Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Argiris_25

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
βρηκα ενα ψιλοπρεζακι ρπ στη σταση 20 πιπα γαμησι στο παρκινγκ 50 στο ξενοδοχειο την ειπα με 50 και κωλο λεει ντα της λεω νιετ πεζερβατιβι και λεει ντα ημουν με φιλαρακι με το που ακουσα ντα την εκανα
Ποτε φιλε μου? Ονομα κρατησες? Στην σταση πριν την Γιαννιτσων, πανω στην Μοναστηριου εννοεις?

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
βρηκα ενα ψιλοπρεζακι ρπ στη σταση 20 πιπα γαμησι στο παρκινγκ 50 στο ξενοδοχειο την ειπα με 50 και κωλο λεει ντα της λεω νιετ πεζερβατιβι και λεει ντα ημουν με φιλαρακι με το που ακουσα ντα την εκανα
καλο θα ειναι να μη δινοντε αυτες οι πληροφοριες κατα τη γνωμη μου,γιατι ειμαι σιγουρος οτι μερικοι απο εδω δεν θα εκαναν το ιδιο με εσενα  ;)

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
χωρις καποτα ολα το πρεζακι στην σταση στην μοναστηριου πριν στριψεις γιαννιτσων στο στενακι που κατεβανεις στο παλιο κλαμπ που χει κλεισει εδω και 3 χρονια κοντα ειναι ενα μπουγατσατζιδικο

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.622
Πόντοι
7.095
χωρις καποτα ολα το πρεζακι στην σταση στην μοναστηριου πριν στριψεις γιαννιτσων στο στενακι που κατεβανεις στο παλιο κλαμπ που χει κλεισει εδω και 3 χρονια κοντα ειναι ενα μπουγατσατζιδικο
ακαπο

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.622
Πόντοι
7.095
Αυτό το εκπληκτικό το είδατε? Εγκυρότατο :p

Είναι απίστευτο. Κι όμως απολύτως αληθινό. Όλα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη με τον πρωταγωνιστή μας να κάνει πιάτσα πλεόν στα Δικαστήρια.

Ο Γιώργος είναι τραβεστί. Κάθε βράδυ ντύνεται προκλητικά και κάνει  πεζοδρόμιο. Τον έχουμε πετύχει πολλές φορές στην οδό Κωλλέτη. Η πελατεία του δεν είναι σταθερή.

Τις «σπασμένες» νύχτες μπορεί να γυρίσει σπίτι με άδειο πορτοφόλι. Τις καλές νύχτες μπορεί να έχει μέχρι και οκτώ πελάτες. Καθένας από αυτούς θα έχει πληρώσει τουλάχιστον 30 ευρώ για τις υπηρεσίες της Κάτιας – αυτό το όνομα διάλεξε ως καλλιτεχνικό,

Είναι καινούριος στη νύχτα. Ακόμη δεν έχει συμπληρώσει ένα χρόνο στο πεζοδρόμιο. Η πιάτσα για την «Κάτια» ήταν λύση ανάγκης και όχι επιλογή. «Η κρίση με στρίμωξε για τα καλά. Έπρεπε να κάνω κάτι για να συνεχίσω να στέκομαι όρθιος» λέει στο thestival ο Γιώργος  φέρνοντας στο μυαλό του σαν ταινία όλα όσα προηγήθηκαν της τολμηρής απόφασής του.

Σήμερα είναι 37 χρόνων. Από μικρός είχε τάσεις προς την ομοφυλοφιλία. Δεν είχε σκεφτεί ποτέ πως η ανάγκη θα τον οδηγούσε στον αγοραίο έρωτα.
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στα Μάλγαρα. Από μικρός ασχολήθηκε με τις αγροκαλλιέργειες της οικογένειάς του. Αργότερα αποφάσισε να συνεχίσει τη δουλειά του πατέρα του. Πήρε στο όνομά του την νταλίκα της οικογένειας και ξεκίνησε μεταφορές σε όλη την Ελλάδα. Η δουλειά πήγαινε καλά και ο ίδιος ήταν αποφασισμένος να επεκτείνει την οικογενειακή επιχείρηση. Κατάφερε να αγοράσει και δεύτερη νταλίκα. Η δουλειά αυξήθηκε και μαζί με αυτήν αυξήθηκαν και τα κέρδη.

Όμως ήρθαν χρόνια δύσκολα. Η κρίση άρχισε να χτυπά την πόρτα . Ένα τροχαίο ατύχημα αχρήστευσε τελείως τη μία από τις δύο νταλίκες. Τα χρέη της επιχείρησης άρχισαν να αυξάνονται. «Πούλησα για παλιοσίδερα τη μια νταλίκα και προσπάθησα να διαχειριστώ τα χρέη δουλεύοντας την νταλίκα του πατέρα μου. Οι φόροι ήταν δυσβάσταχτοι και έτσι έπρεπε να βρω χρήματα από αλλού», θυμάται.

Ξεκίνησε κάνοντας κάποια σόου σε νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Υποδυόταν τη γυναίκα και χόρευε για τους θαμώνες. Το εισόδημά του δεν ήταν αρκετό και η νταλίκα δεν δούλευε όπως παλιά. Πριν από ένα χρόνο πήρε τη μεγάλη απόφαση. Θα πουλούσε το κορμί του για να επιβιώσει. Γράφτηκε στο σωματείο των διεμφυλικών και ξεκίνησε να κλείνει το μάτι σε εκείνους που τριγυρνούν στα λημέρια του πληρωμένου έρωτα.

«Δίνω το κορμί μου και όχι την ψυχή μου. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάνω αυτή τη δουλειά. Ένας φίλος μου που ήταν τραβεστί βρέθηκε πυροβολημένος στο αυτοκίνητό του πριν από χρόνια. Η πιάτσα δεν είναι εύκολη. Κινδυνεύεις κάθε δευτερόλεπτο. Κρατητήρια, δικαστήρια, πρόστιμα, είναι συχνό φαινόμενο» λέει ο Γιώργος. και αποτραβιέται στη δικιά του γωνιά του δρόμου περιμένοντας τον επόμενο πελάτη του.

Είναι αδερφός κορυφαίας τραγουδίστριας που τον έχει κρατήσει μακριά της καθώς θεωρεί την απόφασή του λανθασμένη. Θεωρεί επίσης πώς θα του κάνει κακό στην καριέρα της…

Τραγική!

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
κανενα νεο απο την Στελλα εχουμε? που βοσκει η πουτανα ...

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
631
Πόντοι
291
Νεφελη με smart στην 26ης Οκτ.Τι μερος του λογου ειναι? Ειναι τρανς,τραβελι,κανονικο μουνι? πολυ γλυκια.Αξιζει?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.622
Πόντοι
7.095
Νεφελη με smart στην 26ης Οκτ.Τι μερος του λογου ειναι? Ειναι τρανς,τραβελι,κανονικο μουνι? πολυ γλυκια.Αξιζει?
κανονικο στην 26ης με smart...πως σου ακουγεται εσενα?

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Κανονικό, εκ του κανονιού!!!

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86

Δωσε και αλλα μηνηματα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    3,9 KB · Εμφανίσεις: 14

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Με ιστορική σειρά.

Προηγούμενη Παρασκευή κατά τις 23:00 στην Κωλέττη η Στέλλα.
Φόρτωμα ρουτίνας, 20€ μια πίπα στο αμαξι.
Η πιάτσα σχεδόν αδεια.
Η Μαρία στην Ουρανού, λίγες Βουλγάρες Α.Π., δυο cross στην Κυρίλλου παρέα με τον Μπένι Χιλ, και μερικά γυφτοτσανκια στην διχάλα.

Προηγούμενη Κυριακή.
Επιστροφή από την παραλία, είμαι φτιαγμένος από το απόγευμα, έχοντας δει ένα φοβερό κωλαράκι,
με το κορδονάκι να εξαφανίζετε ανάμεσα στους γλουτούς, που μεχρι και του 6χρονου γιου μου του σηκώθηκε.

Στην στάση μπροστά στο κόκκινο, ένα ψηλό, μελαχρινό όμορφο που δεν το είχα ξαναδεί.
Το πήρα για ένα TestDrive για πίπα στο 20€.
Ακόμα μια κλασική Βουλγάρα.
Πίπα αποστειρωμένη, χωρίς να ασχοληθεί καθόλου με τα μπαλάκια, και συνεχώς μου τον έπαιζε.
Κοπελιά, δεν βγαίνει έτσι μεροκάματο.
Αν και δεν μου παραπονιόταν που αργούσα ψιλοξενεροσα μαζί της, και από το γεγονός ότι είχαν έρθει αλλα δυο αμάξια διπλά μας,
και τις είπα να φύγουμε.
Με ρώτησε αν δεν έκανε κάτι καλά, της είπα δεν φταις εσύ, εγώ φταίω, που σε πήρα.

Την άφησα στην στάση, και μπήκα Γιαννιτσών απο Α.Π.
Α.Π. η Μιλενα, που έχω γράψει για αυτήν σε προηγούμενο ποστ.
Μπροστά στο παλιό ΚΤΕΛ μια κοντούλα Βουλγάρα, μελαχρινή ίσιο μάλη, ωραίο κορμάκι, και απεναντι στην διασταυρωση με Οικονομου
η Μαρια.
Ρωτάω την Βουλγαρία αν κάνει καλύτερη πίπα από την Μαρία, γελάει και μου λέει να δοκιμάσω.
Την πήρα λοιπόν και αυτήν για μια πίπα στο 20€ αν και τόσο μου είπε παίρνει για σεξ.
Μιλενα, μου είπε και αυτή, καλά πόσες Μιλενες έχει η πιατσα την ρωτάω.
Στα του έργου, παπαρια, βιαστική, στο 5λεπτο άρχισε τα άντε τελείωνε,
μου λέει να ανεβεί να κάτσει πάνω μου, άντε της λέω ανέβα.

Ερώτηση.
Τι είναι πιο γρήγορο από το 4G της Cosmote?
Η Βουλγάρα κιλότα.

Τα κατέβασε κουνήθηκε 3 φόρες πάνω μου, και τα ξαναανέβασε και μου λέει αυτό ήταν και ντύνετε και φεύγει, και έχω μείνει εγώ με μια καπότα στην ψωλή και καμιά κοπέλα μέσα στο αμαξι. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :banghead

Τρίτη περνάω από Γιαννιτσών κατά τις 19:00, γυρνώντας στο γραφείο,
μπροστά στην Χαλκίδος η Εύα. Αυτή που είχα γράψει που μας την είχε πέσει ο γερός.
Δεν έχασα την ευκαιρία και την φόρτωσα για μια πίπα.
Της είπα ότι και το τηλέφωνο που μου έδωσε δεν ισχύει, και μου έλεγε κάτι παπαριες ότι δεν βρίσκει το ΡΙΝ για να το ανοίξει.

Εχθές κατα τις 23:00 επιστρέφω από την παραλία
και λέω να πάω να δώσω τα μαριναρισμενα στο αλατόνερο, παπαρια μου, σε καμιά κορασίδα να μου τα ξαλμυρισει.
Μοναστηρίου με Α.Π. είχαν μαγκώσει οι ΔΙΑΣ 4 Βουλγάρες,
Α.Π. με Γιαννιτσών η Μιλενα η ψιλη και λίγο πιο κάτω η Μιλενα η ξεπετά.
Χαλκίδος η Λουκία με ένα τσανκι και ένα τρανς.
Οικονόμου μια έγκυος στα κόκκινα, και μια χονδρουλα, και απέναντι προς Κωλέττη πήγαινε σφαίρα η Μαρία.
Σταματάω στη Μαρία και κατεβαίνω να κάνουμε ένα τσιγάρο πρην φύγουμε για το σπίτι της.
Σταματάει και μπροστά μας ένα AUDI και μου λέει η Μαρία "περίμενε με, σε 5 λεπτά είμαι πίσω".

Ερώτηση δυο.
Η πίπα της Μαρίας.

Δεν είχα προλάβει να κάνω το τσιγάρο και είχε επιστρέψει.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.622
Πόντοι
7.095
Κοινώς αδερφέ η πιάτσα δεν σε θέλει...μήπως να βάλεις άλλα 5-10 και να γαμήσεις σε κανά μπουρδελάκι που τόση πατάτα δε θα τη φας?

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Κοινώς αδερφέ η πιάτσα δεν σε θέλει...μήπως να βάλεις άλλα 5-10 και να γαμήσεις σε κανά μπουρδελάκι που τόση πατάτα δε θα τη φας?

Δεν είναι θεμα χρημάτων φίλε,
Υπηρξε και καιρος που πηγενα και μπουρδελα και στουντιο.
Απλος με βολευει να περναω απο εκει πηγενοντας απο σπιτι-γραφειο, γραφειο-σπιτι.
Κανο παντα μονο ενα περασμα, αν εχει κατι καλο, καλος.

Την προηγούμενη βδομάδα είχα πολύ δουλειά στο λιμάνι,
τελειώνοντας, έβγαινα απο την πύλη και έκανα και μια βόλτα απο τα στούντιο.
Ε αυτο το σαλοναρισμα και το να σου λεει η τσάτσα πια ειναι μεσα και τι κανει, και να μπαίνω απο μαγαζι σε μαγαζι το βαριεμαι,
αν δεν γίνουμε Ολλανδια να τις εχουν βιτρινα, δεν με βλεπω για στουντιο.

Ερωτηση
Απέναντι απο το ΕΡΩΣ, άνοιξε παράρτημα ο ΟΚΑΝΑ?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Με ιστορική σειρά.

Προηγούμενη Παρασκευή κατά τις 23:00 στην Κωλέττη η Στέλλα.
Φόρτωμα ρουτίνας, 20€ μια πίπα στο αμαξι.
Η πιάτσα σχεδόν αδεια.
Η Μαρία στην Ουρανού, λίγες Βουλγάρες Α.Π., δυο cross στην Κυρίλλου παρέα με τον Μπένι Χιλ, και μερικά γυφτοτσανκια στην διχάλα.

Προηγούμενη Κυριακή.
Επιστροφή από την παραλία, είμαι φτιαγμένος από το απόγευμα, έχοντας δει ένα φοβερό κωλαράκι,
με το κορδονάκι να εξαφανίζετε ανάμεσα στους γλουτούς, που μεχρι και του 6χρονου γιου μου του σηκώθηκε.

Στην στάση μπροστά στο κόκκινο, ένα ψηλό, μελαχρινό όμορφο που δεν το είχα ξαναδεί.
Το πήρα για ένα TestDrive για πίπα στο 20€.
Ακόμα μια κλασική Βουλγάρα.
Πίπα αποστειρωμένη, χωρίς να ασχοληθεί καθόλου με τα μπαλάκια, και συνεχώς μου τον έπαιζε.
Κοπελιά, δεν βγαίνει έτσι μεροκάματο.
Αν και δεν μου παραπονιόταν που αργούσα ψιλοξενεροσα μαζί της, και από το γεγονός ότι είχαν έρθει αλλα δυο αμάξια διπλά μας,
και τις είπα να φύγουμε.
Με ρώτησε αν δεν έκανε κάτι καλά, της είπα δεν φταις εσύ, εγώ φταίω, που σε πήρα.

Την άφησα στην στάση, και μπήκα Γιαννιτσών απο Α.Π.
Α.Π. η Μιλενα, που έχω γράψει για αυτήν σε προηγούμενο ποστ.
Μπροστά στο παλιό ΚΤΕΛ μια κοντούλα Βουλγάρα, μελαχρινή ίσιο μάλη, ωραίο κορμάκι, και απεναντι στην διασταυρωση με Οικονομου
η Μαρια.
Ρωτάω την Βουλγαρία αν κάνει καλύτερη πίπα από την Μαρία, γελάει και μου λέει να δοκιμάσω.
Την πήρα λοιπόν και αυτήν για μια πίπα στο 20€ αν και τόσο μου είπε παίρνει για σεξ.
Μιλενα, μου είπε και αυτή, καλά πόσες Μιλενες έχει η πιατσα την ρωτάω.
Στα του έργου, παπαρια, βιαστική, στο 5λεπτο άρχισε τα άντε τελείωνε,
μου λέει να ανεβεί να κάτσει πάνω μου, άντε της λέω ανέβα.

Ερώτηση.
Η Βουλγάρα κιλότα.

Τα κατέβασε κουνήθηκε 3 φόρες πάνω μου, και τα ξαναανέβασε και μου λέει αυτό ήταν και ντύνετε και φεύγει, και έχω μείνει εγώ με μια καπότα στην ψωλή και καμιά κοπέλα μέσα στο αμαξι. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :banghead

Τρίτη περνάω από Γιαννιτσών κατά τις 19:00, γυρνώντας στο γραφείο,
μπροστά στην Χαλκίδος η Εύα. Αυτή που είχα γράψει που μας την είχε πέσει ο γερός.
Δεν έχασα την ευκαιρία και την φόρτωσα για μια πίπα.
Της είπα ότι και το τηλέφωνο που μου έδωσε δεν ισχύει, και μου έλεγε κάτι παπαριες ότι δεν βρίσκει το ΡΙΝ για να το ανοίξει.

Εχθές κατα τις 23:00 επιστρέφω από την παραλία
και λέω να πάω να δώσω τα μαριναρισμενα στο αλατόνερο, παπαρια μου, σε καμιά κορασίδα να μου τα ξαλμυρισει.
Μοναστηρίου με Α.Π. είχαν μαγκώσει οι ΔΙΑΣ 4 Βουλγάρες,
Α.Π. με Γιαννιτσών η Μιλενα η ψιλη και λίγο πιο κάτω η Μιλενα η ξεπετά.
Χαλκίδος η Λουκία με ένα τσανκι και ένα τρανς.
Οικονόμου μια έγκυος στα κόκκινα, και μια χονδρουλα, και απέναντι προς Κωλέττη πήγαινε σφαίρα η Μαρία.
Σταματάω στη Μαρία και κατεβαίνω να κάνουμε ένα τσιγάρο πρην φύγουμε για το σπίτι της.
Σταματάει και μπροστά μας ένα AUDI και μου λέει η Μαρία "περίμενε με, σε 5 λεπτά είμαι πίσω".

Ερώτηση δυο.
Η πίπα της Μαρίας.

Δεν είχα προλάβει να κάνω το τσιγάρο και είχε επιστρέψει.
Άπαιχτος όπως πάντα στις ενημερώσεις σου :boobies:
Αλλά κ στο χιούμορ σου  :2funny: :2funny:

Ηθικό συμπέρασμα" 4G κ @@ "

Communihil

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα...  οποιος  συναγωνιστης  ξαναφορτωσει αυτη την ελληνιδα την χρυσα ας να ζητησει αμα γινεται κανα τηλ μια; και δουλευει και με σπιτι... για εμας τους μηχανοβιους που δεν μπορουμε να  φορτωνουμε με αμαξι. ευχαριστω εκ των προτερων

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
παιζει να υπαρχει κινεζικο μασατζιδικο στα στεκια σας
καπου στη γιαννιτσων ακουσε ενας φιλος οτι εχει

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αυτη η μαρια με τα γυαλακια, η ρεηβου-καυλοφατσα, τελικα τι παρασημα κουβαλαει? γιατι για ερπη που εγραψε ενας, αμα εχεις παει με πανω απο 2 γυναικες εχεις κολλησει στατιστικα. τιποτα επικινδυνο εχει ακουσει κανεις, γιατι κανει και γαμω τις πιπες και με βαζει σε πειρασμο το καυλοραπανο να της τον ξαναδωσω αλλα ειμαι κοτουλα με τις αρρωστιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom