Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Οι μαύρες έτσι ήταν.
Πλέον βλέπεις και Ελληνίδες, και Βουλγάρες.

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
ολη η πολη μια πιατσα με πουτανες.!!

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ναιιιιιι επιτελους,ταιλανδη θα γινουμεεεεε
Εγω λεω να παρω τουκ τουκ απο τους πρωτους να πιασω τα ποστα

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Σήμερα το μεσημέρι πέρα από Αριστοτέλους. Σταματώ και βλέπω 2 τρελά μωρά που έκαναν μπαμ από μακρυά. Τελικά ήταν Ελληνίδες πιτσιρίκες που μπήκαν στο αυτοκίνητο. Δεν είναι και τόσο εύκολο σε ένα πολυσύχναστο μέρος να ξεχωρίσεις τις πουτάνες μιας και όλες ντύνονται το ίδιο. Απλά οι πουτάνες έχουν εκείνο το δήθεν αδιάφορο βλέμα μην τυχών που και καλά το παίζουν πως περιμένουν κάποιο γνωστό.
Επίσης στη Γιανιτσών μία κοκκινομάλα νταρντανούλα με σορτσάκι που την έχω ξαναπετύχει αλλά δεν λέει. Έχει ηλίθια φάτσα και φαίνεται να είναι μεγάλη φόλα ακόμα και στην πίπα.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Βιαστείτε να πάτε από εκεί, όσο προλαβαίνετε.
Λογικά σε κάνα δεκαήμερο, δεκαπενθήμερο, θα έχουν εξαφανιστεί.
Γνωρίζετε νομίζω ότι δεν διαβάζουν μόνο οι μπουρδελιαριδες το site.
Ναι, υπηρχει και εκεί μια κάποια πιάτσα, κάποιοι το γνωρίζαμε αυτο, αλλα δεν το
βγάλαμε κάρτα, για ευνόητους λόγους.

Ας πω και εγώ λοιπόν για κάποιες πέραν τις γνωστης πιατσας.
Έχω πετύχει πολυ ωραίο γκομενακι, να ψωνίζετε Αγ. Δημητρίου, καμια 200 μετρα πρην το JOKER.
Έχω φορτώσει μιλφ γύρω στα 38-40, από στάση ΟΑΣΘ, στην Κολωνιάρη.
Έχω φορτώσει ψιλό καστανο, στην Μιχαήλ Καλού πίσω από τον ΟΣΕ.
Έχω πετύχει Νουλγαρακι τούμπανο στην Εγνατία, ήταν στημένη στην πόρτα ξενοδοχείου και μου είχε πει 50 για μια ώρα, αλλα ακριβως δίπλα δούλευε η γυναικα μου, και δεν πήρα μην με παρει κανα ματι από συναδελφο της.

Έτσι να τις βγάλουμε όλες κάρτα, να έχει ο Μπουταρης να ασχολείται, μήπως και αφήσει την πιάτσα κάτω λίγες μέρες ήσυχη.

Καλημερα.......
Δεν νομιζω ρε συ μπλακ......τουλαχιστον γιαυτο το διαστημα της εκθεσης μπαααααα.......
Τωρα αυτοι εχουνε τρεχαματα με τις ασφαλειες κ τις πορειες!! που χρονος για τα πουτανακια!!
Ασε που μερικοι θα ντιθουν πολιτικα να πανε να ριξουνε κανα ψιλο στα μπουρδελακια εδω!!! :2funny: :2funny:
Προσεξε με τις παρεες που κανεις εσυ εεεεε...............μην πετυχεις κανα φιλαρακι εκει κατω κ σε πει οτι δουλευει στα ματ κ μολις ηρθε απο αθηνα για την εκθεση!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εεεε ρε γλεντια να εισε στην πιατσα κ να κανεις καμια γνωριμια με ασφαλητη που ηρθε απο αθηνα!!! χαχαχ

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Καλημερα.......
Δεν νομιζω ρε συ μπλακ......τουλαχιστον γιαυτο το διαστημα της εκθεσης μπαααααα.......
Τωρα αυτοι εχουνε τρεχαματα με τις ασφαλειες κ τις πορειες!! που χρονος για τα πουτανακια!!
Ασε που μερικοι θα ντιθουν πολιτικα να πανε να ριξουνε κανα ψιλο στα μπουρδελακια εδω!!! :2funny: :2funny:
Προσεξε με τις παρεες που κανεις εσυ εεεεε...............μην πετυχεις κανα φιλαρακι εκει κατω κ σε πει οτι δουλευει στα ματ κ μολις ηρθε απο αθηνα για την εκθεση!! :2funny: :2funny: :2funnyt:

Εεεε ρε γλεντια να εισε στην πιατσα κ να κανεις καμια γνωριμια με ασφαλητη που ηρθε απο αθηνα!!! χαχαχ

Γαμισετα :2funny: :2funny: :2funny:

Τις κλείσεις πλέον μου τις δίνουν χονδρικη.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Γαμισετα :2funny: :2funny: :2funny:

Τις κλείσεις πλέον μου τις δίνουν χονδρικη.
Εγω παντος οσες φορες κατεβηκα κεντρο και πηγα αριστοτελους να δω  τη παιζει δε βρηκα τιποτα τη σκατα τι ωρες πρεπει να παω και σε ποιο σημειο γιατι και τωρα κεντρο ειμαι

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Κάποια γυφτοβουλγαρακια ειναι.
Πάνω από το άγαλμα του Βενιζέλου, προς τα πάνω στα αρχαία, και κοντά στις τουαλέτες.
Άμα δεις τίποτα κορίτσια να μιλάνε με τους γέρους, θα είσαι κοντά.
Πάντως νομίζω ότι ειναι πολυ νωρίς

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Κάποια γυφτοβουλγαρακια ειναι.
Πάνω από το άγαλμα του Βενιζέλου, προς τα πάνω στα αρχαία, και κοντά στις τουαλέτες.
Άμα δεις τίποτα κορίτσια να μιλάνε με τους γέρους, θα είσαι κοντά.
Πάντως νομίζω ότι ειναι πολυ νωρίς
Που στο πουτσο ειναι οι γαμημενες οι τουαλετες και εχεις και ενα pm

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Εγω παντος οσες φορες κατεβηκα κεντρο και πηγα αριστοτελους να δω  τη παιζει δε βρηκα τιποτα τη σκατα τι ωρες πρεπει να παω και σε ποιο σημειο γιατι και τωρα κεντρο ειμαι

ελα ραντεβου παμε στις 3.30???

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26

ρε κ εσυ 12 που πηγες δεν ξυπνησανε ακομα τα κοριτσια........... :2funny: :2funny:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
λοιπον εν ταχις για τι με τρωει ο χρονος!!

Συναντηση με ενα πολυ καλο μελος απο εδω του μπου κ βουρ για αριστ. που την αραξαμε εκει λιγο να τα πουμε!!
Βρηκα κ εγω χρονο λιγο να την σκαπουλαρω απο την δουλεια!
Την αραξαμε κατω απο τα δεντρακια βλεποντας τα βουλγαρακια-γυφτακια κ λεγαμε για τις εμπειριες μας στον χωρο!!
Κ τα καλα κ τα χαλια μας στο χωρο του αγοραιου ερωτα γενικος!!! :cheesy:

Ενα βουλγαρακι δεν ξερω γιατι αλλα με γυαλισε(κ μετα μου τον γυαλισε φυσικα) δεν ειχε κατι το ιδιετερο αλλα μου την βαρεσε στο κεφαλι
Κ παροτι το γεγονος που πηγα εκει 3 φορες να την καταφερω το πουτ με περασε για μπατσο!! το μονο που αξιζε βασικα γιατι οι αλλες ητανε παναγια βοηθα!!
στο τελος της συναντησης λιγο πριν το διαλυσουμε την πετυχα στο φευγα κ την καταφερα!!
Με πηγε σε μια υπογα επανω στην αγ.δημ που την τον σφυριξα για τα καλα!!
Αξιζε??? Δεν ξερω μαγκες.........
Ισως για μια ξεπετα........
Αλλα απο το να δινω στην γιαννιτσων το 20αρικο κ να το κανω στο παρκινγ επιδι ειμαι με το μιχανακι κ μερικες εκει δεν θελουν χοτελι
ή για χοτελι σου λενε ενα 50αρικο...........πιστεύω μια χαρα ειναι!!
Προσοχη δεν ειναι μουναρες για μια ξεπετα ειναι!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
λοιπον εν ταχις για τι με τρωει ο χρονος!!

Συναντηση με ενα πολυ καλο μελος απο εδω του μπου κ βουρ για αριστ. που την αραξαμε εκει λιγο να τα πουμε!!
Βρηκα κ εγω χρονο λιγο να την σκαπουλαρω απο την δουλεια!
Την αραξαμε κατω απο τα δεντρακια βλεποντας τα βουλγαρακια-γυφτακια κ λεγαμε για τις εμπειριες μας στον χωρο!!
Κ τα καλα κ τα χαλια μας στο χωρο του αγοραιου ερωτα γενικος!!! :cheesy:

Ενα βουλγαρακι δεν ξερω γιατι αλλα με γυαλισε(κ μετα μου τον γυαλισε φυσικα) δεν ειχε κατι το ιδιετερο αλλα μου την βαρεσε στο κεφαλι
Κ παροτι το γεγονος που πηγα εκει 3 φορες να την καταφερω το πουτ με περασε για μπατσο!! το μονο που αξιζε βασικα γιατι οι αλλες ητανε παναγια βοηθα!!
στο τελος της συναντησης λιγο πριν το διαλυσουμε την πετυχα στο φευγα κ την καταφερα!!
Με πηγε σε μια υπογα επανω στην αγ.δημ που την τον σφυριξα για τα καλα!!
Αξιζε??? Δεν ξερω μαγκες.........
Ισως για μια ξεπετα........
Αλλα απο το να δινω στην γιαννιτσων το 20αρικο κ να το κανω στο παρκινγ επιδι ειμαι με το μιχανακι κ μερικες εκει δεν θελουν χοτελι
ή για χοτελι σου λενε ενα 50αρικο...........πιστεύω μια χαρα ειναι!!
Προσοχη δεν ειναι μουναρες για μια ξεπετα ειναι!!
Εγω ειμαι το καλο μελος  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.489
Πόντοι
34.538
Ποσα πλερωσε ο ΜΠΙΤΖΟΧΟΛΙΚ το μπαζακι?
Κανενα 20αρικο????

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Κανενα 20αρικο????
Το μπαζακι ειναι σχετικο μπορει να ναι για σενα για τον αλλο ομως οχι το ιδιο και σε σενα μια που τη θεωρεις μουναρο η καλη να τη θεωρο εγω μπαζο

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.489
Πόντοι
34.538
Το μπαζακι ειναι σχετικο μπορει να ναι για σενα για τον αλλο ομως οχι το ιδιο και σε σενα μια που τη θεωρεις μουναρο η καλη να τη θεωρο εγω μπαζο
Ναι βρε ενταξει,μη πιανεσαι από μια κουβεντα....Χιλιοειπωμένα είναι αυτά....
Ποσα πηρε το μωρο τελικα?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Αν είναι να μην ενημερώνουμε, τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης του φορουμ? Επίσης πίστεψε με, η ΕΑ δεν περιμένει το site να για να βγάλει κάρτα πιάτσες studio  massage ή οποιαδήποτε άλλη μορφή αγοραίου έρωτα....πόσο μάλλον μια πιάτσα η οποία είναι στην κεντρική αγορά πρέζας και λαθραίων τσιγάρων.... Η Αριστοτέλους είναι τίγκα στην ασφάλεια και η κάμερα "κυκλοφοριακής παρακολούθησης" είναι μονίμως καρφωμένη στο πάρκο. Δεν περιμένουν εμάς.

Μη μασάτε να ενημερώνετε. Και να τις μαζέψουν πταίσμα είναι πλέον.

Γαμάτε

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Κανενα 20αρικο????

Ω ναι ενα 20αρικο!! πλακα ειχε.........
Πηγα να την κανω λιγο μπαλαμουτι αλλα το πιτσιρικι στην αρχη μου το παιζε δυσκολο κ φαση αντε να τελειωνουμε!! :grin:
Μετα τα πρωτα δαχτυλιασματα χαλαρωσε λιγακι κ αρχισε να αλλαζει ροτα!

Ελα μωρε ενταξι μια χαβαλε φαση τιποτα περισσοτερο τιποτε λιγοτερο..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom