Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια μην μαλωνετε θα ρωτησουμε την μαρια την κατσαριδα αυτη ξερει τα παντα για ερπετοιους, hpv , κτλ... εχει κανει μεταπτυχιακο στο θεμα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Ευτυχώς επενέβη ο black adder κ ηρέμησαν τα πνεύματα
Σ ευχαριστώ για την απάντηση
Αξίζει το κόπο λες η μελαχροινη η μπα;

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
ωχ θεεεεεε μου τι διαβαζω πρωι πρωι 4 σελιδες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ρε παιδια για ποια λετε στο σολ που βγενει??
κινεζακι μιλφακι??????

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.622
Πόντοι
7.095
Καλά είστε μαλάκες και οι δύο?
Άντε πρωινιάτικα...είχα να μπω τρεις μέρες και διάβαζα δυο κοριτσάκια να ξεκατινιάζονται...
Η ανοίξτε νέο thread ή μιλήστε με pm...
ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΑΠΛΑ!

nikbox

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
14
Πόντοι
1
ενταξει γιατρε τα ξες καλυτερα απο εμενα τον βιολογο.
τριβες και χουφτωματα σε δερματικες περιοχες δεν παιζουν κατα την πιπα? αν εξυσε την κοιλια της (ακομη και χωρις σημαδια απο ερπη)  πριν 5 λεπτα και μετα πιανει τα αρχιδια σου το προφυλακτικο θα σε προστατεψει  :jerking: :jerking: :headbang:
Πρώτα απ οά δεν είμαι γιατρός! Μάλλον εκτός από γνώστης είσαι και μάντης... :jerking: :jerking:
Δεν υπάρχει έρπης στην κοιλιά χωρίς φυσαλίδες από όπου μπορείς να κολήσεις!!! Δεν έχεις ιδέα... Κολλάς μόνο από το υγρό που έχουν οι φυσαλίδες....

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Η μαλακια συνεχίζεται  :jerking:
Σε συ νίκο δε καταλαβαίνεις ότι εδώ κ μέρες έχετε γαμησει το thread

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Ας ανοίζει κάποιος ένα θέμα για τον έρπυ να παν εκεί... σας παρακαλώ!!!

:headbang: :headbang:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Δεν πειραζει ρε,πως κανετε ετσι...
Κοντα στην ενημερωση για τις πιατσες,μαθαινουμε και πεντε πραγματα,αχρειαστα να είναι....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Πρώτα απ οά δεν είμαι γιατρός! Μάλλον εκτός από γνώστης είσαι και μάντης... :jerking: :jerking:
Δεν υπάρχει έρπης στην κοιλιά χωρίς φυσαλίδες από όπου μπορείς να κολήσεις!!! Δεν έχεις ιδέα... Κολλάς μόνο από το υγρό που έχουν οι φυσαλίδες....
Τυπε θα πω κατι τελευταιο γιατι εχουμε βγει εντελως εκτος θεματος και εχουν δικιο οι συναγωνιστες να φωναζουν για καινουργιο νημα ο ερπης δεν σε βγαζει παντα φυσαλιδες υπαρχουν καποιες περιπτωσεις που δεν εχει καθολου φυσαλιδες παρα μονο κοκκινιλες ξερω γιατι κολησα και δεν ειχα ουτε μια φυσαλιδα και μου πε και ο δερματολογος μεχρι το τελος της θεραπειας γαμησι γιοκ με η χωρις προφυλακτικο γιατι ημουν παρα μα παρα πολλη κολητικος οποτε μην εισαι απολυτος σ αυτα που λες συζητηση περι ερπη τελος τουλαχιστον απο μενα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
εχω δεν θελω να εχω στο πισω μερος του μυαλου μου οτι χρωσταω καπου, και σπιτι να παρω τοις μετριτοις θα το παρω. γαμαω με το περισσευμα και οχι με το υστερημα

Τελικα θα μας τρελανεις εσυ,εισαι 34 δε μενεις σε δικο σου σπιτι,οτι σου περισσευει το κανεις πουτανες και θελεις να αγορασεις και σπιτι τοις μετριτοις,σε ποια ηλικα βασικα και με τι λεφτα,γιατι εχω χασει τη μπαλα καπου  :think:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Τελικα θα μας τρελανεις εσυ,εισαι 34 δε μενεις σε δικο σου σπιτι,οτι σου περισσευει το κανεις πουτανες και θελεις να αγορασεις και σπιτι τοις μετριτοις,σε ποια ηλικα βασικα και με τι λεφτα,γιατι εχω χασει τη μπαλα καπου  :think:
.......... Καπου στο μελλον

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
να ρωτησω και εγω κατι σχετικο αφου το θεμα ειναι απ'ολα .... που εχει καλο γυρο ?και ειναι καλυτερα σε πιτα η σε ψωμακι ?

Στο Γιωτη στην Μποτσαρη πηγαινοντας για Τουμπα  ;)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πέρασμα σήμερα κατά τις 06:30
Απο την δίχαλα έως Α.Παντων, 8 μαυρουλες και η Μαρία,
αυτη κανονικά θα έπρεπε να φωρα μπλουζάκι "ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΗ"
γιατι και εχθές το απόγευμα που πέρασα, κάτω ήταν.

Παρασκευή πέρασα κατσ τις 22:30.
Στην Βούτυρα 1 και στην Σαπφώς 3,
μηχανάκια της ασφάλειας.
Στην Α.Π. 5 Βουλγάρες, επέστρεψαν κάποιες απο τις παλιές.
Στην Οικονόμου ακομα 2 Βουλγάρες
Μπροστά στο παλιό Σολ το ζομπι και στη διχάλα μια που ήταν έτοιμη να γέννηση.
Μοναστηριού είχε καλή κίνηση.
2 ζηταδες απο τη μια πλευρά και 2 Δίας απο την αλλη.
Οι Δίας είχαν σταματήσει στη στάση μπροστά στο κοκκινο και είχαν μαγκώσει ένα ψιλο μαυρισμένο ξανθό.
Απο απέναντι μπροστά στη μάντρα αυτοκινήτων ήταν 1 πετιτ μελαχρινό και μια γεματουλα, που μου κάναν και νόημα να πάω απο κει, αλλα ο μαλακας δεν πήγα, μαλακια, γιατι όταν ξαναπέρασα είχαν εξαφανιστη,μάλλον λόγο της ασφάλειας. Και το πετιτ ηταν αξιογαμητο.
Ξαναμπήκα απο Α.Π. και ήταν η Στέλλα, παρέα με τις 5 Βουλγάρες
και 4 μηχανές της ασφάλειας (μαζί με τους αναβάτες τους), να περιμένουν το ΚΤΕΛ για το Α.Τ.Δωδεκανήσου.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Τελικα θα μας τρελανεις εσυ,εισαι 34 δε μενεις σε δικο σου σπιτι,οτι σου περισσευει το κανεις πουτανες και θελεις να αγορασεις και σπιτι τοις μετριτοις,σε ποια ηλικα βασικα και με τι λεφτα,γιατι εχω χασει τη μπαλα καπου  :think:

offtopic αλλα θα σου απαντησω
καταρχην αυτο ειναι λαθος ενα μερος μονο απο το περισσευμα αρκει για τις πουτανες
κοστος αυτοκινητου 200 + κοστος πουτανων 150 (5Χ30 το μηνα) + κοστος καφεδες φαστφουντ εξοδοι με γκομενα 150 (20Χ3 για καφε, φαστφουντ+ 90 για ταβερνες,κλαμπ με την γκομενα)
αρα απο τα 850 που ειναι ο μισθος τωρα περισσευουν περι τα 350 το μηνα, βαλε λοιπον περιπου 4.000 το χρονο
παλίοτερα πριν την κριση και σε αλλες δουλειες επαιρνα μεχρι 1.400 τοτε περισσευαν 600-800 το μηνα δηλαδη 7.000 το χρονο.
σημερα εχει  ικανοποιητικα σπιτια απο 20.000,
αρα μονο με 3 χρονων οικονομιες απο τα παλια χρονια αρκουν για αγορα σπιτιου

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
[size=30pt][size=30pt]offtopic αλλα θα σου απαντησω[/size][/size]
καταρχην αυτο ειναι λαθος ενα μερος μονο απο το περισσευμα αρκει για τις πουτανες
κοστος αυτοκινητου 200 + κοστος πουτανων 150 (5Χ30 το μηνα) + κοστος καφεδες φαστφουντ εξοδοι με γκομενα 150 (20Χ3 για καφε, φαστφουντ+ 90 για ταβερνες,κλαμπ με την γκομενα)
αρα απο τα 850 που ειναι ο μισθος τωρα περισσευουν περι τα 350 το μηνα, βαλε λοιπον περιπου 4.000 το χρονο
παλίοτερα πριν την κριση και σε αλλες δουλειες επαιρνα μεχρι 1.400 τοτε περισσευαν 600-800 το μηνα δηλαδη 7.000 το χρονο.
:2funny: :2funny: :2funny:
νασαι καλα μ εκανες κ γελασα ακου offtopic
εδω κ 5/6 σελιδες εχεις δει εσυ κατι σχετικο με το θεμα?  :headbang:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
offtopic αλλα θα σου απαντησω

Τι σπιτι ειναι αυτο με 20,000ευρω ρε τυπε?
Με μια τουαλετα και μια κουζινα?
Υπνο στο μπαλκονι που κοιταει ακαλυπτο?  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τι σπιτι ειναι αυτο με 20,000ευρω ρε τυπε?
Με μια τουαλετα και μια κουζινα?
Υπνο στο μπαλκονι που κοιταει ακαλυπτο?  :2funny:

να δες ειναι κ κοντα στη πιατσα και στα μπουρδελα  :grin: :grin:

ειναι και κυριλε  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom