Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω ουτε καν ποια ειναι οι Ακριτων αλλα ειδα μαυρη να κανει πιατσα εχθες το βραδυ μεταξυ 7 με 10 στην μοναστηριου.Δεν με ενδιαφερει το θεμα 'μαυρες' γι'αυτο το αναφερω και χωρις να θελω να θιξω κανεναν,περι ορεξεως λεμε κολοκυθοπιτα.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ξερω ουτε καν ποια ειναι οι Ακριτων αλλα ειδα μαυρη να κανει πιατσα εχθες το βραδυ μεταξυ 7 με 10 στην μοναστηριου.Δεν με ενδιαφερει το θεμα 'μαυρες' γι'αυτο το αναφερω και χωρις να θελω να θιξω κανεναν,περι ορεξεως λεμε κολοκυθοπιτα.
η πλακα ειναι οτι η ακριτων ειναι στη σταυρουπολη

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ναι, και μάλιστα από τις πιο κεντρικές της Σταυρούπολης.
Εκανε πιάτσα εκεί;;;
Δηλάδη ο φίλος σου πήγε στην ψύχρα και ρώτησε πόσο πάει;

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια θα κανω την χαζη ερωτηση.
Οταν μιλατε για ακαποτα τι ενοειτε στοματικο??
Γιατι αν μιλατε για στοματικο τσαμπα συζητατε τοσο καιρο.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
τι εννοεις φιλε? για καντο πιο λιανά?

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Σοβαρη αρρωστια δεν μπορεις να κολλησεις απο στοματικο.
Ειναι σχεδον απιθανο.
Πρεπει να ερθει σε επαφη αιμα ή υγρα σεξουαλικης φυσης.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Βόλτα σήμερα με τον συναγωνιστή simera. Όταν πήγαινα για το ραντεβού μας μέτρησα 6 κορίτσια. Τρεις ήταν πριν την Σελ κάτω από την εκκλησία των Αγίων Πάντων και άλλες τρεις κοντά στο Σίτυ...

Με την επιστροφή μετά την "αρπαγή" του συναγωνιστή ουδεμία ενεφανίσθη... συχνές βέβαια βόλτες στρουμφ. Εκεί που παλιά αράζανε τα Ρουμανάκια τώρα είναι η τραβεστί με το κίτρινο αμάξι...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
μεγάλη η χάρη του simera....
Πας και τον πέρνεις και από το σπίτι; :)

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ας το πω και οπου βγει.Νεα πιατσα γινεται και στις Συκιες,εδω και καμμια βδομαδα ενα τραβεστι πρεπει να μπαζει στο κολπο ενα ομορφο θυληκο που δεν ξερει ακομα τι του γινεται.
Ονομα δεν θυμαμαι αλλα ειναι ενα κομματι που αξιζει να δοκιμασει κανεις.Τα ματια σας ανοιχτα συνποιτσιλιστες διοτι απο το πολυ κυνηγι μου φαινεται αρχιζουν να αμυνονται,καιρος ητανε πανω στην ωρα του δικου μου κυνηγιου για αλλες εμπειριες.Να εισται καλα για ολες τις πληροφοριες που μου δωσατε.Νεοτερα απο το μετωπο οταν εχω ιδιαν εμπειρια.????

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Υ.Γ. απιστευτη εμπειρια με την Dana απο Ρουμανια,η κοπελα αξιζει τα 100+ξενοδοχειο ειναι επαγγελματιας.Βοηθεια παιδες αρχιζω να εθιζομαι,ειναι καλο αυτο η κακο.?.Για πειτε εσεις οι πιο εμπειροι.???????????????.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
μεγάλη η χάρη του simera....
Πας και τον πέρνεις και από το σπίτι; :)

Όχι βρε... μακριά είναι... άσε που έχει καλύτερο τουτούτ από μένα! Εγώ απλά είμαι ο πονηρός κομιστής...

Εσάς κυρ πρόεδρε πότε θα σας δούμε;;; Να κανονίσουμε από βδομάδα για μπυρίτσες κλπ κλπ;;; Με alfi, Ric Flair (αν μπορεί) και simera???

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Υ.Γ. απιστευτη εμπειρια με την Dana απο Ρουμανια,η κοπελα αξιζει τα 100+ξενοδοχειο ειναι επαγγελματιας.Βοηθεια παιδες αρχιζω να εθιζομαι,ειναι καλο αυτο η κακο.?.Για πειτε εσεις οι πιο εμπειροι.???????????????.

Βασικά για κακό αππό τη μία και καλό από την άλλη... κακό γιατί πολλά λεφτά φίλε αλλά καλό γιατί είσαι τακτικός πελάτης και έχεις ακλύτερη μεταχείριση. Έτσι το βλέπω εγώ... όχι και όλες οι κοπέλες όμως. Μερικές που λες το βλέπουν ότι "δεν γαμείς αυτός είναι τακτικός" κια γίνονται τσαπατσούλες...

Ποια είναι αυτή η Ντάνα θα μου πεις όμως;;;

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ωπα,εδω αρχιζει και μπερδευεται το πραμα. συκιες ακουω,σταυρουπολη ακουω,ζητω η αποκεντωσης λοιπον. η αληθεια ειναι οτι η πιατσα της γιαννιτσων παρουσιαζει μεγαλα κενα διαστηματα στην λειτουργια της.υποθετω λογω μεγαλυτερης προσελευσης στρουμγ στην περιοχη.αληθεια τα ρουμανακια που χαθηκαν? αν γυρισαν στην πατριδα τους ελπιζω να ποθν και στις φιλες τους ποσο καλα περασαν στο εναντα για να μας ερθουν κιαλλες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Όχι βρε... μακριά είναι... άσε που έχει καλύτερο τουτούτ από μένα! Εγώ απλά είμαι ο πονηρός κομιστής...

Εσάς κυρ πρόεδρε πότε θα σας δούμε;;; Να κανονίσουμε από βδομάδα για μπυρίτσες κλπ κλπ;;; Με alfi, Ric Flair (αν μπορεί) και simera???
μεσα αρκει να ειμαι καλα γιατι ειμαι αρρωστος απο το πρωι....δεν εχω τη γριπη μη μασατε

thetdoc

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
που ρε παιδια στις συκιες πιατσα???μεσα στα μερη μας και δεν ξερουμε τιποτα?????/

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
για πες ρε φίλε για αυτήν στις Συκιές...ώρα και πού βγαίνει...ελπίζω να μιλάς σοβαρά και να μην είναι πάλι η μπύρα!  :dancing:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6

τί εννοείς να εθίζεσαι;
μην μας πεις  ότι την ερωτεύτηκες κιόλας!!!!

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σε καμμια περιπτωση δεν προκειτε για ερωτα γιατι ερωτας σημαινει οτι κολλαω με μια μονο.Εγω ακριβως το αντιθετο,θελω ολο και πιο πολλες και σαφεστατα διαφορετικες.Περι Συκεων περιμενω να σταθεροποιηθει η κατασταση γιατι μπορει να τις πετυχω 3 βραδυα συνεχομενα και αλλα δυο με απουσια.Δεν θελω να χαλασω την πιατσα τωρα στην αρχη ισως της δημηουργιας της.Οταν θα εχω σιγουρα και σταθερα αποτελεσματα θα σφυριξω κλεφτικα για να ενισχυσουμε ισως την καθιερωση της.;).Παρεπιτοντως οτα λεμε μπυριτσα εννοουμε 1 αντε το πολυ 2 μπυριτσες,δεν λεμε τοσο που να εχεις οφθαλμαπατες :2funny:.Τα λεμε συναδελφοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom