Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
νικμποξ ασχετε αναμεσα στα πολλα νομπελ ιατρικης που εχουν παρει βιολογοι ειναι και το τελευταιο
κατα τα αλλα ασχετοι και με γενικες γνωσεις οι βιολογοι....
ασχετος εισαι εσυ και μαλιστα χωρις ουτε καν γενικες γνωσεις

nikbox

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
14
Πόντοι
1
εσυ ειπες τι σχεση εχουμε οι βιολογοι με λοιμωξεις μας υποτιμησες ασχετε χαρακτηρισμο εκανες
βιολογος=μικροβιολογος, στο πανεπιστημιο καναμε μικροβιολογια και μπορουμε να ανοιξουμε δικο μας μικροβιολογικο εργαστηριο, τις αναλυσεις για να βρουμε τι μικροβια εχεις δεν τις κανουν υποχρεωτικα γιατροι και οι βιολογοι τις κανουν επισης.

για τους ερπητοϊους να μια παραπομπη που το λεει ξεκαθαρα οτι κολαει και απο το δερμα
"Ο έρπης είναι πλέον πιθανός να μεταδοθεί από την επαφή με το δέρμα ατόμου που νοσεί και έχει ορατές πληγές, φουσκάλες, ή ένα εξάνθημα (ένα ενεργό ξέσπασμα).
Μπορείτε επίσης να κολλήσετε έρπη ακόμα και όταν κάποιος δεν έχει καμιά ορατή πληγή (μπορεί ακόμη και να μην ξέρει ότι έχει έρπη), ή από το σάλιο ενός ανθρώπου που έχει έρπη ή ακόμα και από τα κολπικά ρευστά."
τα νοσημηματα δεν ειναι μονο αντικειμενο της ιατρικης ξες με ποσους ιους και ποσα λοιμωδη νοσηματα ασχολουνται βιολογοι???
ποσα τηλεφωνα βιολογων που εχουν δικα τους εργαστηρια που ασχολουνται με νοσηματα ΧΩΡΙΣ να εχουν ουτε εναν γιατρο στο εργαστηριο θες να σου στειλω??
εχω ειδικες γνωσεις εχω κανει ταυτοποιηση βακτηριων και καλλιεργειες ιων και βακτηριων με τα χερακια μου θες να παμε σε ενα εργαστηριο να εξετασω τι μικροβια κουβαλας?
στο σχολειο απλα απανταμε στα παιδια, στα νοσοκομεια και στα εργαστηρια κανουμε μικροβιολογικες, βιοχημικες και γενετικες αναλυσεις και ασχολουμαστε με νοσηματα λοιμωδη και μη , οι βιολογοι, μπουμπουνα
Μια που σου αρέσουν τα χρώματα τόσο πολύ για δίαβασε λίγο τα link kai πες μου αν έχεις ή όχι τέτοιο δικαίωμα!!! Παρά μόνο ως ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΟΥ!!! Δεν είσαι γιατρός...κατάλαβέ το.!
[URL unfurl="true"]http://oefe.gr/%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82/%CE%A1%CF%89%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B5/tabid/88/Default.aspx?qID=1120[/url]
Και μια ακόμη ερώτηση...ο Βιολόγος κάνει αιμοληψίες??? στο εργαστήριο??? Αυτό ξέρεις είναι ιατρική πράξη...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ασχετε το 2011 δεν ισχυε, στις περοσσοτερες ευρωπαϊκες χωρες ισχυε οποτε ελευθερωθηκε και εδω .
δεν μου λες ενας μαιευτηρας γιατρος μπορει να κανει εγχειρηση καρδιας??? εχει ο καθενας τον τομεα του το ιδιο ισχυει και για χημικους , βιολογους, φαρμακοποιους κλπ. βιοχημικη αναλυση στα νοσοκομεια κανουν συνηθως χημικοι λογω κοστους, εχοτυν δικαιωμα να κανουν και βιολογοι και βιοχημικοι. μικροβιολογικη αναλυση κανουν επισης και βιολογοι. τα 2 μοναδικα εργαστηρια της θεσσαλονικης που κανουν γεννετικη αναλυση για ασθενειες τα εχουν και τα 2 βιολογοι και δεν υπαρχει ουτε ενας γιατρος εκει μεσα. επιμενεις????

nikbox

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
14
Πόντοι
1
νικμποξ ασχετε αναμεσα στα πολλα νομπελ ιατρικης που εχουν παρει βιολογοι ειναι και το τελευταιο
κατα τα αλλα ασχετοι και με γενικες γνωσεις οι βιολογοι....
ασχετος εισαι εσυ και μαλιστα χωρις ουτε καν γενικες γνωσεις
Δυστυχώς έχεις χαμηλό επίπεδο.. Αυτό που παραθέτεις είναι βραβείο Νόμπελ ιατρικής και Φυσιολογίας στην έρευνα. Ποιος μίλησε για έρευνα? Φυσικά και κάποιος Βιολόγος μπορέί να πάρει βραβείο Νόμπελ Φυσιολογίας ή και ακόμη Ιατρικής λόγω πχ για κάποιο ερευνητικό του αποτέλεσμα στην γενετική. Αυτό τι σχέση έχει με την Ιατρική και την Ιατρική πράξη??? Τι σχέση έχει με την νόσο??? Το αν έχω γνώσεις θα το δούμε στη συνέχεια της συζήτησης.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Μια που σου αρέσουν τα χρώματα τόσο πολύ για δίαβασε λίγο τα link kai πες μου αν έχεις ή όχι τέτοιο δικαίωμα!!! Παρά μόνο ως ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΟΥ!!! Δεν είσαι γιατρός...κατάλαβέ το.!
[URL unfurl="true"]http://oefe.gr/%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82/%CE%A1%CF%89%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B5/tabid/88/Default.aspx?qID=1120[/url]
Και μια ακόμη ερώτηση...ο Βιολόγος κάνει αιμοληψίες??? στο εργαστήριο??? Αυτό ξέρεις είναι ιατρική πράξη...
αιμοληψια για τραπεζα αιματος χρειαζεται γιατρο γαι την περιπτωση που παθει τιποτα ο αιμοδοτης, αιμοληψια για εξετασεις κανει και μια απλη νοσοκομα τα εχεις μπερδεψει

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Δυστυχώς έχεις χαμηλό επίπεδο.. Αυτό που παραθέτεις είναι βραβείο Νόμπελ ιατρικής και Φυσιολογίας στην έρευνα. Ποιος μίλησε για έρευνα? Φυσικά και κάποιος Βιολόγος μπορέί να πάρει βραβείο Νόμπελ Φυσιολογίας ή και ακόμη Ιατρικής λόγω πχ για κάποιο ερευνητικό του αποτέλεσμα στην γενετική. Αυτό τι σχέση έχει με την Ιατρική και την Ιατρική πράξη??? Τι σχέση έχει με την νόσο??? Το αν έχω γνώσεις θα το δούμε στη συνέχεια της συζήτησης.
απλα απαντησε μου τι πτυχιο εχεις
και παραδεξου οτι εκανες λαθος για τον ερπη

nikbox

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
14
Πόντοι
1
ασχετε το 2011 δεν ισχυε, στις περοσσοτερες ευρωπαϊκες χωρες ισχυε οποτε ελευθερωθηκε και εδω .
δεν μου λες ενας μαιευτηρας γιατρος μπορει να κανει εγχειρηση καρδιας??? εχει ο καθενας τον τομεα του το ιδιο ισχυει και για χημικους , βιολογους, φαρμακοποιους κλπ. βιοχημικη αναλυση στα νοσοκομεια κανουν συνηθως χημικοι λογω κοστους, εχοτυν δικαιωμα να κανουν και βιολογοι και βιοχημικοι. μικροβιολογικη αναλυση κανουν επισης και βιολογοι. τα 2 μοναδικα εργαστηρια της θεσσαλονικης που κανουν γεννετικη αναλυση για ασθενειες τα εχουν και τα 2 βιολογοι και δεν υπαρχει ουτε ενας γιατρος εκει μεσα. επιμενεις????
Επιμένω φυσικά. Δεν μιλάω για γεννετική ανάλυση. Μίλησα ξεκάθαρα για Μικροβιολογική ανάλυση!!!! Για διάβασε τι έγραψα πρώτα!!! Ξέρεις να κάνεις αιμοληψία?? Ξέρεις να ερμηνεύσεις τα αποτελέσματα?? Ξέρεις τα συχνα παθογόνα που προκαλούν λοιμώξεις σε κάθε όργανο?? Με ποιοα ιδιότητα λοιπόν και γνώση θα λειτουργήσεις?? προς Θεού...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εχω κανει μικροβιολογικη αναλυση το εγραψα πιο πανω, τι επιμενεις λοιπον?

nikbox

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
14
Πόντοι
1
αιμοληψια για τραπεζα αιματος χρειαζεται γιατρο γαι την περιπτωση που παθει τιποτα ο αιμοδοτης, αιμοληψια για εξετασεις κανει και μια απλη νοσοκομα τα εχεις μπερδεψει
Καμία νοσοκόμα δεν νομιμοποιείται να κάνει αιμοληψία χωρίς την παρουσία γιατρού. Πήγαινε πρώτα να μάθεςι τι σημαίνει Ιατρική πράξη και μετά γράφεις δημόσια!!! ΄Σο για τον Έρπη θα σου γράψω μετα, είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ τι σημαίνει ερπητική λοίμωξη. Μη γράφεις και φοβίζεις τον  κόσμο. Δε γνωρίζεις απλά....

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
κατσε τωρα γιατι το αλλαζεις πριν ελεγες δεν εχουμε σχεση με λοιμωδη. κανουμε αναλυσεις για λοιμωδη και τωρα μου λες να ξερω και την παθολογια που ξερει ενας παθολογος δεν πας καλα...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Καμία νοσοκόμα δεν νομιμοποιείται να κάνει αιμοληψία χωρίς την παρουσία γιατρού. Πήγαινε πρώτα να μάθεςι τι σημαίνει Ιατρική πράξη και μετά γράφεις δημόσια!!! ΄Σο για τον Έρπη θα σου γράψω μετα, είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ τι σημαίνει ερπητική λοίμωξη. Μη γράφεις και φοβίζεις τον  κόσμο. Δε γνωρίζεις απλά....
περιμενω ακομη να μου πεις τι πτυχιο εχεις. ο ερπης κολαει και απο το δερμα τελος. εκανες λαθος γιατι εισαι ασχετος και ειπες οτι δεν κολαει.

nikbox

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
14
Πόντοι
1
εχω κανει μικροβιολογικη αναλυση το εγραψα πιο πανω, τι επιμενεις λοιπον?
Μα συ γράφω τι επιμένω!! Δεν δικαιούσε να πάρεις αιμα χωρίς την παρουσία γιατρού, δεν σικαιούσαι να κάνεις καμία εξέταση μικροβιολογική χω΄ρις την παρουσία γιατρού!!!! Δεν γνωρίζεις να ερμηνεύσεις αποτελέσματα γτ δεν είσαι γιατρός...δεν γνωρίζεις ΤΙΠΟΤΑ από το κομμάτι της νόσου Δικαιούσαι να ασχοληθείς με ην γεννετική που ανέφερες αλλα αυτό δεν έχει σχέση με την Μικροβιολογία. Αυτά

nikbox

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
14
Πόντοι
1
Πες μου ποιο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ εργαστήριο στην Ελλάδα υπάρχει που να το έχει Βιολόγος. Πες μου ΕΝΑ!
Για τον Ερπη θα σου απαντήσω μετά. ¨χι δεν κολλάει όπως εσύ τον ανέφερες, από στοματικό SEX. Θα τα πούμε μόλις τελειώσουμε με το πρώτο θεμα. Και όταν εχω χρόνο

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εισαι λαθος, απλα ξερω και διδασκω για τα μικροβια πως κολλανε, πως αναπτυσσονται, ξερω να κανω μικροβιολογικες αναλυσεις ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ. γιατρος δεν ειμαι να σου πω να παρεις ενα ή δυο χαπια, αλλα αυτα που σου ειπα ισχυουν, ο ερπης λοιπον πες εκανα λαθος κολλαει και απο το δερμα και οι βιολογοι ασχολουνται ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ με μικροβιολογια

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Πες μου ποιο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ εργαστήριο στην Ελλάδα υπάρχει που να το έχει Βιολόγος. Πες μου ΕΝΑ!
Για τον Ερπη θα σου απαντήσω μετά. ¨χι δεν κολλάει όπως εσύ τον ανέφερες, από στοματικό SEX. Θα τα πούμε μόλις τελειώσουμε με το πρώτο θεμα. Και όταν εχω χρόνο
αυτο που λες δεν ειναι αποδειξη οτι δεν ξερουν μικροβιολογια οι βιολογοι, τα μικροβιολογικα ανοιγαν μεχρι προσφατα μονο με υπογραφη γιατρου και αμφιβαλω αν ανοιξε κανενα προσφατα απο βιολογο

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ελα παραδεξου τα λαθη σου και ανακαλεσε
ο ερπης λοιπον πες εκανα λαθος κολλαει και απο το δερμα και οι βιολογοι ασχολουνται ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ με μικροβιολογια

funeral3

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
και εγω πιστευα οτι οοοολα αυτα τα καινουρια μνμτ απο χθες εχουν να κανουν με το θεμα !... και χαρηκα

nikbox

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
14
Πόντοι
1
αυτο που λες δεν ειναι αποδειξη οτι δεν ξερουν μικροβιολογια οι βιολογοι, τα μικροβιολογικα ανοιγαν μεχρι προσφατα μονο με υπογραφη γιατρου και αμφιβαλω αν ανοιξε κανενα προσφατα απο βιολογο
Ειμαι ξεκάθαρος!!! Δεν μπορείς να κανεις αιμοληψια χωρις την παρουσια γιατρόύ! Αμφιβαλεις? Δεν ξέρεις να ερμηνεύσεις τις εξετασεις! Αμφιβάλεις? Δεν γνωρίσεις απλά ιατρικά ζητήματα (τι σημαινει αναιμια). Αμφιβαλεις?
Αρα δεν μπορείς να κανεις τον Μικροβιολογο χωρις την παρουσια γιατρού. Το μηχανημα μπορει και η παρασκευαστρια να το δουλεψει...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Μα συ γράφω τι επιμένω!! Δεν δικαιούσε να πάρεις αιμα χωρίς την παρουσία γιατρού, δεν σικαιούσαι να κάνεις καμία εξέταση μικροβιολογική χω΄ρις την παρουσία γιατρού!!!! Δεν γνωρίζεις να ερμηνεύσεις αποτελέσματα γτ δεν είσαι γιατρός...δεν γνωρίζεις ΤΙΠΟΤΑ από το κομμάτι της νόσου Δικαιούσαι να ασχοληθείς με ην γεννετική που ανέφερες αλλα αυτό δεν έχει σχέση με την Μικροβιολογία. Αυτά
γνωριζω τον κυκλο ζωης του ΗΙV πιθανον καλυτερα απο εναν ορθοπαιδικο που το διδακτηκε μια φορα στο πανεπιστημιο και υστερα τερμα.
και οπως παραδεχτηκες ενω στην αρχη ειπες πως οι βιολογοι ειναι ασχετοι με ιατρικη , η ερευνα της ιατρικης γινεται κατα μεγαλο μερος απο βιολογους

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ετσι εινε βρε παιδεσ,,,αν θελετε να μηλισετε για νοσηματα κτλ ανοιχτε αλλο θεμα,,,εδω πρεπει να υπαρχει μονο ενημερωσει για την πιατσα τησ πολησ,,οχι ασχετα πραγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom