Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
hello παιδιά!!! Η Ηλέκτρα μας είναι ξανθιά και όντως είναι μια κούκλα!!!
και βγαίνει νωρίς με ενα μαυρο smart
κι εγω ετσι την ξερω απο τις περιγραφες.και πρεπει να στηνεται λιγο μετα τη σταση,οχι εκει που ειναι και οι αλλες.την απορια να μας λυσει ο David που την ξερει κιολας.και κατι ακομα που βρηκα τωρα τελευταια....αλλη μια τρανς στηνεται λιγο μετα το Platinum ακριβως εκει που κανουμε αναστροφη.εχει ενα μπλε αμαξι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κι εγω ετσι την ξερω απο τις περιγραφες.και πρεπει να στηνεται λιγο μετα τη σταση,οχι εκει που ειναι και οι αλλες.την απορια να μας λυσει ο David που την ξερει κιολας.και κατι ακομα που βρηκα τωρα τελευταια....αλλη μια τρανς στηνεται λιγο μετα το Platinum ακριβως εκει που κανουμε αναστροφη.εχει ενα μπλε αμαξι
εκει που την πετυχες ρε θηριο?εκανες βολτα κ αναστροφη για το στουντιακι?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
εκει που την πετυχες ρε θηριο?εκανες βολτα κ αναστροφη για το στουντιακι?
ακριβως.εκει που το πηγαν το κωλοστουντιο....οποτε με το που κανεις τη στροφη τη βλεπεις μπροστα σου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ακριβως.εκει που το πηγαν το κωλοστουντιο....οποτε με το που κανεις τη στροφη τη βλεπεις μπροστα σου
γαμησε τα....χειροτερο σημειο δεν ειχαν να βρουν?το καλοκαιρι θα εχει δουλιτσα,τωρα με τα χειμερινα πρεπει να ειναι τελειωμενος ο αλλος για να παει να γαμησει μεσα σε τοσο κοσμο.θα εισαι μεσα σ αυτην την αποχη που λεμε να κανουμε?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
γαμησε τα....χειροτερο σημειο δεν ειχαν να βρουν?το καλοκαιρι θα εχει δουλιτσα,τωρα με τα χειμερινα πρεπει να ειναι τελειωμενος ο αλλος για να παει να γαμησει μεσα σε τοσο κοσμο.θα εισαι μεσα σ αυτην την αποχη που λεμε να κανουμε?
στην ξαναειπα την αποψη μου για την αποχη.αν με πεισεις με τα ισχυρα επιχειρηματα σου μπορει και να κανω.αλλα μεσα στις γιορτες που ολοι εχουν φραγκα και κυκλοφορουν αυτο δε μπορει να γινει εκ των πραγματων.εχεις ομως ανοιξει σχετικο θρεντ οποτε ας φυγουμε απο δω...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
αλλη μια τρανς στηνεται λιγο μετα το Platinum ακριβως εκει που κανουμε αναστροφη.εχει ενα μπλε αμαξι

χαχαχαχα...την πέτυχα και εγώ...πολύ ξύπνια...στήθηκε εκεί ακριβώς πάνω στην αναστροφή...πολύ καλό σημείο...οι μισοί κάνουν αναστροφή για τα μαγαζια και άλλοι για το μπουρδέλο...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
χαχαχαχα...την πέτυχα και εγώ...πολύ ξύπνια...στήθηκε εκεί ακριβώς πάνω στην αναστροφή...πολύ καλό σημείο...οι μισοί κάνουν αναστροφή για τα μαγαζια και άλλοι για το μπουρδέλο...
τελικα λυσε μας την απορια.....πως ειναι η Ηλεκτρα??

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
τα έχω σιχαθεί τα τραβέλια πλέον ρε φίλε...νομίζω μια ξανθιά με ένα smart αλλά δεν παίρνω και όρκο γιατί τα έχω κόψει...

Al είσαι παλιός στον χώρο; Εννοώ από πότε είσαι στην γύρα σε πιάτσες και μπουρδέλα;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
τα έχω σιχαθεί τα τραβέλια πλέον ρε φίλε...νομίζω μια ξανθιά με ένα smart αλλά δεν παίρνω και όρκο γιατί τα έχω κόψει...

Al είσαι παλιός στον χώρο; Εννοώ από πότε είσαι στην γύρα σε πιάτσες και μπουρδέλα;
καμια 3ετια εχει που ασχολουμαι ετσι εντονα με το σπορ

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
οκ απλά από περιέργεια ρώτησα...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
χαχαχαχαχα...είσαι γάτα ρε...;)

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
μαγκας θα ειναι,αυτος που θα παραδεχτει οτι παει με τα τραβελια γιατι γουσταρει συναμα να τον παιρνει.....
.....για να δουμε..(ανωμαλαρες!)

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χτες γυρω στις 2 δεν κυκλοφορουσε ψυχη....γιανιτσων, πολυτεχνειου,26ης....τιποτα λεμε

Manosxexe

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες τελικά ξέρει κανείς την Αλεξία (τραβέλι) που βγαίνει στην Φράγκων πίσω από τα δικαστήρια?

ΣΚΟΡΕΡ

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες πριν λίγο καιρό πέτυχα μια με γυαλιά που μου συστήθηκε ως Έλενα.Μου είπε ότι είναι από Νάουσα και έψαχνα στο χάρτη να βρω αν έχει Νάουσα η Βουλγαρία... Πάντως ήταν όλα τα λεφτά.Τρελό τσιμπούκι,μουνί και κώλο με 40 ευρώ στο αμάξι.Από τότε δεν την ξαναείδα.Πρέπει να την έφαγε το κάτω του μετρίου κατεστημένο που ενοχλείται σφόδρα όταν βγαίνει κάτι αξιόλογο.Έχω δει με τα μάτια μου να πέφτει ξύλο σε μικρά βουλγαράκια από τραβέλια και παλιές πουτάνες-μπάζα.Πάντως αν τη δει κανείς αξίζει με τα χίλια.Έχει σφιχτό κωλαράκι και βγάζεις τρελά γούστα

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Παίδες πριν λίγο καιρό πέτυχα μια με γυαλιά που μου συστήθηκε ως Έλενα.Μου είπε ότι είναι από Νάουσα και έψαχνα στο χάρτη να βρω αν έχει Νάουσα η Βουλγαρία...

Oταν έκανα βόλτα στην Μοναστηρίου και πέτυχα τις μαύρες στη Nissan, ρωτάω την μία από που είναι και μου λέει "από Κρήτη" !
"Χάρηκα" της λέω, "εγώ είμαι από Κονγκό"

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
εκανα μια βολτα στις πιατσες αποψε...εκτος απο τα γνωστα μονιμα ατομα στις πιατσες,μου εκανε φοβερη εντυπωση η τρανς Νινα που στηνεται λιγο μετα την ταβερνα Παλιος Σταθμος σε κιτρινο WV.Δε την ειχα ξαναδει εγω.μιλαμε για πολυ ομορφο και θυληκο προσωπο και καθαρα γυναικεια φωνη.αν τη δεις εξω δηλαδη δε προκειται να καταλαβεις οτι ειναι τρανς.ποια Φιονα και ποια Νανσυ δηλαδη....σε προσωπο τουλαχιστον.απο κορμι ειναι πολυ αδυνατη δε μου πολυαρεσε.Τελοσπαντων,φαινεται πολυ φιλικη και μου ειπε οτι παιρνει 50ε αμαξι και 100ε σπιτι και οτι βγαινει καθημερινα απο τις 23.00 εως τις 6.00 το πρωι

Πωπώ 8ωρο κλείνει σχεδόν...!! Είναι πικρό το ψωμί της ξενιτιάς...  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom