Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Τυποι σε σας που πατε και σκατε 20ρικα και 30αρικα στην.....πιατσα....ενω με σχεδον τα ιδια λεφτα γαμας πιο καθαρα και πιο ανθρωπινα σε σπιτακι , θα σας πω το εξης οσον αφορα πιατσα  και βγαλτε τα συμπερασματα σας.

Στην γειτονικη βουλγαρια η πιπα προσφερεται στα 2 λεβα...ναι καλα ακουσατε 2 λεβα ισον ΕΝΑ ευρω!!! Αν το διαπραγματευτεις!! Απο γυφτοβουλγαρες σαν κ αυτες που σεις τους σκατε 20αρικα και 30αρια.
Ενας φιλος μου πηρε μια με 2 λεβα για πιπα! Ηρθε κ σε μενα και της λεω σου δινω 2 λεβα μονο αμα ξεκουμπιστεις απο μπροστα μου δε θελω να μου παρεις πιπα! Και οντως την δωσα 2 λεβα...ισον ενα ευρω! Και πανηγυριζε σαν τρελη...ηταν απο τις πιο ευτυχισμενες στιγμες της ζωης της ισως! Και πηγε στις αλλες πουτανες και χασκογελουσε κ πανηγυριζε! Λες κ με ειχε κοροϊδεψει...αυτά σε όλους εσάς που δίνετε τόσα λεφτα σε παρόμοιες τυπισσες στην πιατσα...

για διακοπες ειχαμε παει ρε τυπε. σε τουριστικο θερετρο μαυρης θαλασσας.
2 λεβα πιπες προσφερανε οι γυφτοβουλγαρες. το ιδιο κοστιζε ενα κατουρημα σε καλο κλαμπ.

οποιος δεν πιστευει ας παει

Σε πια δεκαετία αναφερεσε, του 90 που είχαν χρεοκοπήσει?

Ότι τιμές έχουν δω έχουν και κει, αλλά με λίγο καλύτερες υπηρεσίες και περισσότερη ώρα, Σαντασκι που πάω για δουλειές 50 έδωσα 2 ώρες με μασάζ και έκατσε περίπου 3, και καμιά σχέση με τα τσουβάλια ή κοπέλα τα άξιζε τα λεφτά της.

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Την Νικολέτα μάλλον εννοείς.
Αν εννοεί το σελ στη Μοναστηρίου τότε είναι η Νικολέτα γιατί εγώ νόμιζα το σελ στη Γιαννιτσών.  Johnny είχε γκαστρωθει αυτή,λογικά τώρα θα έχει 8 μηνών μωράκι.  Θυμάμαι δεν άφηνε να την αγγίζω γιατί ήταν έγκυος,δεν την πίστευα και μου έδειξε το υπερηχογράφημα. Εντυπωσιακή εμφάνιση για πιάτσα, αλλά πολύ μέτρια στις υπηρεσίες της,γνώμη μου

constant

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
21
Πόντοι
1
Σε πια δεκαετία αναφερεσε, του 90 που είχαν χρεοκοπήσει?

Ότι τιμές έχουν δω έχουν και κει, αλλά με λίγο καλύτερες υπηρεσίες και περισσότερη ώρα, Σαντασκι που πάω για δουλειές 50 έδωσα 2 ώρες με μασάζ και έκατσε περίπου 3, και καμιά σχέση με τα τσουβάλια ή κοπέλα τα άξιζε τα λεφτά της.
Προ μηνος με τρεις συναδελφους στη Σοφια ο σαβουρογαμης της παρεας επαιρνε 2 μαζι και τις πιπωνε με ενα πενταευρω!!δεν ειχε αφησει θαμνο για θαμνο στις πλατειες!

constant

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
21
Πόντοι
1
Τριγυρνουσα γιαννιτσων κωλετη διπλα στο ουαν σαλονικα στο προπτζιδικο και βλεπω μια ξανθια θεα . Σταματαω το φορτηγο και η κοπελα ξακινησε να μου μιλαει τουρκικα γιατι οι πινακιδες ηταν τουρκικες (λογω δουλειας). Με τα πολλα πολλα αφου μιλησαμε για τιμες (ξηγημενη κοπελα) μου λεει ενα 50ευρω και λεω εδω ειμαστε και την ανεβαζω πανω στην νταλικα . Την λεγανε ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ ετσι μου ειπε και ειναι καινουρια στην πιατσα βουλγαρομοτοκρος φαινοταν και ειχε πρασινα ματια τα καλυτερα για χυσιμο. Ξερει κανεις κανενα καλο ξενοδοχειο προς νεαπολη συκες πλευρα ?
Επλιζω να εχεις TGA XXL...

thesnes

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Γνωριζει κανεις τι συμβαινει με τη Ρίτα?

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Γνωριζει κανεις τι συμβαινει με τη Ρίτα?
Αν και δεν την έχω πάρει ποτέ την συγκεκριμενη,οι κοπέλες συνήθως έτσι κάνουν,εξαφανίζονται,εμφανίζονται, το τηλέφωνο καλεί και πότε το σηκώνουν πότε  δεν το σηκώνουν για καιρό.Οταν έψαχνα κάποια της πιάτσας κ ρώτησα συναδελφισσα της μου είχε απαντήσει: θα εμφανιστεί η πουτανα δεν το κόβει το γαμησι. Πάντως την συγκεκριμένη 2 φορές έχω σταματήσει να την ρωτήσω πιο πολύ από περιέργεια για την συμπεριφορά της που έχουν γράψει εδώ μέσα ότι αντιμετωπίζει κάποιον που δεν γουστάρει να πάει μαζί του. Έσφιγγα τα δόντια μου να μη γελάσω με την υστερία που την επιασε

thesnes

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
ναι έχεις δικιο, και μάλιστα η συγκεκριμένη έχει πολλές ιδιαιτεροτητες, αλλα κάνει τα παντα ειναι πολυ καλή

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Η Μαρία η αλβανίδα υπάρχει πια στην πιάτσα και αν ναι σε ποιο σημείο;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Ρε τρελέ! Αυτή (η Μαρία η αλβανίδα) και ο Μπενυ δεν λείπουν ποτέ από την πιάτσα.... Εκεί που έβγαινε πάντα, εκεί συνεχίζει να βγαίνει, αλλά εδώ και καιρό με μαύρα μαλλιά!
Exei ενα πατο η ρουφιανα η Μαρια κολαση

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Προ διημέρου εθεάθη κορασίδα καινούρια μάλλον, εν ονόματι Ζωή! Skinny γκομενάκι, αλανιάρα φαινόταν. Στις αρχές Γιαννιτσών. Και έκανε επανεμφάνιση η Λίλα, αν την θύμαται κανείς από παλιά, το ίδιο κι η κατσαρίδα. Καλά μαμησοΠΣΚ σε όλους!  :zfuck:  :heavymetalbig:
Την κατσαρίδα την είδα κι εγω προχτές περαστικός από εκεί.Ηρθε στο αμάξι να μου μιλήσει.Εμφανώς με λίγα κιλάκια παραπάνω λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης.Πάλι τα κατάφερε αλλιώς επίδομα δεν έχει.......

toxotis1901

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
0
Παίδες εδώ και καιρό ήθελα να το γράψω.. Λόγω δουλειάς τα κορίτσια τα βλέπω και την μέρα.. Ειλικρινά απορώ πως τις γαμαμε..

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Παίδες εδώ και καιρό ήθελα να το γράψω.. Λόγω δουλειάς τα κορίτσια τα βλέπω και την μέρα.. Ειλικρινά απορώ πως τις γαμαμε..

Δεν υπάρχει άσχημη κοπέλα,μόνο άντρας που δεν έχει πιεί  :grin:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Επαυξάνω γενικά γαματο σώμα θα μπορουσε να είναι σε studio.. Αλλά είναι πολύ ξεπέτα στο δίλεπτο ζητάει να τελειώσεις
Aυτο το κακο το χει αν ηταν διαφορετικη θα ταν η καλητερη της πιατσας παντος εχει ενα πατο η ρουφιανα κολαση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom