Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
658
Πόντοι
86

Συνημμένα

• 559747_3561892853777_1466513713_33224603_484720567_n.jpg
    559747_3561892853777_1466513713_33224603_484720567_n.jpg
    63,7 KB · Εμφανίσεις: 13

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
καλα στεφανα και να μας κρατησεις ενα ριγέ  :rockon:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
αρε μπλακ πρωι πρωι παλι να μας φτιξεις την μερα........ :2funny: :2funny:

Καλημερα σε ολους καταρχην κ να γραψω επιτελους κατι καλες εμπιριες που ειχα αυτον τον καιρο......
Πριν ξεκινησω θα σας πω τον λογο που κανω αυτην την αναφορα!
Θα γραφτει περισοτερο για τους μεγαλους χουβαρνταδες που δεν υπολογιζουνε σωστα το χρημα δεν τους νοιαζει αν θα χασουνε 50 -60 -100 ευρω επιδη ειναι γκαυλομενοι ουτε βεβαια υπολογιζουνε καλα την πατατα κ γαμανε ετσι ολη την πιατσα
(τουλαχιστον για τις μαυρουλες)
Κατα δευτερον για τους νεους ισως να μαθουνε πως να συμπεριφερονται!!

Τον τελευταιο καιρο ξερετε οτι την ψαχνω πολυ με τις μαυρουλες.....
Γνωρισα αρκετες(πιατσα-ιντερνετ)3-4!! η μια μου ελεγε θελω 60 την εκραζα κ εφευγα :birdman:, η αλλη μου ελεγε θελω 50 την εκραζα κ εφευγα :birdman:, μεχρι κ 30 την εκραζα κ εφευγα :birdman:!!!!!!
φυσικα μειλαω για συναντηση στο σπιτακι τους κ σεξακι χαλαρο!!
Βρηκα ομως μια μικρη μαυρουλα που την ξηγηθηκα απο την αρχη οτι πανω απο 20 δεν δινω με καλο μπλα μπλα κ δεχτηκε να δοκιμασουμε.......
Λοιπον στο ρεζουμε τις ιστοριας......
Εχω βρεθει μαζι της 3 φορες μεχρι τωρα σπιτι της....
Χαλαρα χωρις βιασηνες ειδικα απο το δευτερο ραντεβου μας κ μετα κρατησε πανω απο μιση ωρα.....στο σεξ παρα πολυ καλη,69-δαχτυλιαζματα-φυλακια στα χιλη,μου αρεσε κ το γεγονος οτι καθομασταν τα λεγαμε λιγο πριν κ λιγο μετα, κ πραγματικα ΑΞΙΖΗ!!!!
Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ 20 ΕΥΡΩΩΩΩ την επισκεψη........το ακουτε χουβαρνταδες?????????
Εμφανιση της μαυρουλας παρα πολη καλη δεν πετυχα κανα μπαζο να μην βλεπεται!!
Αδυνατη με μικρο βυζακι κ καλο σωματακι....κωλαρακι ποιημα.........
Αν κ κωλαρακι δεν την πηρα ακομα,αναρωτιεμε αν δινει :think: δεν ρωτησα!!

Τωρα παρακαλω μην με ρωτησετε γιαυτην τηλεφωνα δεν θα δωσω! Αυτην κ μονο την κρατω για την παρτη μου!!
Μονο στα παιδια που εχω συνομιλισει μαζι τους ελευθερα γιατι οσοι εχω συνομιλισει μου εχουν προσφερει!!
Πειτε με μαλακα πειτε με οτι θελετε αλλα ετσι ειναι.........
κ ο λογος που το λεω ετσι...
Ειναι οτι παιδια ΨΑΧΤΙΤΕ λιγο!!! ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΗΜΕΝΤΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!! ΘΕΛΕΙ λιγο κηνηγει η ιστορια κ θα βγειτε κερδισμενοι!! Μαθετε μερικοι να εκτοιματε τον κοπο σας(λεφτα)κ να μην γαματε την πιατσα με το να το παιζετε large!! Στισ μαυρουλες ρε γαμωτο??
Ασε που για μια φορα ακομα απιβεβαιωνομαι οτι αν θελει η γκομενα να σε κανει καλο γαμιση θα στο κανει κ με 20 ευρω!! ΑΝ ΟΧΙ κ χιλια να την δωσεις.....πατατα θα φας!!
Στην προιγουμενα ποστ που ειχα για μια αλλη μαυρουλα κ ειπα θα δωσω τηλ σε οποιον θελει...... εεε οχι ρε παιδια κ σε κατι παλικαρια που μολις γραφτικανε μ 2 ποστ!!
ισα ισα δηλαδι να γραφτουνε κ να παρουν ενα τηλεφωνο! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!
ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ........εσεις θα βγειτε κερδισμενοι!!

αυτα φιλακια πολλα σε αλους.......
σορρυ για την ορθωγραφεια.......... :grin:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.597
Πόντοι
2.356
σωστος αρχηγος εσυ κ ο black adder  κρατατε το θρεντ  :dancing:

θα φας λιγο πρηξιμο να δωσεις τηλ αλλα στα @@ σου

τη μαυρουλα τη γνωρισες απο τη πιατσα η ιντερνετ

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
πιατσα με βολτες.......
καλα τορα με τουσ μπατσους κ αυτες εχουνε προβλημα κ τις πετυχενεισ περιεργες ωρες!!
κ μην νομιζεισ οτι με πηρε πολυ καιρο!!
τις 3-4 τις γνωρισα σε διαστιμα 2 εβδομαδων!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
χουμαξ εχει καιρο που αφησα λιγο τα μπουρδελα μονο κ μονο γιατι τα πραγματα γινανε χαλια πολυ εκει!!
Αλλα εχω καταλαβει οτι εχει αρκετες ευκαιριες κ αλλου οποως βλεπω!!

παντα με προφυλαξεις βεβαια γιατι ποτε δεν ξερεισ!!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
γιατι με προφυλαξεις ρε. πηγαινε την για μια εξεταση σμν και παντρεψου να νοικοκυρευτεις

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
ψαχνω το fb της στελλας. οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.597
Πόντοι
2.356
Πως το ψάχνεις;  Στέλλα ...........

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
χουμαξ εχει καιρο που αφησα λιγο τα μπουρδελα μονο κ μονο γιατι τα πραγματα γινανε χαλια πολυ εκει!!
Αλλα εχω καταλαβει οτι εχει αρκετες ευκαιριες κ αλλου οποως βλεπω!!

παντα με προφυλαξεις βεβαια γιατι ποτε δεν ξερεισ!!
Man δες τα PM σου!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.250
Πόντοι
7.095
...κραταω μαχαιρι.

Bizoholic αδερφε μονο προσεχε ρε συ...
Εχω γαμησει δυο φορες μαυρη...μια σε μπουρδελο και μια σε κωλομπαρο (το νεκταρ για τους παλιους). Και τις δυο με καποτα (αλαπινη γαμιεσαι ακαπο οπου και να εισαι).

Παρολο που δεν εσπασε καμια φορα,τη φορα του κωλομπαρου επειδη ημουν κομματια...μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα των εξετασεων οταν ειχα κανει δεν ημουν και σουπερ cool.

Ευτυχως η δυστυχως αυτες οι υπεροχες κωλαρες,ως επι το πλειστον κουβαλουν κατι (σμν,ηπατιτιδες κτλ).
Εγω προσωπικα οχι 69 ουτε ακαποτη πιπα δε δινω.

Να περνας καλα και να προσεχεις αδερφε.

Υ.γ. Αυτα που λες για τα κονε ειναι ετσι ακριβως. Εχω γαμησει σε κωλομπαρα και μασατζιδικα και καλα πριβε μονο και μονο με τον αερα μου. Εχω ριξει τιμες μονο με τον αερα μου. Αλλα και φυσικα στα πρωτα μου βηματα εχω φαει κωλοπιασιμο που δε λεγεται για να το καταφερω...οχι επειδη ημουν λαρτζ,αλλα επειδη ημουν απειρος.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
γκαγκαριν προσεχω αδερφε........
κ ακαποτα δεν δινω κ δεν εχω δωσει γιατι ευτυχως δεν ειμαι τις πιπας πολυ!!
μην ξεφευγουμε ομως το θεμα δεν ειναι αυτο!!
το θεμα ειναι να καταλαβουνε μερικοι οτι πρεπει να ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ!!!!!
Κ να μην περιμενουνε πισω απο μια οθονη να τους ερθουν οι γκομενες κ η γνωριμιες!!

Κ το αλλο θεμα ειναι με τις τιμες........
Για εμενα δεν γινετε ρε φιλε να δινει50-60 ευρω για μαυρακι!! ειναι δινατον???
αυτες ψαχνουν για μαλακες!!!
θυμαμαι πριν κανα 1.5 -2 χρονια στο καστορια τις επερνες με 20αρικο αβερτα!!
Τωρα πως την ειδαν ετσι δεν ξερω!!
Ας διαβαζουν εδω οι νεοι να μην την πατανε!!

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
ενταξει ετσι λειτουργει η ελευθερη αγορα.και παντα θα υπαρχουν κοροιδα που τα σκανε για να γαμησουν..

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
γιατι οχι πισω απο οθονη βρε? απο τις 24 γκομενες που εβγαλα τις 12 στην οθονη της γνωρισα, σε μια ωρα μπορεις να μιλησεις σε 10 σε φουμπου κλπ.  στο δρομο, στο κλαμπ, στην παραλια παιζει να μην βρεις και καμια να μιλησεις για μερες  >:(

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
658
Πόντοι
86
Ζητάς man,να σου ποσταρουνε και τις ιατρικές εξετάσεις τους?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τις 3 απο αυτες τις ξεπαρθενιασα εγω. τις υπολοιπες δεν μπορω να πιστεψω οτι εχουν παει σε ολη την ζωη τους με περισσοτερους απο οτι μια πουτανα σε μια νυκτα οποτε αμελητεος ο κινδυνος ειδικα οταν χρησιμοποιειται προφυλακτικο. αντιστοιχα μια της γιαννιτσων αν κανει 10 ακαποτα τσιμπουκια ανα νυκτα σε 2 βδομαδες κιολας θα την εχει κολησει την ηπατιτιδα. στα μπουρδελα για να παρουν αδεια να δουλεψουν κανουν εμβολιο κατα της ηπατιτιδας καθε 5 χρονια. το αιητζ μεταδιδεται πολυ πιο δυσκολα απο ηπατιτιδες, ενω τα κονδυλωματα και ο ερπης που μεταδιδονται ακομη και φορωντας προφυλακτικο ειναι πολυ πιο ακινδυνα.
αν θες καμια αλλη ερωτηση μπλακαντερ πολυ ευχαριστως η δουλεια μου ειναι να απανταω για αυτα, βιολογος ειμαι.

nikbox

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
14
Πόντοι
1
τις 3 απο αυτες τις ξεπαρθενιασα εγω. τις υπολοιπες δεν μπορω να πιστεψω οτι εχουν παει σε ολη την ζωη τους με περισσοτερους απο οτι μια πουτανα σε μια νυκτα οποτε αμελητεος ο κινδυνος ειδικα οταν χρησιμοποιειται προφυλακτικο. αντιστοιχα μια της γιαννιτσων αν κανει 10 ακαποτα τσιμπουκια ανα νυκτα σε 2 βδομαδες κιολας θα την εχει κολησει την ηπατιτιδα. στα μπουρδελα για να παρουν αδεια να δουλεψουν κανουν εμβολιο κατα της ηπατιτιδας καθε 5 χρονια. το αιητζ μεταδιδεται πολυ πιο δυσκολα απο ηπατιτιδες, ενω τα κονδυλωματα και ο ερπης που μεταδιδονται ακομη και φορωντας προφυλακτικο ειναι πολυ πιο ακινδυνα.
αν θες καμια αλλη ερωτηση μπλακαντερ πολυ ευχαριστως η δουλεια μου ειναι να απανταω για αυτα, βιολογος ειμαι.
Τι λες? Ποιος έρπης μεταδίδεται φορώντας προφυλακτικό?? Ξέρεις τι λές? Τι σχέση έχει η βιολογία με τα λοιμώδη νοσήματα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom