Αν και δεν έχω γράψει εδώ και λίγο καιρό, περνάω συνεχώς, εκτός από κανα δεκαήμερο που έλειπα διακοπές.
Λοιπόν οι βασικές ελληνιδες βγαίνουν κανονικά,
Η Ρητα πάντα μοναστηριού από 18:00 έως 21:00, την έχω τιμήσει αρκετές φορές, αλλα πάντα χοτελι.
Η Στέλλα Γιαννιτσών με Χαλκιδος και αυτή την ίδια ώρα, αλλα κάθεται και μέχρι αργά. Αυτή την περνώ πλέον μόνο όταν δεν έχω άλλες επιλογές, γιατι έχει αρχίσει και γίνεται ψιλοξεπετα, και μου τα κάνει τσουρέκια με τα "άντε τελειωνε".
Η Κατσαρίδα σταθερή αξία, η πίπα της ειναι για Όσκαρ. Και το στήσιμο στα 5 για backdoor ειναι όλα τα λεφτά.
Η Χρύσα, την έχω πετύχει μόνο πρωί, 06:30 με 07:30, Κωλέττη με Γιαννιτσών, μόνο για πίπα στο αμάξι, 2 φορές.
Η Φωτεινή, αυτή την έχω πετύχει και κατά τις 18:00, αλλα και κατά τις 00:00, ειναι αυτή που είχα γράψει ότι κάνει και γλυφόκωλαδα. Προσπαθεί να κάνει και μασάζ στο σπίτι, αλλα δεν το έχει. Πάντως και αυτή στην πίπα παίζει κατηγορία μεταξύ Κατσαρίδας και Ρητας.
Η Σύλβια η Ρουμάνα, σταθερά στην Οικονόμου, και τελευταία στο Παρκινκ απεναντι από το ΟΝΕ, και αυτή έχει πολυ καλές υπηρεσίες, αλλα κοστολογεί τον εαυτό της πολυ πάνω από την αγορά.
Από Βουλγάρες, αξίζει να αναφερω την Νταιζη, που βγαίνει μοναστηριού, έχει και χώρο πίσω από τα LIDL, πολυ καλές υπηρεσίες, 40€ στο χώρο της με ακαποτι και τελείωμα στην στοματική κοιλότητα, αντέχει το σφυροκόπημα και δεν στα κάνει τσουρέκια, αλλα έχει κάποια στραβά δόντια, και στην δυνατή πίπα, καμια φορά σε πονάει.