Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
παλικαρια η Στελλα ειναι μια ξανθια αδυνατη  που καθεται σε  σταση του ΟΑΣΘ στη Μοναστηριου;

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Εγώ την είχα φορτώσει από την οδό Ν.Μαντζάρου και Σταθμού.

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Η Αντριάνα την ιδρώνει την φανέλα?  :fuck2:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
αν λες για μια μελαχρινη,εχει πολυ καλη συμετοχη και πολυ στενο μουνακι.για πιπα θα ελεγα πανω απο το μεσο ορο με περιποιηση και στα μπαλακια ,για μενα ειναι μια τημια συναλαγη

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Φίλοι μου καλησπέρα. Θα παραθέσω την εμπειρία μου από την πιάτσα
χωρίς να ξέρω και πολλά. Ήταν η πρώτη μου βόλτα από τα μέρη αυτά οπότε δεν ξέρω οδούς
πολύ καλά. Πριν μερικές λοιπόν μέρες που πέρασα από την πιάτσα δεν είχε και πολλές επιλογές.
Πέτυχα ένα βουλγαράκι Στεφανία μου συστήθηκε. Είχε και μια φίλη της μαζί και μου είπαν για παρτούζα
αλλά αρκέστηκα να την πάρω μόνη μιας και η άλλη μου φάνηκε λίγο μπάζο.
Πρότεινε να πάμε στο διαμέρισμά της και μετά από παζάρια καταλήξαμε για 2 φορές με κώλο στα 50 ευρώ.
Από πίπα μέτρια πράγματα αλλά γενικά πέρασα καλά. Σκέφτομαι την επόμενη φορά
να τις πάρω για παρτούζα έτσι για το εφέ αν και η άλλη δε μ άρεσε.

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Σε ένα στενο καθετη με Γιαννιτσων Κυριλλου νομιζω,ηταν μια ξανθια 50+ σε αυτοκινητο νομιζω καποιος εχει ξαναγραψει γι αυτην.20€ ειπε,εχει δοκιμάσει κανεις;;;
Πιο κατω απο την διχαλα στο δρομο για ΚΤΕΛ μια κοντουλα που την στηνει στα στενα κοντα στα παλια κτελ δε ξερω ακριβως,αυτη τι λεει αξιζει;;;φαινεται γλυκια παντως κ με χαμογελο παντα.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Σε ένα στενο καθετη με Γιαννιτσων Κυριλλου νομιζω,ηταν μια ξανθια 50+ σε αυτοκινητο νομιζω καποιος εχει ξαναγραψει γι αυτην.20€ ειπε,εχει δοκιμάσει κανεις;;;
Πιο κατω απο την διχαλα στο δρομο για ΚΤΕΛ μια κοντουλα που την στηνει στα στενα κοντα στα παλια κτελ δε ξερω ακριβως,αυτη τι λεει αξιζει;;;φαινεται γλυκια παντως κ με χαμογελο παντα.

Αυτή στην Κυριλλου, με το μπλε αμαξάκι, ειναι η ίδια που έβγαινε παλιά με ένα κοκκινο ρενο μεγκσν σεντσν, μεγαλη ξεπέτα, έχει ένα ρόλο χαρτί πάντα μαζί, πετούσε και τα χαρτιά πίσω στο κάθισμα θυμάμαι, δεν θυμάμαι μόνο πως την λένε γιατι έχω χρονια να παω μαζί της, πάντως ειναι πολλά χρονια στην πιάτσα.

Η αλλη ειναι η Σύλβια η Ρουμάνα.
Πολυ καλή στα του αγώνα, αλλα κοστολογεί τις υπηρεσίες της κανα 10€ πιο ακριβά από τις άλλες τις πιάτσας, και αν την πεις για χοτελι, σου λέει κάτι νουμερα φεύγα.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
παλικαρια η Στελλα ειναι μια ξανθια αδυνατη  που καθεται σε  σταση του ΟΑΣΘ στη Μοναστηριου;

Αν μιλάς για νωρίς, τότες αναφέρεσαι στην Ρίτα.
Και αυτή πολυ καλή.

Η Στέλλα ειναι μελαχρινή, ίσιο μαλι, τουμπανακι στο βυζί, και βγαίνει συνηθως Χαλκιδος έως Κωλέττη επί της Γιαννιυσων νωρίς, και Μαζαρακι με Δάφνης επί της Γιαννιυσων πάντα, για αργοτερα.

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές.

Καλώς ή κακώς τα τελευταία χρόνια απέχω, αλλά όντας ο ιδρυτής του συγκεκριμένου θρεντ (algi) επιστρέφω με ζουμερή ενημέρωση.
Μετά από ενδελεχή έρευνα, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως υπάρχει καινούργια πιάτσα στο κέντρο της πόλης. Πιο καράκεντρο πεθαίνεις. Πλατεία Αριστοτέλους πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου. 3-4 Βουλγάρες εκ των οποίων οι δύο αστέρια. Μιλάς κλείνεις το deal και σε φορτώνουν σε διαμέρισμα λίγο πιο πάνω επί της Αγ. Δημητρίου. Παραπάνω πληροφορίες δεν έχω διότι δεν πήγα να μιλήσω. Με ξέρουν και οι πέτρες στην γύρω περιοχή οπότε αδυνατώ να πάρω το ρίσκο. Οι ώρες που τις πετυχαίνω είναι απο τις 12 το μεσημέρι μέχρι και 10 το βράδυ.

Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα.

Με εκτίμηση, ένας παλιός πιατσομάχος.

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Επιβεβαιώνω την ύπαρξη αλλοδαπών κορασίδων μόνο που νόμιζα πως πουλούσαν τσιγάρα ή γενικά είχαν ραντεβού για να πάνε για δουλειά σε κάνα κολόμπαρο εκτός πόλεως. Τις είδα 2 φορές λίγο πριν σουρουπώσει πηγαίνοντας από Εγνατία προς το πάρκινγκ πάνω από το άγαλμα. Μαλακία που δεν μίλησα.
Το καλό της κρίσης είναι πως σε λίγο καιρό θα γεμίσει η πιάτσα και θα έχουμε πολλές επιλογές σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάτι που βοηθάει τους επισκέπτες της πόλης όπως εγώ που σπάνια μπορούμε να κάτσουμε και για βραδινή βόλτα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.705
Πόντοι
38.177
Εμένα μια μαύρη μου την επεσε σ'ενα στενό κάτω απο το υπουργείο.
Περίμενα να κατέβει απο το σπιτι (η νύφη,για να καταλάβουν ορισμενοι)και εκει που καθομουν πανω στη μηχανή μου έδωσε τηλεφωνο σε χαρτάκι και μου ειπε τα σχετικά στα γρήγορα.
Στα 30€ η ταρίφα αλλα δεν τα άξιζε.
Αξυριστο μουνι και στο σεξ δεν άντεχε βαθύ καρφωμα.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Κωλλετη πετυχα μια Νικολ τραβελι, ωραιο σωμα αλλα οταν πλησιαζεις και δεις φατσα ξενερωνεις. Αυτο ισχυει γενικα για τα τραβελια. Καλη ειναι αυτη? Εχει παρει κανεις? Γενικα τι παιζει με αυτες, εχουν πουτσα? Μπορει να ειναιαστια η ερωτηση αλλα δεν εχω παρει ποτε. Ποιες ειναι εγχειρισμενες?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538
Κωλλετη πετυχα μια Νικολ τραβελι, ωραιο σωμα αλλα οταν πλησιαζεις και δεις φατσα ξενερωνεις. Αυτο ισχυει γενικα για τα τραβελια. Καλη ειναι αυτη? Εχει παρει κανεις? Γενικα τι παιζει με αυτες, εχουν πουτσα? Μπορει να ειναιαστια η ερωτηση αλλα δεν εχω παρει ποτε. Ποιες ειναι εγχειρισμενες?
Δεν είναι για σενα αυτά...
Πανε στα σιγουρα,...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Σταματα να κανεις το έξυπνο ρε μπουφε και απάντησε στο παιδί αυτα που θελει να μάθει.
αντε και τον ειπαμε οτι ειναι γαματη στο κρεβατι και τι εγινε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; θα παει μηπως :gay: :gay: :gay: :gay:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.705
Πόντοι
38.177
αντε και τον ειπαμε οτι ειναι γαματη στο κρεβατι και τι εγινε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; θα παει μηπως :gay: :gay: :gay: :gay:

Πες τον οτι ειναι κακασχημη με γενια,εχει πουτσο και δεν αξίζει.
Λιγα και καλα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538
Πεταχτηκε παλι η πορδη χωρις να ξερει...
Ρε ΜΕΛΙΓΚΟΥΡΑΚΟ,με τον ΜΙΛΟΣ μιλαμε και ξερω τα γουστα του....
Αντε ασχολήσου με τις καθαριστριες.....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.705
Πόντοι
38.177
Πεταχτηκε παλι η πορδη χωρις να ξερει...
Ρε ΜΕΛΙΓΚΟΥΡΑΚΟ,με τον ΜΙΛΟΣ μιλαμε και ξερω τα γουστα του....
Αντε ασχολήσου με τις καθαριστριες.....

Εγινες φίλος σημερα με το Milos και θα έπρεπε να το ξερω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom