Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Αν και να πουμε την αληθεια δεν εγραφε κατι ασχημο,δημοσιευματα εβαζε...
Και δεν είναι ασχημο να ενημερωνόμαστε για τα πεσιματα,ισα ισα....
Αλλα αυτος δεν εγραφε και τιποτα άλλο,τι διαολο,δικομανης είναι??

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οκ πανω σε μια συζητηση γενικως το ποστ μιας ειδησης ειναι καλοδεχουμενο και ειδικα οταν εχει να κανει με κατι που αφορα την πιατσα,αλλα να επαναλαμβανεται η αναπαραγωγη της ιδιας ειδησης απι πολλες φορες κατανταει ενοχλητικο,οκ το ξερουμε τις τσακωνουν καθε μερα οκ λεμε το ξερουμε φτανει....το θεμα ομως εχει να κανει με την θεαση πορνοτεμαχιων και τις εμπειριες μας περι αυτου

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
παιδια κατω δεξι απο καθε ποστ εχει μια επιλογη που γραφει ''Report to moderator '' την πατησα και εγραψα στον αντμιν τι συμβαινει,τοσο απλο σε 5 λεπτα ο banman κουνησε το banhamer του και ολα οκ
bytheway χτες ευοσμο στον παραληλο του περιφεριακου δυο πιπινακια κανανε νοηματα στα αυτοκινητα να σταματησουν,εκανα μια γυρα και τσακωσα ενα αδυνατο ολα τα λεφτα ουτε σε εκανε εντυπωση οτι ψαχνεται,την πηγα μεχρι την σταση αλλα αρνηθηκα ευγενικα τα περαιτερω στελλα το ονομα της οχι η γνωστη,αλλα πολυ γιαβρι κριμα που δεν θελησε να μου δωσει κινητο για τα περαιτερο,παντως ηθελε να παει στα γυφτικα για ψωνια αλλα δεν ειχε φραγκα απο οτι καταλαβα....10 ευρω με ζητησε και πραγματικα μπηκα στον πειρασμο αλλα ειπα να μην σπασω το σερι αποχης απο τα καθεκαστα :(

Κανε πλακα να εισαι και συ στο Αθηναικο λομπι της αποχης  :-

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
παιδια κατω δεξι απο καθε ποστ εχει μια επιλογη που γραφει ''Report to moderator '' την πατησα και εγραψα στον αντμιν τι συμβαινει,τοσο απλο σε 5 λεπτα ο banman κουνησε το banhamer του και ολα οκ
bytheway χτες ευοσμο στον παραληλο του περιφεριακου δυο πιπινακια κανανε νοηματα στα αυτοκινητα να σταματησουν,εκανα μια γυρα και τσακωσα ενα αδυνατο ολα τα λεφτα ουτε σε εκανε εντυπωση οτι ψαχνεται,την πηγα μεχρι την σταση αλλα αρνηθηκα ευγενικα τα περαιτερω στελλα το ονομα της οχι η γνωστη,αλλα πολυ γιαβρι κριμα που δεν θελησε να μου δωσει κινητο για τα περαιτερο,παντως ηθελε να παει στα γυφτικα για ψωνια αλλα δεν ειχε φραγκα απο οτι καταλαβα....10 ευρω με ζητησε και πραγματικα μπηκα στον πειρασμο αλλα ειπα να μην σπασω το σερι αποχης απο τα καθεκαστα :(
10 ευρω τα γυφτακια και ειπες οχι ρε παραξενε?

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν ητανε γυφτακια,ελληνακια ητανε γυρω στα 18 το ενα και κανα 22-23 το αλλο

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
πηγαν να γινουν στα γυφτικα και θελαν εξτρα φραγκα ?

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
10 ευρω τα γυφτακια και ειπες οχι ρε παραξενε?
ρε γμτ οσο βλεπω αυτες τις δυο τις τσιγγανες στην γιαννητσων να το δηνουν ακαποτα παρολο που ξερουν οτι εχουν AIDS τρομαζω κ φοβαμαι πλεον,προχθες με λεει η ηρα που την ειδα περαστικος οτι ενας με μια μερσεντες μαυρη που γυρναει συχνα κατω την ζητησε ακα γαμησι,αυτη αρνηθηκε και αυτος πηρε την μαρια την τσιγγανα αμεσως μετα...δυσκολα τα πραματα,
και το πιο βασικο ειναι οτι καποια με κολλησε χλαμυδια και απο τοτε δεν μπορουμε να τα θεραπευσουμε και τροω πολυ ταλαιπωρια,και ειναι θεμα ευθηξιας να μην και εγω με την σειρα μου αρχισω να το μιραζω στην πιατσα,και να ξερετε οτι τα αρπαξα απο ακα πιπα

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειχαν φραγκα αυτες και ψαχνοντουσταν σε φαση πανικου,πρωτη φορα τα πετυχα,αλλα το ενα ρε γμτ το μικρο που το πηγα μεχρι την σταση μιλαμε για πιπινακι απο αυτα που βλεπεις παραλια και τα χαλβαδιαζεις,με θυμησε ενα αμερικανακι πορνοσταρ

thesslover

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειχαν φραγκα αυτες και ψαχνοντουσταν σε φαση πανικου,πρωτη φορα τα πετυχα,αλλα το ενα ρε γμτ το μικρο που το πηγα μεχρι την σταση μιλαμε για πιπινακι απο αυτα που βλεπεις παραλια και τα χαλβαδιαζεις,με θυμησε ενα αμερικανακι πορνοσταρ
Σε ποιο ακριβώς σημείο ρε γκαρντάσι στον παράλληλο?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Φιλε δεν υπαρχει περιπτωση της δουλειας ηταν οι γκομενες σου ζητησε 10 ευρω για γαμησι σε αλλη περιπτωση θα περναν καποιον τηλ να παει να τις μασει απο εκει καμια δε θα εκανε κατι τετοιο αν δεν ηταν της δουλειας εγω πιστευω οτι και σημερα μπορει να ναι εκει

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλε πολλες το κανουν μονο στην αναγκη,και ειναι κομματια που δεν τα ξερουμε κ δεν κατεβαινουν στην πιατσα,το ιδιο μου ετυχε κ στο αχεπα με ενα ψηλο μωρακι πριν πεντε χρονια

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
φιλε πολλες το κανουν μονο στην αναγκη,και ειναι κομματια που δεν τα ξερουμε κ δεν κατεβαινουν στην πιατσα,το ιδιο μου ετυχε κ στο αχεπα με ενα ψηλο μωρακι πριν πεντε χρονια
Φιλος οι γκομενες ηταν της δουλειας σιγουρα απλα εκει δε θα τις μπουζουριασουν τα στρουμφακια ουτε θα τις κυνηγησουν οι κατοικοι και οι αλλες πουτανες σαν καινουργιες στην πιατσα τη ωρα τις ειδες και σε ποιο σημειο ακριβως να περασω καμμια μερα να ριξω ενα βλεφαρο?

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

όπως το είπες μια και το νικ σου λέει πολλά! απλό σε 5 λεπτά  δίνατε  πολλά!

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Ξέρουμε τίποτα για μια ψηλή ξανθιά με κοντό μαλλί.  :huh:
Δεν αναφέρομαι στην μακρυμάλλα με το κόκκινο φόρεμα.  :fuck1:

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Χθές το βράδυ είχε πάρα πολλά στρούμφ.  :police: :police: :police: :police: :police: :police:
Μέτα το τριγωνάκι τρέχανε όλες σαν τα ποντίκια για να μην τις μαζέψουν.  :grin:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Κυριακή, βγήκα με ένα μιλφονι, δεν μου έκατσε, μου έκατσε όμως ένα 210€ κλίση για αλκοόλ, σ που πέρασα μετά κατά τις 2:00.
Δευτέρα κατά τις 22:30, τελειώνοντας από τη δουλειά, πήρα τη Φωτεινή, τη Βεροιωτισα, σπίτι 40€ πάνω από ώρα.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Ξέρουμε τίποτα για μια ψηλή ξανθιά με κοντό μαλλί.  :huh:
Δεν αναφέρομαι στην μακρυμάλλα με το κόκκινο φόρεμα.  :fuck1:

Βουλγαρακι, 25€ στο αμάξι, πίπα με προφυλαξη, αντέχει το σφυροκόπημα, δεν σου τα κάνει τσουρέκια, όπως κάποιες άλλες.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Αν και δεν έχω γράψει εδώ και λίγο καιρό, περνάω συνεχώς, εκτός από κανα δεκαήμερο που έλειπα διακοπές.
Λοιπόν οι βασικές ελληνιδες βγαίνουν κανονικά,
Η Ρητα πάντα μοναστηριού από 18:00 έως 21:00, την έχω τιμήσει αρκετές φορές, αλλα πάντα χοτελι.
Η Στέλλα Γιαννιτσών με Χαλκιδος και αυτή την ίδια ώρα, αλλα κάθεται και μέχρι αργά. Αυτή την περνώ πλέον μόνο όταν δεν έχω άλλες επιλογές, γιατι έχει αρχίσει και γίνεται ψιλοξεπετα, και μου τα κάνει τσουρέκια με τα "άντε τελειωνε".
Η Κατσαρίδα σταθερή αξία, η πίπα της ειναι για Όσκαρ. Και το στήσιμο στα 5 για backdoor ειναι όλα τα λεφτά.
Η Χρύσα, την έχω πετύχει μόνο πρωί, 06:30 με 07:30, Κωλέττη με Γιαννιτσών, μόνο για πίπα στο αμάξι, 2 φορές.
Η Φωτεινή, αυτή την έχω πετύχει και κατά τις 18:00, αλλα και κατά τις 00:00, ειναι αυτή που είχα γράψει ότι κάνει και γλυφόκωλαδα. Προσπαθεί να κάνει και μασάζ στο σπίτι, αλλα δεν το έχει. Πάντως και αυτή στην πίπα παίζει κατηγορία μεταξύ Κατσαρίδας και Ρητας.

Η Σύλβια η Ρουμάνα, σταθερά στην Οικονόμου, και τελευταία στο Παρκινκ απεναντι από το ΟΝΕ, και αυτή έχει πολυ καλές υπηρεσίες, αλλα κοστολογεί τον εαυτό της πολυ πάνω από την αγορά.

Από Βουλγάρες, αξίζει να αναφερω την Νταιζη, που βγαίνει μοναστηριού, έχει και χώρο πίσω από τα LIDL, πολυ καλές υπηρεσίες, 40€ στο χώρο της με ακαποτι και τελείωμα στην στοματική κοιλότητα, αντέχει το σφυροκόπημα και δεν στα κάνει τσουρέκια, αλλα έχει κάποια στραβά δόντια, και στην δυνατή πίπα, καμια φορά σε πονάει.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Ο χοντρός που βγαίνει ντυμένος με γυναικεία, Α.Π., ειναι αυτός που έβγαινε στην Κυριλλου με το πράσινο χιουνταει, αυτός που έγραφα ότι ειναι σαν τον Bennie Hill με περούκα.
Η μιλφαρα που βγαίνει με το μπλε στην Κυριλλου, που είχε γράψει και ο Αλ για αυτήν, ειναι η ίδια που έβγαινε παλιότερα με ένα ρενο μεγκαν σεντάν κοκκινο, μεγάλη ξεπέτα.

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Η Νικολέτα στη στροφή δίνει κώλο με 25 Ευρώ  :boobies:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom