Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε συ..τετοιο μαζωμα δεν εχω ξαναδει,με το που σκαει μυτη καμια αμεσως την τσακωνουν,μονο την κατσαριδα πετυχαινω καθε μερα και δυο χοντρες βουλγαρες απεναντι απο το shell

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Χθες μετα απο καιρό που κατέβηκα Θεσσαλονικη, εχω να πω οτι απογοητεύτηκα. Δεν ξερω αν ξαναπάω πιάτσα μιας και οι προλαλήσαντες τα είπαν ολα. Νέκρα. Ούτε μαύρες δεν είχε τουλάχιστον μέχρι τη 01:00-1:30 που εκανα γύρα.

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Χθες μετα απο καιρό που κατέβηκα Θεσσαλονικη, εχω να πω οτι απογοητεύτηκα. Δεν ξερω αν ξαναπάω πιάτσα μιας και οι προλαλήσαντες τα είπαν ολα. Νέκρα. Ούτε μαύρες δεν είχε τουλάχιστον μέχρι τη 01:00-1:30 που εκανα γύρα.

μαύρες πάντα έχει μοναστηρίου... αλλα βάλε 2-3 καπότες καλου κακου ρε φιλαράκι... κι εχε το νού σου

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Θεωρώ πιο βρωμιαρες τις άλλες παντως.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.466
Πόντοι
34.538
O BLACK ADDER που χαθηκε ρε παιδια?

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Πραγματικα πολύ νέκρα τελευταία στην πιάτσα... Χειρότερα απο ποτέ... Πάντα όλο και κάτι καλό θα υπήρχε ή έστω αξιοπρεπές, τώρα είναι χάλι μαύρο...
Τέλοσπαντων, έκανα δυο καταθέσεις πρόσφατα, η μία ήταν και πάλι στην Στέλλα, για την οποία καταστάλαξα ότι το βυζί της είναι μύθος, δεν είναι και κάτι τρομερό, ότι η επιδερμίδα της είναι 16χρονου και οτι το στόμα της θέλει βούλωμα γιατί είναι ικανή να σε ξενερώσει άνετα... Αν της το βουλώσεις, για ένα 20ρικο καλή είναι...
Επίσης, είχα σταμπάρει μια βουλγάρα, η οποία είναι μέτριας εμφάνισης, μελαχροινή με ένα σκουλαρίκι στα χείλη νομίζω, η οποία υπο κανονικές συνθήκες δεν λέει πολλά, όμως τώρα τελευταία ντύνεται όμορφα και ξεχωρίζει απο τις άλλες, δεν μοιαζει σαν να είναι έτοιμη να πάει για μπάλα όπως άλλες, αλλα σαν να ξέφυγε απο το vogue :priest:
Την είχα ρωτησει και προσφατα αν δίνει κωλαράκι και μου είχε πει "ναι με 50", οπότε ακολούθησα την τακτική του ώριμου φρούτου και περίμενα να πέσει η τιμή... Οπερ και εγενετο, προχθες μου είπε 30 για το κωλαρακι της, οποτε τη φόρτωσα... Αν και είχε κρύο μου είπε αν θέλω εξω απο το αμαξι και άρχισαν να με καινε τα κρεμμυδια... Καταλαβα οτι παει να κανει μαλακια... Η πίπα ήταν μετρια, διεκπεραιωτικη, της τον εβαλα κατευθειαν απο πισω, όπου έπαιρνε κακη σταση ωστε να μην την καρφωνω καλα και σταματουσε καθε δυο λεπτα για να ξεκουραζεται λιγο γιατι πονουσε... Καπου εκει αρχικα είπα να την διωξω να παει στο διαολο, επειτα τη λυπηθηκα λιγο βλεποντας την να ποναει, αλλα μετα σκέφτηκα ότι αυτη θα επαιρνε 30 ευρω σε 5 λεπτά, ενω άλλοι δουλεύουν 10 ώρες και δεν παιρνουν 30 ευρώ, οπότε αποφάσισα να την κανω να τιμήσει τα λεφτά της... Σε κάποια φάση γυρισε και μου τον έπαιξε και με ρωτησε αν μπορω να τελειωσω έτσι και βεβαια της ειπα όχι, οποτε και αυτη το πήρε απόφαση οτι θα τον φάει, οπότε έκοψε τις παπαριες και γύρισε, την εβαλα να σκυψει καλά και της τον κάρφωσα όπως έπρεπε, όπως άρμοζε στην περίσταση και τελικά τίμησε τα λεφτά της (βασικά την αναγκασα να το κάνει), μιας και πρέπει να της έσκισα τον κώλο, αφού της σφυροκοπούσα ψιλομανιωδώς τον κώλο για 6-7 λεπτά ασταμάτητα, μεχρι που κατεθεσα στον γυφτοβουλγάρικο πρωκτό της τα ελληνάκια μου...  :pipa3:
Καπου εκει σκεφτηκα οτι δεν θα μπορουσε να κάτσει η κοπελα μετα και όντως καπως έτσι έγινε, με χαιρετησε με ενα χαδι και ενα φιλι στο μαγουλο και εφυγε περπατώντας ή μάλλον παραπατώντας για την ακριβεια...  :zombie:
Τελικα νομιζω ότι μετα απο πεγαλη ομως προσπαθεια να μη μου φυγει ουσιαστικά αγαμητη, η καταθεση αξιζε (σε λογικα πλαισια) και έβγαλε τίμια το ψωμι της η κοπελα...  ;)

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
στειλε μου το τηλ της στελλας ρε φιλε!

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μπραβο ρε arisk ετσι ετσι βεντουζα,να μαθουν πως βγαινει το μεροκαματο και τι γαμησια τρωμε για να βγαλουμε 30 ευρω.....
ελπιζω να της εκανες την σουφρα σαν χωνι απο γραμμοφωνο

Houdini

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Μία μελαχροινή (trans) με ένα κίτρινο Atos (ίσως και Panda, πάντως σίγουρα κίτρινο και παρόμοιου όγκου) η οποία συστηνόταν σαν Samantha ή Sammy και κατέβαινε (όχι συχνά) στον ΟΠΑΠ και η οποία έχει καιρό να εμφανισθεί, μήπως ξέρει κάποιος τι απέγινε;

Ευχαριστώ.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
παιδια εμαθα οτι σκοτοσανε μια 19χρονη στην Γιαννιοτσων!
μηπως ειναι αυτη που εβγενε με μια αλλη κοπελλα  μαζι;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Πραγματικα πολύ νέκρα τελευταία στην πιάτσα... Χειρότερα απο ποτέ... Πάντα όλο και κάτι καλό θα υπήρχε ή έστω αξιοπρεπές, τώρα είναι χάλι μαύρο...
Τέλοσπαντων, έκανα δυο καταθέσεις πρόσφατα, η μία ήταν και πάλι στην Στέλλα, για την οποία καταστάλαξα ότι το βυζί της είναι μύθος, δεν είναι και κάτι τρομερό, ότι η επιδερμίδα της είναι 16χρονου και οτι το στόμα της θέλει βούλωμα γιατί είναι ικανή να σε ξενερώσει άνετα... Αν της το βουλώσεις, για ένα 20ρικο καλή είναι...
Επίσης, είχα σταμπάρει μια βουλγάρα, η οποία είναι μέτριας εμφάνισης, μελαχροινή με ένα σκουλαρίκι στα χείλη νομίζω, η οποία υπο κανονικές συνθήκες δεν λέει πολλά, όμως τώρα τελευταία ντύνεται όμορφα και ξεχωρίζει απο τις άλλες, δεν μοιαζει σαν να είναι έτοιμη να πάει για μπάλα όπως άλλες, αλλα σαν να ξέφυγε απο το vogue :priest:
Την είχα ρωτησει και προσφατα αν δίνει κωλαράκι και μου είχε πει "ναι με 50", οπότε ακολούθησα την τακτική του ώριμου φρούτου και περίμενα να πέσει η τιμή... Οπερ και εγενετο, προχθες μου είπε 30 για το κωλαρακι της, οποτε τη φόρτωσα... Αν και είχε κρύο μου είπε αν θέλω εξω απο το αμαξι και άρχισαν να με καινε τα κρεμμυδια... Καταλαβα οτι παει να κανει μαλακια... Η πίπα ήταν μετρια, διεκπεραιωτικη, της τον εβαλα κατευθειαν απο πισω, όπου έπαιρνε κακη σταση ωστε να μην την καρφωνω καλα και σταματουσε καθε δυο λεπτα για να ξεκουραζεται λιγο γιατι πονουσε... Καπου εκει αρχικα είπα να την διωξω να παει στο διαολο, επειτα τη λυπηθηκα λιγο βλεποντας την να ποναει, αλλα μετα σκέφτηκα ότι αυτη θα επαιρνε 30 ευρω σε 5 λεπτά, ενω άλλοι δουλεύουν 10 ώρες και δεν παιρνουν 30 ευρώ, οπότε αποφάσισα να την κανω να τιμήσει τα λεφτά της... Σε κάποια φάση γυρισε και μου τον έπαιξε και με ρωτησε αν μπορω να τελειωσω έτσι και βεβαια της ειπα όχι, οποτε και αυτη το πήρε απόφαση οτι θα τον φάει, οπότε έκοψε τις παπαριες και γύρισε, την εβαλα να σκυψει καλά και της τον κάρφωσα όπως έπρεπε, όπως άρμοζε στην περίσταση και τελικά τίμησε τα λεφτά της (βασικά την αναγκασα να το κάνει), μιας και πρέπει να της έσκισα τον κώλο, αφού της σφυροκοπούσα ψιλομανιωδώς τον κώλο για 6-7 λεπτά ασταμάτητα, μεχρι που κατεθεσα στον γυφτοβουλγάρικο πρωκτό της τα ελληνάκια μου...  :pipa3:
Καπου εκει σκεφτηκα οτι δεν θα μπορουσε να κάτσει η κοπελα μετα και όντως καπως έτσι έγινε, με χαιρετησε με ενα χαδι και ενα φιλι στο μαγουλο και εφυγε περπατώντας ή μάλλον παραπατώντας για την ακριβεια...  :zombie:
Τελικα νομιζω ότι μετα απο πεγαλη ομως προσπαθεια να μη μου φυγει ουσιαστικά αγαμητη, η καταθεση αξιζε (σε λογικα πλαισια) και έβγαλε τίμια το ψωμι της η κοπελα...  ;)
δωσε περισσοτερες πληροφοριες για τη κοπελα
ηλικια σωμα προελευση ωρα που τη πετυχες κ που στηνεται
παντως η περιγραφη σου αψογη κ απ οτι ειπες τιμησε το 30αρι

Επισκέπτης
ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταίος θα εισαι, σιγα το κατόρθωμα βρε, το θεμα είναι αν σου αρεσε η κοπελα και αν περασες καλα τα υπόλοιπα είναί εξυπνάδες για να τα καταναλώνουν εδώ μέσα μερικοί χειροπράκτορες,

koursaraki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα παιδες...ημουν και παλια μελος αλλα εχασα κωδικους κλπ...
θελω να κανω μια ερωτηση γιατι προσπαθω να καταλαβω αλλα δεν μπορω...
ποια κανει την καλυτερη πιπα στην γιαννιτσων?
δεν με ενδιαφερουν τα γαμησια, μονο τα τρελα τσιμπουκια.
εχω θεμα με το πηδημα...δεν μου σηκωνεται με ενα κλικ...θελω και "συναισθημα"(χαχαχαχαχα)
αλλα στην πιπα λειτουργω μια χαρα, αν η αλλη το κανει σωστα...
πριν απο 3-4 μερες(μπορει και παραπανω) εκανα βολτα Γιαννιτσων-Μοναστηριου...
δεν με εντυπωσιασε τπτ... ξαφνικα, μετα την 5η-6η γυρα βλεπω μια μαυρουλα που αληθεια με εκανε να σταματησω και να ρωτησω.
σταματαω λοιπον σε ενα στενο παραδιπλα κι αυτη ερχεται κοντα μου. "παρεα"? μου λεει... οχι μονος, της απανταω(δεν το καταλαβε φυσικα)
ποσο? ρωταω... 30 λεει...γελαω ευγενικα και την ξαναρωταω... μου λεει 20 σεξ 15 πιπα.
της λεω εχω 10 για μια πιπα και δεχτηκε. πηγαμε σε ενα ξεφωτο και αληθεια ηταν πολυ καλη. στην αρχη ρουφουσε, αλλα δεν μου σκληραινε.
μετα τον κρατησα λιγο σταχερια μου και της τον εδινα εγω με το ρυθμο που ηθελα. αλλα το συναρπαστικο ηταν οτι μετα απο λιγο
της απομακρυνα εντελως τα χερια και με αφησε να της γαμησω το στομα.κι οταν εχυνα εκανε οτι ακριβως γουσταρω.
με τα πολλα της ζητησα αριθμο...αλλα καποιο ψηφιο δεν το εγραψα κι ετσι εχω ενα νουμερο με 9 αντι για 10 αριθμους.
το ονομα της ειναι Queen. την ξερει κανεις?
απαντηστε μου παρακαλω και στην πρωτη ερωτηση για το ποια ειναι το καλυτερο τσιμπουκι.
thanks!!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
γεια χαρα παιδες...ημουν και παλια μελος αλλα εχασα κωδικους κλπ...
θελω να κανω μια ερωτηση γιατι προσπαθω να καταλαβω αλλα δεν μπορω...
ποια κανει την καλυτερη πιπα στην γιαννιτσων?
δεν με ενδιαφερουν τα γαμησια, μονο τα τρελα τσιμπουκια.
εχω θεμα με το πηδημα...δεν μου σηκωνεται με ενα κλικ...θελω και "συναισθημα"(χαχαχαχαχα)
αλλα στην πιπα λειτουργω μια χαρα, αν η αλλη το κανει σωστα...
πριν απο 3-4 μερες(μπορει και παραπανω) εκανα βολτα Γιαννιτσων-Μοναστηριου...
δεν με εντυπωσιασε τπτ... ξαφνικα, μετα την 5η-6η γυρα βλεπω μια μαυρουλα που αληθεια με εκανε να σταματησω και να ρωτησω.
σταματαω λοιπον σε ενα στενο παραδιπλα κι αυτη ερχεται κοντα μου. "παρεα"? μου λεει... οχι μονος, της απανταω(δεν το καταλαβε φυσικα)
ποσο? ρωταω... 30 λεει...γελαω ευγενικα και την ξαναρωταω... μου λεει 20 σεξ 15 πιπα.
της λεω εχω 10 για μια πιπα και δεχτηκε. πηγαμε σε ενα ξεφωτο και αληθεια ηταν πολυ καλη. στην αρχη ρουφουσε, αλλα δεν μου σκληραινε.
μετα τον κρατησα λιγο σταχερια μου και της τον εδινα εγω με το ρυθμο που ηθελα. αλλα το συναρπαστικο ηταν οτι μετα απο λιγο
της απομακρυνα εντελως τα χερια και με αφησε να της γαμησω το στομα.κι οταν εχυνα εκανε οτι ακριβως γουσταρω.
με τα πολλα της ζητησα αριθμο...αλλα καποιο ψηφιο δεν το εγραψα κι ετσι εχω ενα νουμερο με 9 αντι για 10 αριθμους.
το ονομα της ειναι Queen. την ξερει κανεις?
απαντηστε μου παρακαλω και στην πρωτη ερωτηση για το ποια ειναι το καλυτερο τσιμπουκι.
thanks!!!
Tυπε απο μαυρες δεν ξερω τιποτα αλλα στην πιατσα το καλητερο τσιμπουκι για μενα τωρα τουλαχιστον το κανει η Μαρια η κατσαριδα.

koursaraki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Κοντη, λεπτη, μαυρομαλλα, με γυαλια σαν γκοθου?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τι νεκρα στις πιατσες εδω το δημοσιευμα λεει οτι γινεται χαμος. Γυμνοστηθες στη Μοναστηριου?
ναι πηρε τηλ. το τμημα και υστερα πηγε απο το τμημα αντι να παρει το 100 και να του απαντησουν αμεσως  :jerking: :jerking: :jerking:
με το βροχερο καιρο το χθεσινο λιγο απιθανο και ειδικα να βρεθηκαν και 10. το καλοκαιρι αν μαζευτουν 3-4 μαζι μπορει να το εκαναν

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Κοντη, λεπτη, μαυρομαλλα, με γυαλια σαν γκοθου?
πολυ βιαστικη τελευταια και ολιγον βρωμικη τζανκυ (κανει μπαμ οτι παιρνει ουσιες αρα και επικίνδυνη για αρρωστιες). μαρια. οταν δεν ειναι βιαστικη και ειναι καθαρη η πιπα της ειναι δυναμη. εχουν γραφτει πολλα εδω για αυτην καποιος την κατηγορησε οτι τον κολλησε ερπη. για μενα μακαρι να εχει μονο ερπη το κοριτσι

koursaraki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
i'll it a try...που λεν και οι Εγγλεζοι...ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδες...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
πολυ βιαστικη τελευταια και ολιγον βρωμικη τζανκυ (κανει μπαμ οτι παιρνει ουσιες αρα και επικίνδυνη για αρρωστιες). μαρια. οταν δεν ειναι βιαστικη και ειναι καθαρη η πιπα της ειναι δυναμη. εχουν γραφτει πολλα εδω για αυτην καποιος την κατηγορησε οτι τον κολλησε ερπη. για μενα μακαρι να εχει μονο ερπη το κοριτσι
Συμφωνω απολυτα μαζι σου εγω ειπα για τον ερπη αλλα ειπα μαλλων και φυσικα αυτο δεν αναιρει οτι στην πιπα η τυππισα ειναι μαστορισα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom