Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αυτη η μαρια με τα γυαλακια, η ρεηβου-καυλοφατσα, τελικα τι παρασημα κουβαλαει? γιατι για ερπη που εγραψε ενας, αμα εχεις παει με πανω απο 2 γυναικες εχεις κολλησει στατιστικα. τιποτα επικινδυνο εχει ακουσει κανεις, γιατι κανει και γαμω τις πιπες και με βαζει σε πειρασμο το καυλοραπανο να της τον ξαναδωσω αλλα ειμαι κοτουλα με τις αρρωστιες.
η ηρα κανει καλυτερες πιπες,δεν βιαζεται και περνει και 15....

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πρωινη βολτα κατα τις 6 απο γιαννιτσων καθως επεστρεφα σπιτι απο την δουλεια,πολλες μαυρες σε ολα τα ποστα,μια μελαχρινη κοντη ελληνιδα βαννεσα νομιζω την λενε στην διχαλα της γιαννιτσων,και μια κοκαλομουνα που δεν μπορεσα να διακρινω σε ενα στενακι της διχαλας,τσιμπουκονε εναν με βερμουδα στα ορθια αναμεσα σε δυο καδους,αυτος ειχε κατεβασει την βερμουδα χυμα κατω και ο κωλος του ηταν πεταγμενος εξω απο τους καδους,
ωρα για τρολλαρισμα λεω και σταματαω με την μια, βγαινω εξω και παω στους καδους,μολις με ειδε εσφιξε η κωλοτρυπιδα του απο τον φοβο,ανοιγω τον καδο πεταω ενα πακετο αδειο τσιγαρα και την κανω....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
παιζει να υπαρχει κινεζικο μασατζιδικο στα στεκια σας
καπου στη γιαννιτσων ακουσε ενας φιλος οτι εχει

Θες και κινέζικο μασατζίδικο πανάθεμά σε...  :2funny: :2funny: :2funny:

η ηρα κανει καλυτερες πιπες,δεν βιαζεται και περνει και 15....

Ήρα? Και την βρίσκουμε κάπου συγκεκριμένα αυτή? Και συγκεκριμένες ώρες?

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Θες και κινέζικο μασατζίδικο πανάθεμά σε...  :2funny: :2funny: :2funny:

Ήρα? Και την βρίσκουμε κάπου συγκεκριμένα αυτή? Και συγκεκριμένες ώρες?
αμα υπαρχει εδω κρυφοπουτανιτσα που πηδαει κινεζικο μουνακι και δεν μας λεει που,να βγαλει σπυρακι στον κωλο να μην μπορει να κατσει...
η Ηρα αραζει στην μετα την διχαλα ως συνηθως

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
αμα υπαρχει εδω κρυφοπουτανιτσα που πηδαει κινεζικο μουνακι και δεν μας λεει που,να βγαλει σπυρακι στον κωλο να μην μπορει να κατσει...
η Ηρα αραζει στην μετα την διχαλα ως συνηθως

Πούστη paraxene με εφαγες με την κατάρα σου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Η Ηρα ρε φιλε βγαίνει ακομα? Καιρό έχω να την πετύχω.

Πέρασμα εχθές κατα τις 23:00
Μοναστηρίου :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: και μια πουτάνα στη στάση πρην την διασταύρωση Μενεμένης.
Γιαννιτσών  :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: και στην Α.Π. τις είχανε μαζέψει όλες.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καθε μερα την βλεπω εκει ειναι ανελιπως... αν θες το τηλ της στειλε πμ
την θυμασαι την βενετια την τσιγγανοβουλγαρα μια αδυνατη? ξαναστειλε πμ

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
οποιος μπορει και εχει ας μου στειλει κανα τηλ απο  καμια πιατσοβια.ειχα το τηλ της στελλας αλλα αλλαξε αριθμο.ειμαι παντρεμενος και δεν εχω πολυ χρονο για τσαρκες.παω κατευθευαν στο ψητο. ευχαριστω.!

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χθεσινη μεσημεριανη βολτα απο τις 16΄30 εως 20΄00 ετσι μπας και πετυχω κανα καινουργιο τεμαχιο να κανω ραπορτο...
η παροιμια που λεει της νυχτας τα καμοματα τα βλεπει η μερα και γελα ηρθε στον νου μου,οταν συναντησα την Ηρα σε ενα στενακι στην διχαλα,ασπρες τριχες στο κεφαλι ποδια γεματα σημαδια και οταν χαμογελασε τις λειπαν και καμποσα δοντια... γμτ λεω  για αυτο η πιπα της ειναι τοσο καλη
κατα τα αλλα η πιατσα αδεια μεχρι λιγο πριν της 20΄00 που εσκασε μυτη η μαρια η τσιγγανα και μια καμπουριαρα μαζι με μια τσιγγανα μπαζο

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86

Προχθές το βραδυ που γινόταν της πουτάνας απο αστυνομία κάτω, για αυτούς ήταν.
Όταν τις μάζεψαν όλες, μάζεψαν και αυτή που αναφέρει το άρθρο, και αυτή έδωσε τους νταβάδες της για να γλιτώσει.
Αυτά τα έμαθα εχθές, από κοπέλα που την μάζεψαν μαζί της.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
χθεσινη μεσημεριανη βολτα απο τις 16΄30 εως 20΄00 ετσι μπας και πετυχω κανα καινουργιο τεμαχιο να κανω ραπορτο...
η παροιμια που λεει της νυχτας τα καμοματα τα βλεπει η μερα και γελα ηρθε στον νου μου,οταν συναντησα την Ηρα σε ενα στενακι στην διχαλα,ασπρες τριχες στο κεφαλι ποδια γεματα σημαδια και οταν χαμογελασε τις λειπαν και καμποσα δοντια... γμτ λεω  για αυτο η πιπα της ειναι τοσο καλη
κατα τα αλλα η πιατσα αδεια μεχρι λιγο πριν της 20΄00 που εσκασε μυτη η μαρια η τσιγγανα και μια καμπουριαρα μαζι με μια τσιγγανα μπαζο

3:30 ώρες βόλτα στην πιάτσα ρε paraxene?
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ούτε βάρδια να βαρουσες.

Την Ήρα φίλε είχα να την δω πολύ καιρό στην πιάτσα, ίσως και από πέρσι,
άλλα αν σαβουριασε έτσι απότομα μάλλον και αυτή θα ετοιμάζετε να πάει να κάνει παρέα τον Σιδηρόπουλο(τον Παύλο)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πέρασμα εχθές, κατά τις 22:30.

Η Τζένη (η Ζωη που δούλευε στο RELAX) κατέβαινε την Βούτυρα, με γοργό βήμα.

Στην Σαπφώς μια χονδροφυφτομπαζοβουλγαρα, ούτε καν το πόδι από το γκάζι δεν τράβηξα, προσπέρασα σφαίρα.

Κυρίλλου 2 κρος-τρανς-τραβεστι, ούτε αυτά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι είναι.

Α.Π. η Μιλενα η νταρτανα, απέναντι μια χονδροβουλγαρα, αμέσως μετά η έγκυος στα γκρι ντυμένη.

Χαλκίδος κλασικά η Λουκία, και μετά η Μιλενα η ξεπετά.

Οικονόμου μια Βουλγάρα ψιλογυφτιλε καστανή και διπλά η Μαρία με τα τατουάζ.
"Πάμε?" με ρώτησε, "Όχι, αν δεν βρω τη Στέλλα, θα πάω για την Τσενη" της απάντησα.

Βγήκα από Κωλέττη, Μοναστηρίου και στην στάση μετά τη διασταύρωση καθόταν η Φωτεινή, αυτήν είχα να την δω πολύ καιρό, την είχα φόρτωση
παλιότερα απογεύματα για πίπα στο αμαξι και μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις.

Σταματάω, ήρθε στο αμαξι, 20€ μου είπε, την είπα έλα μέσα.
Μου είπε να πάμε προς τα ΚΤΕΛ άλλα ενθυμούμενος το γερο που μας την είχε πέσει με την Ευα,
την ρώτησα αν έχει χρόνο και αν δεν έχει αντίρρηση να πάμε στο σπίτι μου, μιας και την οικογένεια την έχω παραθέριση.
Μου λέει κανένα πρόβλημα, άλλα για σπίτι 30€ και αν θέλω μου κάνει και μασάζ με 10€ ακόμα και 2 φόρες και μασάζ στα 50€.
"Πάμε για το μασάζ και βλέπουμε", της είπα.

Λοιπόν, πραγματικά από τις λίγες φόρες που πέρασα τόσο καλά με κοπέλα του δρόμου.
Μπήκε πρώτα και έκανε μπάνιο, από πίσω έκανα και εγώ, αράξαμε να πιούμε κάτι, έπεσε στα γόνατα και άρχισε να μου κάνει μασάζ τα ποδια.
Πήγαμε στο κρεβάτι και άρχισε να με τρίβει, σηκώθηκε όρθια και με πατούσε την πλάτη, μετά άρχισε να με τριβή ξανά και αυτό κράτησε κάνα μισάωρο.
Μου έπιασε μετά το πόδι και μου το γύρισε στο πλάι μου πιάνει με τα χεριά την ψωλή, σκύβει

ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΛΥΦΩΚΩΛΑΔΑ

τα είδα όλα, "Χαλάρωσε" μου λέει "θα δεις, θα σου αρέσει"
Συνέχισε με μια από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει, ασχολιόταν τακτικά με τα μπαλάκια, άλλα η γλωσσά της ξέφευγε και προς τα κάτω.
Με τελείωσε για αρχή με την πίπα, πήγε τα έφτυσε στο μπάνιο και εγώ πήγα πλύθηκα, έβαλα κάτι να πιούμε και ετοιμαστήκαμε για να φύγουμε.
Τελικά της έδωσα τα 50€, απλος και μονο γιατί πέρασα πολύ καλά και γιατί την κοντά δυόμισι ώρες στο σπίτι μου, φτάσαμε 23:00 και φύγαμε 01:20.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
"Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης."
:new_shocked:
σωματεμπορια και βιασμος ειναι στην Ελλαδα πλημμεληματα????
ο βιασμος απο μονος του δεν ειναι κακουργημα, δεν τον εστειλε κακουργοδικειο???  :o :huh:
καποιος νομικος να απαντησει?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
"Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης."
:new_shocked:
σωματεμπορια και βιασμος ειναι στην Ελλαδα πλημμεληματα????
ο βιασμος απο μονος του δεν ειναι κακουργημα, δεν τον εστειλε κακουργοδικειο???  :o :huh:
καποιος νομικος να απαντησει?
Αν και ασχετος με τις πιατσες, καμια φορα κανω τον κυκλο Γιαννιτσων-Μοναστηριου.
Πριν καμια εβδομάδα, πρσπερασα μια στη Μοναστηριου, σταματησα και την περιμενα. Πριν φτασει σε μενα, ενα αυτοκινιτο παρεμβαλεται αναμεσα μας, και βλεπω πεντακαθαρα στον καθρεφτη, χωρις να μιλησουν, να βγαζει κατι απ την τσαντα της και να το δινει στον οδηγο...
  Το αυτοκίνητο εφυγε, αυτη εκανε προς εμενα αλλα δεν με προφτασε φυσικα...

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Αν και ασχετος με τις πιατσες, καμια φορα κανω τον κυκλο Γιαννιτσων-Μοναστηριου.
Πριν καμια εβδομάδα, πρσπερασα μια στη Μοναστηριου, σταματησα και την περιμενα. Πριν φτασει σε μενα, ενα αυτοκινιτο παρεμβαλεται αναμεσα μας, και βλεπω πεντακαθαρα στον καθρεφτη, χωρις να μιλησουν, να βγαζει κατι απ την τσαντα της και να το δινει στον οδηγο...
  Το αυτοκίνητο εφυγε, αυτη εκανε προς εμενα αλλα δεν με προφτασε φυσικα...

Συνήθως δονουν τα χρήματα που βγάζουν στους νταβαδες, αυτές που έχουν τουλάχιστον, άλλες γιατί τις υποχρεώνουν, και άλλες από φόβο μην τις κλέψουν, γιατί έχει γίνει και αυτό.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Παίδες χτες το βραδυ, μαλλον σημερα το πρωι κατα τις 04:00 τίμησα την Χρύσα.
Σαλονικιά δηλώνει (δεν νομιζω).
Η αληθεια ειναι οτι με το που έβγαινε σχηματίζονταν μια μικρή ουρά απο 4-5 αυτοκίνητα.
Ο φίλος black που την πήρε έγραψε μια πολυ καλη κριτική και με επηρέασε.
Την πάτησα.
Πήγα σπίτι της με 40€.
Παιδιά SOS!  Μην το επιχειρήσετε! Βρώμικα και Άγιος ο Θεός! Το μπάνιο μες στη βρώμα.
Πραγματα πεταμένα δεξιά αριστερά, χαμός! Ένας καναπές-κρεβάτι άνω κατω.
Σκέφτηκα να την κοπανησω αλλα η κριτική του black adder υπερίσχυσε.
Το αποτέλεσμα;
Ξεπετα. Ολα στο μπαμ μπαμ.
Σίγουρα δεν θα ξαναπαρω. Μπορούσα με 40€ να πάρω πιτόγυρα και μπύρες. Θα ένιωθα μεγαλύτερη ανακούφιση!

mavropanat

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνιστες εχει κανενας το τηλεφωνο της χρυσας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom