Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.717
Πόντοι
2.356
φιλος ειδε χθες αστερι μικρο ελληνακι λιγο πριν το city

κ ειχε ουρα απο 10 αυτοκινητα

γυρω στις μιαμισυ περιπου, για να δω τους πιατσοβιους

black adder  ;)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
705
Πόντοι
7.135
Πέρασμα από πιάτσα ποδαράτος κατά τις 4:30 χθες το βράδυ μετά από μπεκρούλιασμα, μάσα, etc., κουρασμένος αλλά είχα όρεξη. Έκανα μια γύρα Γιαννιτσών και Μοναστηρίου μέχρι Κωλέττη, πολλές γυναίκες και τρανς, μέτρησα τουλάχιστον 12. Οικονόμου και Γιαννιτσών γωνία είχε ένα ξανθό με κολλητό κοντό τζιν σορτσάκι, κανονικό σώμα με πολύ λευκή επιδερμίδα, το πλησίασα, Βικτώρια το όνομά της, σκληρό πρόσωπο και μάλλον τζάνκι, αλλά ευγενική και συνεννοήσιμη. Μου λέει 20ε πίπα/μουνί, 30ε κώλο, δέχομαι για κώλο και πάμε λίγο παρακάτω σε καβάτζα στην Οικονόμου κάτω από Κατεχάκη. Καλό τσιμπούκι με πιπιλίσματα και χρήση γλώσσας (με προφυλακτικό εννοείται, δεν παίζουμε μ΄αυτά στην πιάτσα), καλή αίσθηση και στο μουνί. Πέταξα ρούχα λόγω ζέστης και γύρισμα σε κώλο όπου στην αρχή είχαμε κραυγές πόνου, αλλά με το που το συνήθισε, άρχισε να χτυπιέται πάνω μου. Πολύυ ώρα σφυροκόπημα, ο συνδυασμός ζέστης-ποτού-κούρασης μου καθυστερούσε το χύσιμο και φαινόταν ότι περάσαμε τα όρια αντοχής της στο κωλοξέσκισμα, γυρνάει και αφού του ρίχνει μια ματιά τον παίρνει στο στόμα...από τον κώλο στο στόμα...και να πεις ότι βγήκε καθαρός...δεν βγήκε...dirty ass to mouth ή dirty sanchez όπως το λεν στο χωριό μου. Άλλοι θα ξενέρωναν, εγώ καταγκάβλωσα και έχυσα μετά από κανά τρίλεπτο. Εντελώς καλτ βρώμικη φάση, αν δεν είχα να περπατήσω πίσω στο σπίτι μου από εκεί στις 5 η ώρα το πρωί θα ήταν ακόμα καλύτερα ;p

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Πέρασμα από πιάτσα ποδαράτος κατά τις 4:30 χθες το βράδυ μετά από μπεκρούλιασμα, μάσα, etc., κουρασμένος αλλά είχα όρεξη. Έκανα μια γύρα Γιαννιτσών και Μοναστηρίου μέχρι Κωλέττη, πολλές γυναίκες και τρανς, μέτρησα τουλάχιστον 12. Οικονόμου και Γιαννιτσών γωνία είχε ένα ξανθό με κολλητό κοντό τζιν σορτσάκι, κανονικό σώμα με πολύ λευκή επιδερμίδα, το πλησίασα, Βικτώρια το όνομά της, σκληρό πρόσωπο και μάλλον τζάνκι, αλλά ευγενική και συνεννοήσιμη. Μου λέει 20ε πίπα/μουνί, 30ε κώλο, δέχομαι για κώλο και πάμε λίγο παρακάτω σε καβάτζα στην Οικονόμου κάτω από Κατεχάκη. Καλό τσιμπούκι με πιπιλίσματα και χρήση γλώσσας (με προφυλακτικό εννοείται, δεν παίζουμε μ΄αυτά στην πιάτσα), καλή αίσθηση και στο μουνί. Πέταξα ρούχα λόγω ζέστης και γύρισμα σε κώλο όπου στην αρχή είχαμε κραυγές πόνου, αλλά με το που το συνήθισε, άρχισε να χτυπιέται πάνω μου. Πολύυ ώρα σφυροκόπημα, ο συνδυασμός ζέστης-ποτού-κούρασης μου καθυστερούσε το χύσιμο και φαινόταν ότι περάσαμε τα όρια αντοχής της στο κωλοξέσκισμα, γυρνάει και αφού του ρίχνει μια ματιά τον παίρνει στο στόμα...από τον κώλο στο στόμα...και να πεις ότι βγήκε καθαρός...δεν βγήκε...dirty ass to mouth ή dirty sanchez όπως το λεν στο χωριό μου. Άλλοι θα ξενέρωναν, εγώ καταγκάβλωσα και έχυσα μετά από κανά τρίλεπτο. Εντελώς καλτ βρώμικη φάση, αν δεν είχα να περπατήσω πίσω στο σπίτι μου από εκεί στις 5 η ώρα το πρωί θα ήταν ακόμα καλύτερα ;p
Apollo οπως ειπες με το τελος με ξενερωσες αηδιασα

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Eκείνη την μεγαλούτσικη κυρία που στήνεται κυρίως απέναντι απο fever την εχει πάρει κανεις;;Την στάμπαρα σημερα με μια φορμα κολαν με καλοαρεσε ο πατσοκωλος της :cum:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.151
Πόντοι
6.835
Χτες γυρω στις δεκα κατεβηκα. Δεν γυρισα πολυ ωρα γιατι δεν ειχα χρονο. Πετυχα μια βουλγαρα στην Μοναστηριου ονοματι Αννα μεγαλο στηθος συμπαθητικη φατσα. 20 ευρω εδωσα για πιπα. Με πηγε σε μια καβατζα ενα παρκινγκ δηλαδη και ισως επειδη αργουσα να τελειωσω μου λεει θες να με γαμησεις. Να παμε πισω της λεω ? οχι εξω μου λεει. Τωρα με τον πουτσο τεντωμενο να βγω εξω εκει λιγο τα χρειαστηκα γιατι απ εξω περνουσαν συνεχως αυτοκινητα. Τελικα ηταν πολυ καλη φαση. Αν αργουσα λιγο παραπανω θα μας επιανε και η καταιγιδα αφου ενω πηδουσα εβλεπα τον ουρανο να φωτιζεται απο κεραυνους με το τουλουμι.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Περασμα απο πιατσα κατα τις δεκα και μεχρι δωσδεκα περιπου τιποτα αξιολογο περα απο τη Μαρια στη οποια εγινε και καταθεση και ενα ακομα ξανθο ρε παιδια στην κωλετη με κορμαρα το οποιο οσες φορες το πλησιαζε καποιος δε μιλουσε και τον απεφευγε ρωτησα τη Μαρια τη παιζει φιλη μου ειναι απλα φοβαται και ειναι λιγο απομακρη λεει την επομενη φορα σιγουρα θα την κυνηγησω να τη φορτωσω αυτα κατα τ αλλα πικρα στην πιατσα

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
13
Πόντοι
6
Περασμα απο πιατσα κατα τις δεκα και μεχρι δωσδεκα περιπου τιποτα αξιολογο περα απο τη Μαρια στη οποια εγινε και καταθεση και ενα ακομα ξανθο ρε παιδια στην κωλετη με κορμαρα το οποιο οσες φορες το πλησιαζε καποιος δε μιλουσε και τον απεφευγε ρωτησα τη Μαρια τη παιζει φιλη μου ειναι απλα φοβαται και ειναι λιγο απομακρη λεει την επομενη φορα σιγουρα θα την κυνηγησω να τη φορτωσω αυτα κατα τ αλλα πικρα στην πιατσα
Μηπως η μαρια φορουσε χθες μια ασπρη μπλουζα?

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
αν λέμε για αυτην την ξανθιά πριν καμια ώρα ειχαμε 4-5 αυτοκινητα ουρα.Μια ψηλη ξανθια με γκαβλοπαντελονι κ κωλαρα!!!

industrial

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2015
Like
36
Πόντοι
0
καλημερα αλανια, νεος καταθετης στην παρεα σας με 2-0 για αρχη. Πηρα τα μαυρακια Μοναστηριου με Κλτ. Την μια για  :pipa2: και της τα εδωσα σε 3 λεπτα, την αλλη την πεδεψα, νομιζε θα τα αρπαξει κ αυτη στο τσακ μπαμ. 15πηρε η πρωτη για  :pipa2: η συμφωνια ηταν να βγαλει σουτιεν το επαιζε ζορικη αλλα μια χαρα γλεντησα λιγο ρογιτσα  :tits2:. Η δευτερη (ροζ σορτσακι) το επαιξε δυσκολη στην αρχη, μου ειπε να την γαμησω εξω απο το αμαξι και της ανοιξα το πορτμπαγκαζ και την εβαλα να δει την μαρκα του βουφερ που εχω πισω, πηρε τα 20ε κ αυτη και γυρισα κ εγω σπιτι χαρουμενος!!! Καλώς σας βρηκα λοιπον.  :erection:

parlapipas665

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια. επειδη ειναι λιγο δυσκολο να διαβαζει κανεις τοσα πολλα μηνυματα οσα ειναι τα προηγουμενα, μπορει καποιος να μου πει τα νεα των πιατσων της θεσσαλονικης; που μαζευονται οι περισσοτερες κυριες; σε ποια οδο και τι ωρα περιπου;

αυτες τις μερες περναω καθε βραδυ απο γιαννιτσων και πισω απο τον οπαπ και τα πραγματα ειναι τραγικα. 2 τραβελια και μαλιστα κακιστα και κανα δυο χοντρες και ελεινες κοπελες που ειναι να απορει κανεις γιατι πληρωνουν ανθρωποι για να τις πηδηξουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom