Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Θα σας απογοτευσω αλλα εχω την εντυπωση οτι το site αυτο ειναι καθημερινο raporto για τους εκτελεστες τις εξουσιας.Μην πεσει καμια διαφημισουλα για τις κοπελες τις Γιαννιτσων γινονται στενος κορσες.Τεσπα ας το υποστουμε και αυτο.Οποτε αναφορα απο μενα πολυ πιο σπανια αν και εχω να πω πολλα και εντελως καινουργια.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
εγινε κάτι συγκεκριμένο ή έτσι γενικά το λές;

Manosxexe

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες... Την Αλεξία (τραβεστί, ψηλή, ξανθιά) που συχνάζει πίσω από τα δικαστήρια την ξέρετε? Την έχει δοκιμάσει κανείς από τα έμπειρα στελέχη του forum? Αν ναι, ενημερώστε please... 

Καλά να περνάτε...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους.αυτα τα θεματα περι ακαποτων που ανοιξαν πιο πανω πιστευω ειναι παπαριες.τσαμπα σηζητηση,εγω που ειμαι περισσοτερο λατρης των μπουρδελων και οχι της πιατσας τοσο δηλαδη αμα ηταν δεν μπορουσα να αρπαξω τιποτα απο καμια πουτανα?μηπως στα μπουρδελα λιγα ακαποτα κανουν?απλα ρε παιδια θελει λιγο περισσοτερη προσοχη.

al pacino αυτος που λες οτι ειχε ανοιξει θεμα για aids μηπως λες τοτε που ελεγε ενας ξεκαρφοτος οτι ο θειος του ειναι γιατρος δηθεν και του το ειπε οτι πηγε μια τραβεστι και βγηκε θετικη δηθεν?εγω πιστευω ηταν απλα προπαγανδα κατα καποιας τραβεστι αλλα τωρα δεν θυμαμαι για ποια τα ελεγε.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Καλημέρα παίδες... Την Αλεξία (τραβεστί, ψηλή, ξανθιά) που συχνάζει πίσω από τα δικαστήρια την ξέρετε? Την έχει δοκιμάσει κανείς από τα έμπειρα στελέχη του forum? Αν ναι, ενημερώστε please...  

Καλά να περνάτε...

Στην Φράγκων εννοείς;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
al pacino αυτος που λες οτι ειχε ανοιξει θεμα για aids μηπως λες τοτε που ελεγε ενας ξεκαρφοτος οτι ο θειος του ειναι γιατρος δηθεν και του το ειπε οτι πηγε μια τραβεστι και βγηκε θετικη δηθεν?εγω πιστευω ηταν απλα προπαγανδα κατα καποιας τραβεστι αλλα τωρα δεν θυμαμαι για ποια τα ελεγε.
οχι ρε συ.αυτο που λεω εγω εγινε πριν μια βδομαδα περιπου και μιλουσε γι'αυτην συγκεκριμενα.αλλα σβηστηκε εντελως το θεμα

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το συγκεκριμενο ειναι οτι πριν πω οτιδηποτε "εδω" η κοπελα ηταν ψιλοηρεμη.Μετα απο την αναφορα οποτε πλησιαζω ακολουθει ελεγχος.Κατι που συμβαινει πανω απο δυο φορες δεν πιστευω οτι ειναι συμπτωση.Εκτος και αν εχει πεσει κανα σημα εντατικοποιηστε τους ελεγχους τις πρωτες νυχτερινες ωρες και δεν ξερω ουτε μπορω να φανταστω τον λογο.

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Y.Γ.
Κατ'αρχην η ιδεα του φιλου simera αν και κοστιζει κατι παραπανω ειναι καταπληκτικη και εχω μια πολυ ομορφη εμπειρια που θα κρατησει τουλαχιστον μια εβδομαδα.Κατ'επεκταση γιατι οταν δεν μπορω να εχω σε πληρη ελεγχο μια κατασταση η οποια ναι μεν ειναι παρανομη αλλα ταυτοχρονα δημοφιλη [διαπιστωση απο την λιγη εμπειρια μου στον χωρο] να κοιταξω να νομιμοποιησω την κατασταση δλδ blink ιδεα.Δημιουργω μια οδο με ιεροδουλες δηλωμενες κατα νομο και υγεια φροντιζωντας τα ενομα συμφεροντα πασης φυσεως και ικανοποιωντας τους ενδιαφερομενους που ειτε για το κοστος ειτε για το οτι δεν θελουν να βλεπουν την κοπελα γυμνη να παρελαυνει αλλα να την βλεπουν ορθια ντυμενη σε φυσικες συνθηκες φωτισμου,ικανοποιωντας την ψευδαισθηση οτι δεν ειναι ο επομενος αλλα ισως ο πρωτος και φυσικα αν θελουν αυτοκινητο η σπιτι αυτο ειναι αλλο καπελο και με αναλογο κοστος.Αυτα τα ολιγα ειχα να πω και ακουω ιδεες για μια τετοια πιθανοτητα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οχι ρε συ.αυτο που λεω εγω εγινε πριν μια βδομαδα περιπου και μιλουσε γι'αυτην συγκεκριμενα.αλλα σβηστηκε εντελως το θεμα
τι εγινε τελικα με αυτο το θεμα....το παλικαρι απεδειξε τιποτα?το ειχα διαβασει μεχρι ενα σημειο αλλα ειδα τωρα που εγραψες οτι την πετυχες στην πιατσα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
τι εγινε τελικα με αυτο το θεμα....το παλικαρι απεδειξε τιποτα?το ειχα διαβασει μεχρι ενα σημειο αλλα ειδα τωρα που εγραψες οτι την πετυχες στην πιατσα
μαλακιες....εξαφανιστηκε μετα απο εκεινο.η γκομενα ειναι καθε βραδυ εκει

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Δεν κατάλαβα για ποια ιδέα του simera αναφέρεσαι....

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια βγηκα χθες τσαρκα μετα απο πολυ καιρο και αντικρισα απιστευτη νεκρα.
Βγηκα κατα της 2.Στη γιαννιτσων 2 πουτανες ψιλομπαζα κοντα στο Μεταξι μας και μια τρανς με κοκκινο smart μετα το SOL 40 ευρω,ξερει κανεις τιποτα γι αυτην?
Στον οπαπ τιποτα.
Στην 26ης η Σονια με το μπλε Polo και μια αλλη ξανθια με σγουρο μαλλι φουντωτο τις οποιες φορτωσαν αμεσως.Ποια ειναι αυτη ρε παιδια?
Καλα εκει γενικοτερα δε βγαζω ακρη ποια ειναι ποια απο αυτες που βγαινουν χωρις αυτοκινητο,εχω καταμπερδευτει.
Απεναντι η ασημι Mercedes Compact
Στην Πανεπιστημιου ηταν και αυτη με το πρασινο τσιπ.
Αυτα απο χθες ελπιζω την αλλη φορα να χει λιγο κινηση.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Να και ένας ουσιαστικός. Σωστός ρε φίλος, άντε να μαθαίνουμε και εμείς οι παλιοί και ξεχασμένοι με το συγκεκριμένο θέμα τι παίζει στις πιάτσες σήμερα... ;)

SATYROS09

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
την νασια την ειδα την περασμενη κυριακη κατα τις 6.00 το πρωι στην σταση της 26ης!!!δεν σταματησα,ειχε ενα σταματημενο mercedes!!!!!!!!!

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
sorry,το απογευμα ξερεται πινω και καμια μπυριτσα για χαλαρωμα,την ιδεα του terris3 ενοουσα ""Y.Γ 2 Θα πρότεινα μιας και είσαι παντρεμένος, αφού βρεις κανένα καλό πουτανάκι από κάτω και είσαι ok μαζί της στο sex, να ζητήσεις τηλ και να την παίρνεις και να βρίσκεσαι κατευθείαν ξενοδοχείο για να γλυτώνεις και χρόνο αλλά και τον κίνδυνο μην σε πάρει κανα γνωστό μάτι στις βόλτες."".Εχει μειονεκτηματα φυσικα διοτι καθε μερα φασολαδα την βαριεται και ο παππας αλλα εχει την λυση του.sorry terris3 

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους.
πριν τρεις μερες ενα φιλαρακι μου ειπε οτι πετυχε μια μαυρη να κανει πιατσα στην ακριτων (ασχετο σημειο)αλλα εκει ηταν,του ζητησε 30 ευρω στο αμαξι.εχει ακουσει κανεις τιποτα γι αυτην?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom