Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Έχω φίλη που ήρθε απο Αθήνα, δουλεύει εδώ σε σκατοδουλια(τηλεφωνήτρια),11 ώρες την ημέρα, περνη 520€ καθαρά το μήνα,νοικαζει, και δεν παραπονιέται.

με ποσο νοικιαζει?100ευρω?αλλιως δν βγαινει  :grin:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
δεν παντρευτηκα στο πατρικο επεστρεψα

35+, να έχεις και μόνιμη δουλειά και να μένεις με τους γονείς το θεωρώ σφάλμα,
22 έφυγα απο το σπίτι, για να έχω την δικια μου ζωή, και αυτοβιοποριζομαι απο τότε χωρίς την βοήθειά κανενός.
Ακομα και όταν παντρεύτηκα, δεν δέχτηκα τίποτα απο κανένα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
22 έφυγα απο το σπίτι, για να έχω την δικια μου ζωή, και αυτοβιοποριζομαι απο τότε χωρίς την βοήθειά κανενός.

ολοι συο μουρδελα.κομ ειναι αυτοδημιουργητοι επιχειρηματιες  :tooth: :tooth: :tooth:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Στην επέκταση του Ευόσμου, βρισκης γκαρσονιέρες με 140€,
και γενικος Νεάπολη και δυτικά, βρισκεις πολύ φθηνά, παζάρια θέλει.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Έχω φίλη που ήρθε απο Αθήνα, δουλεύει εδώ σε σκατοδουλια(τηλεφωνήτρια),11 ώρες την ημέρα, περνη 520€ καθαρά το μήνα,νοικαζει, και δεν παραπονιέται.
δεν παραπονιεμαι για την δουλεια μου μια χαρα ευκολη δουλεια ειναι για τα λεφτα της. που δεν μπορω να εφαρμοσω τον νομο του πικερ παραπονιεμαι

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Για να επιστρέψουμε και στο θρεντ.
Πέρασα απο την πιάτσα κατα τις 23:00 επιστρέφοντας για το σπιτι.
Στην Σαπφώς ήταν η Τζένη, αλλα την φόρτωνε συναθλητής, ελπίζω και συνφορουμητης για να δουμε καμια ενημέρωση.
Κυρίλλου το βουλγαροτραβελο που ρεύεται σαν νταλικέρης.
Ακομα ένα έξω απο το αμαξι.
Αγιων Πάντων, η Μιλένα
Στην Οικονόμου, η γνωστη Μαρία, την όποια φόρτωσα για μια πίπα στο 20€.
Για την πίπα της έχουν γραφτεί πολλά, οπότε μην επαναλαμβάνομαι.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
δεν παραπονιεμαι για την δουλεια μου μια χαρα ευκολη δουλεια ειναι για τα λεφτα της. που δεν μπορω να εφαρμοσω τον νομο του πικερ παραπονιεμαι

Κανα ιδιαίτερο δεν παίζει φίλε, να συμπληρωνης το εισόδημα?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εγω εφυγα στα 22 επεστρεψα στα 32 τωρα ειμαι 34. να βιοποριστω μπορω, αλλα προτιμω να βγαζω στην ακρη περισσοτερα και να πηγαινω με πουτανες συχνοτερα παρα να ξοδευω καμια 350αρα σε σπιτι και να ειμαι τσιμα τσιμα να σκεφτομαι να μην γαμησω για να κανω οικονομια

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Κανα ιδιαίτερο δεν παίζει φίλε, να συμπληρωνης το εισόδημα?
ναι αν δουλεψεις (λεω αν γιατι δεν ειναι σιγουρο τι ιδιαιτερα θα βρεις) 3 ωρες καθε απογευμα εχεις ενα γαμησι δωρο την ημερα και διπλασιες ωρες εργασια. πρωηνν μου συναδελφος και με ντοκτορα βρηκε ενα παιδακι γυμνασιου μονο και εβγαζε ενα 30αρι την εβδομαδα απο εκει οποτε μεταναστευσε ελβετια και κονομαει.
επειτα προτιμω να ειμαι τεμπελης τα απογευματα και νομιμος, παρα να τρεχω εδω και εκει για ενα δυο γαμησια την εβδομαδα, τα οποια δεν μου λειπουν, ειπαμε κανω οικονομια απο σπιτι.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Και εγώ 39,
Έφυγα στα 22, δεν επέστρεψα ποτέ,
πήρα αμαξι,σπιτι(ακομα το πληρωνο),οικοσυσκευη,παντρεύτηκα στα 32, έκανα και 3 παιδιά,
αλλα όλα αυτα δεν με εμποδίζουν να πηγαίνω, κάθε 2-3 μέρες και με μια πουτανα.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εχω δεν θελω να εχω στο πισω μερος του μυαλου μου οτι χρωσταω καπου, και σπιτι να παρω τοις μετριτοις θα το παρω. γαμαω με το περισσευμα και οχι με το υστερημα

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
εχω δεν θελω να εχω στο πισω μερος του μυαλου μου οτι χρωσταω καπου, και σπιτι να παρω τοις μετριτοις θα το παρω. γαμαω με το περισσευμα και οχι με το υστερημα
Και εγώ απο το περίσσευμα γαμαω φίλε, απλος δεν λέω στη γυναίκα ποσα βγάζω.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
γαμα εσυ γιατι εγω απο το δρομο φαβαμαι τις αρρωστιες μονο κανα 2 φορες πηρα για πιπα την μαρια με τα γυαλακια την πληροφοριοδοτρα και αλλη μια μια ξανθια παχουλη βουλγαρα. τα ριχνω στα μπουρδελα. α και μια μαυρη πιπα επισης, ερασιτεχνης ειμαι στην γιαννιτσωνε

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Δεν έχω το χρόνο για μπουρδελοτσαρκες φίλε,
Γυρίζω στο γραφειο, αδειάζω τα εργαλεία και ξεκινώ για το σπίτι,
απλος με βολεύει ο δρομος απο εκεί, κάνω μια γύρα, αν βρω κάτι αξιογαμιτο καλός, αλλιως βουρ σπίτι

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τι λες? Ποιος έρπης μεταδίδεται φορώντας προφυλακτικό?? Ξέρεις τι λές? Τι σχέση έχει η βιολογία με τα λοιμώδη νοσήματα?
Triple-facepalm.jpg

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σημερα δεν ειχε τιποτε.. μονο η τζενη στην διχαλα μαζι με μια μαυρουλα
και η κατσαριδα να κοβει βολτες γιαννητσων με οικονομου στην σταση...
τελικα ζει... μαλλον το φιδι θα πηγε απο ερπη

nikbox

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
14
Πόντοι
1
παρεπιμπτοντας περσι εφαγα πολλες ωρες να διορθωνω πανελλαδικες αν τα παιδια ξερουν τα κριτηρια του κοχ για να θεωρηθει μια ασθενεια λοιμωδες νοσημα. εχεις καμια ιδεα νικμποξ ασχετε
Πρώτα απ' όλα σε παρακαλώ κράτησε τους χαρακτηρισμούς για αλλού! Μίλα χωρίς χαρακτηρισμούς όπως το ίδιο έκανα και εγώ. Το ότι διόρθωνες γραπτά παιδιών τι σχέση έχει με τα λοιμώδη νοσήματα? Αυτό είναι αποκλειστικά αντικείμενο ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥ ή ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ δηλαδή γιατρού και μόνο!!! Ο βιολόγος δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση με τον τρόπο μετάδοσης των λοιμωδών νοσημάτων και τον χρόνο επώασης κλπ. Για βρές μου εσύ λοιπόν σε ποιον επίσημο φορέα υπάρχει ανάλογος υπεύθυνος για λοιμώδη νοσήματα και είναι Βιολόγος? Για ρίξε μια ματιά στην διοίκηση του Κεντρου ελέγχου λοιμωδών νοσημάτων....
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας υποδείξεις κάποια βιβλιογραφική αναφορά που να υποστηρίζει ότι ο έρπης μεταδίδεται ακόμη και με τη χρήση προφυλακτικού? Για εξήγησέ μας καλύτερα εσύ που διορθώνεις και τα γραπτά τι σχέση έχει ή περιοχή της ήβης με τον έρπη και τι ακριβώς εννοείς?/ ότι από στοματικό έρωτα μπορεί να μεταδώσει τον επιχείλιο έρπη στα γεννητικά όργανα???

παρεπιμπτοντας περσι εφαγα πολλες ωρες να διορθωνω πανελλαδικες αν τα παιδια ξερουν τα κριτηρια του κοχ για να θεωρηθει μια ασθενεια λοιμωδες νοσημα. εχεις καμια ιδεα νικμποξ ασχετε
Το είπες μόνος σου..λοιμώδες νόσημα... Ότι είναι νόσημα είναι αντικείμενο της ιατρικής... και όχι της βιολογίας. Φυσικά και υπάρχουν γενικές γνώσεις από πλευράς βιολόγων αλλά όχι ειδικές. Άρα μην σπέρνεις φόβο...χωρίς να έχεις ειδικές γνώσεις.

νικμποξ πας καλα? ακου τι σχεση εχουν οι βιολογοι με τα μικροβια  Uglystupid Uglystupid Uglystupid
Καμία!!! Αυτό είναι δουλειά των Λοιμωξιολόγων και των μικροβιολόγων! Το ξέρουν και τα παιδιά...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Πρώτα απ' όλα σε παρακαλώ κράτησε τους χαρακτηρισμούς για αλλού! Μίλα χωρίς χαρακτηρισμούς όπως το ίδιο έκανα και εγώ. Το ότι διόρθωνες γραπτά παιδιών τι σχέση έχει με τα λοιμώδη νοσήματα? Αυτό είναι αποκλειστικά αντικείμενο ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥ ή ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ δηλαδή γιατρού και μόνο!!! Ο βιολόγος δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση με τον τρόπο μετάδοσης των λοιμωδών νοσημάτων και τον χρόνο επώασης κλπ. Για βρές μου εσύ λοιπόν σε ποιον επίσημο φορέα υπάρχει ανάλογος υπεύθυνος για λοιμώδη νοσήματα και είναι Βιολόγος? Για ρίξε μια ματιά στην διοίκηση του Κεντρου ελέγχου λοιμωδών νοσημάτων....
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας υποδείξεις κάποια βιβλιογραφική αναφορά που να υποστηρίζει ότι ο έρπης μεταδίδεται ακόμη και με τη χρήση προφυλακτικού? Για εξήγησέ μας καλύτερα εσύ που διορθώνεις και τα γραπτά τι σχέση έχει ή περιοχή της ήβης με τον έρπη και τι ακριβώς εννοείς?/ ότι από στοματικό έρωτα μπορεί να μεταδώσει τον επιχείλιο έρπη στα γεννητικά όργανα???
Το είπες μόνος σου..λοιμώδες νόσημα... Ότι είναι νόσημα είναι αντικείμενο της ιατρικής... και όχι της βιολογίας. Φυσικά και υπάρχουν γενικές γνώσεις από πλευράς βιολόγων αλλά όχι ειδικές. Άρα μην σπέρνεις φόβο...χωρίς να έχεις ειδικές γνώσεις.
Καμία!!! Αυτό είναι δουλειά των Λοιμωξιολόγων και των μικροβιολόγων! Το ξέρουν και τα παιδιά...
εσυ ειπες τι σχεση εχουμε οι βιολογοι με λοιμωξεις μας υποτιμησες ασχετε χαρακτηρισμο εκανες
βιολογος=μικροβιολογος, στο πανεπιστημιο καναμε μικροβιολογια και μπορουμε να ανοιξουμε δικο μας μικροβιολογικο εργαστηριο, τις αναλυσεις για να βρουμε τι μικροβια εχεις δεν τις κανουν υποχρεωτικα γιατροι και οι βιολογοι τις κανουν επισης.

για τους ερπητοϊους να μια παραπομπη που το λεει ξεκαθαρα οτι κολαει και απο το δερμα
"Ο έρπης είναι πλέον πιθανός να μεταδοθεί από την επαφή με το δέρμα ατόμου που νοσεί και έχει ορατές πληγές, φουσκάλες, ή ένα εξάνθημα (ένα ενεργό ξέσπασμα).
Μπορείτε επίσης να κολλήσετε έρπη ακόμα και όταν κάποιος δεν έχει καμιά ορατή πληγή (μπορεί ακόμη και να μην ξέρει ότι έχει έρπη), ή από το σάλιο ενός ανθρώπου που έχει έρπη ή ακόμα και από τα κολπικά ρευστά."
τα νοσημηματα δεν ειναι μονο αντικειμενο της ιατρικης ξες με ποσους ιους και ποσα λοιμωδη νοσηματα ασχολουνται βιολογοι???
ποσα τηλεφωνα βιολογων που εχουν δικα τους εργαστηρια που ασχολουνται με νοσηματα ΧΩΡΙΣ να εχουν ουτε εναν γιατρο στο εργαστηριο θες να σου στειλω??
εχω ειδικες γνωσεις εχω κανει ταυτοποιηση βακτηριων και καλλιεργειες ιων και βακτηριων με τα χερακια μου θες να παμε σε ενα εργαστηριο να εξετασω τι μικροβια κουβαλας?
στο σχολειο απλα απανταμε στα παιδια, στα νοσοκομεια και στα εργαστηρια κανουμε μικροβιολογικες, βιοχημικες και γενετικες αναλυσεις και ασχολουμαστε με νοσηματα λοιμωδη και μη , οι βιολογοι, μπουμπουνα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
"Το ξέρουν και τα παιδιά..."
αμα εισαι και εσυ απο αυτα τα παιδια μαθε οτι κανεις λαθος με αρρωστιες ασχολουνται επισης εκτος απο γιατρους και χημικοι, φαρμακοποιοι, βιολογοι, βιοχημικοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom