Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ωπα ρε τυπε, για χαλάρωσε λιγάκι και μη βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις. Έχω γαμησει σε μπουρδελο, έχω πάρει call girl όπως επίσης έχω πάει κ σε studio. Από πιάτσα δεν έχω εμπειρία γτ όπως προανέφερα εδώ που μένω δν έχει και πάντα γούσταρα να φορτώσω κάποια έτσι για την εμπειρία .Εδω για να πάρω κάποιες πληροφορίες ποσταρα, όχι να ακούσω τα άκυρα συμπεράσματά σου. Αν δεν έχεις να προσφέρεις κάτι, κράτα τα για τον εαυτό σου. Ελπίζω να έγινα σαφής. Καλό σου βράδυ τυπε

:priest: :priest: :priest:

good luck!!! τυπε  :grin:

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
Ωπα ρε τυπε, για χαλάρωσε λιγάκι και μη βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις. Έχω γαμησει σε μπουρδελο, έχω πάρει call girl όπως επίσης έχω πάει κ σε studio. Από πιάτσα δεν έχω εμπειρία γτ όπως προανέφερα εδώ που μένω δν έχει και πάντα γούσταρα να φορτώσω κάποια έτσι για την εμπειρία .Εδω για να πάρω κάποιες πληροφορίες ποσταρα, όχι να ακούσω τα άκυρα συμπεράσματά σου. Αν δεν έχεις να προσφέρεις κάτι, κράτα τα για τον εαυτό σου. Ελπίζω να έγινα σαφής. Καλό σου βράδυ τυπε
σωστα τα ειπεσ φιλε δικο σ το πουλι δικη σου και οι τσεπη....παρολα αυτα αν δε ξερεισ τεραστια προσοχη σε ολα .....οι πι πολεσ πρεζου ειναι και για δοση κανυν τα παντα μεσ την καυλα ισωσ την πατησεισ....παντωσ πιο οικονομικα θα σε βγει....το κανα και εγω 3 τεταρτα το ειχα 5ο γιουργια μια συλβια ρουμανα...καλο τεμαχιο να πουμε και καθαρο

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177

Και συ που έχεις να προσφέρεις και θέλεις από τι βλέπω να βοηθήσεις κόσμο,ποτέ σκοπεύεις να μας πεις για τις εμπειρίες σου στα μπουρδελα,με τα κολγκερλ που πήρες αλλά και με τα στούντιο που πήγες???

Ο παίχτης πήγε να σε σώσει από τα πρεζάκια της πιάτσας και συ του επιτέθηκες  κιόλας,για χαλάρωσε λίγο..

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
1ον. θέλει διπλά σε ξενοδοχείο θα σε πει 50-60€
2ον. Πληρώνεις ξενοδοχείο 25-30€
3ον. Κάνει τα ίδια που θα έδινες με 20€

Συμπέρασμα αν θες να πετάξεις 70-90€ για 5-10 λεπτά με κουράδα η θα πας σε μπουρδέλο και με 30-40€ θα γαμήσεις κάτι αξιόλογο η και με 70-90€ θα κάνεις και full programa με ντουζάκι και λοιπά, Γιατί η πιάτσα μας δεν έχει πλέων αξιόλογα εκτός αν θες να πας σε σπίτι με τραβάει που παίρνει 40€ την ώρα(30min)   

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
949
Πόντοι
96
Έχετε πληροφορίες για την ξανθιά που κάθεται στην Βουτυρά κοντά στην Γιαννιτσών;

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Φταίει το ψοφόκρυο. Ας φτιάξει λίγο ο καιρός και θα δεις !

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Δεν είναι μόνο το ψοφόκρυο.Είναι και πολλοί περίεργοι λαθρο που γυρνάνε στην πιατσα τρεις τέσσερις μαζί και δεν αφήνουν τα κορίτσια να κάνουν τη δουλειά τους

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Τι έγινε ρε παιδιά? Πάει η πιάτσα? Τις βλέπω όλες αραδιασμένες μπροστά και μέσα στο γυφτολίσιους χαχαχα!!!!!!!

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Με τέτοιο ψόφο δεν γαμιούνται ούτε τα σκυλιά έξω...
Άσε που με τόσα που φοράνε δεν μπορείς να ευχαριστηθείς ούτε οπτικά...
Άρα Περιμένουμε καλοκαίρι που θα βλέπεις καυτά μίνι και θα γαμάς με άνεση 

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Δειλά δειλά κάτι κινηται τελευταίες μέρες

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Πέρασμα χθες 9-10μ.μ
Η Μαρία η Αλβανίδα στη θέση της.Με το μαυρο-γκρι μαλλί και το σουπερ μίνι που όσο να το τραβούσε δεν μάκρυνε.
Απέναντι στο shell η κολλητή ή μάλλον ο κολητός του μπένυ.
Εξω από το γυφτολίσιους έτρωγαν τυρόπιτα τρεις Βουλγαρομά και μέσα
η Αναστασία με κατάξανθο μαλλί και τιγρέ μίνι μιλούσε όπως πάντα στο κινητό.Κι αυτή τραβούσε τη φούστα να μακρύνει αλλά η κυταρίτιδα δεν την άφηνε.Οποιος ξέρει την Αναστασία από τότε που ήταν 80 κιλά καταλαβαίνει τι εννοώ.
Μπροστά στο ροτόντα στη θέση της Ρίτας ήταν ένα κοντομικροαδύνατο μελαχρινό αδιάφορο.
Ποιο κάτω ερχόταν βιαστικιά η Μιλένα (Emiliq Vipa) μάλλον την ξεφόρτωσε κάποιος πελάτης.
Δεν φορτώθηκε καμία ούτε από μένα ούτε από άλλον γιατί όσες φορές και να πέρασα ήταν όλες στις θέσεις τους

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Μπροστά στο ροτόντα στη θέση της Ρίτας ήταν ένα κοντομικροαδύνατο μελαχρινό αδιάφορο.
[size=10pt]Πέτια λένε την μικρά. Καλές υπηρεσίες. Δοκιμάσθηκε πρόσφατα[/size]
:takethis:

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
446
Πόντοι
301
[size=10pt]Πέτια λένε την μικρά. Καλές υπηρεσίες. Δοκιμάσθηκε πρόσφατα[/size]
:takethis:
εκεί που παρκάρει να της πει καποιος οτι ειναι πολύ κεντρικα για αυτούς που δεν θελουνε να τους δουνε να σταματανε στις τανες... ας παει λιγο πιο μεσα την ξερουμε τωρα ...

:walkingpenis:

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
εκεί που παρκάρει να της πει καποιος οτι ειναι πολύ κεντρικα για αυτούς που δεν θελουνε να τους δουνε να σταματανε στις τανες... ας παει λιγο πιο μεσα την ξερουμε τωρα ...

:walkingpenis:
Από τιμή? Είναι σαν τις άλλες ή θέλει 30 μόνο για να την κοιτάξεις για 5 λεπτά όπως τη Νικολλέτα το ψευτομοντέλλο?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Από τιμή? Είναι σαν τις άλλες ή θέλει 30 μόνο για να την κοιτάξεις για 5 λεπτά όπως τη Νικολλέτα το ψευτομοντέλλο?
Th Νικολλετα εγω με ενα 20αρικο την επαιρνα παραπανω δε την εδωσα ποτε

alexbrac

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
16
Πόντοι
0
Πέρασμα σήμερα πριν κάνα μισάωρο...συναγωνιστές στα σελ στην γιαννιτσών μαζί με την χοντρούλα τραβεστί την ξανθιά καθόταν μια ψηλή μελαχρινή κ γαμώ τα μουνιά..ήταν όμως κανονικό μουνί ή θα πέταγε καμιά ανακόντα; Συναγωνιστές φωτίστε με γιατί ήμουν έτοιμος να σταματήσω :helpplea:

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
949
Πόντοι
96
Πέρασμα σήμερα πριν κάνα μισάωρο...συναγωνιστές στα σελ στην γιαννιτσών μαζί με την χοντρούλα τραβεστί την ξανθιά καθόταν μια ψηλή μελαχρινή κ γαμώ τα μουνιά..ήταν όμως κανονικό μουνί ή θα πέταγε καμιά ανακόντα; Συναγωνιστές φωτίστε με γιατί ήμουν έτοιμος να σταματήσω :helpplea:
είχε κοντό καρέ μαλλί;

alexbrac

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
16
Πόντοι
0
είχε κοντό καρέ μαλλί;
όχι αδερφέ κατάλαβα ποια λες...αυτή με το καρέ φαίνεται από χιλιόμετρα ότι έχει ανακόντα...αυτή που λέω εγώ δεν την έχω ξαναδεί για αυτό και ρωτάω κ μιλάμε για εμφανίσιμη γκόμενα όχι καμιά πατσαβούρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom