Με ιστορική σειρά.
Προηγούμενη Παρασκευή κατά τις 23:00 στην Κωλέττη η Στέλλα.
Φόρτωμα ρουτίνας, 20€ μια πίπα στο αμαξι.
Η πιάτσα σχεδόν αδεια.
Η Μαρία στην Ουρανού, λίγες Βουλγάρες Α.Π., δυο cross στην Κυρίλλου παρέα με τον Μπένι Χιλ, και μερικά γυφτοτσανκια στην διχάλα.
Προηγούμενη Κυριακή.
Επιστροφή από την παραλία, είμαι φτιαγμένος από το απόγευμα, έχοντας δει ένα φοβερό κωλαράκι,
με το κορδονάκι να εξαφανίζετε ανάμεσα στους γλουτούς, που μεχρι και του 6χρονου γιου μου του σηκώθηκε.
Στην στάση μπροστά στο κόκκινο, ένα ψηλό, μελαχρινό όμορφο που δεν το είχα ξαναδεί.
Το πήρα για ένα TestDrive για πίπα στο 20€.
Ακόμα μια κλασική Βουλγάρα.
Πίπα αποστειρωμένη, χωρίς να ασχοληθεί καθόλου με τα μπαλάκια, και συνεχώς μου τον έπαιζε.
Κοπελιά, δεν βγαίνει έτσι μεροκάματο.
Αν και δεν μου παραπονιόταν που αργούσα ψιλοξενεροσα μαζί της, και από το γεγονός ότι είχαν έρθει αλλα δυο αμάξια διπλά μας,
και τις είπα να φύγουμε.
Με ρώτησε αν δεν έκανε κάτι καλά, της είπα δεν φταις εσύ, εγώ φταίω, που σε πήρα.
Την άφησα στην στάση, και μπήκα Γιαννιτσών απο Α.Π.
Α.Π. η Μιλενα, που έχω γράψει για αυτήν σε προηγούμενο ποστ.
Μπροστά στο παλιό ΚΤΕΛ μια κοντούλα Βουλγάρα, μελαχρινή ίσιο μάλη, ωραίο κορμάκι, και απεναντι στην διασταυρωση με Οικονομου
η Μαρια.
Ρωτάω την Βουλγαρία αν κάνει καλύτερη πίπα από την Μαρία, γελάει και μου λέει να δοκιμάσω.
Την πήρα λοιπόν και αυτήν για μια πίπα στο 20€ αν και τόσο μου είπε παίρνει για σεξ.
Μιλενα, μου είπε και αυτή, καλά πόσες Μιλενες έχει η πιατσα την ρωτάω.
Στα του έργου, παπαρια, βιαστική, στο 5λεπτο άρχισε τα άντε τελείωνε,
μου λέει να ανεβεί να κάτσει πάνω μου, άντε της λέω ανέβα.
Ερώτηση.
Τι είναι πιο γρήγορο από το 4G της Cosmote?
Η Βουλγάρα κιλότα.
Τα κατέβασε κουνήθηκε 3 φόρες πάνω μου, και τα ξαναανέβασε και μου λέει αυτό ήταν και ντύνετε και φεύγει, και έχω μείνει εγώ με μια καπότα στην ψωλή και καμιά κοπέλα μέσα στο αμαξι.
:banghead
Τρίτη περνάω από Γιαννιτσών κατά τις 19:00, γυρνώντας στο γραφείο,
μπροστά στην Χαλκίδος η Εύα. Αυτή που είχα γράψει που μας την είχε πέσει ο γερός.
Δεν έχασα την ευκαιρία και την φόρτωσα για μια πίπα.
Της είπα ότι και το τηλέφωνο που μου έδωσε δεν ισχύει, και μου έλεγε κάτι παπαριες ότι δεν βρίσκει το ΡΙΝ για να το ανοίξει.
Εχθές κατα τις 23:00 επιστρέφω από την παραλία
και λέω να πάω να δώσω τα μαριναρισμενα στο αλατόνερο, παπαρια μου, σε καμιά κορασίδα να μου τα ξαλμυρισει.
Μοναστηρίου με Α.Π. είχαν μαγκώσει οι ΔΙΑΣ 4 Βουλγάρες,
Α.Π. με Γιαννιτσών η Μιλενα η ψιλη και λίγο πιο κάτω η Μιλενα η ξεπετά.
Χαλκίδος η Λουκία με ένα τσανκι και ένα τρανς.
Οικονόμου μια έγκυος στα κόκκινα, και μια χονδρουλα, και απέναντι προς Κωλέττη πήγαινε σφαίρα η Μαρία.
Σταματάω στη Μαρία και κατεβαίνω να κάνουμε ένα τσιγάρο πρην φύγουμε για το σπίτι της.
Σταματάει και μπροστά μας ένα AUDI και μου λέει η Μαρία "περίμενε με, σε 5 λεπτά είμαι πίσω".
Ερώτηση δυο.
Τι είναι πιο γρήγορο από το 4G της Cosmote?
Η πίπα της Μαρίας.
Δεν είχα προλάβει να κάνω το τσιγάρο και είχε επιστρέψει.