Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Και Γιαννιτσών και Μοναστηρίου μετά τις 21:00
Και σίγουρα νωρίς το πρωί μεταξύ 05:00 με 07:00

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Σήμερα κατά τις 23.30 έγινε το μάζωμα, από τους  :police:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Λευκο δερματακι, μαυρο μαλη συνηθος πιασμενο κοτσιδα, περιπου 1.70
με πιασηματα αλλα δεν χοντροφερνει,
βγαινει απο νωρις το απογευμα, συνηθος με μια καστανη κοντη, χονδρουλα,
στα σκαλακια μιας μονοκατοικιας πρην την διχαλα για τα ΚΤΕΛ, πανω στη Γιαννιτσων ή στην Α.Παντων.
Eυχαριστω , την τσεκαρα και την τεσταρα , πολυ καλη  :pipa3:

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Έπειτα από πολύ καιρό έκανα βόλτα στη περιοχή από τις 23:00 εως πριν 1 περίπου ώρα δηλ. 00:00
Είχε 3 βουλγαρογύφτισες επί τις  Γιαννιτσών απέναντι από το SHELL.
Στην Οικονόμου με Γιαννιτσών η Στέλλα.
Απέναντι και λίγο ποιο κάτω το γνωστό   γκρέμλιν στην ίδια θέση.
Στην προέκταση τις Γιαννιτσών με Σεφέρη (ο δρόμος προς ΚΤΕΛ) η κλασική μαυρούλα.

Στην Ρωξάνης (κάτω από την Εθνική στο παλιό εργοστάσιο) 3 Μαύρες

Και στην επιστροφή,  Μοναστηρίου με Κωλέττη για πρώτη φορά που τη βλέπω μελαχρινή Ελληνίδα μουνάρα με ματάρες, πολύ περιποιημένη  στην πρώτη περασιά σκέφτηκα ότι θα είναι τραβέλι αλλά κατά το δεύτερο πέρασμα μπόρεσα και σταμάτησα. Μου συστήθηκε ως Χρύσα 24 ετών,  μου είπε πως δεν κάνη  πιάτσα σχεδόν καθόλου ότι δουλεύει στο χώρο τις η στου πελάτη.  Για πίπα που τη  πήρα να τη δοκιμάσω στο αμάξι μου ζήτησε 15€ με προφυλακτικό και έκανε καταπληκτική πίπα. Την άφησα Κωλέττη με Γιαννιτσών στο περίπτερο. Ο Μαλάκας δεν πήρα τηλ.  :s&m_3:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Δε χάνονται αυτά αδερφέ

Δες το κ αν πάρεις τηλ σφύρα το κ προς τα δω

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πέρασα και εγώ σήμερα κατά τις 22:40.
Μοναστηριού με Χαλκίδος ήταν μια ακριβως όπως την περιέγραψε ο Rakor.
Εμένα μου συστήθηκε ως Εύα.
15 για πίπα μου είπε με προφύλαξη και χωρίς βιασύνες.
Την φόρτωσα για δοκιμή.
Στο αμαξι αρχισε να μου λέει ότι ακουσε και ο Rakor.
Ότι δεν βγαίνει συχνά και ότι δουλεύει κύριος απο το σπίτι η στου πελάτη.
Πήγαμε κοντά στα ΚΤΕΛ σε καβανζα που μου πρότεινε.
Εβγαλα 20€ μου είπε δεν έχει τάλιρο και ότι θα κάνει ακαποτο για να πατσίσει.
Πίπα πραγματικά καλή, με πολύ ρουφιγμα στα μπαλάκια και βαθειά. Το δουλευει καλά το στόμα, αν και εβαζε κάποιες στιγμες και λίγο παραπάνω δόντι.
Μετά απο λίγο μου ζήτησε να πάμε έξω γιατι δεν βολευόταν.
Βγήκαμε λοιπόν έξω απο το αμαξι, έκατσε στα γόνατα και ξανάρχισε να δουλευει καλύτερα απο πρην.
Και τότε ξεκίνησε το γλέντι.
Έφτασε ένα αλλο ΙΧ με ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, μάλλον πηγεναν να ταΐσουν τα σκυλιά στη μάντρα πιο κάτω.
Βγαινει ο γέρος λοιπόν και αρχιζει ο εξής διαλογος:
-Τι κάνετε εδώ, πια είναι αυτη? Λες και εμένα με ήξερε.
-Η Μάνα μου, του λέω, -Ούτε βολτα τη μάνα μας δεν μπορούμε να βγάλουμε? του λέω, και η αλλη κρατούσε την ψωλη στα χέρια της.
-Δεν σου είπα να μην σε ξαναδώ εδώ. Θα καλέσω την ασφάλεια. Λέει φωνάζοντας στην κοπέλα,αρα την έχει ξαναπετυχει αυτην εκεί.
-Καλά ρε μάνα, της λέω και ντύνομαι ταυτόχρονα, - Έχεις έρθει εδώ και με αλλον; -Με απατάς ρε μάνα, πάμε ρε μάνα να φυγουμε απο δω και θα τα πούμε στο σπίτι, και έχει λυθεί η γκομενα στα γελια.

Τέλος πάντων, πήγαμε λίγο πιο κάτω βγήκαμε ξανά απο το αμαξι,και αφου σταματήσαμε να γελάμε τελείωσε και την υποχρέωση της.

Φτάνοντας σπίτι με ρώτησε και η γυναικα μου αν ήμουν στο γραφειο μέχρι εκείνη την ώρα, για να πάρει την απάντηση
- Όχι, ήμουν με την μάνα μου έξω.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχαχαχαχααχχαχα ρε black 06:00 το πρωι το διαβαζω και εχω κλασει στα γελια....
σημερα φωρουσε ενα σορτσακι μια ψυλοθλα ομωρφη με καρε μαλι ειναι αυτη που λετε?

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Την φόρτωσα για δοκιμή.
Πίπα πραγματικά καλή, με πολύ ρουφιγμα στα μπαλάκια και βαθειά. Το δουλευει καλά το στόμα, αν και εβαζε κάποιες στιγμες και λίγο παραπάνω δόντι.
Βγήκαμε λοιπόν έξω απο το αμαξι, έκατσε στα γόνατα και ξανάρχισε να δουλευει καλύτερα απο πρην.
Έφτασε ένα αλλο ΙΧ με ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, μάλλον πηγεναν να ταΐσουν τα σκυλιά στη μάντρα πιο κάτω.
-Η Μάνα μου, του λέω, -Ούτε βολτα τη μάνα μας δεν μπορούμε να βγάλουμε? του λέω, και η αλλη κρατούσε την ψωλη στα χέρια της.
-Δεν σου είπα να μην σε ξαναδώ εδώ. Θα καλέσω την ασφάλεια. Λέει φωνάζοντας στην κοπέλα,αρα την έχει ξαναπετυχει αυτην εκεί.
-Καλά ρε μάνα, της λέω και ντύνομαι ταυτόχρονα, - Έχεις έρθει εδώ και με αλλον; -Με απατάς ρε μάνα, πάμε ρε μάνα να φυγουμε απο δω και θα τα πούμε στο σπίτι, και έχει λυθεί η γκομενα στα γελια.

Τέλος πάντων, πήγαμε λίγο πιο κάτω βγήκαμε ξανά απο το αμαξι,και αφου σταματήσαμε να γελάμε τελείωσε και την υποχρέωση της.

Φτάνοντας σπίτι με ρώτησε και η γυναικα μου αν ήμουν στο γραφειο μέχρι εκείνη την ώρα, για να πάρει την απάντηση

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχ ρε μητσο τι μας κανεις πρωι πρωι εσκασα ρε φιλε!!!
εισαι μοναδικος ρε ατιμε!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
black adder απλα respect οπως και η σειρα που εχεις βαλει σαν ψευδωνυμο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Την φόρτωσα για δοκιμή.

αξιος  :rockon:

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
μπλακ αντερ εισαι τρελλα εισαι θεος εισαι ο τρελογιατρος δεν μας λες ομως για τις μαυρες ποια αξιζει

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Πήρα τις προάλλες την Στελλιτσα... Μου λέει "30 παίρνω αλλα αν μου κανουν παζάρια μπορει και 25, αν δεν έχουν τάλιρο παίρνω και 20"... Εκει καταλαβα οτι ηταν καθυστερημένη κατι που επιβεβαιώθηκε πολλάκις κατα την συνύπαρξη μας στον ιδιο χώρο... Το κοριτσάκι ειναι χαζό, εχει χαμηλό δείκτη εφυιας, ειναι κρίμα πραγματικα... Τελοσπαντων, ας αφήσουμε την ψυχανάλυση και ας μπούμε στο ψητό... Πριν ξεκινήσουμε πήγε δυο βήματα πιο πέρα και κατουρησε (κατόπιν "αδειας" αλλα ας όψεται)... Τα βυζακια της γυμνά ειναι πολυ πιο μικρά απ'οτι φαίνονται μεσα απο το σουτιέν... Ομως ειναι πολυ φρέσκο κορίτσι, πραγματικα μικρούλα, 18-19 χρόνων, η φρεσκάδα της φαινεται παντου, στην επιδερμίδα της, στο σφιχτό κορμάκι της, στο οχι ακομα ξεχειλωμένο μουνακι της... Στα του αγώνα δεν λέει πολλα, δεν λέει ομως και οχι, ειναι βολικη και μου δίνει την αίσθηση οτι με την κατάλληλη ανταμοιβή στο τέλος καμπτονται οι αντιστάσεις της και δεν θα πει οχι σε τιποτα... Απο πρωτοβουλία δεν ελεγε κατι, ομως ηταν βολικη, στην οταν καλα, οπως ήθελες, πίπα καλούτσικη, χωρις βιασύνη σε τιποτα... Με λίγα λόγια το τίμησε το 20αρι, 25αρι, 30αρι ήνοτι της δώσετε τελοσπαντων... Value for money η συνεύρεση μιας ώρας με δυο εκτονωσεις με 50€...

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
αντερ εισαι γιγαντας ρε φιλε ευγε.. :2funny:  αδερφε να ξες δεν μπορουν να τα κανουν ολοι αυτα που κανεις εσυ
θελει τρελα και κοτσια  :grin:
πρεπει να συγκεντρωσουμε παιδια , οσο το δυνατον εφικτο ειναι , τετοιου ειδους αναφορες
και περιγραφες και να τις τοποθετησουμε με αντιστροφη σειρα απο την καλυτερη προς τα κατω θα ειναι
το καλυτερο θεμα ever
δεν θα ξεχασω αναφορα του αλ αν δεν κανω λαθος
καμια διετια-τριετα  πριν για μια κυρια που ειχε φορτωσει και περιγραφοντας
εγραψε χαρακτηριστικα  "ανοιγει τα ποδια της  και βγαινει μια βρωμα λες και ειχε κανενα καφασι μπαρμπουνια
απο κατω και ανοιξα τα παραθυρα απο το αμαξι για να ξεμυρισει" χαχαχα
αξεχαστες περιγραφες γελαμε ως τωρα μετα απο χρονια 
:2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Πήρα τις προάλλες την Στελλιτσα... Μου λέει "30 παίρνω αλλα αν μου κανουν παζάρια μπορει και 25, αν δεν έχουν τάλιρο παίρνω και 20"... Εκει καταλαβα οτι ηταν καθυστερημένη κατι που επιβεβαιώθηκε πολλάκις κατα την συνύπαρξη μας στον ιδιο χώρο... Το κοριτσάκι ειναι χαζό, εχει χαμηλό δείκτη εφυιας, ειναι κρίμα πραγματικα... Τελοσπαντων, ας αφήσουμε την ψυχανάλυση και ας μπούμε στο ψητό... Πριν ξεκινήσουμε πήγε δυο βήματα πιο πέρα και κατουρησε (κατόπιν "αδειας" αλλα ας όψεται)... Τα βυζακια της γυμνά ειναι πολυ πιο μικρά απ'οτι φαίνονται μεσα απο το σουτιέν... Ομως ειναι πολυ φρέσκο κορίτσι, πραγματικα μικρούλα, 18-19 χρόνων, η φρεσκάδα της φαινεται παντου, στην επιδερμίδα της, στο σφιχτό κορμάκι της, στο οχι ακομα ξεχειλωμένο μουνακι της... Στα του αγώνα δεν λέει πολλα, δεν λέει ομως και οχι, ειναι βολικη και μου δίνει την αίσθηση οτι με την κατάλληλη ανταμοιβή στο τέλος καμπτονται οι αντιστάσεις της και δεν θα πει οχι σε τιποτα... Απο πρωτοβουλία δεν ελεγε κατι, ομως ηταν βολικη, στην οταν καλα, οπως ήθελες, πίπα καλούτσικη, χωρις βιασύνη σε τιποτα... Με λίγα λόγια το τίμησε το 20αρι, 25αρι, 30αρι ήνοτι της δώσετε τελοσπαντων... Value for money η συνεύρεση μιας ώρας με δυο εκτονωσεις με 50€...
Σε σπιτι παει αυτη?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Εχει κανενας το τηλ της Στελλας?

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
μπλακ αντερ εισαι τρελλα εισαι θεος εισαι ο τρελογιατρος δεν μας λες ομως για τις μαυρες ποια αξιζει
Όλες αξιζουν και ταυτόχρονα καμια,
φορτώνεις, δοκιμάζεις, ενημερώνεις.

Και άλλαξε το νικ σε Ουίλιαμ Μπαροουζ.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Προσπάθησα και το μεσημέρι να γράψω αυτή την ενημέρωση αλλα με πούλησε το κινητό.

Εχθές κατά τις 22:30 βρεθήκαμε με συναθλητή για ένα απεριτίφ και μετά κάναμε μια γύρα μαζί.
Στην Κυρίλλου τίποτα, μονο ο Μπενυ Χιλ με την περούκα.
Πάνω στην Γιαννιτσών απέναντι από την Εθνική, περπατούσε χέρι-χέρι ενα "ζευγάρι".
 -Αυτή είναι πουτάνα, λέω στο συναθλητή.
 -Την έχεις ξαναδεί? με ρωτα.
 -Όχι, αλλα κατά 90% είναι, για να περπατα απο την πλευρά του δρόμου και οχι απο πεζοδρόμιο, και αυτήν την ώρα, και αυτός την συνοδεύει λόγο της :police:, του λεω.
Πράγματι, 10 λεπτά αργότερα την φόρτωσα.

Επιστροφή στην γύρα, Αγίων Πάντων τίποτα, μονο κάτι Ζηταδες.
Στην Οικονόμου 2 Βουλγάρες, η μια χονδρουλα και η άλλη έτοιμη να γέννηση.
Διασταύρωση με Χαλκίδος, κλασικά η Λουκία και μαζί της το Ζόμπι που εμφανίστηκε εδώ και λίγο καιρό, αυτή λοιπόν περπατά σαν να την κλώτσησε ο Τσακ Νορις.
Μέχρι Κωλέττη τίποτα, μονο ενα τζανκι,
Μπροστά στο παλιό Σολ. 2 περιπολικά και μετά μέχρι την διχάλα νέκρα, και στην διχάλα ακόμα ένα τζανκι.
Μοναστηριού άδεια.
Άφησα τον Συναθλητή και ξεκίνησα να κάνω και μια γύρα μόνος μου.
Μπροστά στο παλιό ΚΤΕΛ τώρα ήταν και μια βουλγαρογυφτισα.
Μπροστα στο CITYGATE, είχε φτάσει και το "ζευγάρι", σταμάτησα 6-7 μετρά πιο κάτω, και βλέπω τα χεράκια λύθηκαν, κατέβασα και το παράθυρο και η κοπέλα ήρθε μόνη της σε μένα.
Σεξ 30€ και πίπα με προφύλαξη 20€ μου είπε.
Την πήρα στο 20€.
Λοιπόν Κώστα, φορτώθηκε, δοκιμάστηκε και απορρίφθηκε.
Γιάννα, καρέ μάλη, καστανομαυρο, περίπου 24-25, μέτριο στήθος, καλές αναλογίες, χάλια υπηρεσίες.
Πάρα πολύ δόντι στην πίπα, αφού νόμιζα ότι ήθελε να ακονίσει τα δόντια με τον πούτσο μου.
Μέτα από παρατήρηση, χαλάρωσε λίγο την μασέλα, αλλα κατά τα αλλα ΚΛΑΣΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ, μην πιάσω τίποτα, τραβιόταν κατευθείαν, για να πιάσει τα μπαλάκια ούτε λόγος, πόσο μαλών για να τα γλείψει.
Και για κερασάκι, στο δεκάλεπτο χτυπά το κινητό της και άρχισε τα άντε τελείωνε.
Με ξενέρωσε, της είπα φεύγουμε και την γύρισα πίσω.
Ευτυχώς, όπως ξεφορτωσα αυτήν, απέναντι, στην διασταύρωση με Κωλέττη ηταν η Στελλιτσα, κατευθείαν την φόρτωσα για να κάνω απόσβεση τα σπασμένα.
Όπως έγραψε και ο Αρισκ, η Στέλλα είναι ο ορισμός της ξανθιάς χαζογκομενας, αλλα στο μελαχρινό της.
Μάλλον πρέπει να φταίει κάτι στο νερό της περιοχής της, γιατί με κοντοχωριανή της που τα είχα κάποτε το ακριβώς έτσι ήταν.
Πάντως εγώ την φορτώνω για το σώμα της και τις υπηρεσίες της και όχι για να αναλύσουμε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ του Μαρξ.
Πίπα γυμνή με μπόλικα χαιδευματα και καραμελωμα στα μπαλάκια, με ελευθερα πιασίματα παντού, χωρίς περιορισμό ώρας, απλός πρην το τελείωμα μου πέρασε καπότα για το τελείωμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom