black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Και Γιαννιτσών και Μοναστηρίου μετά τις 21:00
Και σίγουρα νωρίς το πρωί μεταξύ 05:00 με 07:00
Και σίγουρα νωρίς το πρωί μεταξύ 05:00 με 07:00
Eυχαριστω , την τσεκαρα και την τεσταρα , πολυ καληΛευκο δερματακι, μαυρο μαλη συνηθος πιασμενο κοτσιδα, περιπου 1.70
με πιασηματα αλλα δεν χοντροφερνει,
βγαινει απο νωρις το απογευμα, συνηθος με μια καστανη κοντη, χονδρουλα,
στα σκαλακια μιας μονοκατοικιας πρην την διχαλα για τα ΚΤΕΛ, πανω στη Γιαννιτσων ή στην Α.Παντων.
Πέρασα και εγώ σήμερα κατά τις 22:40.
Μοναστηριού με Χαλκίδος ήταν μια ακριβως όπως την περιέγραψε ο Rakor.
Εμένα μου συστήθηκε ως Εύα.
15 για πίπα μου είπε με προφύλαξη και χωρίς βιασύνες.
Την φόρτωσα για δοκιμή.
Στο αμαξι αρχισε να μου λέει ότι ακουσε και ο Rakor.
Ότι δεν βγαίνει συχνά και ότι δουλεύει κύριος απο το σπίτι η στου πελάτη.
Πήγαμε κοντά στα ΚΤΕΛ σε καβανζα που μου πρότεινε.
Εβγαλα 20€ μου είπε δεν έχει τάλιρο και ότι θα κάνει ακαποτο για να πατσίσει.
Πίπα πραγματικά καλή, με πολύ ρουφιγμα στα μπαλάκια και βαθειά. Το δουλευει καλά το στόμα, αν και εβαζε κάποιες στιγμες και λίγο παραπάνω δόντι.
Μετά απο λίγο μου ζήτησε να πάμε έξω γιατι δεν βολευόταν.
Βγήκαμε λοιπόν έξω απο το αμαξι, έκατσε στα γόνατα και ξανάρχισε να δουλευει καλύτερα απο πρην.
Και τότε ξεκίνησε το γλέντι.
Έφτασε ένα αλλο ΙΧ με ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, μάλλον πηγεναν να ταΐσουν τα σκυλιά στη μάντρα πιο κάτω.
Βγαινει ο γέρος λοιπόν και αρχιζει ο εξής διαλογος:
-Τι κάνετε εδώ, πια είναι αυτη? Λες και εμένα με ήξερε.
-Η Μάνα μου, του λέω, -Ούτε βολτα τη μάνα μας δεν μπορούμε να βγάλουμε? του λέω, και η αλλη κρατούσε την ψωλη στα χέρια της.
-Δεν σου είπα να μην σε ξαναδώ εδώ. Θα καλέσω την ασφάλεια. Λέει φωνάζοντας στην κοπέλα,αρα την έχει ξαναπετυχει αυτην εκεί.
-Καλά ρε μάνα, της λέω και ντύνομαι ταυτόχρονα, - Έχεις έρθει εδώ και με αλλον; -Με απατάς ρε μάνα, πάμε ρε μάνα να φυγουμε απο δω και θα τα πούμε στο σπίτι, και έχει λυθεί η γκομενα στα γελια.
Τέλος πάντων, πήγαμε λίγο πιο κάτω βγήκαμε ξανά απο το αμαξι,και αφου σταματήσαμε να γελάμε τελείωσε και την υποχρέωση της.
Φτάνοντας σπίτι με ρώτησε και η γυναικα μου αν ήμουν στο γραφειο μέχρι εκείνη την ώρα, για να πάρει την απάντηση
- Όχι, ήμουν με την μάνα μου έξω.
Τηλεφωνάκι πήραμε???
αχ ρε μητσο τι μας κανεις πρωι πρωι εσκασα ρε φιλε!!!
εισαι μοναδικος ρε ατιμε!!
Πέρασα και εγώ σήμερα κατά τις 22:40.
Μοναστηριού με Χαλκίδος ήταν μια ακριβως όπως την περιέγραψε ο Rakor.
Εμένα μου συστήθηκε ως Εύα.
15 για πίπα μου είπε με προφύλαξη και χωρίς βιασύνες.
Την φόρτωσα για δοκιμή.
Στο αμαξι αρχισε να μου λέει ότι ακουσε και ο Rakor.
Ότι δεν βγαίνει συχνά και ότι δουλεύει κύριος απο το σπίτι η στου πελάτη.
Πήγαμε κοντά στα ΚΤΕΛ σε καβανζα που μου πρότεινε.
Εβγαλα 20€ μου είπε δεν έχει τάλιρο και ότι θα κάνει ακαποτο για να πατσίσει.
Πίπα πραγματικά καλή, με πολύ ρουφιγμα στα μπαλάκια και βαθειά. Το δουλευει καλά το στόμα, αν και εβαζε κάποιες στιγμες και λίγο παραπάνω δόντι.
Μετά απο λίγο μου ζήτησε να πάμε έξω γιατι δεν βολευόταν.
Βγήκαμε λοιπόν έξω απο το αμαξι, έκατσε στα γόνατα και ξανάρχισε να δουλευει καλύτερα απο πρην.
Και τότε ξεκίνησε το γλέντι.
Έφτασε ένα αλλο ΙΧ με ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, μάλλον πηγεναν να ταΐσουν τα σκυλιά στη μάντρα πιο κάτω.
Βγαινει ο γέρος λοιπόν και αρχιζει ο εξής διαλογος:
-Τι κάνετε εδώ, πια είναι αυτη? Λες και εμένα με ήξερε.
-Η Μάνα μου, του λέω, -Ούτε βολτα τη μάνα μας δεν μπορούμε να βγάλουμε? του λέω, και η αλλη κρατούσε την ψωλη στα χέρια της.
-Δεν σου είπα να μην σε ξαναδώ εδώ. Θα καλέσω την ασφάλεια. Λέει φωνάζοντας στην κοπέλα,αρα την έχει ξαναπετυχει αυτην εκεί.
-Καλά ρε μάνα, της λέω και ντύνομαι ταυτόχρονα, - Έχεις έρθει εδώ και με αλλον; -Με απατάς ρε μάνα, πάμε ρε μάνα να φυγουμε απο δω και θα τα πούμε στο σπίτι, και έχει λυθεί η γκομενα στα γελια.
Τέλος πάντων, πήγαμε λίγο πιο κάτω βγήκαμε ξανά απο το αμαξι,και αφου σταματήσαμε να γελάμε τελείωσε και την υποχρέωση της.
Φτάνοντας σπίτι με ρώτησε και η γυναικα μου αν ήμουν στο γραφειο μέχρι εκείνη την ώρα, για να πάρει την απάντηση
- Όχι, ήμουν με την μάνα μου έξω.
Σε σπιτι παει αυτη?Πήρα τις προάλλες την Στελλιτσα... Μου λέει "30 παίρνω αλλα αν μου κανουν παζάρια μπορει και 25, αν δεν έχουν τάλιρο παίρνω και 20"... Εκει καταλαβα οτι ηταν καθυστερημένη κατι που επιβεβαιώθηκε πολλάκις κατα την συνύπαρξη μας στον ιδιο χώρο... Το κοριτσάκι ειναι χαζό, εχει χαμηλό δείκτη εφυιας, ειναι κρίμα πραγματικα... Τελοσπαντων, ας αφήσουμε την ψυχανάλυση και ας μπούμε στο ψητό... Πριν ξεκινήσουμε πήγε δυο βήματα πιο πέρα και κατουρησε (κατόπιν "αδειας" αλλα ας όψεται)... Τα βυζακια της γυμνά ειναι πολυ πιο μικρά απ'οτι φαίνονται μεσα απο το σουτιέν... Ομως ειναι πολυ φρέσκο κορίτσι, πραγματικα μικρούλα, 18-19 χρόνων, η φρεσκάδα της φαινεται παντου, στην επιδερμίδα της, στο σφιχτό κορμάκι της, στο οχι ακομα ξεχειλωμένο μουνακι της... Στα του αγώνα δεν λέει πολλα, δεν λέει ομως και οχι, ειναι βολικη και μου δίνει την αίσθηση οτι με την κατάλληλη ανταμοιβή στο τέλος καμπτονται οι αντιστάσεις της και δεν θα πει οχι σε τιποτα... Απο πρωτοβουλία δεν ελεγε κατι, ομως ηταν βολικη, στην οταν καλα, οπως ήθελες, πίπα καλούτσικη, χωρις βιασύνη σε τιποτα... Με λίγα λόγια το τίμησε το 20αρι, 25αρι, 30αρι ήνοτι της δώσετε τελοσπαντων... Value for money η συνεύρεση μιας ώρας με δυο εκτονωσεις με 50€...
Όλες αξιζουν και ταυτόχρονα καμια,μπλακ αντερ εισαι τρελλα εισαι θεος εισαι ο τρελογιατρος δεν μας λες ομως για τις μαυρες ποια αξιζει