Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
βολτα πριν λιγο 10 και κατι... η χρυσα μολις ειχε καθαρισει απο πεσιμο που εφαγε απο την αστυνομια και την εκανε προς μοναστηριου...
2 βουλγαρες στην διχαλα σε κατι σκαλακια,κατι μιλφαρες κλασσικες φατσες στο στενο μετα την διχαλα,
η ηρα στην μοναστηριου εκοβε βολτες
και δυο καινουργια βουλγαρακια στην μοναστηριου,το ενα κοντο νορμαλ σωματακι με πεταχτα βυζομπαλακια μαλλι αλογοουρα και ωραι φατσουλα,και μια χοντρη μαζι της... 30 στο σπιτι τους...

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Πέρασμα εχθές, κατά τις 22:30.

Η Τζένη (η Ζωη που δούλευε στο RELAX) κατέβαινε την Βούτυρα, με γοργό βήμα.

Στην Σαπφώς μια χονδροφυφτομπαζοβουλγαρα, ούτε καν το πόδι από το γκάζι δεν τράβηξα, προσπέρασα σφαίρα.

Κυρίλλου 2 κρος-τρανς-τραβεστι, ούτε αυτά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι είναι.

Α.Π. η Μιλενα η νταρτανα, απέναντι μια χονδροβουλγαρα, αμέσως μετά η έγκυος στα γκρι ντυμένη.

Χαλκίδος κλασικά η Λουκία, και μετά η Μιλενα η ξεπετά.

Οικονόμου μια Βουλγάρα ψιλογυφτιλε καστανή και διπλά η Μαρία με τα τατουάζ.
"Πάμε?" με ρώτησε, "Όχι, αν δεν βρω τη Στέλλα, θα πάω για την Τσενη" της απάντησα.

Βγήκα από Κωλέττη, Μοναστηρίου και στην στάση μετά τη διασταύρωση καθόταν η Φωτεινή, αυτήν είχα να την δω πολύ καιρό, την είχα φόρτωση
παλιότερα απογεύματα για πίπα στο αμαξι και μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις.

Σταματάω, ήρθε στο αμαξι, 20€ μου είπε, την είπα έλα μέσα.
Μου είπε να πάμε προς τα ΚΤΕΛ άλλα ενθυμούμενος το γερο που μας την είχε πέσει με την Ευα,
την ρώτησα αν έχει χρόνο και αν δεν έχει αντίρρηση να πάμε στο σπίτι μου, μιας και την οικογένεια την έχω παραθέριση.
Μου λέει κανένα πρόβλημα, άλλα για σπίτι 30€ και αν θέλω μου κάνει και μασάζ με 10€ ακόμα και 2 φόρες και μασάζ στα 50€.
"Πάμε για το μασάζ και βλέπουμε", της είπα.

Λοιπόν, πραγματικά από τις λίγες φόρες που πέρασα τόσο καλά με κοπέλα του δρόμου.
Μπήκε πρώτα και έκανε μπάνιο, από πίσω έκανα και εγώ, αράξαμε να πιούμε κάτι, έπεσε στα γόνατα και άρχισε να μου κάνει μασάζ τα ποδια.
Πήγαμε στο κρεβάτι και άρχισε να με τρίβει, σηκώθηκε όρθια και με πατούσε την πλάτη, μετά άρχισε να με τριβή ξανά και αυτό κράτησε κάνα μισάωρο.
Μου έπιασε μετά το πόδι και μου το γύρισε στο πλάι μου πιάνει με τα χεριά την ψωλή, σκύβει

ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΛΥΦΩΚΩΛΑΔΑ

τα είδα όλα, "Χαλάρωσε" μου λέει "θα δεις, θα σου αρέσει"
Συνέχισε με μια από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει, ασχολιόταν τακτικά με τα μπαλάκια, άλλα η γλωσσά της ξέφευγε και προς τα κάτω.
Με τελείωσε για αρχή με την πίπα, πήγε τα έφτυσε στο μπάνιο και εγώ πήγα πλύθηκα, έβαλα κάτι να πιούμε και ετοιμαστήκαμε για να φύγουμε.
Τελικά της έδωσα τα 50€, απλος και μονο γιατί πέρασα πολύ καλά και γιατί την κοντά δυόμισι ώρες στο σπίτι μου, φτάσαμε 23:00 και φύγαμε 01:20.

Έχεις το τηλ της;

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21

Στην Σαπφώς μια χονδροφυφτομπαζοβουλγαρα, ούτε καν το πόδι από το γκάζι δεν τράβηξα, προσπέρασα σφαίρα.

Α.Π. η Μιλενα η νταρτανα, απέναντι μια χονδροβουλγαρα, αμέσως μετά η έγκυος στα γκρι ντυμένη.

"Πάμε?" με ρώτησε, "Όχι, αν δεν βρω τη Στέλλα, θα πάω για την Τσενη" της απάντησα.

Βγήκα από Κωλέττη, Μοναστηρίου και στην στάση μετά τη διασταύρωση καθόταν η Φωτεινή, αυτήν είχα να την δω πολύ καιρό, την είχα φόρτωση

Μου είπε να πάμε προς τα ΚΤΕΛ άλλα ενθυμούμενος το γερο που μας την είχε πέσει με την Ευα,
την ρώτησα αν έχει χρόνο και αν δεν έχει αντίρρηση να πάμε στο σπίτι μου, μιας και την οικογένεια την έχω παραθέριση.
Μου λέει κανένα πρόβλημα, άλλα για σπίτι 30€ και αν θέλω μου κάνει και μασάζ με 10€ ακόμα και 2 φόρες και μασάζ στα 50€.

Λοιπόν, πραγματικά από τις λίγες φόρες που πέρασα τόσο καλά με κοπέλα του δρόμου.
Μπήκε πρώτα και έκανε μπάνιο, από πίσω έκανα και εγώ, αράξαμε να πιούμε κάτι, έπεσε στα γόνατα και άρχισε να μου κάνει μασάζ τα ποδια.
Πήγαμε στο κρεβάτι και άρχισε να με τρίβει, σηκώθηκε όρθια και με πατούσε την πλάτη, μετά άρχισε να με τριβή ξανά και αυτό κράτησε κάνα μισάωρο.
Μου έπιασε μετά το πόδι και μου το γύρισε στο πλάι μου πιάνει με τα χεριά την ψωλή, σκύβει

Συνέχισε με μια από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει, ασχολιόταν τακτικά με τα μπαλάκια, άλλα η γλωσσά της ξέφευγε και προς τα κάτω.
Με τελείωσε για αρχή με την πίπα, πήγε τα έφτυσε στο μπάνιο και εγώ πήγα πλύθηκα, έβαλα κάτι να πιούμε και ετοιμαστήκαμε για να φύγουμε.
Τελικά της έδωσα τα 50€, απλος και μονο γιατί πέρασα πολύ καλά και γιατί την κοντά δυόμισι ώρες στο σπίτι μου, φτάσαμε 23:00 και φύγαμε 01:20.

ρε black.... απάντησε ρε φίλε σου έστειλα και pm.... θα μας πεθάνεις....

John O Varvatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Geia sas paidia,  pou mporo na vro kalositemenes 45+ gkomenes stin thessaloniki?
Iparxoun meri pou kanoun piatsa tetoies ginaikes?

JoV

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Geia sas paidia,  pou mporo na vro kalositemenes 45+ gkomenes stin thessaloniki?
Iparxoun meri pou kanoun piatsa tetoies ginaikes?

JoV
οι καλοσιτεμενες ειναι στα μπουρδελα, το 1/3 ειναι στην ηλικια που ψαχνεις πχ συλβια στην ανδρεου γεωργιου, ευα στα τριδυμα.
στην γιαννιτσων θα βρεις μονο κακοσιτεμενες και πιθανον με παρασημα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Παλικάρια καλημέρα!
Χθες βράδυ είδα μία νταρντανογκόμενα στο περίπτερο των Δικαστηρίων με τη "στολή" των κοριτσιών της πιάτσας. Έβγαζε πουτανίλα από χιλιόμετρα. Ηλικία κοντά στα 25, ψηλή, γεματούλα, φαινόταν καθαρή και αρκετά όμορφη. Μιλούσε με έναν γνωστό της που τη φώναξε Βικτώρια. Είναι παιδί της πιάτσας η λεγάμενη ή δουλεύει σε κανένα μπαράκι; 

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
Παλικάρια καλημέρα!
Χθες βράδυ είδα μία νταρντανογκόμενα στο περίπτερο των Δικαστηρίων με τη "στολή" των κοριτσιών της πιάτσας. Έβγαζε πουτανίλα από χιλιόμετρα. Ηλικία κοντά στα 25, ψηλή, γεματούλα, φαινόταν καθαρή και αρκετά όμορφη. Μιλούσε με έναν γνωστό της που τη φώναξε Βικτώρια. Είναι παιδί της πιάτσας η λεγάμενη ή δουλεύει σε κανένα μπαράκι; 
μελαχρινη ..???

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Παλικάρια καλημέρα!

Αυτήν είδες φίλε?

Αν είναι αυτή την βρίσκεις πίσω από τον ΟΠΑΠ

Συνημμένα

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_11790.jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_11790.jpg
    78 KB · Εμφανίσεις: 20

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86

Έχεις το τηλ της;

Φίλε έχω βγάλει πολύ κούραση την τελευταία εβδομάδα.
Τηλέφωνο δεν έχω, γιατί δεν κουβαλούσε και μαζί της για να πάρω το νούμερο.
Είναι περίπου 1,70, μαλι μελαχρινό μέχρι τους ώμους,βάφεται έντονα, βυζι μέτριο προς το μικρό,
ντύνεται σαν μια καθημερινή κοπέλα, έχει σχετικά φαρδιά λεκάνη και μπουταρες.
Βγαίνει Μοναστηριού, από Κωλέττη και προς δυτικά.
Εχθές την ξαναφόρτωσα για μια πίπα, ήταν στη στάση μπροστά στο Κοκκινο, κατά τις 06:30.
Την ρώτησα πως και πρωινή, και μου είπε ότι βγήκε κατά τις 23:00, αλλά την μαζεψανε και είχε ιγη ωρα που την άφησαν.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Παίδες χτες το βραδυ, μαλλον σημερα το πρωι κατα τις 04:00 τίμησα την Χρύσα.
Σαλονικιά δηλώνει (δεν νομιζω).
Η αληθεια ειναι οτι με το που έβγαινε σχηματίζονταν μια μικρή ουρά απο 4-5 αυτοκίνητα.
Ο φίλος black που την πήρε έγραψε μια πολυ καλη κριτική και με επηρέασε.
Την πάτησα.
Πήγα σπίτι της με 40€.
Παιδιά SOS!  Μην το επιχειρήσετε! Βρώμικα και Άγιος ο Θεός! Το μπάνιο μες στη βρώμα.
Πραγματα πεταμένα δεξιά αριστερά, χαμός! Ένας καναπές-κρεβάτι άνω κατω.
Σκέφτηκα να την κοπανησω αλλα η κριτική του black adder υπερίσχυσε.
Το αποτέλεσμα;
Ξεπετα. Ολα στο μπαμ μπαμ.
Σίγουρα δεν θα ξαναπαρω. Μπορούσα με 40€ να πάρω πιτόγυρα και μπύρες. Θα ένιωθα μεγαλύτερη ανακούφιση!

Φίλε,δεν γράφω κριτικές,απλώς ενημερώσεις για το ποιες είδα και πως πέρασα.

Εγω προσωπικά πέρασα καλά μαζί της.

Ούτε ουρά είχε για να με ξεπετάξει να πάει στον επόμενο, ούτε σπίτι της πήγαμε.
Στην μπουγάτσα ήταν και είχε τελειώσει με την πιάτσα,
και απλός της ετυχα και εγώ.

Εμπειρικά πάντως,
αν πας σε σπίτι η χοτελι, και η κοπέλα δεν μπει να κάνει έστω ένα ντουζ,
τότες η φάση θα είναι ξεπέτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom