black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Οι μαύρες έτσι ήταν.
Πλέον βλέπεις και Ελληνίδες, και Βουλγάρες.
Πλέον βλέπεις και Ελληνίδες, και Βουλγάρες.
Βιαστείτε να πάτε από εκεί, όσο προλαβαίνετε.
Λογικά σε κάνα δεκαήμερο, δεκαπενθήμερο, θα έχουν εξαφανιστεί.
Γνωρίζετε νομίζω ότι δεν διαβάζουν μόνο οι μπουρδελιαριδες το site.
Ναι, υπηρχει και εκεί μια κάποια πιάτσα, κάποιοι το γνωρίζαμε αυτο, αλλα δεν το
βγάλαμε κάρτα, για ευνόητους λόγους.
Ας πω και εγώ λοιπόν για κάποιες πέραν τις γνωστης πιατσας.
Έχω πετύχει πολυ ωραίο γκομενακι, να ψωνίζετε Αγ. Δημητρίου, καμια 200 μετρα πρην το JOKER.
Έχω φορτώσει μιλφ γύρω στα 38-40, από στάση ΟΑΣΘ, στην Κολωνιάρη.
Έχω φορτώσει ψιλό καστανο, στην Μιχαήλ Καλού πίσω από τον ΟΣΕ.
Έχω πετύχει Νουλγαρακι τούμπανο στην Εγνατία, ήταν στημένη στην πόρτα ξενοδοχείου και μου είχε πει 50 για μια ώρα, αλλα ακριβως δίπλα δούλευε η γυναικα μου, και δεν πήρα μην με παρει κανα ματι από συναδελφο της.
Έτσι να τις βγάλουμε όλες κάρτα, να έχει ο Μπουταρης να ασχολείται, μήπως και αφήσει την πιάτσα κάτω λίγες μέρες ήσυχη.
Καλημερα.......
Δεν νομιζω ρε συ μπλακ......τουλαχιστον γιαυτο το διαστημα της εκθεσης μπαααααα.......
Τωρα αυτοι εχουνε τρεχαματα με τις ασφαλειες κ τις πορειες!! που χρονος για τα πουτανακια!!
Ασε που μερικοι θα ντιθουν πολιτικα να πανε να ριξουνε κανα ψιλο στα μπουρδελακια εδω!!!
Προσεξε με τις παρεες που κανεις εσυ εεεεε...............μην πετυχεις κανα φιλαρακι εκει κατω κ σε πει οτι δουλευει στα ματ κ μολις ηρθε απο αθηνα για την εκθεση!! :2funnyt:
Εεεε ρε γλεντια να εισε στην πιατσα κ να κανεις καμια γνωριμια με ασφαλητη που ηρθε απο αθηνα!!! χαχαχ
Εγω παντος οσες φορες κατεβηκα κεντρο και πηγα αριστοτελους να δω τη παιζει δε βρηκα τιποτα τη σκατα τι ωρες πρεπει να παω και σε ποιο σημειο γιατι και τωρα κεντρο ειμαιΓαμισετα
Τις κλείσεις πλέον μου τις δίνουν χονδρικη.
Που στο πουτσο ειναι οι γαμημενες οι τουαλετες και εχεις και ενα pmΚάποια γυφτοβουλγαρακια ειναι.
Πάνω από το άγαλμα του Βενιζέλου, προς τα πάνω στα αρχαία, και κοντά στις τουαλέτες.
Άμα δεις τίποτα κορίτσια να μιλάνε με τους γέρους, θα είσαι κοντά.
Πάντως νομίζω ότι ειναι πολυ νωρίς
Εγω παντος οσες φορες κατεβηκα κεντρο και πηγα αριστοτελους να δω τη παιζει δε βρηκα τιποτα τη σκατα τι ωρες πρεπει να παω και σε ποιο σημειο γιατι και τωρα κεντρο ειμαι
Εγω παντος οσες φορες κατεβηκα κεντρο και πηγα αριστοτελους να δω τη παιζει δε βρηκα τιποτα τη σκατα τι ωρες πρεπει να παω και σε ποιο σημειο γιατι και τωρα κεντρο ειμαι
Ρε χαζε κατω ημουν ηδη σε ενα φιλο που δουλευει φυλακας στο μετρορε κ εσυ 12 που πηγες δεν ξυπνησανε ακομα τα κοριτσια...........
Εγω ειμαι το καλο μελοςλοιπον εν ταχις για τι με τρωει ο χρονος!!
Συναντηση με ενα πολυ καλο μελος απο εδω του μπου κ βουρ για αριστ. που την αραξαμε εκει λιγο να τα πουμε!!
Βρηκα κ εγω χρονο λιγο να την σκαπουλαρω απο την δουλεια!
Την αραξαμε κατω απο τα δεντρακια βλεποντας τα βουλγαρακια-γυφτακια κ λεγαμε για τις εμπειριες μας στον χωρο!!
Κ τα καλα κ τα χαλια μας στο χωρο του αγοραιου ερωτα γενικος!!!
Ενα βουλγαρακι δεν ξερω γιατι αλλα με γυαλισε(κ μετα μου τον γυαλισε φυσικα) δεν ειχε κατι το ιδιετερο αλλα μου την βαρεσε στο κεφαλι
Κ παροτι το γεγονος που πηγα εκει 3 φορες να την καταφερω το πουτ με περασε για μπατσο!! το μονο που αξιζε βασικα γιατι οι αλλες ητανε παναγια βοηθα!!
στο τελος της συναντησης λιγο πριν το διαλυσουμε την πετυχα στο φευγα κ την καταφερα!!
Με πηγε σε μια υπογα επανω στην αγ.δημ που την τον σφυριξα για τα καλα!!
Αξιζε??? Δεν ξερω μαγκες.........
Ισως για μια ξεπετα........
Αλλα απο το να δινω στην γιαννιτσων το 20αρικο κ να το κανω στο παρκινγ επιδι ειμαι με το μιχανακι κ μερικες εκει δεν θελουν χοτελι
ή για χοτελι σου λενε ενα 50αρικο...........πιστεύω μια χαρα ειναι!!
Προσοχη δεν ειναι μουναρες για μια ξεπετα ειναι!!
Το μπαζακι ειναι σχετικο μπορει να ναι για σενα για τον αλλο ομως οχι το ιδιο και σε σενα μια που τη θεωρεις μουναρο η καλη να τη θεωρο εγω μπαζοΠοσα πλερωσε ο ΜΠΙΤΖΟΧΟΛΙΚ το μπαζακι?
Κανενα 20αρικο????
Ναι βρε ενταξει,μη πιανεσαι από μια κουβεντα....Χιλιοειπωμένα είναι αυτά....Το μπαζακι ειναι σχετικο μπορει να ναι για σενα για τον αλλο ομως οχι το ιδιο και σε σενα μια που τη θεωρεις μουναρο η καλη να τη θεωρο εγω μπαζο
Ενα 20αρικο αλλα δεν ειδα κατι καλο για τα γουστα μουΝαι βρε ενταξει,μη πιανεσαι από μια κουβεντα....Χιλιοειπωμένα είναι αυτά....
Ποσα πηρε το μωρο τελικα?
Ποσα πλερωσε ο ΜΠΙΤΖΟΧΟΛΙΚ το μπαζακι?
Κανενα 20αρικο????