Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
οι βιολογοι εχουμε αδεια να ανοιξουμε δικο μας μικροβιολογικο και να ελεγχουμε χωρις αλλον γιατρο για υποαρξη οποιοδηποτε μικροβιο μαζι βεβαια και αυτα που προκαλουν λοιμωδη νοσηματα.
στα παιδια στο σχολειο εμεις τους εξηγουμε για τα λοιμωδη νοσηματα.
ολες οι μορφες ερπη και ο επιχειλιος και των γενετικων οργανων και αυτος που προκαλει ανεμοβλογια και ερπη ζωστηρα μεταδιδονται και με δερματικη επαφη, οποτε το οτι δεν θα κολησεις απο την περιοχη που φορας το προφυλακτικο δεν σε γλυτωνει κολας απο το δερμα της ηβης πχ η της κοιλιας δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχουν ορατα σημαδια για να ειναι αρκετα σκορπισμενος και εκει ο ιος

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
νικμποξ πας καλα? ακου τι σχεση εχουν οι βιολογοι με τα μικροβια  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
παρεπιμπτοντας περσι εφαγα πολλες ωρες να διορθωνω πανελλαδικες αν τα παιδια ξερουν τα κριτηρια του κοχ για να θεωρηθει μια ασθενεια λοιμωδες νοσημα. εχεις καμια ιδεα νικμποξ ασχετε

forest Bondurand

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παρεπιμπτοντας περσι εφαγα πολλες ωρες να διορθωνω πανελλαδικες αν τα παιδια ξερουν τα κριτηρια του κοχ για να θεωρηθει μια ασθενεια λοιμωδες νοσημα. εχεις καμια ιδεα νικμποξ ασχετε
αναπληρωτης εισαι;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
οχι μονιμος εδω και χρονια. 7 χρονια διορθωνω πανελλαδικες. κανω μαθημα για τα μικροβια και τα λοιμωδη νοσηματα και βγαινει ο καθε ασχετος νικμποξ να μου πει πως κολαει ο ερπης που το διδασκω τοσα χρονια

forest Bondurand

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
οχι μονιμος εδω και χρονια. 7 χρονια διορθωνω πανελλαδικες. κανω μαθημα για τα μικροβια και τα λοιμωδη νοσηματα και βγαινει ο καθε ασχετος νικμποξ να μου πει πως κολαει ο ερπης που το διδασκω τοσα χρονια
και ποσα ειναι τα λεφτα αν επιτρεπεται;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
της εφοριας εισαι? ψαξε στο ιντερνετ υπαρχουν τα μισθολογια. 8μισι καθαρα βγαινουν σε εμενα για αυτο ο νομος του πικερ με ξεσκιζει και αναγκαζομαι να εχω σχεση

forest Bondurand

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
της εφοριας εισαι? ψαξε στο ιντερνετ υπαρχουν τα μισθολογια. 8μισι καθαρα βγαινουν σε εμενα
πω πω για τον πουτσο φιλε
πως την βγαζεις;;
πουλας κορνεδες στην αριστοτελους;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
οχι αλλα μετα απο χρονια μετακομισα ξανα με οικογενεια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ε...τοτε καλα εισαι
καλα ομως οταν γνωριζεις κανα μουνι..τι του λες;
ειμαι 35++ και μενω με τους γονεις μου;;;;;; :-

χτυπα μια γκαρσονιερα με 10-15χιλιαρικα και καθαρισες  :grin: :grin:
εγω ακομα φοιτητης οταν ημουν μια θεια μ μ ειχε δωσει αδεια γκαρσονιερα  :grin: :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ε...τοτε καλα εισαι
καλα ομως οταν γνωριζεις κανα μουνι..τι του λες;
ειμαι 35++ και μενω με τους γονεις μου;;;;;; :-
ναι και η τελευταια ειχε τα μισα μου χρονια χαλαλι το ξενοδοχειο χεχεχε

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
χτυπα μια γκαρσονιερα με 10-15χιλιαρικα και καθαρισες  :grin: :grin:
εγω ακομα φοιτητης οταν ημουν μια θεια μ μ ειχε δωσει αδεια γκαρσονιερα  :grin: :grin:
η γκορσονιερα οπως εγραψες κοστιζει-δεσμευει χιλιαρικα και σε αναγκαζει να μεινεις μονιμα στην ιδια πολη.
εμενα μου αρεσει η γυρα εχω παει σε καμια 10αρια μερη για δουλεια και εκει ειχα το σπιτακι που νοικιαζα, τωρα εδω στην πατριδα αν δεν εχει η τυπισα σπιτι ή δεν την εχω γνωρισει στην οικογενεια για να την φερνω σπιτι μου την βγαζω σε ξενοδοχεια ή αμαξι ή εξοχη τωρα το καλοκαιρι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
η γκορσονιερα οπως εγραψες κοστιζει-δεσμευει χιλιαρικα και σε αναγκαζει να μεινεις μονιμα στην ιδια πολη.
εμενα μου αρεσει η γυρα εχω παει σε καμια 10αρια μερη για δουλεια και εκει ειχα το σπιτακι που νοικιαζα, τωρα εδω στην πατριδα αν δεν εχει η τυπισα σπιτι ή δεν την εχω γνωρισει στην οικογενεια για να την φερνω σπιτι μου την βγαζω σε ξενοδοχεια ή αμαξι ή εξοχη τωρα το καλοκαιρι.

δν εχεις κανα φιλο να σου δωσει κανα αδειο σπιτι? :grin: :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
το εχω κανει και αυτο παλιοτερα

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
τις 3 απο αυτες τις ξεπαρθενιασα εγω. τις υπολοιπες δεν μπορω να πιστεψω οτι εχουν παει σε ολη την ζωη τους με περισσοτερους απο οτι μια πουτανα σε μια νυκτα οποτε αμελητεος ο κινδυνος ειδικα οταν χρησιμοποιειται προφυλακτικο. αντιστοιχα μια της γιαννιτσων αν κανει 10 ακαποτα τσιμπουκια ανα νυκτα σε 2 βδομαδες κιολας θα την εχει κολησει την ηπατιτιδα. στα μπουρδελα για να παρουν αδεια να δουλεψουν κανουν εμβολιο κατα της ηπατιτιδας καθε 5 χρονια. το αιητζ μεταδιδεται πολυ πιο δυσκολα απο ηπατιτιδες, ενω τα κονδυλωματα και ο ερπης που μεταδιδονται ακομη και φορωντας προφυλακτικο ειναι πολυ πιο ακινδυνα.
αν θες καμια αλλη ερωτηση μπλακαντερ πολυ ευχαριστως η δουλεια μου ειναι να απανταω για αυτα, βιολογος ειμαι.

Το χιούμορ φίλε, ζδεν είναι χωριό στη Γαλλία.
Μην τα περνεις όλα της μετρητής.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
της εφοριας εισαι? ψαξε στο ιντερνετ υπαρχουν τα μισθολογια. 8μισι καθαρα βγαινουν σε εμενα για αυτο ο νομος του πικερ με ξεσκιζει και αναγκαζομαι να εχω σχεση

Έχω φίλη που ήρθε απο Αθήνα, δουλεύει εδώ σε σκατοδουλια(τηλεφωνήτρια),11 ώρες την ημέρα, περνη 520€ καθαρά το μήνα,νοικαζει, και δεν παραπονιέται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom