You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
χτεσινη τσαρκα χτεσ μεταξυ 10.30-11.30 και μιασ που ειχα κανα μηνα να περασω το απολυτο μηδεν......ευτηχωσ πετυχα ενα παλιο στανταρακη τη ρουμανα τη συλβια και η οποια φορτωθηκε στα εικοσι γιουργια.....κατα τα αλλα ουτε καν ο μπεννυ ηταν εκει....
που την βρίσκεις ακριβώς την Σύλβια φίλε μου;χτεσινη τσαρκα χτεσ μεταξυ 10.30-11.30 και μιασ που ειχα κανα μηνα να περασω το απολυτο μηδεν......ευτηχωσ πετυχα ενα παλιο στανταρακη τη ρουμανα τη συλβια και η οποια φορτωθηκε στα εικοσι γιουργια.....κατα τα αλλα ουτε καν ο μπεννυ ηταν εκει....
nakayama
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2010
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
που την βρίσκεις ακριβώς την Σύλβια φίλε μου;
Εκεί που είναι το X.
ναι ρε τσακαλε που λεσ να ειναι αραγμενο το εν λογο τεμαχιο τελευταια φορα ειδα αγγελια σε σαιτ με φωτο στη λαρισα και μετα τιποτα...ισωσ γκαστρωθηκε ξανα η σε καμια ιθακη θα ναι...Τελικά μάγκες η κατσαρίδα δεν παιζει πλέον μπάλα άλλο;
εισαι τεραστιοσ τη εκανεσ ρε φιλε εδω....respect
Εκεί που είναι το X.
bourdeliarismarios
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Μαγκες λιγο πιο μετα απο την σταση οππαπ ειν δυο γκομενες δεν ξερω αν ειναι τρανς μηπως ξερει κατι καποιος; ειναι ακριβως απο το φαναρι για να περασεις στο ονε σαλονικα ξερεις κανεις τι ειναι;
μπετατζήδες μακρυααααααα!
bourdeliarismarios
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
εισαι τεραστιοσ τη εκανεσ ρε φιλε εδω....respect
Εθεάθη απόψε η βρωμερή λιγδιάρα ΡΙΤΑ στο togalisious στην Αντιγονιδών περασε απο δίπλα μου και μύρισε απλυσιά!
bourdeliarismarios
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Εθεάθη απόψε η βρωμερή λιγδιάρα ΡΙΤΑ στο togalisious στην Αντιγονιδών περασε απο δίπλα μου και μύρισε απλυσιά!
που την βρίσκεις ακριβώς την Σύλβια φίλε μου;
Πέρασμα απο την <Νεκρή> πιάτσα της Γιαννιτσών μεταξύ 23:00 έως 00:20,το απόλυτο τίποτε!Ευτυχώς πήγα στην Πιτσιρίκα ελληνίδα φοιτήτρια μου και πέρασα πανέμορφα!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Παλι εδω εσυ ρε τρολ που λες τις πιπες οτι γαμας φοιτητρια απο πατο με 50 ευρω κανας admin ας τον μπαναρειΠέρασμα απο την <Νεκρή> πιάτσα της Γιαννιτσών μεταξύ 23:00 έως 00:20,το απόλυτο τίποτε!Ευτυχώς πήγα στην Πιτσιρίκα ελληνίδα φοιτήτρια μου και πέρασα πανέμορφα!
bourdeliarismarios
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
σου αφιερώνω τον μπέννυ χιλ με περούκα απο γιαννιτσών!εσένα να bannaroyn ! σε γαμούσε ο μπέννι χιλ μωρή αδερφάρα!Παλι εδω εσυ ρε τρολ που λες τις πιπες οτι γαμας φοιτητρια απο πατο με 50 ευρω κανας admin ας τον μπαναρει
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Φαε το μπαναρισμα σου τώρα μουνοπανο να δεις τη γλυκασου αφιερώνω τον μπέννυ χιλ με περούκα απο γιαννιτσών!εσένα να bannaroyn ! σε γαμούσε ο μπέννι χιλ μωρή αδερφάρα!
petros44salonikios
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ακόμη πιατσάρει η βρωμοΡΙΤΑ?
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
Που την πέτυχες φίλε ακριβώς;
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Λογικά θα λες την Αλβανίδα που τα είχε ξανθά και τώρα τα άλλαξε σε μαύρα... Την είδα και εγώ τις προάλλες πιο πολύ την πάνε έτσιρε μαγκες μια τυπισα που κανει πιατσα στην γιαννιτσων λιγο πιο δεξια απο το βενζιναδικο πηγαινοντας προς το one salonica μια αρκετα ψηλη με μαυρο μαλλι τι ρολο βαραει;; την εχει παρει κανεις;;