You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
και μια πληροφορια....σημερα τα ξημερωματα στις 3.50,στο ξεκινημα της Γιαννιτσων δεξια ειχε 5 κοριτσια μαζεμενα στο ιδιο σημειο.κανονικα,οχι τιποτα πρεζονια.νεαρες αλλα λιγο ασχημοφατσες.δε σταματησα ομως για περισσοτερες λεπτομερειες αλλα σ'εκεινο το σημειο παντα εχει νεαρα κοριτσια πολυ αργα τη νυχτα
δλδ αμα ξυπνησει το αντρικο της τσομιδη οσο και να τρεχεις δεν θα ξεφυγεις!H Iνα και οχι Νινα ηταν μελος γειτονικης χωρας της εθνικης ομαδας των 1500m .Εχει απιστευτο σωμα.φλεβες στους κοιλιακους και ετσι....
Παντως κορυφαιων ολων ειναι η Στελλα και η Ηλεκτρα
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Στελλα εγω ξερω αυτην με το ασπρο Peugeot cabrio που στηνεται στην Πολυτεχνειου λιγο πριν τα δικαστηρια και πραγματι ειναι πολυ ομορφη στο προσωπο.δεν την εχω δει ομως εξω απο το αμαξιβρε παιδια συγγνωμη μπορει καποιοσ να βοηθησει,η στελλα και η ηλεκτρα ποιεσ ειναι τι αμαξι εχουν πωσ ειναι εμφανισιακα ποσο παιρνουν ,απο υπυρεσιεσ λενε.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
δε την εχω δει ποτε μου.και καποιοι που την ηξεραν εχουν πει τελευταια οτι εχει χαθει αυτη.ολοι λεγαν ομως οτι ηταν η ομορφοτερη απ'ολεςΗ ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.
spithoyras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε προσωπικα email δεν απαντω για πολους και διαφορους λογους.Αν ειναι να ρωταμε καποιες πληροφοριες πιο προσωπικες και πιο λεπτομερεις ας κανουμε μια παρεουλα που θα συνοδευεται και με καμια μπυριτσα.Εγω θα το πω ανοιχτα πολλες φορες κυριως Σαββατα συχναζω στο κεντρο διασκεδασεως Μεταξυ μας επι της Γιαννιτσων,εκει ξοδευω καποια φραγκα χωρις το κυριως "πιατο" ετσι γιατι γουσταρω να χορευω και να αυτοεπιβαβαιονωμαι οτι η μπογια μου δεν εχει περασει, καποιοι μπορει να με πουν και μ@λ@κ@ με τις κονσομασονιστριες αλλα εγω καποιες φορες γουσταρω να ειμαι."πιστευω οτι αν πηδηξεις τετοια εισαι μαγκακος"Αν εχεται να προτεινεται κατι καλυτερο ειμαι ολος αυτια.Οσον αφορα το τι ωρες βγαινει η Βουλγαρα και η Αγγελικη αν δειτε προηγουμενα post θα μαθεται τι ωρες κανω πουτ@νοβολτα,διαβαστε και λιγο παραπανω καλο κανει θα μαθετε πολλα απο τις εμειριες συναδεδελφων.Αν δεν εχεται υπομονη ασχοληθειτε με το ψαρεμα ειναι καλη εκπαιδευση για ψαξιμο και υπομονη,ολα αυτα δεν ειναι για να το παιξω εξυπνος απλα δινω συμβουλες που επιασαν τοπο σε μενα με την λιγη εμπειρια που εχω στον χωρο.Ελπιζω να μην προσβαλα κανεναν και μετα συγχωρησεως αν το εκανα.
spithoyras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω για το τηλεφωνο ισως το δοκιμασω.Να'σαι καλα.
spithoyras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Υ.Γ 2 Σκοπος μου ειναι να μπορεσω και εγω να προσφερω σ'αυτο το site την πολυτιμη γνωση που μου εδωσε αυτο και μπορω σημερα να γραφω.
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον σπίθουρα!
Στελλα εγω ξερω αυτην με το ασπρο Peugeot cabrio που στηνεται στην Πολυτεχνειου λιγο πριν τα δικαστηρια και πραγματι ειναι πολυ ομορφη στο προσωπο.δεν την εχω δει ομως εξω απο το αμαξι
Αυτη ειναι Al .αν την δεις θα παθεις. 1.85 ιδια η Μενεγακη.φυσικες χειλαρες, κολαρα μαυρης- κοιταει θεο και βυζαρες. η Ηλεκτρα βγαινει στην αρχη της 26ης μεσα σε μπλε polo. αυτες οι 2 ειναι καλυτερες απο γυναικες
δλδ αμα ξυπνησει το αντρικο της τσομιδη οσο και να τρεχεις δεν θα ξεφυγεις!
Γαμ...σετα αλλα ειναι 100% θηλυκο δυσκολα να ξυπνησει το αντρικο ειναι σε χειμερια ναρκη
Η Στελλα παιρνει 50 στο αμαξι για και 100 στο χωρο της για
Η Ηλεκτρα παιρνει 60 στο αμαξι για η αλλα για μαμησι δεν ξερω .Παντως με παζαρια το κατεβαζει στα 50
η ηλεκτρα παιδια ποσο παιρνει,τι λενε οι υπυρεσιεσ τησ.ειναι μελαχροινη η ξανθια.
Μελαχρινη μουν..............αρα
Travestoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
hello παιδιά!!! Η Ηλέκτρα μας είναι ξανθιά και όντως είναι μια κούκλα!!!η ηλεκτρα παιδια ποσο παιρνει,τι λενε οι υπυρεσιεσ τησ.ειναι μελαχροινη η ξανθια.
και βγαίνει νωρίς με ενα μαυρο smart
εσυ που χαθηκες?δεν μας μιλας πλεον?δεν μας εχεις πει κ ποια εισαι.....hello παιδιά!!! Η Ηλέκτρα μας είναι ξανθιά και όντως είναι μια κούκλα!!!
και βγαίνει νωρίς με ενα μαυρο smart
η μαλλον ποιος εισαι κ σπας πλακα εδω μεσα,πες μας μην ντρεπεσαι