Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Παίδες εδώ και καιρό ήθελα να το γράψω.. Λόγω δουλειάς τα κορίτσια τα βλέπω και την μέρα.. Ειλικρινά απορώ πως τις γαμαμε..
τυπε εχει και καποια ελαχιστα μεν αλλα εχει καποια αξιολογα κομματια συν οτι δε σε υποχρεωνει κανενας να ψωνισεις απο πιατσα

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
424
Πόντοι
301
Παίδες εδώ και καιρό ήθελα να το γράψω.. Λόγω δουλειάς τα κορίτσια τα βλέπω και την μέρα.. Ειλικρινά απορώ πως τις γαμαμε..
Όταν πέφτει η νύχτα όλα γίνονται πιο όμορφα χαχαχα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Αληθινος διαλογος απο χθες το βραδυ κ ενω σταματησα σε αποιο τραβεστι ετσι για πλακα ,ανοιγω το παραθυρο του συνοδηγου και.....

Τρα.: πιπα γαμησι 20€
Εγω.: ........
Τρ.: και τι περιμενες να σου πω? 5€? Εχεις δει την φατσα σου?
Εγω: ..........
Τρ.: αντε ρε σκατοφατσα
Εγω: σκεφτομουν να σου πω 100€ σε ξενοδοχειο για μια ωρα ή 150€ για 2 ωρες αλλα τωρα ΠΑΡΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

Τρ.: ........
Εγω: χαχαχαχα (φευγοντας)

Οδός Βουτυρά

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Αν το κάνει αυτό στον μπενυ θα τον ψαχνουν σε κάνα φρεάτιο χαχαχα

mhtsakosss

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγο κατά τις 9.15 βόλτα στην περιοχή με τα κορίτσια! Πολλές κοπέλες μαζεμένες στο todaylicious,τιποτα το φοβερό. Στο τέρμα της Γιαννιτσών, εκεί που κάνει τη διχάλα για τα ΚΤΕΛ ένα γεματουλικο με ριγέ παντελόνι, συμπαθητικό. Στην μοναστηριού όμως μετά το πυροσβεστικό πηγαίνοντας για ΚΤΕΛ σε ένα καινούργιο καφέ γωνιακό καθόταν ένα ξανθό με μίνι φόρεμα, πολύ προκλητικό, μέσης ηλικίας αλλά δυνατό, ξέρει κανείς λεπτομέρειες? Ευχαριστω

Mansar

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2
Πόντοι
0
Έχει γαμησει κανείς τραβελι στη Γιαννιτσών να μας δώσει πληροφορίες;;;

• Like
Αντιδράσεις: ilzux

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Εχθές το απόγευμα στην Μοναστηρίου έιδα πως κατευθυνόταν μια γνωστή κορασιδα της πιάτσας για δουλειά! :dancing:... Λέω τώρα ήρθε η ώρα σου! :wanker:

Βουλγαρα το μωρό με όνομα Ντανιελα. Μαυρομαλα, φάτσα που κάνει μπαμ ότι είναι γυφτοβουλγαρα, λίγο κοντουλα και με τα πιασιματα της! Βυζάρες μεγέθους (3).
Αρκετά περιποιημένη στο μαλλί, στο ντυσιματακι της φορούσε κίτρινο παντελόνι κ άσπρη μπλουζιτσα. Επίσης πρόσεξα και τα άκρα της ήταν αρκετά περιποιημένα που δίνουν ένα point παραπάνω για την κοπέλα! :-*

Την πήρα με το γνωστό παράβολο των (20€) κ με πήγε στο πάρκινγκ μετά την διχάλα! Μου είπε πως μένει στο Rex και μπορώ να την πάρω κ εκεί με 40€!!! :grin:
Φορούσε μωβ εσώρουχα το μωρό...Πίπα όχι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά στο σεξ δεν είπε  όχι σε τπτ. Πρώτα cowgirl όπου απολάμβανα τις βυζάρες της ( :tits:) κ τελευταία ιεραποστολικα όπου την ΞΕΡΟΕΧΥΣΑ!!! :wanker:... Στην κυριολεξία το ίδρωσε το 20αρικο κ εγω! :grin: ΜΕΣ στην ντάλα την γαμουσα!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Μέρα μεσημέρι είναι πιο καλά για να βλέπεις τι  :knockinb:

Κ είπα να περάσω μία βόλτα το απόγευμα ήμουνα εκεί κοντά πού ξέρεις μπορεί να έπαιρνα κανένα μάτι  :boobies: :takethis:

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
χθες από τις 12 μέχρι τις 12 και 30 περίπου μιλούσα μ ένα φίλο απέναντι από την Πέτια μπροστά στο κλειστό shell μετά την εκκλησία.Αν και το μωρό ήταν καλοντυμένο στα κόκκινα με σορτσάκι δεν το πήρε κανάνας.Ολοι σταματούσαν κι έφευγαν.Τι να συνέβαινε άραγε?

korkma

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2019
Like
4
Πόντοι
0
Επανεμφάνιση Ρίτας, έγλειψε και κωλο..φοβερή...άλλαξε κινητό τηλεφ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
χθες από τις 12 μέχρι τις 12 και 30 περίπου μιλούσα μ ένα φίλο απέναντι από την Πέτια μπροστά στο κλειστό shell μετά την εκκλησία.Αν και το μωρό ήταν καλοντυμένο στα κόκκινα με σορτσάκι δεν το πήρε κανάνας.Ολοι σταματούσαν κι έφευγαν.Τι να συνέβαινε άραγε?
μιλάς για Γιαννιτσών η Μοναστηριού

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Tη να συνεβαινε τυπε αν τους ελεγε οτι κανει και ακα σεξ εκοβαν λασπη οι τυποι χαζοι ηταν να την παρουν

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Δεν υπήρχαν κοπέλες γύρω στις 11.Αντιθετα υπήρχε μεγάλη αστυνομική παρουσία

Stories

Νέο!

Stories