Πέρασμα εχθές, κατά τις 22:30.
Η Τζένη (η Ζωη που δούλευε στο RELAX) κατέβαινε την Βούτυρα, με γοργό βήμα.
Στην Σαπφώς μια χονδροφυφτομπαζοβουλγαρα, ούτε καν το πόδι από το γκάζι δεν τράβηξα, προσπέρασα σφαίρα.
Κυρίλλου 2 κρος-τρανς-τραβεστι, ούτε αυτά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι είναι.
Α.Π. η Μιλενα η νταρτανα, απέναντι μια χονδροβουλγαρα, αμέσως μετά η έγκυος στα γκρι ντυμένη.
Χαλκίδος κλασικά η Λουκία, και μετά η Μιλενα η ξεπετά.
Οικονόμου μια Βουλγάρα ψιλογυφτιλε καστανή και διπλά η Μαρία με τα τατουάζ.
"Πάμε?" με ρώτησε, "Όχι, αν δεν βρω τη Στέλλα, θα πάω για την Τσενη" της απάντησα.
Βγήκα από Κωλέττη, Μοναστηρίου και στην στάση μετά τη διασταύρωση καθόταν η Φωτεινή, αυτήν είχα να την δω πολύ καιρό, την είχα φόρτωση
παλιότερα απογεύματα για πίπα στο αμαξι και μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις.
Σταματάω, ήρθε στο αμαξι, 20€ μου είπε, την είπα έλα μέσα.
Μου είπε να πάμε προς τα ΚΤΕΛ άλλα ενθυμούμενος το γερο που μας την είχε πέσει με την Ευα,
την ρώτησα αν έχει χρόνο και αν δεν έχει αντίρρηση να πάμε στο σπίτι μου, μιας και την οικογένεια την έχω παραθέριση.
Μου λέει κανένα πρόβλημα, άλλα για σπίτι 30€ και αν θέλω μου κάνει και μασάζ με 10€ ακόμα και 2 φόρες και μασάζ στα 50€.
"Πάμε για το μασάζ και βλέπουμε", της είπα.
Λοιπόν, πραγματικά από τις λίγες φόρες που πέρασα τόσο καλά με κοπέλα του δρόμου.
Μπήκε πρώτα και έκανε μπάνιο, από πίσω έκανα και εγώ, αράξαμε να πιούμε κάτι, έπεσε στα γόνατα και άρχισε να μου κάνει μασάζ τα ποδια.
Πήγαμε στο κρεβάτι και άρχισε να με τρίβει, σηκώθηκε όρθια και με πατούσε την πλάτη, μετά άρχισε να με τριβή ξανά και αυτό κράτησε κάνα μισάωρο.
Μου έπιασε μετά το πόδι και μου το γύρισε στο πλάι μου πιάνει με τα χεριά την ψωλή, σκύβει
ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΛΥΦΩΚΩΛΑΔΑ
τα είδα όλα, "Χαλάρωσε" μου λέει "θα δεις, θα σου αρέσει"
Συνέχισε με μια από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει, ασχολιόταν τακτικά με τα μπαλάκια, άλλα η γλωσσά της ξέφευγε και προς τα κάτω.
Με τελείωσε για αρχή με την πίπα, πήγε τα έφτυσε στο μπάνιο και εγώ πήγα πλύθηκα, έβαλα κάτι να πιούμε και ετοιμαστήκαμε για να φύγουμε.
Τελικά της έδωσα τα 50€, απλος και μονο γιατί πέρασα πολύ καλά και γιατί την κοντά δυόμισι ώρες στο σπίτι μου, φτάσαμε 23:00 και φύγαμε 01:20.
Έχεις το τηλ της;