You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
κατα πασα πιθανοτητα λετε για την μαρια την αλβανιδα.ειναι οντως απιστευτο μουνακι αλλα οπως λενε και οι συναγωνιστες που την δοκιμασαν ειναι μεγαλη ξεπετα
Βρωμερή και όχι η Ρίτα, οταν την παίρνεις περνάς καλα, αυτό ξέρω εγώ.Και καμια φορα αν ξεχαστείς δοκιμάζεις και την άλλη είσοδο χωρίς γκρίνιαΑκόμη πιατσάρει η βρωμοΡΙΤΑ?
EFILNIKUFESIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2018
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
εχασα το τηλεφωνο της Ριτας. οποιος το εχει και μπορει να μου το στειλει...θα ημουν υποχρεωςΒρωμερή και όχι η Ρίτα, οταν την παίρνεις περνάς καλα, αυτό ξέρω εγώ.Και καμια φορα αν ξεχαστείς δοκιμάζεις και την άλλη είσοδο χωρίς γκρίνια
EFILNIKUFESIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2018
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
εuχαριστω cool-va.Δεν μπορω ακομα να στειλω μηνυμα...
εχασα το τηλεφωνο της Ριτας. οποιος το εχει και μπορει να μου το στειλει...θα ημουν υποχρεως
Το τηλ της Ρίτας το θλελω και εγω σε πμ
xristos19888
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα κ καλη πρωτοχρονια..οι τιμες στην γιαννιτσων ποσο ειναι πανω κατω;
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
δεν εχει τιποτα στην πιατσα πλεον.μονο οι τραβεστι εχουν μεινει στο γνωστο μερος
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Φευγει ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ...φευγουν και οι πιατσες...δεν εχει τιποτα στην πιατσα πλεον.μονο οι τραβεστι εχουν μεινει στο γνωστο μερος
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ο μπουταρης φροντισε να διωξει την ΝΟΜΙΜΗ πορνεια από τον βαρδαρη για να μπορουν να πηγαινουν λιγοτεροι για τσαρκα και να θες 2 ωρες για να γυρισεις τα μαγαζια όταν παλια πηγαινει με 20 διαφορετικα λεωφορεια ακομη και με τα ποδια από το κεντρο και τα γυρναγες σε 30 λεπτα .
μας εκανε την ζωη δυσκολοτερη δηλαδή.
συν ότι συνεχισε την εξαφανιση των ΝΟΜΙΜΩΝ θεσεων παρκινγκ από το κεντρο που ξεκινησε ο προηγούμενος.
από το κακο στο χειροτερο παμε, το 2000 ημασταν καλυτερα. ειχε μπουρδελα και γυρω από την ναυαρινου.
μας εκανε την ζωη δυσκολοτερη δηλαδή.
συν ότι συνεχισε την εξαφανιση των ΝΟΜΙΜΩΝ θεσεων παρκινγκ από το κεντρο που ξεκινησε ο προηγούμενος.
από το κακο στο χειροτερο παμε, το 2000 ημασταν καλυτερα. ειχε μπουρδελα και γυρω από την ναυαρινου.
Διαγραμμένο μέλος 186740
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές!! Είμαι νέος στο site και σύντομα θα επισκεφθώ τη Θεσσαλονίκη..θα θελα να δοκιμάσω κοπέλα από πιάτσα μιας κ δεν έχω ξαναπάρει κάποια από πιάτσα.. Επειδή δε θα μείνω καιρό να ψάξω μπορεί κάποιος να μου στείλει κανένα τηλ σε pm από καμιά κοπέλα;; Και μια ακόμη ερώτηση.. Επειδή θα μεινω σε ξενοδοχείο, έρχονται οι κοπέλες σε δωμάτιο;; Οι τιμές θα είναι ίδιες αν τις έπαιρνα πχ σε αυτοκίνητο;; Μπορεί να ακούγεται άκυρη ερώτηση αλλά όπως σας είπα είμαι νέος σε αυτό..!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Φακιρη οντος οπως τα λεει ο nik1410 ειναι αυτος ο παλιοπουστας ο μπεκρης ο δηλωμενος ανθελληνας ο μπουταρης απ οταν ανεβηκε στη δημαρχια τα γαμησε ολα και τις πιατσες και μπουρδελα οποτε στο διαολο να παει και ακομα παραπερα το μουνοπανοΦευγει ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ...φευγουν και οι πιατσες...
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Καλησπέρα συναγωνιστές!! Είμαι νέος στο site και σύντομα θα επισκεφθώ τη Θεσσαλονίκη..θα θελα να δοκιμάσω κοπέλα από πιάτσα μιας κ δεν έχω ξαναπάρει κάποια από πιάτσα.. Επειδή δε θα μείνω καιρό να ψάξω μπορεί κάποιος να μου στείλει κανένα τηλ σε pm από καμιά κοπέλα;; Και μια ακόμη ερώτηση.. Επειδή θα μεινω σε ξενοδοχείο, έρχονται οι κοπέλες σε δωμάτιο;; Οι τιμές θα είναι ίδιες αν τις έπαιρνα πχ σε αυτοκίνητο;; Μπορεί να ακούγεται άκυρη ερώτηση αλλά όπως σας είπα είμαι νέος σε αυτό..!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
ρε τυπε τις σαπιες κορασιδες απο τις πιατσες θα φερεις στο ξενοδοχειο τις εχεις δει πως ειναι οι περισσοτερες; ημαρτον τι αλλο θα ακουσω παλι!!!
αυτες ειναι μονο για κανενα γρηγορο πηδημα στο αυτοκινητο με κανα 20αρικο.
αν ειναι να φερεις στο ξενοδοχειο που μενεις κοπελα θα παρεις κανενα call girl. οχι αυτες τις σαπιες απο την πιατσα
Διαγραμμένο μέλος 186740
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η αλήθεια είναι ότι δεν τις έχω δει φίλε, επαρχία μένω και δεν παίζει πιάτσα εδώ..
ρε τυπε τις σαπιες κορασιδες απο τις πιατσες θα φερεις στο ξενοδοχειο τις εχεις δει πως ειναι οι περισσοτερες; ημαρτον τι αλλο θα ακουσω παλι!!!
αυτες ειναι μονο για κανενα γρηγορο πηδημα στο αυτοκινητο με κανα 20αρικο.
αν ειναι να φερεις στο ξενοδοχειο που μενεις κοπελα θα παρεις κανενα call girl. οχι αυτες τις σαπιες απο την πιατσα
οχι οτι τα call girl ειναι καλυτερα.....και η θεσσαλονικη σαν επαρχια ειναι σ'αυτο το θεμα
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
οχι οτι τα call girl ειναι καλυτερα.....και η θεσσαλονικη σαν επαρχια ειναι σ'αυτο το θεμα
δλδ για να καταλαβω θελεις να ψωνησεις απο την πιατσα καποια κοπελα και δεν θελεις να παρεις καποιο call girl ή να κανεις καμια τσαρκα στα στουντιο.
δλδ τι καλο θα σου προσφερει η πιατσα απο οτι ενα cal girl ή ενα στουντιοκοριτσο;
πες οτι θελεις να γαμησεις φθηνα καμια σαπιομουνα πρεζου
Διαγραμμένο μέλος 186740
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ωπα ρε τυπε, για χαλάρωσε λιγάκι και μη βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις. Έχω γαμησει σε μπουρδελο, έχω πάρει call girl όπως επίσης έχω πάει κ σε studio. Από πιάτσα δεν έχω εμπειρία γτ όπως προανέφερα εδώ που μένω δν έχει και πάντα γούσταρα να φορτώσω κάποια έτσι για την εμπειρία .Εδω για να πάρω κάποιες πληροφορίες ποσταρα, όχι να ακούσω τα άκυρα συμπεράσματά σου. Αν δεν έχεις να προσφέρεις κάτι, κράτα τα για τον εαυτό σου. Ελπίζω να έγινα σαφής. Καλό σου βράδυ τυπε
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.568
- Πόντοι
- 1.706
Μην ακους κανεναν τυπε.Ωπα ρε τυπε, για χαλάρωσε λιγάκι και μη βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις. Έχω γαμησει σε μπουρδελο, έχω πάρει call girl όπως επίσης έχω πάει κ σε studio. Από πιάτσα δεν έχω εμπειρία γτ όπως προανέφερα εδώ που μένω δν έχει και πάντα γούσταρα να φορτώσω κάποια έτσι για την εμπειρία .Εδω για να πάρω κάποιες πληροφορίες ποσταρα, όχι να ακούσω τα άκυρα συμπεράσματά σου. Αν δεν έχεις να προσφέρεις κάτι, κράτα τα για τον εαυτό σου. Ελπίζω να έγινα σαφής. Καλό σου βράδυ τυπε
Κανε οτι γουσταρεις εσυ, ο μπουτσος σου κ η τσεπη σου.
Εμεις φαγαμε τα νιατα μας στην Γιαννιτσων.
Οι πιθανοτητες ειναι να παρεις κατι μετριοκαλο βουλγαρικης κατασκευης.
Αν εισαι τυχερος μπορει νζ σου κατσει κατι καλυτερο.
Αν δεις μαυρη φυγε τρεχοντας