Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
η Νινα λεει οτι κανει τα καλυτερα και πιο βαθεια τσιμπουκια...πενευεται γιαυτο κιολας και εχει να το λεει...
ρε συ ο τυπος συζηταει για πιπα στο 10ρικο περιπου.
εχεις ιδεα ποσο ψηλα εχει το κασε της η νινα?
παιρνει 5 πιπες απο μαυρες ή πρεζονια στην μια της νινας ο ανθρωπος. στις 5 η 1 θα του κατσει καλη δεν μπορει.

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
ρε συ ο τυπος συζηταει για πιπα στο 10ρικο περιπου.
εχεις ιδεα ποσο ψηλα εχει το κασε της η νινα?
παιρνει 5 πιπες απο μαυρες ή πρεζονια στην μια της νινας ο ανθρωπος. στις 5 η 1 θα του κατσει καλη δεν μπορει.
μονο πιπα 30 στην 4 αδα  ομαδικο τσιμπουκι 25 το πουτσοκεφαλο  :2on1: :2on1: :2on1:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
χθες το βραδυ ποιες ηταν αυτες οι 2 μελαχροινες στις αρχες σχετικα της γιαννιτσων??? μια με μινι γουστα και μια τζινακι και ωραιο προσωπακι

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
χθες το βραδυ ποιες ηταν αυτες οι 2 μελαχροινες στις αρχες σχετικα της γιαννιτσων??? μια με μινι γουστα και μια τζινακι και ωραιο προσωπακι
Τις ειδα και εγω , βουλγαρακια στο 20αρικο

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Περασμα απο πιατσα κατα τις 22:00 μεχρι τις 22:40 περιπου μια λεξη μονο χαρακτιριζει πλεον την πιατσα ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ  :headbang: :headbang: :headbang:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
O BLACK ADDER που χαθηκε ρε παιδια?

Η μαυρη οχια που χαθηκε  :think: καιρο εχει να γραψει,γνωριζει κανεις κατι;

ποιος να ξερει ολοι ινγκογνιτο ειμαστε εδω, αγνωστοι μεταξυ αγνωστων...
ηταν μεγαλος κασκαντερ και το κασκαντεριλικι ειναι επικίνδυνο, φοβαμαι μην επαθε κανενα ατυχημα.

και εγω τις ιδιες σκεψεις εκανα  :S

Λετε ρε μαγκες γιατι εχει καιρο να φανει.

Παντως και χθες και τωρα,συνδεμενος είναι...

ας ειναι καλα το παλικαρι και ας μη γραφει  :grin: ετσι και αλλιως πολλες αναφορες εχει δοσει,σειρα μας τωρα  :rockon:

Αν είχα λήψη από το σπίτι για κάνα 2μηνο, η γυναικα μου τόσο δεν θα ενδιαφερόταν. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Τι να γράψω ρε παιδιά, έχει βγη μήπως και τίποτα αξιόλογο για να γραφτεί?

Είμαι πνιγμένος από την δουλειά, άρχισαν και τα σχολια, οποτε αφιερώνω πιο πολυ χρονο στο σπιτι για τα παιδια.
Περνάω καθε μερα απο κατω, απλος τις ωρες που περναω δεν εχει τιποτα, εκτος απο κατσαριδα (στην οποια εχω δωσει μερικες πιπες στα "γρυγορα", οι γνωστες Βουλγαρες, αντε και κανα-δυο μαυρουλες και τα γνωστα τσανκια στο τελος της γιαννιτσων.

Και Παρασκευη και Σαββατο που γυρναω πιο αργα μια απο τα ιδια, και υπαρχει και ο χαμος απο την ασφαλεια, στην οποια προσφατα εγινα πελατης τους.

Αν υπαρξει κατι το αξιολογο να ειστε συγουροι οτι απο μενα θα το μαθετε πρωτοι.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
δεν υπαρχει αυτο που ειδα την παρασκευη κατα τις 12
ειχε ρανταρ στο υψος της μπουγατσας που βγαινει η νινα ακριβως απεναντι στις αποθηκες του οσε
μετρησα 5 περιπολικα εκει οπκε κτλ
και ολα τα στενα γυρο απο την γιαννιτσων και στη γιαννιτσων πανω τουλαχιστον 7-8 ζευγαρια μηχανες της διας

Και εγώ από τους τυχερούς που σταματήσαν είμαι.

Ήμουν Αναγεννήσεως με ενα φίλο για ποτάκι, αυτός έφυγε και εγώ έκατσα λίγο παραπάνω.
Γιαννιτσών με Μαζαράκη με σταματήσαν για αλκοτέστ,
έφαγα 300 για το αλκοόλ και 200 γιατί το δίπλωμα μου έληξε τον Αύγουστο, και μου το πήραν κιόλας.

Περιμενο τωρα ποτε θα με φωναξουν για τη γεννητρια που εχουν στο τμημα να βγαλω τα σπασμενα.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
χθες τη νυχτα ηταν ενας τυπος στη Γιαννιτσων περνωντας το παλιο Sol αριστερα κατω στο πρωτο στενο,με κατεβασμενο το παντελονι στη μεση του δρομου και επαιζε τον πουτσο του επιδεικτικα σε οποιο αμαξι περνουσε

απο κει και περα εκτος απο τις μαυρουλες επικρατουσε η απολυτη νεκρα...ουτε βουλγαρακια ουτε πρεζονακια ουτε τιποτα

Γνωστός ανώμαλος- καθυστεριμενος απο το Βαθυλακο.
Τριγυρνά στην περιοχή της Γέφυρας και της Σινδου.
Συνεργάτης μου, τον έχει ξάδερφο, ένα πρωί που ήμουν σε αυτόν για δουλειά, ήρθε και του ζητούσε λεφτά.
Τον εστιλε στο διάολο.
Μετα μου είπε οτι πρην λίγες μέρες είχε πάει κοντά στην κόρη του και τον έβγαλε και τον έπαιζε.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
το city gate ξεκινησε την ανακαινιση,και θα ανοιξει με νεο ονομα ONE SALONIKA,μεχρι να ανοιξει πρεπει να εχει καθαρισει η πιατσα (ντεμεκ),για αυτο γινονται ολα.....
προσπαθουν να τις πανε προς το fix μερια,αλλα δεν το κοβω να γινεται γιατι ειναι μακρια ο δεντροποταμος

Με 2000€ ενοίκιο, αλλα 4000€ κοινόχρηστα, θα ήσουν πραγματικά Paraxenos να άνοιξης εκεί κατάστημα,
και ας έχουν πάει την πιάτσα και στην Δομοκό.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.697
Πόντοι
38.177
Συνεργάτης μου, τον έχει ξάδερφο, ένα πρωί που ήμουν σε αυτόν για δουλειά, ήρθε και του ζητούσε λεφτά.
Τον εστιλε στο διάολο.
Μετα μου είπε οτι πρην λίγες μέρες είχε πάει κοντά στην κόρη του και τον έβγαλε και τον έπαιζε.

Οι γκόμενες του Βαθυλακου λένε οτι ειναι απο το βαθυλαρυγγο  :grin: :grin:  :grin:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Λοιπόν αν και είναι άσχετο με το θέμα, θα το γράψω και εδώ.

Συνεργάτης μου ψάχνει για 2-3 άτομα που να έχουν κάποια εμπειρία σε περιελίξεις ηλεκτρικών κινητήρων
και 1-2 άτομα για εργατοτεχνιτες που να γνωρίζουν απο ντιζελομηχανες, ηλεκτροκολιση με TIG-MIG και οξυγόνο, για κατασκευές και συντήρηση ηλεκτρογεννητριων.

Αν κάποιος ενδιαφέρετε, κάτω από το avatar μου έχει ένα συννεφάκι που συμβολίζει το PM.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Οι γκόμενες του Βαθυλακου λένε οτι ειναι απο το βαθυλαρυγγο  :grin: :grin:  :grin:

Ανωμαλία από τις μεγαλύτερες φίλε, μου τον έδειχναν και μου έλεγαν ότι πάει στις παρκερες και λέει τους νταλικέρηδες να τους πάρει πιπα.

Ο συνεργάτης μου δεν τον αφήνει να πλησιάσει στο σπίτι του.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.697
Πόντοι
38.177
Ανωμαλία από τις μεγαλύτερες φίλε, μου τον έδειχναν και μου έλεγαν ότι πάει στις παρκερες και λέει τους νταλικέρηδες να τους πάρει πιπα.

Ο συνεργάτης μου δεν τον αφήνει να πλησιάσει στο σπίτι του.

Εγω για τις γκόμενες λεω απο το Βαθυλακο,οχι γι αυτον

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Τον εστιλε στο διάολο.
μου'χει δημιουργηθει ηδη μια περιεργεια να τον γνωρισω  :grin: :grin:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Σημερα 6 το πρωι η Βικτωρια , η ξανθια ρωσιδα , πιτα στη μαστουρα εψαχνε πελατη κοντα στο στεκι της Νινας  :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom