You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)
Φίλοι μου καλησπέρα. Θα παραθέσω την εμπειρία μου από την πιάτσα
χωρίς να ξέρω και πολλά. Ήταν η πρώτη μου βόλτα από τα μέρη αυτά οπότε δεν ξέρω οδούς
πολύ καλά. Πριν μερικές λοιπόν μέρες που πέρασα από την πιάτσα δεν είχε και πολλές επιλογές.
Πέτυχα ένα βουλγαράκι Στεφανία μου συστήθηκε. Είχε και μια φίλη της μαζί και μου είπαν για παρτούζα
αλλά αρκέστηκα να την πάρω μόνη μιας και η άλλη μου φάνηκε λίγο μπάζο.
Πρότεινε να πάμε στο διαμέρισμά της και μετά από παζάρια καταλήξαμε για 2 φορές με κώλο στα 50 ευρώ.
Από πίπα μέτρια πράγματα αλλά γενικά πέρασα καλά. Σκέφτομαι την επόμενη φορά
να τις πάρω για παρτούζα έτσι για το εφέ αν και η άλλη δε μ άρεσε.
χωρίς να ξέρω και πολλά. Ήταν η πρώτη μου βόλτα από τα μέρη αυτά οπότε δεν ξέρω οδούς
πολύ καλά. Πριν μερικές λοιπόν μέρες που πέρασα από την πιάτσα δεν είχε και πολλές επιλογές.
Πέτυχα ένα βουλγαράκι Στεφανία μου συστήθηκε. Είχε και μια φίλη της μαζί και μου είπαν για παρτούζα
αλλά αρκέστηκα να την πάρω μόνη μιας και η άλλη μου φάνηκε λίγο μπάζο.
Πρότεινε να πάμε στο διαμέρισμά της και μετά από παζάρια καταλήξαμε για 2 φορές με κώλο στα 50 ευρώ.
Από πίπα μέτρια πράγματα αλλά γενικά πέρασα καλά. Σκέφτομαι την επόμενη φορά
να τις πάρω για παρτούζα έτσι για το εφέ αν και η άλλη δε μ άρεσε.
Σε ένα στενο καθετη με Γιαννιτσων Κυριλλου νομιζω,ηταν μια ξανθια 50+ σε αυτοκινητο νομιζω καποιος εχει ξαναγραψει γι αυτην.20€ ειπε,εχει δοκιμάσει κανεις;;;
Πιο κατω απο την διχαλα στο δρομο για ΚΤΕΛ μια κοντουλα που την στηνει στα στενα κοντα στα παλια κτελ δε ξερω ακριβως,αυτη τι λεει αξιζει;;;φαινεται γλυκια παντως κ με χαμογελο παντα.
Πιο κατω απο την διχαλα στο δρομο για ΚΤΕΛ μια κοντουλα που την στηνει στα στενα κοντα στα παλια κτελ δε ξερω ακριβως,αυτη τι λεει αξιζει;;;φαινεται γλυκια παντως κ με χαμογελο παντα.
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Σε ένα στενο καθετη με Γιαννιτσων Κυριλλου νομιζω,ηταν μια ξανθια 50+ σε αυτοκινητο νομιζω καποιος εχει ξαναγραψει γι αυτην.20€ ειπε,εχει δοκιμάσει κανεις;;;
Αυτή στην Κυριλλου, με το μπλε αμαξάκι, ειναι η ίδια που έβγαινε παλιά με ένα κοκκινο ρενο μεγκσν σεντσν, μεγαλη ξεπέτα, έχει ένα ρόλο χαρτί πάντα μαζί, πετούσε και τα χαρτιά πίσω στο κάθισμα θυμάμαι, δεν θυμάμαι μόνο πως την λένε γιατι έχω χρονια να παω μαζί της, πάντως ειναι πολλά χρονια στην πιάτσα.
Η αλλη ειναι η Σύλβια η Ρουμάνα.
Πολυ καλή στα του αγώνα, αλλα κοστολογεί τις υπηρεσίες της κανα 10€ πιο ακριβά από τις άλλες τις πιάτσας, και αν την πεις για χοτελι, σου λέει κάτι νουμερα φεύγα.
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
παλικαρια η Στελλα ειναι μια ξανθια αδυνατη που καθεται σε σταση του ΟΑΣΘ στη Μοναστηριου;
Αν μιλάς για νωρίς, τότες αναφέρεσαι στην Ρίτα.
Και αυτή πολυ καλή.
Η Στέλλα ειναι μελαχρινή, ίσιο μαλι, τουμπανακι στο βυζί, και βγαίνει συνηθως Χαλκιδος έως Κωλέττη επί της Γιαννιυσων νωρίς, και Μαζαρακι με Δάφνης επί της Γιαννιυσων πάντα, για αργοτερα.
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Καλώς ή κακώς τα τελευταία χρόνια απέχω, αλλά όντας ο ιδρυτής του συγκεκριμένου θρεντ (algi) επιστρέφω με ζουμερή ενημέρωση.
Μετά από ενδελεχή έρευνα, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως υπάρχει καινούργια πιάτσα στο κέντρο της πόλης. Πιο καράκεντρο πεθαίνεις. Πλατεία Αριστοτέλους πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου. 3-4 Βουλγάρες εκ των οποίων οι δύο αστέρια. Μιλάς κλείνεις το deal και σε φορτώνουν σε διαμέρισμα λίγο πιο πάνω επί της Αγ. Δημητρίου. Παραπάνω πληροφορίες δεν έχω διότι δεν πήγα να μιλήσω. Με ξέρουν και οι πέτρες στην γύρω περιοχή οπότε αδυνατώ να πάρω το ρίσκο. Οι ώρες που τις πετυχαίνω είναι απο τις 12 το μεσημέρι μέχρι και 10 το βράδυ.
Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα.
Με εκτίμηση, ένας παλιός πιατσομάχος.
Καλώς ή κακώς τα τελευταία χρόνια απέχω, αλλά όντας ο ιδρυτής του συγκεκριμένου θρεντ (algi) επιστρέφω με ζουμερή ενημέρωση.
Μετά από ενδελεχή έρευνα, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως υπάρχει καινούργια πιάτσα στο κέντρο της πόλης. Πιο καράκεντρο πεθαίνεις. Πλατεία Αριστοτέλους πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου. 3-4 Βουλγάρες εκ των οποίων οι δύο αστέρια. Μιλάς κλείνεις το deal και σε φορτώνουν σε διαμέρισμα λίγο πιο πάνω επί της Αγ. Δημητρίου. Παραπάνω πληροφορίες δεν έχω διότι δεν πήγα να μιλήσω. Με ξέρουν και οι πέτρες στην γύρω περιοχή οπότε αδυνατώ να πάρω το ρίσκο. Οι ώρες που τις πετυχαίνω είναι απο τις 12 το μεσημέρι μέχρι και 10 το βράδυ.
Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα.
Με εκτίμηση, ένας παλιός πιατσομάχος.
kkaramich2015
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Επιβεβαιώνω την ύπαρξη αλλοδαπών κορασίδων μόνο που νόμιζα πως πουλούσαν τσιγάρα ή γενικά είχαν ραντεβού για να πάνε για δουλειά σε κάνα κολόμπαρο εκτός πόλεως. Τις είδα 2 φορές λίγο πριν σουρουπώσει πηγαίνοντας από Εγνατία προς το πάρκινγκ πάνω από το άγαλμα. Μαλακία που δεν μίλησα.
Το καλό της κρίσης είναι πως σε λίγο καιρό θα γεμίσει η πιάτσα και θα έχουμε πολλές επιλογές σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάτι που βοηθάει τους επισκέπτες της πόλης όπως εγώ που σπάνια μπορούμε να κάτσουμε και για βραδινή βόλτα.
Το καλό της κρίσης είναι πως σε λίγο καιρό θα γεμίσει η πιάτσα και θα έχουμε πολλές επιλογές σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάτι που βοηθάει τους επισκέπτες της πόλης όπως εγώ που σπάνια μπορούμε να κάτσουμε και για βραδινή βόλτα.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.705
- Πόντοι
- 38.177
Εμένα μια μαύρη μου την επεσε σ'ενα στενό κάτω απο το υπουργείο.
Περίμενα να κατέβει απο το σπιτι (η νύφη,για να καταλάβουν ορισμενοι)και εκει που καθομουν πανω στη μηχανή μου έδωσε τηλεφωνο σε χαρτάκι και μου ειπε τα σχετικά στα γρήγορα.
Στα 30€ η ταρίφα αλλα δεν τα άξιζε.
Αξυριστο μουνι και στο σεξ δεν άντεχε βαθύ καρφωμα.
Περίμενα να κατέβει απο το σπιτι (η νύφη,για να καταλάβουν ορισμενοι)και εκει που καθομουν πανω στη μηχανή μου έδωσε τηλεφωνο σε χαρτάκι και μου ειπε τα σχετικά στα γρήγορα.
Στα 30€ η ταρίφα αλλα δεν τα άξιζε.
Αξυριστο μουνι και στο σεξ δεν άντεχε βαθύ καρφωμα.
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 216
Κωλλετη πετυχα μια Νικολ τραβελι, ωραιο σωμα αλλα οταν πλησιαζεις και δεις φατσα ξενερωνεις. Αυτο ισχυει γενικα για τα τραβελια. Καλη ειναι αυτη? Εχει παρει κανεις? Γενικα τι παιζει με αυτες, εχουν πουτσα? Μπορει να ειναιαστια η ερωτηση αλλα δεν εχω παρει ποτε. Ποιες ειναι εγχειρισμενες?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.493
- Πόντοι
- 34.538
Δεν είναι για σενα αυτά...Κωλλετη πετυχα μια Νικολ τραβελι, ωραιο σωμα αλλα οταν πλησιαζεις και δεις φατσα ξενερωνεις. Αυτο ισχυει γενικα για τα τραβελια. Καλη ειναι αυτη? Εχει παρει κανεις? Γενικα τι παιζει με αυτες, εχουν πουτσα? Μπορει να ειναιαστια η ερωτηση αλλα δεν εχω παρει ποτε. Ποιες ειναι εγχειρισμενες?
Πανε στα σιγουρα,...
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.705
- Πόντοι
- 38.177
Δεν είναι για σενα αυτά...
Πανε στα σιγουρα,...
Σταματα να κανεις το έξυπνο ρε μπουφε και απάντησε στο παιδί αυτα που θελει να μάθει.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
αντε και τον ειπαμε οτι ειναι γαματη στο κρεβατι και τι εγινε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; θα παει μηπωςΣταματα να κανεις το έξυπνο ρε μπουφε και απάντησε στο παιδί αυτα που θελει να μάθει.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.705
- Πόντοι
- 38.177
αντε και τον ειπαμε οτι ειναι γαματη στο κρεβατι και τι εγινε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; θα παει μηπως
Πες τον οτι ειναι κακασχημη με γενια,εχει πουτσο και δεν αξίζει.
Λιγα και καλα.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.493
- Πόντοι
- 34.538
Πεταχτηκε παλι η πορδη χωρις να ξερει...αντε και τον ειπαμε οτι ειναι γαματη στο κρεβατι και τι εγινε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; θα παει μηπως
Ρε ΜΕΛΙΓΚΟΥΡΑΚΟ,με τον ΜΙΛΟΣ μιλαμε και ξερω τα γουστα του....
Αντε ασχολήσου με τις καθαριστριες.....
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.705
- Πόντοι
- 38.177
Πεταχτηκε παλι η πορδη χωρις να ξερει...
Ρε ΜΕΛΙΓΚΟΥΡΑΚΟ,με τον ΜΙΛΟΣ μιλαμε και ξερω τα γουστα του....
Αντε ασχολήσου με τις καθαριστριες.....
Εγινες φίλος σημερα με το Milos και θα έπρεπε να το ξερω;
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.493
- Πόντοι
- 34.538
Εχεις χασει επεισοδια....Εγινες φίλος σημερα με το Milos και θα έπρεπε να το ξερω;
Εδώ και μηνες....Δεν σου τα λεω όλα τα μυστικα μου!!!!!!!