εσυ ειπες τι σχεση εχουμε οι βιολογοι με λοιμωξεις μας υποτιμησες ασχετε χαρακτηρισμο εκανες
βιολογος=μικροβιολογος, στο πανεπιστημιο καναμε μικροβιολογια και μπορουμε να ανοιξουμε δικο μας μικροβιολογικο εργαστηριο, τις αναλυσεις για να βρουμε τι μικροβια εχεις δεν τις κανουν υποχρεωτικα γιατροι και οι βιολογοι τις κανουν επισης.
για τους ερπητοϊους να μια παραπομπη που το λεει ξεκαθαρα οτι κολαει και απο το δερμα
"Ο έρπης είναι πλέον πιθανός να μεταδοθεί από την επαφή με το δέρμα ατόμου που νοσεί και έχει ορατές πληγές, φουσκάλες, ή ένα εξάνθημα (ένα ενεργό ξέσπασμα).
Μπορείτε επίσης να κολλήσετε έρπη ακόμα και όταν κάποιος δεν έχει καμιά ορατή πληγή (μπορεί ακόμη και να μην ξέρει ότι έχει έρπη), ή από το σάλιο ενός ανθρώπου που έχει έρπη ή ακόμα και από τα κολπικά ρευστά."
τα νοσημηματα δεν ειναι μονο αντικειμενο της ιατρικης ξες με ποσους ιους και ποσα λοιμωδη νοσηματα ασχολουνται βιολογοι???
ποσα τηλεφωνα βιολογων που εχουν δικα τους εργαστηρια που ασχολουνται με νοσηματα ΧΩΡΙΣ να εχουν ουτε εναν γιατρο στο εργαστηριο θες να σου στειλω??
εχω ειδικες γνωσεις εχω κανει ταυτοποιηση βακτηριων και καλλιεργειες ιων και βακτηριων με τα χερακια μου θες να παμε σε ενα εργαστηριο να εξετασω τι μικροβια κουβαλας?
στο σχολειο απλα απανταμε στα παιδια, στα νοσοκομεια και στα εργαστηρια κανουμε μικροβιολογικες, βιοχημικες και γενετικες αναλυσεις και
ασχολουμαστε με νοσηματα λοιμωδη και μη , οι βιολογοι, μπουμπουνα