Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Αν είναι να μην ενημερώνουμε, τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης του φορουμ? Επίσης πίστεψε με, η ΕΑ δεν περιμένει το site να για να βγάλει κάρτα πιάτσες studio  massage ή οποιαδήποτε άλλη μορφή αγοραίου έρωτα....πόσο μάλλον μια πιάτσα η οποία είναι στην κεντρική αγορά πρέζας και λαθραίων τσιγάρων.... Η Αριστοτέλους είναι τίγκα στην ασφάλεια και η κάμερα "κυκλοφοριακής παρακολούθησης" είναι μονίμως καρφωμένη στο πάρκο. Δεν περιμένουν εμάς.

Μη μασάτε να ενημερώνετε. Και να τις μαζέψουν πταίσμα είναι πλέον.

Γαμάτε
Να σε ρωτησω τα αστερια που ανεφερες σε ποιο σημειο τα ειδες και τη ωρα και μπορεις να μου πεις που στο μουνι της μανας τους ειναι οι γαμημενες οι τουαλετες  

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σωμα; υψος; υπηρεσιες; θα μας πειτε; να ξερουμε τι να περιμενουμε;

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Αν είναι να μην ενημερώνουμε, τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης του φορουμ? Επίσης πίστεψε με, η ΕΑ δεν περιμένει το site να για να βγάλει κάρτα πιάτσες studio  massage ή οποιαδήποτε άλλη μορφή αγοραίου έρωτα....πόσο μάλλον μια πιάτσα η οποία είναι στην κεντρική αγορά πρέζας και λαθραίων τσιγάρων.... Η Αριστοτέλους είναι τίγκα στην ασφάλεια και η κάμερα "κυκλοφοριακής παρακολούθησης" είναι μονίμως καρφωμένη στο πάρκο. Δεν περιμένουν εμάς.

Μη μασάτε να ενημερώνετε. Και να τις μαζέψουν πταίσμα είναι πλέον.

Γαμάτε

Τωρα βρε χαλια ποσο θελεις να μας τρελανεις πες μου.................... :2funny: :2funny: :2funny:
Τι καμερες κ τρελα μου λες παναθεμα σε παντρεμενος ανθρωπος!!!

ελπιζω οι καμερες να δειχνουν μονο δρομο κ να μην με δω σε κανα καινουριο ρεπορταζ........ :2funny: :2funny: :2funny:

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Δεν έχω εικόνα για ποιες τουαλέτες μιλάτε. Συνήθως κάθονται στα "παρτέρια" κάτω απο τα δέντρα. Στην ουσία η καθεμία πιάνει από ένα δέντρο.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Να σε ρωτησω τα αστερια που ανεφερες σε ποιο σημειο τα ειδες και τη ωρα και μπορεις να μου πεις που στο μουνι της μανας τους ειναι οι γαμημενες οι τουαλετες  

χαχαχαχ βρε με αυτες τις τουαλετες :2funny: :2funny: :2funny:

ημασταν ετοιμοι να αρχισουμε τις ανασκαφες να τις βρουμε  :2funny: :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.797
Πόντοι
34.538
Θα περασω το βραδυ να τσεκαρω κι εγω....

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Σωμα; υψος; υπηρεσιες; θα μας πειτε; να ξερουμε τι να περιμενουμε;

Ρε παραξενε ονομα κ πραμα δηλαδη ετσι???
Σορρυ ρε φιλε αλλα ουτε τις μετρησα ουτε τις ζυγισα ουτε εκατσα να ασχοληθω με το να κανω το καλυτερο ντυλ!!
Ασε που ξεχασα κ τα απαραιτητα αξεσουαρ που συνηθως περνω μαζι μου!! Μια Ζυγαρια ακριβειας,Υψομετρικη Μεζουρα, κτλ κτλ..... :2funny: :2funny: :2funny:

την αλλη φορα θα τις παρω κ μια συνεντευξη

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κατσε ρε μαν,που το παραξενο; δεν περιγραφουμε τι κοπελα ηταν; αδυνατη χοντρη κανονικη; τι διαολο ρωτησα;

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Κατσε ρε μαν,που το παραξενο; δεν περιγραφουμε τι κοπελα ηταν; αδυνατη χοντρη κανονικη; τι διαολο ρωτησα;

Καλα ρε κεσυ πλακα κανω.....
εχει δυο αδυνατουλες κοντουλες με μικρο στηθος!! ετσι κ ετσι.....τιποτε το ιδιετερο!!

Κ δυο παλιατζουρες που ουτε η τελευταια σαυρα στην βορεια βενεζουελα δεν θα πηγενε μαζι της!!

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εχει αλλα δυο πιο καλα,θα σου πω pm,οσο για την φαση εκει εγω το σφυριξα σε pm σε καποιους που πουλαν τρελιτσα τωρα.....
Μητσαρα τα βλεπεις;;;;;;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Εχει αλλα δυο πιο καλα,θα σου πω pm,οσο για την φαση εκει εγω το σφυριξα σε pm σε καποιους που πουλαν τρελιτσα τωρα.....
Μητσαρα τα βλεπεις;;;;;;
Για πες τη ξερεις ξερασε τα ολα  :s&m_2: :s&m_2:

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σε Pm γιατι εχει δυο μαλακισμενα που χαλαν την πιατσα,ο ενας κοπανησε και μια κοπελα.... οσο για το αν καποιος παραπονιεται ας αρχισει τα ραπορτα και θα εχει και τα πριβε του

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Σε Pm γιατι εχει δυο μαλακισμενα που χαλαν την πιατσα,ο ενας κοπανησε και μια κοπελα.... οσο για το αν καποιος παραπονιεται ας αρχισει τα ραπορτα και θα εχει και τα πριβε του
ok στειλε pm περιμενω

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Εεεεε... Εμείς στο πηγάδι κατουρησαμε ρε παιδιά...;  :'(

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Βασικα θελω να σιγουρευτω πριν πω κατι,απλα βαραω 20 δωδεκαωρα σερι και δεν εχω χρονο για να κανω confirm... μην με λενε οτι λεω κ μαλακιες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom