Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

alexbrac

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
16
Πόντοι
0
ναι αδερφε οντως την ιδια λεμε γτ παλια τα ειχε ξανθα...συναγωνιστες που την δουλεψατε πειτε καμια κριτικη γτ περναω συχνα απο εκει κ βλεπω το μωρο κ σκεφτομαι να φορτωσω...

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
κατα πασα πιθανοτητα λετε για την μαρια την αλβανιδα.ειναι οντως απιστευτο μουνακι αλλα οπως λενε και οι συναγωνιστες που την δοκιμασαν ειναι μεγαλη ξεπετα

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1

Larisa86

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Γεια στην παρέα και καλες γιορτές.θα ανέβω Θεσσαλονίκη και έλεγα να ψωνίσω σε καμία πιάτσα.απο ότι έχω καταλάβει πιάνουν Γιαννιτσών και ένα δεύτερο μέρος στο fever απόγευμα προς βράδυ.εχει αλλού η?

EFILNIKUFESIN

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2018
Like
67
Πόντοι
0
Βρωμερή και όχι η Ρίτα, οταν την παίρνεις περνάς καλα, αυτό ξέρω εγώ.Και καμια φορα αν ξεχαστείς δοκιμάζεις και την άλλη είσοδο χωρίς γκρίνια
εχασα το τηλεφωνο της Ριτας. οποιος το εχει και μπορει να μου το στειλει...θα ημουν υποχρεως

EFILNIKUFESIN

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2018
Like
67
Πόντοι
0
εuχαριστω cool-va.Δεν μπορω ακομα να στειλω μηνυμα...

xristos19888

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα κ καλη πρωτοχρονια..οι τιμες στην γιαννιτσων ποσο ειναι πανω κατω;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Πέρασα από Γιαννιτσών την Κυριακή το βράδι κατά τις 2. Δεν συνάντησα ούτε μια εκδιδόμενη. Κινήθηκα Γιαννιτσών μοναστηριού κ Οικονόμου. Αλλά η πιάτσα μέρος? Λοιπόν όλες για διακοπες Χριστουγέννων;

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
δεν εχει τιποτα στην πιατσα πλεον.μονο οι τραβεστι εχουν μεινει στο γνωστο μερος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο μπουταρης φροντισε να διωξει την ΝΟΜΙΜΗ πορνεια από τον βαρδαρη για να μπορουν να πηγαινουν λιγοτεροι για τσαρκα και να θες 2 ωρες για να γυρισεις τα μαγαζια όταν παλια πηγαινει με 20 διαφορετικα λεωφορεια ακομη και με τα ποδια από το κεντρο και τα γυρναγες σε 30 λεπτα .

μας εκανε την ζωη δυσκολοτερη δηλαδή.

συν ότι συνεχισε την εξαφανιση των ΝΟΜΙΜΩΝ θεσεων παρκινγκ από το κεντρο που ξεκινησε ο προηγούμενος.

από το κακο στο χειροτερο παμε, το 2000 ημασταν καλυτερα. ειχε μπουρδελα και γυρω από την ναυαρινου.

Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές!! Είμαι νέος στο site και σύντομα θα επισκεφθώ τη Θεσσαλονίκη..θα θελα να δοκιμάσω κοπέλα από πιάτσα μιας κ δεν έχω ξαναπάρει κάποια από πιάτσα.. Επειδή δε θα μείνω καιρό να ψάξω μπορεί κάποιος να μου στείλει κανένα τηλ σε pm από καμιά κοπέλα;; Και μια ακόμη ερώτηση.. Επειδή θα μεινω σε ξενοδοχείο, έρχονται οι κοπέλες σε δωμάτιο;; Οι τιμές θα είναι ίδιες αν τις έπαιρνα πχ σε αυτοκίνητο;; Μπορεί να ακούγεται άκυρη ερώτηση αλλά όπως σας είπα είμαι νέος σε αυτό..!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Φευγει ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ...φευγουν και οι πιατσες...

:rockon:
Φακιρη οντος οπως τα λεει ο nik1410 ειναι αυτος ο παλιοπουστας ο μπεκρης ο δηλωμενος ανθελληνας ο μπουταρης απ οταν ανεβηκε στη δημαρχια τα γαμησε ολα και τις πιατσες και μπουρδελα οποτε στο διαολο να παει και ακομα παραπερα το μουνοπανο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα συναγωνιστές!! Είμαι νέος στο site και σύντομα θα επισκεφθώ τη Θεσσαλονίκη..θα θελα να δοκιμάσω κοπέλα από πιάτσα μιας κ δεν έχω ξαναπάρει κάποια από πιάτσα.. Επειδή δε θα μείνω καιρό να ψάξω μπορεί κάποιος να μου στείλει κανένα τηλ σε pm από καμιά κοπέλα;; Και μια ακόμη ερώτηση.. Επειδή θα μεινω σε ξενοδοχείο, έρχονται οι κοπέλες σε δωμάτιο;; Οι τιμές θα είναι ίδιες αν τις έπαιρνα πχ σε αυτοκίνητο;; Μπορεί να ακούγεται άκυρη ερώτηση αλλά όπως σας είπα είμαι νέος σε αυτό..!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

ρε τυπε τις σαπιες κορασιδες απο τις πιατσες θα φερεις στο ξενοδοχειο τις εχεις δει πως ειναι οι περισσοτερες; ημαρτον τι αλλο θα ακουσω παλι!!!
αυτες ειναι μονο για κανενα γρηγορο πηδημα στο αυτοκινητο με κανα 20αρικο.

αν ειναι να φερεις στο ξενοδοχειο που μενεις κοπελα θα παρεις κανενα call girl. οχι αυτες τις σαπιες απο την πιατσα

panaras

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
195
Πόντοι
1
ρε τυπε τις σαπιες κορασιδες απο τις πιατσες θα φερεις στο ξενοδοχειο τις εχεις δει πως ειναι οι περισσοτερες; ημαρτον τι αλλο θα ακουσω παλι!!!
αυτες ειναι μονο για κανενα γρηγορο πηδημα στο αυτοκινητο με κανα 20αρικο.

αν ειναι να φερεις στο ξενοδοχειο που μενεις κοπελα θα παρεις κανενα call girl. οχι αυτες τις σαπιες απο την πιατσα

οχι οτι τα call girl ειναι καλυτερα.....και η θεσσαλονικη σαν επαρχια ειναι σ'αυτο το θεμα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
οχι οτι τα call girl ειναι καλυτερα.....και η θεσσαλονικη σαν επαρχια ειναι σ'αυτο το θεμα

δλδ για να καταλαβω θελεις να ψωνησεις απο την πιατσα καποια κοπελα και δεν θελεις να παρεις καποιο call girl ή να κανεις καμια τσαρκα στα στουντιο.

δλδ τι καλο θα σου προσφερει η πιατσα απο οτι ενα cal girl ή ενα στουντιοκοριτσο;

πες οτι θελεις να γαμησεις φθηνα καμια σαπιομουνα πρεζου

Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ωπα ρε τυπε, για χαλάρωσε λιγάκι και μη βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις. Έχω γαμησει σε μπουρδελο, έχω πάρει call girl όπως επίσης έχω πάει κ σε studio. Από πιάτσα δεν έχω εμπειρία γτ όπως προανέφερα εδώ που μένω δν έχει και πάντα γούσταρα να φορτώσω κάποια έτσι για την εμπειρία .Εδω για να πάρω κάποιες πληροφορίες ποσταρα, όχι να ακούσω τα άκυρα συμπεράσματά σου. Αν δεν έχεις να προσφέρεις κάτι, κράτα τα για τον εαυτό σου. Ελπίζω να έγινα σαφής. Καλό σου βράδυ τυπε

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Ωπα ρε τυπε, για χαλάρωσε λιγάκι και μη βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις. Έχω γαμησει σε μπουρδελο, έχω πάρει call girl όπως επίσης έχω πάει κ σε studio. Από πιάτσα δεν έχω εμπειρία γτ όπως προανέφερα εδώ που μένω δν έχει και πάντα γούσταρα να φορτώσω κάποια έτσι για την εμπειρία .Εδω για να πάρω κάποιες πληροφορίες ποσταρα, όχι να ακούσω τα άκυρα συμπεράσματά σου. Αν δεν έχεις να προσφέρεις κάτι, κράτα τα για τον εαυτό σου. Ελπίζω να έγινα σαφής. Καλό σου βράδυ τυπε
Μην ακους κανεναν τυπε.
Κανε οτι γουσταρεις εσυ, ο μπουτσος σου κ η τσεπη σου.
Εμεις φαγαμε τα νιατα μας στην Γιαννιτσων.
Οι πιθανοτητες ειναι να παρεις κατι μετριοκαλο βουλγαρικης κατασκευης.
Αν εισαι τυχερος μπορει νζ σου κατσει κατι καλυτερο.
Αν δεις μαυρη φυγε τρεχοντας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom