε τηλ γιατί φεύγει Γερμανία. Ελένη το όνομα της.
Μια άλλη μέρα είχα πετυχει μια αδυνατούλα συμπαθητική στην είσοδο του one Salonica από τη μεριά του υπαίθριου πάρκινγκ. Την πέτυχα όμως όταν έφευγε κ δεν δοκίμασα. Την ξέρει κανείς;

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
χθεσινό πέρασμα από την πιάτσα λόγω δουλειάς κατά τις δέκα.Η μόνη αξιόλογη ήταν η Πέτια.Φορούσε ένα σκαφτό γκαυλωτικό σορτσάκι με ρίγα στο πλάι και παπόυτσι ψιλογόβα με τακούνι.Ηταν καλά ντυμένη.Σταματάω και τη ρωτάω τι προσφέρει αν και το ήξερα.Μου λέει για σένα με 50€ ακα πίπα και σεξ.Ακόμα τρέχω.........μακρυά

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
446
Πόντοι
301
χθεσινό πέρασμα από την πιάτσα λόγω δουλειάς κατά τις δέκα.Η μόνη αξιόλογη ήταν η Πέτια.Φορούσε ένα σκαφτό γκαυλωτικό σορτσάκι με ρίγα στο πλάι και παπόυτσι ψιλογόβα με τακούνι.Ηταν καλά ντυμένη.Σταματάω και τη ρωτάω τι προσφέρει αν και το ήξερα.Μου λέει για σένα με 50€ ακα πίπα και σεξ.Ακόμα τρέχω.........μακρυά

Κακώς ασχολείστε με αυτην, είναι επικίνδυνη προσοχή.
Εγώ την πήρα μια φορά και δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί ήταν ξεπετα, στις αρχές που ήρθε και δεν ήξερε ακόμα να ντύνεται.
Η Ελένη η Βουλγάρα αν και μιλφ πια τα τιμάει τα λεφτά της.

Για την ξανθιά λίγο πριν το onesalonica με τα μακρυά πόδια δεν έχω ιδέα τι λέει αλλά την κόβω λίγο ξυνή και δεν έχω δοκιμάσει.οποιος θέλει ενημερώνει για αυτή.

Για την Νίνα πάντως χτες που φορούσε τα κίτρινα έχω να πω τα καλύτερα γιατί το τιμάει το 30αρι ( το οποίο δεν θα έδινα εάν είχα τα αρχιδια να πάω στα μπουρδέλα) και σέβεται τον πελάτη αλλά ακριβή.
Μια άλλη πριν κάνα δυο εβδομάδες στην στάση αστικού στην μοναστηριού πίσω από το today's ξέρει κανείς κάτι; Γιατί δεν την βλέπω πιά και ήταν ωραίο μωρό (30€)

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Μια άλλη πριν κάνα δυο εβδομάδες στην στάση αστικού στην μοναστηριού πίσω από το today's ξέρει κανείς κάτι; Γιατί δεν την βλέπω πιά και ήταν ωραίο μωρό (30€)

[size=13pt]
Ψηλή Μαυρομάλα. Γιαντιτσών μετά το τριγωνάκι κάνε ένα ILS hold
στην περιοχή του υπαίθριου πάρκινγκ πίσω από το one salonika.
Ενημέρωση έχει και πακιστανό νταβά. Οπότε πρόσεχε να έχεις aircondition
καθώς επίσης κλειδωμένο αυτοκίνητο.
[/size]

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.666
Πόντοι
1.706
Τι 30αρια ακουω τυποι?
Ανεβηκαν και οι μισθοι σας κ δεν το ξερω?
Μην δεχεστε με 30, να λετε 20,αν δεν θελουν να φευγετε. Σε 5 μερες θα προσγειωθουν παλι.

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
446
Πόντοι
301
30€ μια φορά έδωσα αλλά και τελευταία ενοειτε.
Πάολα πια είναι και που δεν κατάλαβα...

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
446
Πόντοι
301
Στην Μαζαράκη μέσα πέτυχα μια ξανθούλα, ονόματι Στεφκα, ίσως δοκιμαστεί :tn04:

Την είδα και εγω μια που καθόταν στο πεζούλι και δεν την είδα όρθια καθόλου για να καταλάβω σωματότυπο είχε και τον νταβα στα 5 μέτρα μακριά μην χαθούν ...

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.134
Πόντοι
1.056
Εγω παιδια πετυχα 2.Μια ξανθια αδυνατουλα Μαριαννα αν θυμαμαι καλ, Ελληνιδα, 20 μου ειπε. Και μια αλλη στην Γιαννιτσων στις αρχες δλδη μετα τα κτελ, Ηρα, ρωσσοποντια μαλλον, ψηλη σχετικα με καστανο σκουρο μαλλι, 30 μου ειπε. Δεν πειρα καμια ομως. Εχουμε καμια αποψη γιαυτες αν εχουν δοκιμαστει;

Puddin

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2016
Like
10
Πόντοι
1
Καμια καλη που να κανει παρτουζες ξερετε μαγκες? Αν ναι στειλτε μνμ, ευχαριστω.

DrHex

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
136
Πόντοι
1
Είχε δυο κορμιά μελαχρινά, Καμέλια με είπε η μία, μαζί με την αδερφή της 30€ παρτουζα...Αξιαγάμητα αλλά παρτουζα μες στο αμάξι δεν! Και πέτυχα και μια Ελληνίδα με είπε, Κατερίνα, στην Μοναστηρίου πάνω, πιτσιρικάκι φαινόταν, που ζητούσε 30€ κι αυτή  :think:  :thubsdown:

Τις έχεις ξαναδεί αυτές εκεί;;

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
446
Πόντοι
301
Βόλτα απόψε στην πιάτσα διάλεξα στεφκα η σφετκα κάτι τέτοιο τέλος πάντων μουφα η περίπτωση ξεπετα από τις λίγες άσε που ενώ την ρώτησα εξαρχής εάν έχει ρέστα μετά μου λέει όχι και ήθελε να κρατήσει 30€ η πονηρή βουλγαρογερμανιδα, της τα εχωσα ένα χεράκι και τον πούλο, αυτά για να ξέρετε για πόσο μαλακές μας περνάνε οι βρωμοβουλγαρες
Που περιμένουν να πάμε εκεί με τον πουτσο όρθιο ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε.ουστ ρε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.629
Πόντοι
2.356
Στο παλιό σολ αράζει ένα καλό Ελληνίδα μάλλον  νομίζω Κατερίνα μια από Κοζάνη λέει ότι είναι μια από Καρδίτσα 30 όλα με προφ οι νταβάδες της αράζουν στο today εχουμε πληροφορίες;;;;

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Ρίτα είδε κανείς? ή κάποια επικοινωνία?

Stories

Νέο!

Stories