Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
20€ και κωλο...; εκμετάλλευση...! χαχαχα...  :2funny:

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
μια αδυνατη ξανθια μαλλον ελληνιδα την ξερει κανεις? 25€ μου ειπε...στην γιαννιτσων

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
μια αδυνατη ξανθια μαλλον ελληνιδα την ξερει κανεις? 25€ μου ειπε...στην γιαννιτσων
Kαταλαβα ποια λες δε παει να γαμηθει θελει και 25 εγω πηρα το Μαρακι που ειναι φωτια με λιγοτερα αν και χθες ηταν αποτυχυμενη καταθεση ουτε καν τελειωσα αλλα δε πειραζει τυχαινουν αυτα σε καμμια περιπτωση δε κατηγορω τη Μαρια δεν ηταν η μερα μου

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1

Εάν είναι η γαλονομάτα προσφέρει σχετικά καλές υπηρεσίες χωρίς κώλο.
:fuck2: :fuck2: :fuck2:

Η πολλύ ψηλή έχει καλό κώλο αλλά τα βυζία της είναι μικρά.
:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Μια κοντή ξανθή λεπτή τσιγγανούλα που την βγαίνει συχνά στην Γιαννιτσών λέει τίποτα;

Desperanto

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά από τραβεστί τι παίζει αυτό τον καιρό; Τίποτα καλό;

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Έχει και ενα ομορφουτσικο νεαρό ψηλό ξανθό, που κόβει βόλτες μεταξυ Γιαννιτσων, Μοναστηριου, Κωλλετη, Αγ. Πάντων, παρέα με κατι μπάζα... Δεν το έχω δοκιμάσει ακομα αλλα ειναι ομορφουτσικο... Παντα κάποιος προλάβαινε και το φόρτωνε, δεν προλαβαίνει να κλείσει μπούτι...! Μεταξυ 11 και 1 το βράδυ την έχω συναντήσει...

Γιαννιτσών με Χαλκίδος συνήθως είναι η νεαρή Ελληνίδα ξανθιά στο όνομα Ελένη με ωραίο σώμα και μάτια και πολλή καλά τσιμπούκια κάποτε δυστυχώς πλέων παίρνει «αερόπιπα» και είναι και στα 20€. (κάποτε τα έδινα αλλά άξιζε η πίπα της πάρα πολύ)

Επίσης πριν 4-5 μέρες στην Σαπφούς με Κυρίλλου μια κοντή μελαχρινή νοστιμούλα όνομα Χρύσα από Βουλγαρία χωρίς να μιλά ελληνικά ή αγγλικά 15€ για πίπα (τα οποία τα κλαίω ακόμα, ούτε να σου την παίξει δεν αξίζει)

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Πέρασμα σημερα μεσημερι Κυριακής,γυρω στις 3,ειχε 5-6,οι 3 τσιγγάνες,η μια ενα ζομπι δεν ηξερε που πατουσε που βρισκοταν,
η αλλη καλη περιπτωση και η τριτη μια αναμεσα απ τις προηγουμενες με μεγαλο κωλο κ βυζια.

Τελος μια βουλγαρα μαλλον αδιαφορη μετρια.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Πέρασμα σημερα μεσημερι Κυριακής,γυρω στις 3,ειχε 5-6,οι 3 τσιγγάνες,η μια ενα ζομπι δεν ηξερε που πατουσε που βρισκοταν,
η αλλη καλη περιπτωση και η τριτη μια αναμεσα απ τις προηγουμενες με μεγαλο κωλο κ βυζια.

Τελος μια βουλγαρα μαλλον αδιαφορη μετρια.
Για την καλη περιπτωση που λες φιλε αν ειναι η Μικαελα εχει ωραιο κορμι και καλο σχετικα βυζι απο υπηρεσιες εγω καλα περασα σχετικα αλλα μονο σε χωρο δικο σου η χοτελι μπορεις να ξερεις σιγουρα σε καβατζες η στ αμαξι ειναι σχεδον ολες ξεπετες

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Περασμα απο πιατσα κατα της δεκα παρα μεχρι πριν λιγο κατασταση ιδια και απελπιστικη η Μαρια πανω κατω η Στελλα Γιαννιτσων με χαλκιδος κανα δυο τερατα στη σταση χαλι μαυρο αν και εθεαθη νεα κορασιδα στην σαπφους εν ονοματη τζουλια μελαχρινη μικρη 22 με 23 την εκανα και αρκετα καλο σωματακι 15 πιπα 20 σεξ αλλα με αφησε αδιαφορο εντελως γ αυτο και δε τη φορτωσα γ αυτο μαγκες τα καλα κομματια που βγαινουν δε πρεπει να τ αφηνουμε ετσι παρτε τηλεφωνα παση θυσια(σκορπιε σου θυμιζει κατι?)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
ακριβως!!
τα καλα κομματια βγαινουν αλλα αραια λογω του κινηγηματος...
γιαυτο παρτε τηλ.

georgethes

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Περασμα απο πιατσα κατα της δεκα παρα μεχρι πριν λιγο κατασταση ιδια και απελπιστικη η Μαρια πανω κατω η Στελλα Γιαννιτσων με χαλκιδος κανα δυο τερατα στη σταση χαλι μαυρο αν και εθεαθη νεα κορασιδα στην σαπφους εν ονοματη τζουλια μελαχρινη μικρη 22 με 23 την εκανα και αρκετα καλο σωματακι 15 πιπα 20 σεξ αλλα με αφησε αδιαφορο εντελως γ αυτο και δε τη φορτωσα γ αυτο μαγκες τα καλα κομματια που βγαινουν δε πρεπει να τ αφηνουμε ετσι παρτε τηλεφωνα παση θυσια(σκορπιε σου θυμιζει κατι?)

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
ελα ραπ.ειχα περασει πριν κανα δυο μερες κατα τισ 4:30-5:00 το μεσημερι απο γιαννιτσων.παρατηρησα μια ωραια μελαχροινη με μαυρο σγουρο μαλλι πιτσιρικα να καθεται καμμια 20-30 μετρα πριν την διασταυρωση με κωλεττη σε ενα πεζοθλακι εκει στο πεζοδρομιο και καπνιζε.εκανε καραμπαμ οτι επροκειτο για για πουτανακι.αυτο λες να ηταν η τζουλια? φορουσε κοκκινο μπλουζακι και τζινακι αλλα καλο ψωλακι φανοταν..

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
ελα ραπ.ειχα περασει πριν κανα δυο μερες κατα τισ 4:30-5:00 το μεσημερι απο γιαννιτσων.παρατηρησα μια ωραια μελαχροινη με μαυρο σγουρο μαλλι πιτσιρικα να καθεται καμμια 20-30 μετρα πριν την διασταυρωση με κωλεττη σε ενα πεζοθλακι εκει στο πεζοδρομιο και καπνιζε.εκανε καραμπαμ οτι επροκειτο για για πουτανακι.αυτο λες να ηταν η τζουλια? φορουσε κοκκινο μπλουζακι και τζινακι αλλα καλο ψωλακι φανοταν..
Mαλλων η Μικαελα ηταν αυτη που ειδες αυτη τη τζουλια πρωυη φορα την ειδα κ εγω

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Πετυχα τη Φιονα στην αρχη της δυτικής εισοδου, αλλα δεν την πηρα. Με παζαρια 10 μονο πιπα, αλλα μου ειπε οτι εχει πουτσα και ξενερωσα.  Καλη ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom