black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
και παντα να ειναι ετσι ...καλο βραδυ
Καλή δουλειά.
και παντα να ειναι ετσι ...καλο βραδυ
δεν δουλευω πλεον συχνα .....σπανια ... Αν με πετυχεις θα με πετυχεις στην δυτικη εισοδο μετα τις 12,30 το βραδυ μεχρι 5,30 πρωι ...εχει δεν εχει δουλεια ....ΝΙΝΑ που ακριβως και ποτε σε βρισκουμε?
με τα γυαλακια συνηθως, ψαξε στο φορουμ θα βρεις πολλες αναφορες εν ολιγοιςπαίδες Μαρία με μπόλικα τατουάζ κοντούλα μαύρο μαλλί την ξέρεις κανείς; αξίζει;
χαχαχαχαχαχα άρχοντας ο μπουρδελιωτης. την εχω κεράσει και εγώ ένα πιπώνι τη Μαρία, ευτυχώς χωρίς κανένα δωράκι απο μεριά της. σακούλα στο πουλί και βουρ! εμπειρία... και συνήθως ενδίδει και στο 10ευρον!
και εγω εχθες στις γυρες που εκανα εβλεπα καποιους να την περνουν μαζι τους και σκευτομουνα ποσο κενοι πρεπει να ειναι αυτοι οι ανθρωποι > στις ατελοιοτες γυρες που εκανα εχθες ρωτησα σχεδον ολες για ακαποτα και τα σχετικα σχεδον ολες κανουν ακοποτα τσιμπουκια αλλα ειχε και μια που εκανε και ακαποτο γαμισι με λιγα ευρω παραπανω.προσοχη αλανια γιατι καλη η γκαυλα αλλα θα πρεπει να εχουμε την υγεια μας για να την γευομαστε ;) παντως πιο χαμηλα δεν μπορει να παει σχεδον ολες οι κοπελες που ειδα εχθες ηταν απαραδεκτες μονο ο θανατος μπορει να τις γαμισει αυτες :SΑ και μια γκαστρωμένη με την κοιλιά τουρλα...! Καλα ποιος την πηδαει αυτη...; Ντροπή...
αν μαγειρευει καλα παντεψου τον κιολαςre pedia ime neos edw.....mporei na me enimerwsei kapoios pio thewreite kalos travelos gia na tin parw pou na ine kathari na kanei telia tsimpoukia kai na min milaei poli!!!
Kαθαρη και πιατσα????Πιο πιθανο ν ανατειλει αυριο ο Ηλιος απο τη Δυσηre pedia ime neos edw.....mporei na me enimerwsei kapoios pio thewreite kalos travelos gia na tin parw pou na ine kathari na kanei telia tsimpoukia kai na min milaei poli!!!
Χθες 2/9 λόγο των πολλών μηχανών της αστυνομίας δεν είχε και πολλά στη πιάτσα. Κατά τις 12:30 όμως επί της Μοναστηρίου είχε μια Ξανθιά με σκουλαρίκι στα χείλια εκ δηλώσεως της από Βουλγαρία ετών 22 και ότι έχει 10 μέρες που ήρθε Ελλάδα, (τα Ελληνικά τα έμαθε στην Κύπρο όπου και ήταν πριν).
Τα του αγώνα, από εμφάνιση γυφτοβουλγαροφέρνη, με ωραίο σώμα ψιλή δε τη λες με τίποτα. 15€ η πίπα και κάνη ωραία μόνο με σκούφο. 20€ πίπα γκαμίση.
Κάτι μαυρούλες χθες τις είχαν μαντρωμένες στη γωνία Μοναστηρίου με «Γιαννιτσών» η ΔΙΑΣ και γενικά κάναν ελέγχους και σε αυτοκίνητα.
την είδα κι εγώ αλλα κόλωσα να σου πω την αλήθεια. Βίκυ νομίζω μου είπε την λένε. και ήταν και μία τάνια
πίπα καλή είπες η ξανθιά ε; να την τιμήσουμε δλδ;