You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.622
- Πόντοι
- 7.095
Λοιπον...αν και γουστα ειναι αυτα και δεν κατακρινουμε. Πριν μερες πετυχα σε γνωστο μπουγατσατζιδικο της πολης γνωστο τραβελι της πολης η στο σχολασμα η σε break. Με φορμα για να καλυπτεται γενικα μεχρι και κουκουλα. Λυπηρο φυσικα που αναγκαζεται να κρυβεται ετσι. Ρε παιδια...χωρις τα ρουχα της δουλειας ηταν αντρας κανονικοτατος. Που με το ζορι να τον περνουσες για γκει. Επαθα σοκ. Αν δεν ηξερα το χαρακτηριστικοτατο πολυτελες αμαξι με τον χαρακτηριστικο αριθμο θα ελεγα κανω λαθος. Και παλι λεω οτι δεν κατακρινω τους παιχτες, αλλα εγω δε θα το εκανα. Τουλαχιστον θα ηθελα να μοιαζει γυναικα. Αυτα.
Καλημερα σε ολους. Επισκεψη την Παρασκευη 05/09 στην ομορφη θεσ/νικη λογω της εκθεσης και ειπα να κανω μια βολτα στις πιατσες που τοσο διαβαζω τον τελευταιο καιρο. Χαλια μαυρα... ειδα ομως δυο τεμαχια μαλλον καλα ....και θα ηθελα την γνωμη σας. Στην 26 Οκτωβριου ενα ξανθο με σγουρα μαλλια .....δυνατο κορμι εξ αποστασεως δεν το προλαβα να το δω απο κοντα εφυγε με πελατη και ενα μελαχρινο αδυνατο επι της Σταθμου λιγο πριν το εμπορικο με ενα κιτρινο FOX. Παρακαλω οποιος γνωριζει .....ευχαρηστω.
Καρντάση ούτε τρανς είναι πρώην μπετατζήδες είναι με περούκεςΚαλημερα σε ολους. Επισκεψη την Παρασκευη 05/09 στην ομορφη θεσ/νικη λογω της εκθεσης και ειπα να κανω μια βολτα στις πιατσες που τοσο διαβαζω τον τελευταιο καιρο. Χαλια μαυρα... ειδα ομως δυο τεμαχια μαλλον καλα ....και θα ηθελα την γνωμη σας. Στην 26 Οκτωβριου ενα ξανθο με σγουρα μαλλια .....δυνατο κορμι εξ αποστασεως δεν το προλαβα να το δω απο κοντα εφυγε με πελατη και ενα μελαχρινο αδυνατο επι της Σταθμου λιγο πριν το εμπορικο με ενα κιτρινο FOX. Παρακαλω οποιος γνωριζει .....ευχαρηστω.
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.171
Καρντάση ούτε τρανς είναι πρώην μπετατζήδες είναι με περούκες
Σήμερα κατά τις 21:00 επί της Γιαννιτσών κοντά στο Shell ξανθό καρέ μαλλί Βουλγάρα όνομα Βικτώρια με ωραίο σώμα 21 ετών με tatoo στη μέση.
Από εμφάνιση καλή, 20 γαμιση 15 πίπα με σκούφο
Από υπηρεσίες χάλια τόση βαρεμάρα σε σημείο ξενερώματος από τις ποιο χάλια, και να σκεφτείτε πως μόλις είχε βγει.
Από εμένα έχει άκυρο
Από υπηρεσίες χάλια τόση βαρεμάρα σε σημείο ξενερώματος από τις ποιο χάλια, και να σκεφτείτε πως μόλις είχε βγει.
Από εμένα έχει άκυρο
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
Σήμερα κατά τις 21:00 επί της Γιαννιτσών κοντά στο Shell ξανθό καρέ μαλλί Βουλγάρα όνομα Βικτώρια με ωραίο σώμα 21 ετών με tatoo στη μέση.
Από εμένα έχει άκυρο
Κριμα για τις χαλια υπηρεσιες. Αλλα τετοιο καυλετο χρονια εχω να δω στην ευρυτερη περιοχη
hard_rocker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 66
- Like
- 2.964
- Πόντοι
- 7.181
όντως συμπαθητικής εμφάνισης αλλά αν είναι να βαριέται. που της τον έδωσες rakor? αμάξι ή ξενοδοχείο?Σήμερα κατά τις 21:00 επί της Γιαννιτσών κοντά στο Shell ξανθό καρέ μαλλί Βουλγάρα όνομα Βικτώρια με ωραίο σώμα 21 ετών με tatoo στη μέση.
Από εμένα έχει άκυρο
όντως συμπαθητικής εμφάνισης αλλά αν είναι να βαριέται. που της τον έδωσες rakor? αμάξι ή ξενοδοχείο?
Αμάξι
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Έχεις απόλυτο δίκιο! Πάντως δεν μου έτυχε να δω τραβέλι σε τέτοια φάση..Λοιπον...αν και γουστα ειναι αυτα και δεν κατακρινουμε. Πριν μερες πετυχα σε γνωστο μπουγατσατζιδικο της πολης γνωστο τραβελι της πολης η στο σχολασμα η σε break. Με φορμα για να καλυπτεται γενικα μεχρι και κουκουλα. Λυπηρο φυσικα που αναγκαζεται να κρυβεται ετσι. Ρε παιδια...χωρις τα ρουχα της δουλειας ηταν αντρας κανονικοτατος. Που με το ζορι να τον περνουσες για γκει. Επαθα σοκ. Αν δεν ηξερα το χαρακτηριστικοτατο πολυτελες αμαξι με τον χαρακτηριστικο αριθμο θα ελεγα κανω λαθος. Και παλι λεω οτι δεν κατακρινω τους παιχτες, αλλα εγω δε θα το εκανα. Τουλαχιστον θα ηθελα να μοιαζει γυναικα. Αυτα.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Περασμα απο πιατσα κατα τις 23:00 μεχρι περιπου τις 12 και κατι λιγα πραματα αλλα τιποτα αξιολογο οι γνωστε ρουμουνες απεναντι απο το shell κατι μαυρουλες στη σταση στη μπουγατσα και κατι γυφτακια απεναντι και ενα ξανθο βουλγαρογυφτακι αρκετα καλο μπορω να πω και το μονο αξιολογο που πρεπει να χει αναφερθει ξανα απο συναγωνιστη που το πηρε στ αμαξι ουτε η κατσαριδα δεν ηταν σημερα στο ποστο της αυτα τιποτα αλλο.
σχετικη ηρεμια... καναδυο βουλγαρες στο βενζιναδικο,κατι μαυρακια στην σταση στην γιαννητσων,δυο γκαστρωμενες λιγο πριν την προεκταση,ενα μαναρακι βουλγαρα ξανθο καρε μαλλακι κοντο νορμαλ σωματακι με τεραστια βυζομπαλακια πανω στην μοναστηριου πριν την αγιων παντων,ενα τζανκι σε αρχικο σταδιο ωραια φατσουλα skinny με μικρο βυζακι...
αυταααααα
αααα και η κατσαριδα με τον νταβατζογκομενο της μαλωνανε αγρια,μετα ο γκομενος πηρε σε καποιον τηλεφωνο και του ελεγε ''φιλαρακι την κρατησες παραπανω απο μια ωρα,και ηταν μεγαλο λαθος αυτο και θα εχεις να κανεις μαζι μου''
αυταααααα
αααα και η κατσαριδα με τον νταβατζογκομενο της μαλωνανε αγρια,μετα ο γκομενος πηρε σε καποιον τηλεφωνο και του ελεγε ''φιλαρακι την κρατησες παραπανω απο μια ωρα,και ηταν μεγαλο λαθος αυτο και θα εχεις να κανεις μαζι μου''
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Εχει αναφερθει ενα βουλγαρακι με σκουλαρικι στα χειλια, ξανθο μαλλι, γυφτοφερνει κτλ αλλα τα τεραστια βυζομπαλακια ειναι new entry. Τωρα για την ιδια προκειται ποιος ξερει?σχετικη ηρεμια... καναδυο βουλγαρες στο βενζιναδικο,κατι μαυρακια στην σταση στην γιαννητσων,δυο γκαστρωμενες λιγο πριν την προεκταση,ενα μαναρακι βουλγαρα ξανθο καρε μαλλακι κοντο νορμαλ σωματακι με τεραστια βυζομπαλακια πανω στην μοναστηριου πριν την αγιων παντων,ενα τζανκι σε αρχικο σταδιο ωραια φατσουλα skinny με μικρο βυζακι...
αυταααααα
Εχει αναφερθει ενα βουλγαρακι με σκουλαρικι στα χειλια, ξανθο μαλλι, γυφτοφερνει κτλ αλλα τα τεραστια βυζομπαλακια ειναι new entry. Τωρα για την ιδια προκειται ποιος ξερει?
Εγώ έχω δει 2 διαφορετικές
1) Γυφτοβουλγαροφέρνη, ξανθό μαλλί με αδύνατο σώμα 1.60 περίπου σκουλαρίκι στο κάτω χείλος του στόματος 22 ετών με όνομα Αλεξάνδρα (θα ξαναπήγαινα)
2) Γυφτοβουλγαροφέρνη, ξανθό καρέ μαλλί με αδύνατο σώμα 1.70 περίπου σκουλαρίκι στο κάτω χείλος του στόματος με tatoo στη μέση 21 ετών με όνομα Βικτώρια (ήταν απαράδεκτη)
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
Ξέρουμε τπτ για τημ μελαχρινή πριν την διχαλα για τα κτελ στην γιανιτσων που φορουσε σημερα κατι σαν δυχτι για μπλουζα ?
trospe Giant
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 473
- Πόντοι
- 26
νεκρα στην πιατσα.δεν παιζει τιποτα εδω και καιρο.!!