Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

PatousakiasLOVER69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
0
Τριγυρνουσα γιαννιτσων κωλετη διπλα στο ουαν σαλονικα στο προπτζιδικο και βλεπω μια ξανθια θεα . Σταματαω το φορτηγο και η κοπελα ξακινησε να μου μιλαει τουρκικα γιατι οι πινακιδες ηταν τουρκικες (λογω δουλειας). Με τα πολλα πολλα αφου μιλησαμε για τιμες (ξηγημενη κοπελα) μου λεει ενα 50ευρω και λεω εδω ειμαστε και την ανεβαζω πανω στην νταλικα . Την λεγανε ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ ετσι μου ειπε και ειναι καινουρια στην πιατσα βουλγαρομοτοκρος φαινοταν και ειχε πρασινα ματια τα καλυτερα για χυσιμο. Ξερει κανεις κανενα καλο ξενοδοχειο προς νεαπολη συκες πλευρα ?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.985
Πόντοι
4.766
Μια Μαρίνα Ρωσίδα milf στο τέρμα Γιαννιτσών την έχει πάρει κάνεις? Μόλις παρέδωσα σπέρμα  :walkingpenis:

toxotis1901

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
0
Μακριά από στεφκα.. Μου ζήτησε αλλα αλλάείκοσι για ακα σεξ.. Επικίνδυνη..

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.500
Πόντοι
1.720
Τυποι σε σας που πατε και σκατε 20ρικα και 30αρικα στην.....πιατσα....ενω με σχεδον τα ιδια λεφτα γαμας πιο καθαρα και πιο ανθρωπινα σε σπιτακι , θα σας πω το εξης οσον αφορα πιατσα  και βγαλτε τα συμπερασματα σας.

Στην γειτονικη βουλγαρια η πιπα προσφερεται στα 2 λεβα...ναι καλα ακουσατε 2 λεβα ισον ΕΝΑ ευρω!!! Αν το διαπραγματευτεις!! Απο γυφτοβουλγαρες σαν κ αυτες που σεις τους σκατε 20αρικα και 30αρια.
Ενας φιλος μου πηρε μια με 2 λεβα για πιπα! Ηρθε κ σε μενα και της λεω σου δινω 2 λεβα μονο αμα ξεκουμπιστεις απο μπροστα μου δε θελω να μου παρεις πιπα! Και οντως την δωσα 2 λεβα...ισον ενα ευρω! Και πανηγυριζε σαν τρελη...ηταν απο τις πιο ευτυχισμενες στιγμες της ζωης της ισως! Και πηγε στις αλλες πουτανες και χασκογελουσε κ πανηγυριζε! Λες κ με ειχε κοροϊδεψει...αυτά σε όλους εσάς που δίνετε τόσα λεφτα σε παρόμοιες τυπισσες στην πιατσα...

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
mixaouzen.jpg

johnny L

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Like
22
Πόντοι
0
καλησπερα! ψαχνω να βρω μια ψιλη με μακρι μαυρο μαλλι!!!!! την ειχα πετυχει παλαιοτερα μπροστα στο shell

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.629
Πόντοι
2.356
Τυποι σε σας που πατε και σκατε 20ρικα και 30αρικα στην.....πιατσα....ενω με σχεδον τα ιδια λεφτα γαμας πιο καθαρα και πιο ανθρωπινα σε σπιτακι , θα σας πω το εξης οσον αφορα πιατσα  και βγαλτε τα συμπερασματα σας.

Στην γειτονικη βουλγαρια η πιπα προσφερεται στα 2 λεβα...ναι καλα ακουσατε 2 λεβα ισον ΕΝΑ ευρω!!! Αν το διαπραγματευτεις!! Απο γυφτοβουλγαρες σαν κ αυτες που σεις τους σκατε 20αρικα και 30αρια.
Ενας φιλος μου πηρε μια με 2 λεβα για πιπα! Ηρθε κ σε μενα και της λεω σου δινω 2 λεβα μονο αμα ξεκουμπιστεις απο μπροστα μου δε θελω να μου παρεις πιπα! Και οντως την δωσα 2 λεβα...ισον ενα ευρω! Και πανηγυριζε σαν τρελη...ηταν απο τις πιο ευτυχισμενες στιγμες της ζωης της ισως! Και πηγε στις αλλες πουτανες και χασκογελουσε κ πανηγυριζε! Λες κ με ειχε κοροϊδεψει...αυτά σε όλους εσάς που δίνετε τόσα λεφτα σε παρόμοιες τυπισσες στην πιατσα...
ο λόγος πού το έκανες δε μας είπες τύπε ποιος ήταν

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Τυποι σε σας που πατε και σκατε 20ρικα και 30αρικα στην.....πιατσα....ενω με σχεδον τα ιδια λεφτα γαμας πιο καθαρα και πιο ανθρωπινα σε σπιτακι , θα σας πω το εξης οσον αφορα πιατσα  και βγαλτε τα συμπερασματα σας.

Σιγα μη τρεχουμε Βουλγαρια ρε τυπε για να πιατσαρουμε την παλευεις

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.500
Πόντοι
1.720
Σιγα μη τρεχουμε Βουλγαρια ρε τυπε για να πιατσαρουμε την παλευεις

για διακοπες ειχαμε παει ρε τυπε. σε τουριστικο θερετρο μαυρης θαλασσας.
2 λεβα πιπες προσφερανε οι γυφτοβουλγαρες. το ιδιο κοστιζε ενα κατουρημα σε καλο κλαμπ.

οποιος δεν πιστευει ας παει

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.666
Πόντοι
1.706
Προέκταση Γιαννιτσών πίσω από το Grand Hotel εκεί που αρχίζει η πιάτσα των ταξί βλέπω σταματημένο ένα κόκκινο Smart με μία ωραία κοπελίτσα μέσα για αρκετή ώρα
Είναι του επαγγέλματος?
Αντι να ρωτησετε αφου ειστε ηδη εκει, ρωτατε στο σαιτ.

Ρωτα την : συγνωμη ,μηπως γνωριζετε καποιο ξενοδοχειο φτηνοτερο απο το grand hotel εδω γυρω?
Αν σου πει δεν ξερω παει να πει δεν ειναι της δουλειας. Αν σου πει ναι ,το philoxenia τοτε ρωτα ποσο παει το μαλλι.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.280
Πόντοι
7.095
ειτε ειναι της δουλειας, ειτε οχι (ειδικα τοτε) πιστευω ειναι μαλακια να ποσταρεις φωτο. Θα ηθελες να ποσταρουν και την δικη σου? Ειδικα αν δεν εισαι της δουλειας. Και ειδικα σε ενα φορουμ οπως το δικο μας. Καλυτερα να την κατεβασεις.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.629
Πόντοι
2.356
Στάση μπαλτά λίγο πριν την δάφνης στη Γιαννιτσών στήνει ένα καλό μωράκι Ελληνίδα με πράσινη ζακέτα κ μίνι συζητήσιμο αλλά μέχρι εκεί
Η καβαντζα της είναι από κάτω ακριβώς αριστερά από την δάφνης πιο ξεπετα δεν έχει άσε πού έχει πολύ κίνησή Στη καβαντζα κόσμος πάει κ έρχεται κ σε παίρνουν μάτι σε 5 λεπτά σηκώθηκε κ έφυγε με τα ποδιά τέλειωσε ο χρόνος λέει

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Για αυτό θα πρέπει τα φράγκα να πέφτουν στο τέλος.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.652
Πόντοι
736
ειτε ειναι της δουλειας, ειτε οχι (ειδικα τοτε) πιστευω ειναι μαλακια να ποσταρεις φωτο. Θα ηθελες να ποσταρουν και την δικη σου? Ειδικα αν δεν εισαι της δουλειας. Και ειδικα σε ενα φορουμ οπως το δικο μας. Καλυτερα να την κατεβασεις.
φίλε την κατέβασε Προφανώς ο διαχειριστής και ζητώ συγνώμη

Δεν φαινόταν τίποτα πέραν από ένα κόκκινο Smart όμως Αλλά και πάλι ζητώ συγνώμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom