αρε μπλακ πρωι πρωι παλι να μας φτιξεις την μερα........
Καλημερα σε ολους καταρχην κ να γραψω επιτελους κατι καλες εμπιριες που ειχα αυτον τον καιρο......
Πριν ξεκινησω θα σας πω τον λογο που κανω αυτην την αναφορα!
Θα γραφτει περισοτερο για τους μεγαλους χουβαρνταδες που δεν υπολογιζουνε σωστα το χρημα δεν τους νοιαζει αν θα χασουνε 50 -60 -100 ευρω επιδη ειναι γκαυλομενοι ουτε βεβαια υπολογιζουνε καλα την πατατα κ γαμανε ετσι ολη την πιατσα
(τουλαχιστον για τις μαυρουλες)
Κατα δευτερον για τους νεους ισως να μαθουνε πως να συμπεριφερονται!!
Τον τελευταιο καιρο ξερετε οτι την ψαχνω πολυ με τις μαυρουλες.....
Γνωρισα αρκετες(πιατσα-ιντερνετ)3-4!! η μια μου ελεγε θελω 60 την εκραζα κ εφευγα
, η αλλη μου ελεγε θελω 50 την εκραζα κ εφευγα
, μεχρι κ 30 την εκραζα κ εφευγα
!!!!!!
φυσικα μειλαω για συναντηση στο σπιτακι τους κ σεξακι χαλαρο!!
Βρηκα ομως μια μικρη μαυρουλα που την ξηγηθηκα απο την αρχη οτι πανω απο 20 δεν δινω με καλο μπλα μπλα κ δεχτηκε να δοκιμασουμε.......
Λοιπον στο ρεζουμε τις ιστοριας......
Εχω βρεθει μαζι της 3 φορες μεχρι τωρα σπιτι της....
Χαλαρα χωρις βιασηνες ειδικα απο το δευτερο ραντεβου μας κ μετα κρατησε πανω απο μιση ωρα.....στο σεξ παρα πολυ καλη,69-δαχτυλιαζματα-φυλακια στα χιλη,μου αρεσε κ το γεγονος οτι καθομασταν τα λεγαμε λιγο πριν κ λιγο μετα, κ πραγματικα ΑΞΙΖΗ!!!!
Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ 20 ΕΥΡΩΩΩΩ την επισκεψη........το ακουτε χουβαρνταδες?????????
Εμφανιση της μαυρουλας παρα πολη καλη δεν πετυχα κανα μπαζο να μην βλεπεται!!
Αδυνατη με μικρο βυζακι κ καλο σωματακι....κωλαρακι ποιημα.........
Αν κ κωλαρακι δεν την πηρα ακομα,αναρωτιεμε αν δινει
δεν ρωτησα!!
Τωρα παρακαλω μην με ρωτησετε γιαυτην τηλεφωνα δεν θα δωσω! Αυτην κ μονο την κρατω για την παρτη μου!!
Μονο στα παιδια που εχω συνομιλισει μαζι τους ελευθερα γιατι οσοι εχω συνομιλισει μου εχουν προσφερει!!
Πειτε με μαλακα πειτε με οτι θελετε αλλα ετσι ειναι.........
κ ο λογος που το λεω ετσι...
Ειναι οτι παιδια ΨΑΧΤΙΤΕ λιγο!!! ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΗΜΕΝΤΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!! ΘΕΛΕΙ λιγο κηνηγει η ιστορια κ θα βγειτε κερδισμενοι!! Μαθετε μερικοι να εκτοιματε τον κοπο σας(λεφτα)κ να μην γαματε την πιατσα με το να το παιζετε large!! Στισ μαυρουλες ρε γαμωτο??
Ασε που για μια φορα ακομα απιβεβαιωνομαι οτι αν θελει η γκομενα να σε κανει καλο γαμιση θα στο κανει κ με 20 ευρω!! ΑΝ ΟΧΙ κ χιλια να την δωσεις.....πατατα θα φας!!
Στην προιγουμενα ποστ που ειχα για μια αλλη μαυρουλα κ ειπα θα δωσω τηλ σε οποιον θελει...... εεε οχι ρε παιδια κ σε κατι παλικαρια που μολις γραφτικανε μ 2 ποστ!!
ισα ισα δηλαδι να γραφτουνε κ να παρουν ενα τηλεφωνο! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!
ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ........εσεις θα βγειτε κερδισμενοι!!
αυτα φιλακια πολλα σε αλους.......
σορρυ για την ορθωγραφεια..........