george_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν λεω να κολλησεις κανα AIDS! αλλα ερπη, κωνδυλωματα, ηπατιτιδα κολλας αν σου χωρις και η αλλη εχει τετοιο νοσημα.. Αυτα να τα ξερουν μερικοι
Για να μην γινει λαθος οσον αφορα την Ντιανα δεν ειναι ξανθια με κοτσο οπως προναφερθηκε,ουτε κοντη, ειναι σχετικα ψηλη αδυνατο κορμι μαλια μελαχροινα ισια μεχρι του ωμους περιπου , οσες φορες την ειδα εγω φορουσε μακρυ παντελονι εφαρμοστο μαυρο γυαλιστερο που τονιζε τα προσοντα της χωρις ομως να προκαλει μαλλον για του μπατσους και απλες μποτες.Προφανως θα την ξεχωρισεται επειδη εγω την εχω δει παντα με την χοντρη φιλη τστατσα δεν ξερω τι ειναι,η φιλη της συνηθως εχει τα βυζια της πατημενα απο κατω προς τα πανω για να ξεχειλιζει το μπουστο της και οταν κατεβηκα μια μερα για τις μιλησω μπορω να πω πως το βλεμα μου σταματουσε πολλες φορες σ'αυτο και φαντασιωνομουνα αστραπιαια.Εχει ωραιο και μεγαλο στηθος αλλα μονο αυτο,τιποτε αλλο για τα δικα μου γουστα.
εκανα μια βολτα αποψε.ηταν πεσμενη η κινηση στις πιατσες.θα σας πω το εξης ομως για να σας λυθει και η απορια....πριν λιγες μερες προεκυψε ενα θεμα εδω μεσα με την ομορφη τρανς Νασια-Μαριλενα.ηταν κανονικα στο ποστο της αποψε στην 26ης Οκτωβριου.Αρα δε τη μαζεψαν οπως ελεγε καποιος εδω μεσα και αυτα που εγραψε περι AIDS ηταν μαλλον μαλακιες
Τι ειπες δηλαδη??γιατι στο εσβησαν το θεμα?Αλλα ειπα αλλα καταλαβες. Διαβασε τι εγραψα
Φιλος που πηρε τα 2 ξανθα τρβ στα δικαστηρια (σε διαστημα 2 βδομαδων) μου ειπε οτι κανουν ακαποτα. ειναι δυνατον???
εσυ δεν ησουν που ανοιξες ενα θεμα που ελεγες οτι εισαι γιατρος και της βρηκατε AIDS.Mηπως σε μπερδευω με αλλον?Αυτο ειπα. για αυτην που λες κ την αλλη την ξανθια την αδυνατη που βγαινει εκει. Για μενα μαλακια ειναι να σου κανουν ακαποτες πιπες γιατι μπορεις να κολλησεις απο το πιο απλο μεχρι κατι αλλο κ να τρεχεις αδικα.
οχι δεν εισαι εσυ αλλα μοιαζει πολυ το nickname σας.το χθεσινο ποστ αναφεροταν σ'εκεινον για εκεινα που εγραψε.αρα μπερδευτηκαμε...οχι φιλε! δεν ειμαι εγω! εγω ειχα γραψει μια διευθυνση που ειχα βρει με αγγελιες για μια που εκανε πιπες τσαμπα κοντα σε ενα ξενοδοχιο νομιζω, (δεν ειμαι σιγουρος 100%) οτι εχει aids. οπωσς το βρηκα το εγραψα. νομιζω στο slando το ειχα δει. βεβαια τοτε ημουν με αλλο username κ μαλλον επειδη τον ειχα σωησει το λογαριαμο μου, αυτο που εγραψα μαλλον σβηστηκε γιατι δεν το βλεπω στο θεμα περι AIDS! Γιαυτην λεγανε τελικα??
για μια απο δω απο Θεσσαλονικη,την αναφερω παραπανω.τελοσπαντων ας μη το αναπαραγουμε αλλο και δυσφημουμε χωρις λογο.σημασια εχει οτι χθες ηταν στην πιατσαΔεν πειραζει! Τελικα δεν ειπες ομως! για ποια λεγαν? Οριστε δες --->