Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Έχει και ενα ομορφουτσικο νεαρό ψηλό ξανθό, που κόβει βόλτες μεταξυ Γιαννιτσων, Μοναστηριου, Κωλλετη, Αγ. Πάντων, παρέα με κατι μπάζα... Δεν το έχω δοκιμάσει ακομα αλλα ειναι ομορφουτσικο... Παντα κάποιος προλάβαινε και το φόρτωνε, δεν προλαβαίνει να κλείσει μπούτι...! Μεταξυ 11 και 1 το βράδυ την έχω συναντήσει...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Επίσης βλέποντας τα χάλια της πιάτσας και ακούγοντας τους συμπαίκτες να λένε συχνά "τι περιμένεις να βρεις στην πιάτσα", μπήκα και εγώ στο τριπάκι των χαμηλών απαιτήσεων απο την πιάτσα... Όμως θυμάμαι οτι έχω φάει τουλαχιστον δέκα υπερμουνα στην πιάτσα, τα τελευταία 15 χρόνια που παίζω "μπάλα"... Και βέβαια οσο περνάει ο καιρός, σπανίζουν τα κορυφαία, ειναι γεγονός, αλλα υπήρξαν κουκλάρες στην πιάτσα κατα περιόδους...
'
Συμφωνω και επαυξανω εχω φαει και γω μουναρους στην πιατσα παλιοτερα δεν ηταν παντα τοσο χαλι μαυρο οπως ειναι τωρα

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Ναι ρε φιλε και η πλάκα ειναι οτι παραπονιομασταν κιόλας...!  :idiot:
Εγώ προσωπικά ήμουν βλάκας και οτι έτρωγα, δεν φρόντιζα να τσιμπήσω και τηλεφωνακι, μιας και είχα κοπέλα και δεν ήθελα κανα μπελά, μιας και με είχαν κάψει κανα δυο βλαμμενες που έστελναν μηνύματα τύπου "χάθηκες" κτλπ όταν είχαν αναδουλειές... Οποτε τα δυνατά τα έτρωγες μια-δυο φορές και μετα χάνονταν...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Ναι ρε φιλε και η πλάκα ειναι οτι παραπονιομασταν κιόλας...!  :idiot:
Εγώ προσωπικά ήμουν βλάκας και οτι έτρωγα, δεν φρόντιζα να τσιμπήσω και τηλεφωνακι, μιας και είχα κοπέλα και δεν ήθελα κανα μπελά, μιας και με είχαν κάψει κανα δυο βλαμμενες που έστελναν μηνύματα τύπου "χάθηκες" κτλπ όταν είχαν αναδουλειές... Οποτε τα δυνατά τα έτρωγες μια-δυο φορές και μετα χάνονταν...
Tην ιδια μαλακια εκανα κ εγω τοτε ετρωγα αλλα τηλ δεν επερνα ο μαλακας

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Η πείρα ειναι μια τσατσάρα που την αποκτάς όταν πλέον εχεις μείνει φαλακρός...

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
641
Πόντοι
81
Αν και δεν είμαι συναγωνιστής στον πληρωμένο Ερωτικό Αγώνα , ως σύντροφος στις Κάυλες με κου κεφαλαίο , εξήλθα ψες προς αναζήτησιν πεζοδρομιακής δεσποινίδος προς εκπλήρωσιν φαντασιώσεως βρωμεράς και τρισαθλίου.

Απογοήτευσις πλήρης.

Αποτελέσματα- Έλαβον:
Τραβέλια: 15
Κογκολέζες: 3
Μια χοντρή Βουργάρα: 1

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Αν και δεν είμαι συναγωνιστής στον πληρωμένο Ερωτικό Αγώνα , ως σύντροφος στις Κάυλες με κου κεφαλαίο , εξήλθα ψες προς αναζήτησιν πεζοδρομιακής δεσποινίδος προς εκπλήρωσιν φαντασιώσεως βρωμεράς και τρισαθλίου.

Απογοήτευσις πλήρης.

Αποτελέσματα- Έλαβον:
Τραβέλια: 15
Κογκολέζες: 3
Μια χοντρή Βουργάρα: 1
χαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Χτες κατά τις 6 το πρωί πήρα μια μαυρομάλλα ψηλή με πολύ ωραίο σώμα γύρο στα 25 . Με 20 ευρώ και την έφαγα και κωλο . Όνομα δεν θυμάμαι, μου είπε πως βγαίνει σπάνια. Πολύ καλή περίπτωση μιλούσε λίγο σπαστά. Δεκτική σε όλα.....αργησα και να τελειώσω  :orchestra:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Χτες κατά τις 6 το πρωί πήρα μια μαυρομάλλα ψηλή με πολύ ωραίο σώμα γύρο στα 25 . Με 20 ευρώ και την έφαγα και κωλο . Όνομα δεν θυμάμαι, μου είπε πως βγαίνει σπάνια. Πολύ καλή περίπτωση μιλούσε λίγο σπαστά. Δεκτική σε όλα.....αργησα και να τελειώσω  :orchestra:
Τηλεφωνο πηρες?

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
travesti??????????

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
σε λεει την εφαγε και κωλο, περα απο το μουνι xD

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

KAKALIS

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
153
Πόντοι
0
Αρχές της προηγούμενης εβδομάδας πήρα μια μαυρούλα από Μοναστηρίου, ωραία γκόμενα γύρω στα 24 με ομορφούτσικο πρόσωπο και κορμί δυνατό (για τα γούστα μου).
Πήγαμε ξενοδοχείο, 50€ ήθελε, τα λεφτά μπροστά, δε γαμιέται λέω τα δίνω και προχωράω. Να μη τα πολυλογώ η συνάντηση ήταν μια μαλακία και μισή αφού το σουτιέν δεν το έβγαζε, παρά μόνο έβγαζε τα βυζιά της λίγο πιο πάνω και δεν άφηνε και να τα γλείψω, μπατσούλες στον πισινό δεν άφηνε και γενικά ήταν μη και μη. Αφού τελείωσα σχετικά γρήγορα σηκώνομαι και φεύγω αναρωτώμενος τι μούφα μου έτυχε πάλι.

Προχτές συνάντησα στη Μοναστηρίου μια άλλη μαύρη, αγριόφατσα αλλά με μια κωλάρα κάτσε καλά. Τη ρώτησα για το πρόγραμμα της αλλά όταν κατάλαβα ότι θα ακολουθούσε μούφα σαν την προηγούμενη την έκανα για σπίτι.

Οι μαύρες τελικά είναι για πίπα μόνο και όχι παραπάνω από 10€.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Αρχές της προηγούμενης εβδομάδας πήρα μια μαυρούλα από Μοναστηρίου, ωραία γκόμενα γύρω στα 24 με ομορφούτσικο πρόσωπο και κορμί δυνατό (για τα γούστα μου).
Πήγαμε ξενοδοχείο, 50€ ήθελε, τα λεφτά μπροστά, δε γαμιέται λέω τα δίνω και προχωράω. Να μη τα πολυλογώ η συνάντηση ήταν μια μαλακία και μισή αφού το σουτιέν δεν το έβγαζε, παρά μόνο έβγαζε τα βυζιά της λίγο πιο πάνω και δεν άφηνε και να τα γλείψω, μπατσούλες στον πισινό δεν άφηνε και γενικά ήταν μη και μη. Αφού τελείωσα σχετικά γρήγορα σηκώνομαι και φεύγω αναρωτώμενος τι μούφα μου έτυχε πάλι.

Προχτές συνάντησα στη Μοναστηρίου μια άλλη μαύρη, αγριόφατσα αλλά με μια κωλάρα κάτσε καλά. Τη ρώτησα για το πρόγραμμα της αλλά όταν κατάλαβα ότι θα ακολουθούσε μούφα σαν την προηγούμενη την έκανα για σπίτι.

Οι μαύρες τελικά είναι για πίπα μόνο και όχι παραπάνω από 10€.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

prwtaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μεσημέρι τρεις η ώρα στη Μοναστηρίου, ένα μικρούλι σε κατάσταση μαύρα χάλια, με σιδεράκια στα δόντια. Ίσα που στεκόταν όρθιο, σκιάχτηκα και δεν ρώτησα καν... Πενήντα μέτρα πιο κάτω, γύφτισα που έπαιζε ταχα μου στο κινητό.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Χτες κατά τις 6 το πρωί πήρα μια μαυρομάλλα ψηλή με πολύ ωραίο σώμα γύρο στα 25 . Με 20 ευρώ και την έφαγα και κωλο . Όνομα δεν θυμάμαι, μου είπε πως βγαίνει σπάνια. Πολύ καλή περίπτωση μιλούσε λίγο σπαστά. Δεκτική σε όλα.....αργησα και να τελειώσω  :orchestra:

Που την πέτυχες; Όνομα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom