Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Βασικα θελω να σιγουρευτω πριν πω κατι,απλα βαραω 20 δωδεκαωρα σερι και δεν εχω χρονο για να κανω confirm... μην με λενε οτι λεω κ μαλακιες..
Δινεις το σημα κ αμα κατσει εκατσε στ αρχιδια σου

rockythess

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2014
Like
8
Πόντοι
0
Πήγα σήμερα στην Αριστοτέλους πάνω από το άγαλμα.4 γυφτοβουλγαρες πίπα μουνι20€ σε διαμέρισμα στην αγ.Δημητρίου.
Δεν άξιζαν ούτε τζάμπα να της γαμισεις.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Ροκυ καλημέρα. Φιλε χωρίς να θέλω να κρίνω το γούστο σου στις γυναίκες αλλα  σε βρίσκω λίγο λάθος!

Το αν αξίζει το 20 δεν ξερω(για άλλους ναι για αλλους οχι)αλλα αυτο που ξερω σίγουρα είναι ότι με 80αρια κ 100αρια προσπαθουν να μας πασαρουν χειρότερες!! Χειρότερες απο το δύο πιπινια βουλγαρακια που ειδα εγω σίγουρα!
Δεν ξερω βέβαια ποια ειδες εσυ κ τι ωρα πηγες!? Κ μην ξεχναμε ρε μάγκες οτι στην πιάτσα πας τι περημενεις να δεις? Την παμελα??
Σε συγκριση με μια που πηγα να δω στην Εγνατία που ηταν να πληρωνα 80 εφυγα τρέχοντας.
Να κρίνουμε λιγο ποιο αντικειμενικα στο που πας τι πληρώνεις κ τι περημενεις να βρεις!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
γενικα δεν ειμαι για την πιατσα...
τον τελευταιο καιρο ομως ειδα και γνωρισα στη Γιαννιτσων ενα ρουμανακι με εκπληκτικο σωμα

δεν ξερω πως ειναι στα του αγωνα. την πετυχα εξω απο το Fever μεσημερι και μιλησαμε επειδη την ακουσα να μιλαει ρουμανικα.
δεν την πηρα γιατι οπως ειπα γενικα δεν ειμαι του συγκεκριμενου στυλ...
φοβερο σωμα

και εκτοτε οποτε περναω μεσημερι τη βλεπω

ισως να εχει αναφερθει φυσικα εδω μεσα. και ισως περαν του ωραιου σωματος να μην ειναι καλη
δεν ξερω
εγω απλα τη θαυμασα απο μακρια για το κορμακι της

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Προχθες το βραδυ στη μπουγατσα (τιπ τοπ) δουλευε ενα πορνοτουμπανο,ξερει κανεις τι παιζει και αν παιζει?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.841
Πόντοι
10.326
Προχθες το βραδυ στη μπουγατσα (τιπ τοπ) δουλευε ενα πορνοτουμπανο,ξερει κανεις τι παιζει και αν παιζει?
ναι μαλακά μου παιζει! :grin: κι αν δεν σου κάτσει, πηδά το σκιάχτρο στην εισοδο την πλαστικια κουκλα ! 2 μετρα είναι και ξανθια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
ναι μαλακά μου παιζει! :grin: κι αν δεν σου κάτσει, πηδά το σκιάχτρο στην εισοδο την πλαστικια κουκλα ! 2 μετρα είναι και ξανθια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε Μπουφο που κανεις και τον εξυπνο,η κουκλα ειναι στο διπλα μαγαζι που εχει ο ρωσοποντιος ξαδερφος του σαββιντη

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
658
Πόντοι
86
γενικα δεν ειμαι για την πιατσα...
τον τελευταιο καιρο ομως ειδα και γνωρισα στη Γιαννιτσων ενα ρουμανακι με εκπληκτικο σωμα

δεν ξερω πως ειναι στα του αγωνα. την πετυχα εξω απο το Fever μεσημερι και μιλησαμε επειδη την ακουσα να μιλαει ρουμανικα.
δεν την πηρα γιατι οπως ειπα γενικα δεν ειμαι του συγκεκριμενου στυλ...
φοβερο σωμα

και εκτοτε οποτε περναω μεσημερι τη βλεπω

ισως να εχει αναφερθει φυσικα εδω μεσα. και ισως περαν του ωραιου σωματος να μην ειναι καλη
δεν ξερω
εγω απλα τη θαυμασα απο μακρια για το κορμακι της

Η Σύλβια ςιναι, Ρουμανακι, απι υπηρεσίες ειναι μια χαρά, αλλα τις  κοστολογεί λίγο παραπάνω από τις άλλες πιο πάνω, για χοτελι μου ζήτησε 70€ για μια φορά.
Πάντως αντιπροσωπεύει επάξια την Ρουμανικη πορνοσχολη.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
658
Πόντοι
86

Προ καιρού την πάτησα και εγώ εκεί στην μπουγάτσα, και έγινα ψιλορεζιλι :grin: :grin: :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.797
Πόντοι
34.538
Τι εγινε ρε Μαλεα,αλλαξες...μπουγατσατζιδικο????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rockythess

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2014
Like
8
Πόντοι
0
Ροκυ καλημέρα. Φιλε χωρίς να θέλω να κρίνω το γούστο σου στις γυναίκες αλλα  σε βρίσκω λίγο λάθος!

Το αν αξίζει το 20 δεν ξερω(για άλλους ναι για αλλους οχι)αλλα αυτο που ξερω σίγουρα είναι ότι με 80αρια κ 100αρια προσπαθουν να μας πασαρουν χειρότερες!! Χειρότερες απο το δύο πιπινια βουλγαρακια που ειδα εγω σίγουρα!
Δεν ξερω βέβαια ποια ειδες εσυ κ τι ωρα πηγες!? Κ μην ξεχναμε ρε μάγκες οτι στην πιάτσα πας τι περημενεις να δεις? Την παμελα??
Σε συγκριση με μια που πηγα να δω στην Εγνατία που ηταν να πληρωνα 80 εφυγα τρέχοντας.
Να κρίνουμε λιγο ποιο αντικειμενικα στο που πας τι πληρώνεις κ τι περημενεις να βρεις!

Πας σε στούντιο και τυχαίνει να έχει καλά κομμάτια με 30€ και να κάτσεις και ώρα και άνετα. Από έξω στον δρόμο και ζητάνε 50-60-70 Ε όχι... Του πουστι ρε παιδιά καλύτερα στα μπουρδελα άμα είναι παρά έξω πιο πολλά και στα γρήγορα.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.415
Πόντοι
3.067
Παιδια καμμια απο αυτες στην πιατσα τις εχετε γαμησει σε χωρου τους??? στελλα ριτα σιλβια και λοιπες?

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.415
Πόντοι
3.067
Αυτες που λετε που ψωνιζονται το μεσημερι στην πλατεια αριστοτελους πανω στο αγαλμα του βενιζελου.που βρισκονται ρε γαμωτο??? πολυ ψηλα πανω στην πλατεια??????

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Παιδια καμμια απο αυτες στην πιατσα τις εχετε γαμησει σε χωρου τους??? στελλα ριτα σιλβια και λοιπες?

την στελλα φιλε,την ειχα παει σε μια γκαρσονιερα μ  αδεια στον Βαρδαρη,αλλα δεν ελεγε κ πολλα

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Η Στελλα φιλε σαν γαμησι δεν λεει τίποτα, πουθενά... Απλα ειναι ενα 20χρονο  τρυφερό μπουμπούκι (για τα δεδομένα της πιάτσας μιλάω) που χαίρεσαι να την σκίζεις, αν και δεν σε πολύ αφήνει με την αφέλεια και την παρλαπίπα της... Με λίγα λόγια, ναι μεν, αλλα...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Επίσης βλέποντας τα χάλια της πιάτσας και ακούγοντας τους συμπαίκτες να λένε συχνά "τι περιμένεις να βρεις στην πιάτσα", μπήκα και εγώ στο τριπάκι των χαμηλών απαιτήσεων απο την πιάτσα... Όμως θυμάμαι οτι έχω φάει τουλαχιστον δέκα υπερμουνα στην πιάτσα, τα τελευταία 15 χρόνια που παίζω "μπάλα"... Και βέβαια οσο περνάει ο καιρός, σπανίζουν τα κορυφαία, ειναι γεγονός, αλλα υπήρξαν κουκλάρες στην πιάτσα κατα περιόδους...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Αλήθεια εκείνη η καημένη η θείτσα η Αγνή που έβγαινε μαζί με τον Πετρακη στο στενό πάνω απο το Dogs, τι να έγινε άραγε...; Λέτε να συμπλήρωσε ένσημα και να βγήκε στη σύνταξη...;  :grin:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.540
Πόντοι
216
Χτες πέτυχα την Φιόνα. Εντυπωσιακή αλλα έχει πουλι!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom