Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
λιγο μετα το παλιο σολ μετωπο δυτικα ειναι απο την αριστερη μερια
μια μελαχροινη με καρε μαλι μεσα στο αμαξι ενα γιαπωνεζικο ειναι μαλλον ακωλο  :grin:
μιλφακι κ ζηταει 25 την εχει παρει κανεις?

nikbox

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
14
Πόντοι
1
του εστειλα κανα 2 αλλα δεν σταματησε. τελος παντων εδω αναρτουν ως διασημες ενα σωρο ασημες, το οτι σε κουβεντα για πιατσες πηγαμε στο πως κολανε οι αρρωστιες και ποιοι ξερουν να πουν δεν ειναι και τοσο ασχετο
Εσυ ανεφερες πως κολανε, όχι εγω. Ε λοιπον σου λεω για να μαθεςι ότι από στοματικό έρωτα δεν κολαει ο ερπης..με προφυλακτικο. Ουτε αν τον εχει η γυναικα ως επιχειλιο ουτε αν τον εχει ο αντρας ως γεννητικων οργανων.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Εσυ ανεφερες πως κολανε, όχι εγω. Ε λοιπον σου λεω για να μαθεςι ότι από στοματικό έρωτα δεν κολαει ο ερπης..με προφυλακτικο. Ουτε αν τον εχει η γυναικα ως επιχειλιο ουτε αν τον εχει ο αντρας ως γεννητικων οργανων.
ενταξει γιατρε τα ξες καλυτερα απο εμενα τον βιολογο.
τριβες και χουφτωματα σε δερματικες περιοχες δεν παιζουν κατα την πιπα? αν εξυσε την κοιλια της (ακομη και χωρις σημαδια απο ερπη)  πριν 5 λεπτα και μετα πιανει τα αρχιδια σου το προφυλακτικο θα σε προστατεψει  :jerking: :jerking: :headbang:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Τυπε ο  bourdeliotis ειπε οτι ο ερπης που παρεπιπτοντος τον εχουμε ολοι μας γιατι ειναι ο ιος της ανεμοβλογιας κολαει εκει που τελειωνει η καποτα στο γυμνο δερμα πχ αν εχεις ερπη στο πεος και το πιασεις και πιασεις την κοιλια σου πχ μπορει να μεταφερθει στην κοιλια γ αυτο λεγετε και ερπης εσυ μαλλων καταλαβες λαθος και η βιολογια εχει σχεση με τη μικροβιολογια μπορεις να το ψαξεις στο νετ αυτο αν θες.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Τυπε ο  bourdeliotis ειπε οτι ο ερπης που παρεπιπτοντος τον εχουμε ολοι μας γιατι ειναι ο ιος της ανεμοβλογιας κολαει εκει που τελειωνει η καποτα στο γυμνο δερμα πχ αν εχεις ερπη στο πεος και το πιασεις και πιασεις την κοιλια σου πχ μπορει να μεταφερθει στην κοιλια γ αυτο λεγετε και ερπης εσυ μαλλων καταλαβες λαθος και η βιολογια εχει σχεση με τη μικροβιολογια μπορεις να το ψαξεις στο νετ αυτο αν θες.
ο ιος της ανεμοβλογιας οντως ειναι ενας απο τους 3 τυπους, αλλα και τους αλλους 2 τον επιχειλιο και των γεννετικων οργανων παλι φορεις ειναι η πλειοψηφια 80-90%. με την πιπα λοιπον σε χαϊδευει γυρω γυρω εκτος προφυλακτικου και ανταλασετε ιους τοσο απλο

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
ο ιος της ανεμοβλογιας οντως ειναι ενας απο τους 3 τυπους, αλλα και τους αλλους 2 τον επιχειλιο και των γεννετικων οργανων παλι φορεις ειναι η πλειοψηφια 80-90%. με την πιπα λοιπον σε χαϊδευει γυρω γυρω εκτος προφυλακτικου και ανταλασετε ιους τοσο απλο
Μan τα γνωριζω αυτα ετσι κ αλλιως κ ειχα και την ατυχια να με κολησει μια της πιατσας απο ακαποτο προσφατα σχετικα αλλα ευτυχως την σκαπουλαρα ανωδυνα μονο με κοκκινιλες ουτε με φουσκαλες ουτε με πονο η μονη μαλακια ειναι οτι τωρα θα τον εχω μεχρι το τελος της ζωης μου και θα μπορει να μου βγει ανα πασα στιγμη  :headbang: :headbang: :headbang:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
για πες ποια νομιζεις οτι στο κολλησε να προστατευθουμε οι υπολοιποι

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
καλυτρα πες μας και εσυ με ποιες εχεις παει γιατι μπορει να το κολησες και πριν χρονια...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Η κατσαριδα χωρις να μαι 100% σιγουρος ομως.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
καλυτρα πες μας και εσυ με ποιες εχεις παει γιατι μπορει να το κολησες και πριν χρονια...
Αν το χα κολησει χρονια πριν man θα ειχα εμφανησει πριν χρονια ο ερπης εμφανιζεται μπαμ μπαμ αμα κολησεις το ξερεις βιολογος εισαι.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
δεν ειναι στανταρ μπορει αν εχεις καλο ανοσοποιητικο να μην εκδηλωθει και με τα απο ενα χρονο που ισως πεσει λιγο το ανοσοποιητικο σου να εμφανιστει. η κατσαριδα ειναι τζανκυ εγω την φοβαμαι και για αλλα πιο βαρια ηπατιτιδες αιητζ

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
παρομοια σκεψου οτι εχεις περασει την ανεμοβλογια και εκδηλωνεις ερπη ζωστηρα οταν πεφτει το ανοσοποιητικο στα γεραματα. μπορει λοιπον να κολλησες και να μην καταλαβες τα σημαδια πριν 2 χρονια και τωρα να εκανε εξαρση παλι

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
παρομοια σκεψου οτι εχεις περασει την ανεμοβλογια και εκδηλωνεις ερπη ζωστηρα οταν πεφτει το ανοσοποιητικο στα γεραματα. μπορει λοιπον να κολλησες και να μην καταλαβες τα σημαδια πριν 2 χρονια και τωρα να εκανε εξαρση παλι
Δε διαφωνω man αλλα με τα εξω και το ανχος κ ολα τα προβληματα που χα το ανοσοποιητικο μου ειχε πεσει αρκετες φορες γ αυτο κατι μυρμηγκιες που κ που αλλα ερπη ποτε οποτε γ αυτο σου λεω ειναι προσφατο ειμαι αρκετα ενημερωμενος για τα ΣΜΝ.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
την ατιμη την κατσαριδα να την ψεκασουμε

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
λιγο μετα το παλιο σολ μετωπο δυτικα ειναι απο την αριστερη μερια
μια μελαχροινη με καρε μαλι μεσα στο αμαξι ενα γιαπωνεζικο ειναι μαλλον ακωλο  :grin:
μιλφακι κ ζηταει 25 την εχει παρει κανεις?

Μελαχρινή, κοντούλα, με γιαρις, φάτσα μέτρια, το βυζί μεγάλο και ψηλοκρεμασμενο και
χαμηλό κωλο.

Ελευθερία, καλή πίπα στο 20€, και με και χωρίς, σεξ στο 25€, με ένα 40€ σε πάει και σπίτι της.
Δεν βιάζεται καθόλου, βγαινει νωρίς και όχι κάθε μέρα.

Παντός τώρα που πέρασα επιστρέφοντας στο γραφειο, είχε φυγει.
Μόνο το ζομπι καθόταν μπροστά στο παλιό ΣΟΛ.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πραγματικά είναι πολύ κουραστηκο να διαβασει κάποιος τις προηγούμενες σελίδες.

Ή ανοίξτε νέο θρεντ, ή δωστε το ένα τέλος.

Και όπως έλεγε και ένας αρχαίος Έλληνας σοφός,

KEEP CALM AND FUCK MORE

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom