Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ωραιο ρεπορταζ arisk.Nεοτερα απο Συκιες δεν υπαρχουν,ειχα προαναφερει οτι 3 μερες εβλεπα ενα τρ... να ειναι με ενα καλουτσικο θηλυκο και αλλες δυο απουσια,ε λοιπον εδω και καμμια βδομαδα ολο απουσια,μετακομισε τουλαχιστον το τρ.. στην Γιαννιτσων το θηλυκο φιλαρακι της εξαφανιζολ.Εγω βολευτηκα με την Ντανα ειτε στο αυτο ειτε σε hotel.Οσοι ρωτησανε για την Ντανα αν διαβασουν προηγουμενα post θα μαθουνε μην επαναλαμβανομαστε.Αν καταλαβα καλα arisk το ωραιο μελαχροινο με την χοντρη φιλη της ειναι λιγο μετα το shell με κατευθυνση τα κτελ στο δεξι μας χερι εξω απο ενα κινεζικο μαγαζι σωστα ? και ταριφα 50.Αν τελικα λεμε την ιδια ειναι πολυ αδιαφορη και αμετοχη ?.Απο σωμα ειναι καλο οσο δειχνει και με τα ρουχα?.Ρωταω γιατι την εχω βαλει στο ματι εδω και καιρο.Thanks for the info.

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Υ.Γ.Στα παραπανω ποστ καποιοι μιλουν για μια συναντηση με μπυριτσα,αν τελικα το κανονισετε εγω μεσα,θα υπαρχει και μεγαλυτερη ανεση για κουβεντουλα.

Travestoula

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
οκ μην βαράς θα γράφω με μικρα δεν ήξερα!
Τραβεστι ειμαι ρε συ

Travestoula

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν βαραω απλα ειναι στους κανονες του φορουμ.....ε πες μας λιγα λογια για σενα
τι να σου πω... ειμαι τρανσ κανο πιατσα θεσσαλονικι και σιγουρα καποιοι απο εσας με εχετε παρει.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι να σου πω... ειμαι τρανσ κανο πιατσα θεσσαλονικι και σιγουρα καποιοι απο εσας με εχετε παρει.
κ δεν θα μας πεις ποια να φανταστω.....εγω μαλλον οχι,γιατι δεν ειμαι φαν αλλα χαιρομαι που μπαινουν αρκετες τρανς εδω μεσα κ προσπαθουν να καταλαβουν τι παιζει ετσι ωστε να βελτιωθουν....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
καλησπερα...εμενα παλι κατι μου λεει πως εισαι κλωνος και περιμενεις να μαζεψεις πμ να περιγελας μετα τα ατομα που πανε με τρανς.....αλλα τεσπα,ισως ειμαι απλα πολυ υποψιασμενος....
γενικως τι επιδιωκεις σαν νικ εδω μεσα;προβολη;ή θες λιγο κουβεντουλα;αν ειναι το πρωτο και εφοσον εισαι επαγγελματιας πες ποια εισαι και ενδεχομενως ανοιξε και δικο σου θρεντ σαν την δαναη κλπ...αν ειναι το δευτερο δεν χρειαζοταν καν να μας πεις αν εισαι τρανς...μπορουμε να μιλαμε φιλικα...αν ομως ειναι κατι αλλο τοτε εισαι πολυ μαλακο... :2funny:

Travestoula

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα...εμενα παλι κατι μου λεει πως εισαι κλωνος και περιμενεις να μαζεψεις πμ να περιγελας μετα τα ατομα που πανε με τρανς.....αλλα τεσπα,ισως ειμαι απλα πολυ υποψιασμενος....
γενικως τι επιδιωκεις σαν νικ εδω μεσα;προβολη;ή θες λιγο κουβεντουλα;αν ειναι το πρωτο και εφοσον εισαι επαγγελματιας πες ποια εισαι και ενδεχομενως ανοιξε και δικο σου θρεντ σαν την δαναη κλπ...αν ειναι το δευτερο δεν χρειαζοταν καν να μας πεις αν εισαι τρανς...μπορουμε να μιλαμε φιλικα...αν ομως ειναι κατι αλλο τοτε εισαι πολυ μαλακο... :2funny:
μου την λες κατα ενα τροπο και αυτο δεν θα σου το χαρισω. δεν καταλαβα δεν μπορω να μπω εδω μεσα και να συμμετεχω??? δεν το καταλαβα και τι ηθελες δηλαδη να μην αναφερω πωσ ειμαι τρανσ και να το παιζω σαν μερικους εδω μεσα γαμιας η πελατης. Τρανσ ειμαι και προκαλω να με ρωτησεις αν δεν πιστευεις πραγματα που μπορει να ξερει μονο μια τρανσ.
Φυσικα δεν ειμαι και υποχρεωμενη να το αποδειξω ...
Οσο για να κάνω δικο μου θεντ ποσ το λεσ δεν θελω.
Καιγιατι ρε φιλε να σου πω πια ειμαι ακριβως εσυ λες ποιοσ εισαι? δεν λες κρυβεσε πίσω απο τι ψευδώνυμο σου. Εγω γιατι να πω. Μην ξεχνας πως ετιθομαι κι ολας στον δρομο και πολλοι μαλακες μπορουν αν με καταλαβουν και δεν τους αρεσουν αυτα που γραφω να με κανουν πολλα...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
μου την λες κατα ενα τροπο και αυτο δεν θα σου το χαρισω. δεν καταλαβα δεν μπορω να μπω εδω μεσα και να συμμετεχω??? δεν το καταλαβα και τι ηθελες δηλαδη να μην αναφερω πωσ ειμαι τρανσ και να το παιζω σαν μερικους εδω μεσα γαμιας η πελατης. Τρανσ ειμαι και προκαλω να με ρωτησεις αν δεν πιστευεις πραγματα που μπορει να ξερει μονο μια τρανσ.
Φυσικα δεν ειμαι και υποχρεωμενη να το αποδειξω ...
Οσο για να κάνω δικο μου θεντ ποσ το λεσ δεν θελω.
Καιγιατι ρε φιλε να σου πω πια ειμαι ακριβως εσυ λες ποιοσ εισαι? δεν λες κρυβεσε πίσω απο τι ψευδώνυμο σου. Εγω γιατι να πω. Μην ξεχνας πως ετιθομαι κι ολας στον δρομο και πολλοι μαλακες μπορουν αν με καταλαβουν και δεν τους αρεσουν αυτα που γραφω να με κανουν πολλα...

ΟΧΙ δεν μπορεις να μπεις εδω και να συμμετεχεις, κανονας του gl,εδω ειναι το δικο του χωριο!!!!!!! (χαχαχαχαχαχαχαχαχα) εκανα και λιγο πλακιτσα. No offence ε! :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Πρεπει ως λιγο πιο υποψιασμενος να θετω ολες τις διαστασεις στους συναγωνιστες...τωρα οπως ειπες ετσι και αλλιως εκτιθεσαι στον δρομο με ενα ονόμα καλλιτεχνικο οποτε το να πεις ποια εισαι δεν λεει τιποτα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειναι δικος μου κλωνος τι ζορια τραβατε?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν λετε οτι εχω πολλους?
ε ειναι κ αυτος ενας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ΟΧΙ δεν μπορεις να μπεις εδω και να συμμετεχεις, κανονας του gl,εδω ειναι το δικο του χωριο!!!!!!! (χαχαχαχαχαχαχαχαχα) εκανα και λιγο πλακιτσα. No offence ε! :P
αρμεγω τις προβατινες μετα την μπουρδελοτσαρκα στην βιλιτσα του ερωτα....και γραφω την κριτικη στο νετμπουκ....ας ειν καλα το wifi στην στανη.... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
εσυ τι κανεις man?καλα;ποια μαρθα ειναι τελικα η λεγαμενη στο αλλο θρεντ; :grin: η γνωστη μαλλον ε;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
αρμεγω τις προβατινες μετα την μπουρδελοτσαρκα στην βιλιτσα του ερωτα....και γραφω την κριτικη στο νετμπουκ....ας ειν καλα το wifi στην στανη.... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
εσυ τι κανεις man?καλα;ποια μαρθα ειναι τελικα η λεγαμενη στο αλλο θρεντ; :grin: η γνωστη μαλλον ε;
ε μαλλον, αλλα εγω ηδη ειμαι σε αλλα κολπα. εκανα ενα τρελο κολπο grosso. :P

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
εισαι citytourας τι να κανουμε; :rockon: :rockon: :rockon:
Μπα τα αφησα τα citytour γιατι οπως ειπα εκανα τρελο κονε, τρελο κονε με citytour δν γινεται γιατι 200 την ωρα ειναι πολλα και δν γουσταρω αλλο, αν τα αξιζανε κιολας καλα θα ητανε!!! :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Μπα τα αφησα τα citytour γιατι οπως ειπα εκανα τρελο κονε, τρελο κονε με citytour δν γινεται γιατι 200 την ωρα ειναι πολλα και δν γουσταρω αλλο, αν τα αξιζανε κιολας καλα θα ητανε!!! :P
τι κονε ειν τουτο;βιζιτου ερασιτεχνης; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom