Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
631
Πόντοι
291
ΝΙΝΑ που ακριβως και ποτε σε βρισκουμε?

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.173
ΝΙΝΑ που ακριβως και ποτε σε βρισκουμε?
δεν δουλευω πλεον συχνα .....σπανια ... Αν με πετυχεις θα με πετυχεις στην δυτικη εισοδο μετα τις 12,30 το βραδυ μεχρι 5,30 πρωι ...εχει δεν εχει δουλεια ....

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
παίδες Μαρία με μπόλικα τατουάζ κοντούλα μαύρο μαλλί την ξέρεις κανείς; αξίζει;

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Περασα και εγω μια βολτα χτες νωρις κατα τις 7 παρα. Δεν ειχε τιποτα. Το μονο καλο που θελω να αναφερω ειναι μια μουνιτσα με μαυρο φορεματακι που εσκασε μυτη στη Γιαννιτσων και εστριψε στο δρομο του fever. Καποιος παιχτης με audi την προσεγγισε αλλα η κοπελα απλα γυριζε σπιτι της απο τη δουλεια οποτε μπορει και να τον εβρισε δεν καταλαβα. Παντως αν δεν τη πλησιαζε αυτος ημουν και εγω ετοιμος ηταν καλο κομματι!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
παίδες Μαρία με μπόλικα τατουάζ κοντούλα μαύρο μαλλί την ξέρεις κανείς; αξίζει;
με τα γυαλακια συνηθως, ψαξε στο φορουμ  θα βρεις πολλες αναφορες εν ολιγοις
το πιο γρηγορο τσιμπουκι στο φαρ ουεστ
δυνατο τσιμπουκι κανεις δεν αντεξε 5 λεπτα
κοντοπουτανο καυλοραπανο
ελληνις ρουφιανις κορασις 20κατι ψιλα χρονωνε
οταν η αστυνομια εξαφανιζει τις αλλες αυτη παραμενει
ειπωθηκε οτι κολλαει και παρασημα ενας συναγωνιστης ανεφερε κατι για ερπη αλλα για μεγαλοσταυρους του σωτηρος και χρυσους σταυρους του ταγματος του φοινικος μετα χιαστων σπαθων και δαφνων δεν ακουσα κατι
κανει και σπεσιαλ προγραμματα με γυμνο τσιμπουκι και χυσιμο στο στομα αν δεν φοβασαι την παρασημοφοριση και τους σταυρους

Συνημμένα

• parasima1.jpg
    parasima1.jpg
    81 KB · Εμφανίσεις: 16

tarandino

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
12
Πόντοι
0
χαχαχαχαχαχα άρχοντας ο μπουρδελιωτης. την εχω κεράσει και εγώ ένα πιπώνι τη Μαρία, ευτυχώς χωρίς κανένα δωράκι απο μεριά της. σακούλα στο πουλί και βουρ! εμπειρία... και συνήθως ενδίδει και στο 10ευρον!

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
χαχαχαχαχαχα άρχοντας ο μπουρδελιωτης. την εχω κεράσει και εγώ ένα πιπώνι τη Μαρία, ευτυχώς χωρίς κανένα δωράκι απο μεριά της. σακούλα στο πουλί και βουρ! εμπειρία... και συνήθως ενδίδει και στο 10ευρον!

πως μπορείτε να δίνετε τσιμπούκι με προφηλακτικό σας ζηλεύω.... ποτέ δεν τα κατάφερα... και φυσικά με φοβίζει πάρα πολύ στο να μην κολλήσω τίποτα

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Σε συνεχόμενες βόλτες βλέπω μονο καναδυο τρία μπάζα και μερικές μαύρες... Α και μια γκαστρωμένη με την κοιλιά τουρλα...! Καλα ποιος την πηδαει αυτη...; Ντροπή...  :idiot:
Την κατσαρίδα δεν την αναφέρω, εννοείται πως ειναι πάντα παρών...  :tits2:
Πάντως κανενα ίχνος απο την χαζουλα πιτσιρίκα με τα βυζια... Πωωωω ξέχασα πως τη λενε, κόλλησα... Γεράματα... :huh:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Α και μια γκαστρωμένη με την κοιλιά τουρλα...! Καλα ποιος την πηδαει αυτη...; Ντροπή...  :idiot:
και εγω εχθες στις γυρες που εκανα εβλεπα καποιους να την περνουν μαζι τους και σκευτομουνα ποσο κενοι πρεπει να ειναι αυτοι οι ανθρωποι  >:( στις ατελοιοτες γυρες που εκανα εχθες ρωτησα σχεδον ολες για ακαποτα και τα σχετικα σχεδον ολες κανουν ακοποτα τσιμπουκια αλλα ειχε και μια που εκανε και ακαποτο γαμισι  :uglystupid: με λιγα ευρω παραπανω.προσοχη αλανια γιατι καλη η γκαυλα αλλα θα πρεπει να εχουμε την υγεια μας για να την γευομαστε  ;) παντως πιο χαμηλα δεν μπορει να παει σχεδον ολες οι κοπελες που ειδα εχθες ηταν απαραδεκτες μονο ο θανατος μπορει να τις γαμισει αυτες  :S

treliaris69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
re pedia ime neos edw.....mporei na me enimerwsei kapoios pio thewreite kalos travelos gia na tin parw pou na ine kathari na kanei telia tsimpoukia kai na min milaei poli!!! :tits: :tits: :tits: :knockinb: :knockinb: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Γραφε ελληνικά...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
κ τι θα κανουν αλαξοκωλιες η αλαξο :bigdick:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
re pedia ime neos edw.....mporei na me enimerwsei kapoios pio thewreite kalos travelos gia na tin parw pou na ine kathari na kanei telia tsimpoukia kai na min milaei poli!!! :tits: :tits: :tits: :knockinb: :knockinb: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
Kαθαρη και πιατσα????Πιο πιθανο ν ανατειλει αυριο ο Ηλιος απο τη Δυση

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Χθες 2/9 λόγο των πολλών μηχανών της αστυνομίας δεν είχε και πολλά στη πιάτσα. Κατά τις 12:30 όμως επί της Μοναστηρίου είχε μια Ξανθιά με σκουλαρίκι στα χείλια  εκ δηλώσεως της από Βουλγαρία ετών 22 και ότι έχει 10 μέρες που ήρθε Ελλάδα, (τα Ελληνικά τα έμαθε στην Κύπρο όπου και ήταν πριν).
Τα του αγώνα, από εμφάνιση γυφτοβουλγαροφέρνη, με ωραίο σώμα ψιλή δε τη λες με τίποτα. 15€ η πίπα :pipa2: και κάνη ωραία μόνο με σκούφο. 20€ πίπα γκαμίση.
Κάτι μαυρούλες  χθες τις είχαν μαντρωμένες στη γωνία Μοναστηρίου με «Γιαννιτσών» η ΔΙΑΣ και γενικά κάναν ελέγχους και σε αυτοκίνητα.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.622
Πόντοι
7.095
Ηταν και η εγκυος και κατι αλλες σαπιες

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Χθες 2/9 λόγο των πολλών μηχανών της αστυνομίας δεν είχε και πολλά στη πιάτσα. Κατά τις 12:30 όμως επί της Μοναστηρίου είχε μια Ξανθιά με σκουλαρίκι στα χείλια  εκ δηλώσεως της από Βουλγαρία ετών 22 και ότι έχει 10 μέρες που ήρθε Ελλάδα, (τα Ελληνικά τα έμαθε στην Κύπρο όπου και ήταν πριν).
Τα του αγώνα, από εμφάνιση γυφτοβουλγαροφέρνη, με ωραίο σώμα ψιλή δε τη λες με τίποτα. 15€ η πίπα :pipa2: και κάνη ωραία μόνο με σκούφο. 20€ πίπα γκαμίση.
Κάτι μαυρούλες  χθες τις είχαν μαντρωμένες στη γωνία Μοναστηρίου με «Γιαννιτσών» η ΔΙΑΣ και γενικά κάναν ελέγχους και σε αυτοκίνητα.

την είδα κι εγώ αλλα κόλωσα να σου πω την αλήθεια.  Βίκυ νομίζω μου είπε την λένε.      και ήταν και μία τάνια

πίπα καλή είπες η ξανθιά ε; να την τιμήσουμε δλδ;

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
την είδα κι εγώ αλλα κόλωσα να σου πω την αλήθεια.  Βίκυ νομίζω μου είπε την λένε.      και ήταν και μία τάνια

πίπα καλή είπες η ξανθιά ε; να την τιμήσουμε δλδ;

Αλεξάνδρα μου είπε εμένα

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
μια με smart κοντο ξανθο μαλλι στην 26ης οκτωμβριου , ξερουμε τπτ ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom